kiriakos_tjet Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Σας θεωρούσα λίγο υπερβολικούς εσάς που υποστηρίζατε τόσο πολύ τα τζαμακια της flolab. Είχα παραγγείλει τα Χριστούγεννα με την προσφορά που είχε αλλά δεν το είχα τοποθετήσει. Είχα δοκιμάσει της spigen και είχα καταλήξει στο τζαμάκι της esr το οποίο φόραγα μέχρι σήμερα που επιτέλους τοποθέτησα το flolab. Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Χρώματα λες και δεν υπάρχει τζαμάκι, το ίδιο και η αφή. Επίσης φανταστικό και κάτω από τον ήλιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου On 11/9/2024 at 12:15 ΜΜ, xabos said: Καλησπέρα . Μπορείτε να μου πείτε τι διαφέρουν αυτά τα 2 κινητά το Ιphone 16 PLUS και το PRO MAX ?? Μπορείς να μου εξηγήσεις ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Σας θεωρούσα λίγο υπερβολικούς εσάς που υποστηρίζατε τόσο πολύ τα τζαμακια της flolab. Είχα παραγγείλει τα Χριστούγεννα με την προσφορά που είχε αλλά δεν το είχα τοποθετήσει. Είχα δοκιμάσει της spigen και είχα καταλήξει στο τζαμάκι της esr το οποίο φόραγα μέχρι σήμερα που επιτέλους τοποθέτησα το flolab. Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Χρώματα λες και δεν υπάρχει τζαμάκι, το ίδιο και η αφή. Επίσης φανταστικό και κάτω από τον ήλιο. Καλησπερα κ Καλη Χρονια! Μπορεις να μου πεις ποιο τζαμακι της επελεξες? Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, josuts said: Καλησπερα κ Καλη Χρονια! Μπορεις να μου πεις ποιο τζαμακι της επελεξες? Σε ευχαριστω! https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558955159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558955159 Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ! Θα το κοιταξω!🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Βλέπω σήμερα το πρωί -60€ στη 16 σειρά,καλοδεχουμενη κάθε έκπτωση αλλά από περιέργεια,είχε βγει παρόμοια έκπτωση στις προηγούμενες σειρές σε τόσο σύντομο διάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Γενικά τα τελευταία χρόνια, η σειρά iPhone δεν έχει προσφέρει συνταρακτικές εξελίξεις και νέα δεδομένα στην αγορά, ειδικά φέτος, τα πολυδιαφημισμένα ΑΙ χαρακτηριστικά, δεν ήταν διαθέσιμα με το λανσάρισμα, θα είναι σε μεταγενέστερη φάση επομένως, ποιο το νόημα να σπεύσουν να αγοράσουν ένα μοντέλο, το οποίο δεν έχει όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά ευθύς εξαρχής, βγαίνοντας από το κουτί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 22 minutes ago, tsimisde said: Γενικά τα τελευταία χρόνια, η σειρά iPhone δεν έχει προσφέρει συνταρακτικές εξελίξεις και νέα δεδομένα στην αγορά, ειδικά φέτος, τα πολυδιαφημισμένα ΑΙ χαρακτηριστικά, δεν ήταν διαθέσιμα με το λανσάρισμα, θα είναι σε μεταγενέστερη φάση επομένως, ποιο το νόημα να σπεύσουν να αγοράσουν ένα μοντέλο, το οποίο δεν έχει όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά ευθύς εξαρχής, βγαίνοντας από το κουτί; Συμφωνώ και διαφωνώ. Το iPhone προσφέρει κάθε χρόνο συνταρακτικές εξελίξεις ... στο Software (κυρίως). Τώρα, εάν από τις 100 αλλαγές, στην Ευρώπη φτάνουν οι 50 και στην Ελλάδα οι 5...σε αυτό δεν φταίει το iPhone. Άρα, συμφωνώ ότι στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα να τρέξεις για το τελευταίοι μοντέλο, αλλά διαφωνώ στο ότι το γενικεύεις. Δεν φταίει το iphone εάν η Ελλάδα αδυνατεί να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Τώρα θα μου πείς...τί εξελίξεις ψάχνεις στην Ελλάδα, όταν δεν έχεις καν Apple Store. Έλα ντε. Υ.Γ με το ΑΙ έφαγε όλη η γή τρελό χόρτο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχει απόλυτο δίκιο. Edited 10 Ιανουαρίου by pavlidisc 1 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 20 minutes ago, tsimisde said: Γενικά τα τελευταία χρόνια, η σειρά iPhone δεν έχει προσφέρει συνταρακτικές εξελίξεις και νέα δεδομένα στην αγορά, ειδικά φέτος, τα πολυδιαφημισμένα ΑΙ χαρακτηριστικά, δεν ήταν διαθέσιμα με το λανσάρισμα, θα είναι σε μεταγενέστερη φάση επομένως, ποιο το νόημα να σπεύσουν να αγοράσουν ένα μοντέλο, το οποίο δεν έχει όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά ευθύς εξαρχής, βγαίνοντας από το κουτί; Το ότι έχουμε κινητά με αυτήν την μορφή που είναι σήμερα αλλά και λειτουργίες στο λογισμικό μάλλον το χρωστάμε στην apple Κάθε χρόνο φέρνει πολλά νέα πράγματα που όμως πολλά μπορεί να μην μας ενδιαφερουν Ετσι κι αλλιώς πολλοί κοιτάνε ακόμα ποσά megapixel κάμερα έχει και πόσες κάμερες έχει Τι να λέμε 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Tasos19s said: Ετσι κι αλλιώς πολλοί κοιτάνε ακόμα ποσά megapixel κάμερα έχει και πόσες κάμερες έχει Τι να λέμε Έτσι. Και χειρότερα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σας δουλεύει εσάς ή ο καθαρισμός στις φωτογραφίες ήμουν σε Ταξίδι στην ταϊλάνδη και μπορούσα να σβήσω αντικείμενα μέσα από μία φωτογραφία και μάλιστα με πάρα πολύ καλό τρόπο δεν άφηνε τίποτα σήμερα προσπάθησα να κάνω κάτι το ίδιο από Ελλάδα και δεν βρίσκω τον καθαρισμό να είναι από αυτό η κάτι άλλο;ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 30 minutes ago, dafly7 said: Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σας δουλεύει εσάς ή ο καθαρισμός στις φωτογραφίες ήμουν σε Ταξίδι στην ταϊλάνδη και μπορούσα να σβήσω αντικείμενα μέσα από μία φωτογραφία και μάλιστα με πάρα πολύ καλό τρόπο δεν άφηνε τίποτα σήμερα προσπάθησα να κάνω κάτι το ίδιο από Ελλάδα και δεν βρίσκω τον καθαρισμό να είναι από αυτό η κάτι άλλο;ξέρει κανείς; Δεν λειτουργεί ακόμα το Apple intelligence στην Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 18 minutes ago, dafly7 said: Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης εδώ; Νομίζω αν αλλάξεις το Apple account σε κάποιο από άλλη χώρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, pavlidisc said: Το iPhone προσφέρει κάθε χρόνο συνταρακτικές εξελίξεις ... στο Software (κυρίως). Τώρα, εάν από τις 100 αλλαγές, στην Ευρώπη φτάνουν οι 50 και στην Ελλάδα οι 5...σε αυτό δεν φταίει το iPhone. Άρα, συμφωνώ ότι στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα να τρέξεις για το τελευταίοι μοντέλο, αλλά διαφωνώ στο ότι το γενικεύεις. Δεν φταίει το iphone εάν η Ελλάδα αδυνατεί να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Λέγοντας συνταρακτικές εξελίξεις, εννοώ πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, κάτι στο οποίο, τα τελευταία χρόνια, έχω την εντύπωση ότι δεν δίνει τα πάντα η Apple και δε νομίζω να είναι θέμα της χώρας μας, ακόμα και δοκιμαστές του εξωτερικού αναφέρουν το ότι δεν σημειώνονται σημαντικές αλλαγές από γενιά σε γενιά. Βέβαια, δεν αδικώ την Apple, εφόσον έχει βρει τη φόρμουλα που λειτουργεί, αυτήν απλά εμπλουτίζει και εξελίσσει, είμαι αυτής της άποψης. 8 ώρες πριν, Tasos19s said: Το ότι έχουμε κινητά με αυτήν την μορφή που είναι σήμερα αλλά και λειτουργίες στο λογισμικό μάλλον το χρωστάμε στην apple Κάθε χρόνο φέρνει πολλά νέα πράγματα που όμως πολλά μπορεί να μην μας ενδιαφερουν Ετσι κι αλλιώς πολλοί κοιτάνε ακόμα ποσά megapixel κάμερα έχει και πόσες κάμερες έχει Τι να λέμε Χωρίς να θέλω να προσβάλλω την άποψη σου, θεωρώ ότι δεν παίρνει τόσα ρίσκα όσο κάποτε. Φυσικά και χάρη στην Apple κάνουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση αυτή τη στιγμή, αυτό δεν αλλάζει. ΒΕΒΑΙΑ, σαν συμπληρωματικό και με το άλλο σχόλιο μου, η αλήθεια είναι ότι όλη η βιομηχανία των smartphones θαρρώ ότι έχει κορεστεί και δεν προσφέρει κάτι πραγματικά καινούργιο, απλά εξελίσσει κάποιες ήδη πετυχημένες υλοποιήσεις, χωρίς κάτι πραγματικά καινοτόμο. Edited 10 Ιανουαρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 19 minutes ago, tsimisde said: Λέγοντας συνταρακτικές εξελίξεις, εννοώ πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, κάτι στο οποίο, τα τελευταία χρόνια, έχω την εντύπωση ότι δεν δίνει τα πάντα η Apple και δε νομίζω να είναι θέμα της χώρας μας, ακόμα και δοκιμαστές του εξωτερικού αναφέρουν το ότι δεν σημειώνονται σημαντικές αλλαγές από γενιά σε γενιά. Βέβαια, δεν αδικώ την Apple, εφόσον έχει βρει τη φόρμουλα που λειτουργεί, αυτήν απλά εμπλουτίζει και εξελίσσει, είμαι αυτής της άποψης. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω την άποψη σου, θεωρώ ότι δεν παίρνει τόσα ρίσκα όσο κάποτε. Φυσικά και χάρη στην Apple κάνουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση αυτή τη στιγμή, αυτό δεν αλλάζει. ΒΕΒΑΙΑ, σαν συμπληρωματικό και με το άλλο σχόλιο μου, η αλήθεια είναι ότι όλη η βιομηχανία των smartphones θαρρώ ότι έχει κορεστεί και δεν προσφέρει κάτι πραγματικά καινούργιο, απλά εξελίσσει κάποιες ήδη πετυχημένες υλοποιήσεις, χωρίς κάτι πραγματικά καινοτόμο. Υπάρχει κορεσμός Συμφωνα με αυτό πάλι δίνει πράγματα Πλεον οι συσκευές μας τα έχουν όλα και τα κάνουν όλα Δεν υπάρχουν περιθώρια όπως κάποτε Ειχαν δουλειά να κάνουν με τα περιθώρια στις οθόνες Με τις μπαταριες Με την αδιαβροχοποιηση Με την αξιοπιστια Με την γρήγορη φόρτιση Με 3G-4G-5G Με τις καμερεςσΜε το λογισμικό και ότι αυτό συνεπάγεται Πλεον όμως μόνο η ενότητα των μπαταριών έχει μείνει στάσιμη δεν υπάρχει κάτι καινοτόμο που να κάνει την διαφορά εδώ και παρά πολλά χρόνια 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, Tasos19s said: Υπάρχει κορεσμός Συμφωνα με αυτό πάλι δίνει πράγματα Πλεον οι συσκευές μας τα έχουν όλα και τα κάνουν όλα Δεν υπάρχουν περιθώρια όπως κάποτε Ειχαν δουλειά να κάνουν με τα περιθώρια στις οθόνες Με τις μπαταριες Με την αδιαβροχοποιηση Με την αξιοπιστια Με την γρήγορη φόρτιση Με 3G-4G-5G Με τις καμερεςσΜε το λογισμικό και ότι αυτό συνεπάγεται Πλεον όμως μόνο η ενότητα των μπαταριών έχει μείνει στάσιμη δεν υπάρχει κάτι καινοτόμο που να κάνει την διαφορά εδώ και παρά πολλά χρόνια Και τώρα υπάρχει δουλίτσα ακόμα. Πχ ας μας δώσει η Apple το φοβερό ζουμ της Samsung. Απορώ γιατί έμεινε πίσω σε αυτό το κομμάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 hour ago, montoya_42 said: Και τώρα υπάρχει δουλίτσα ακόμα. Πχ ας μας δώσει η Apple το φοβερό ζουμ της Samsung. Απορώ γιατί έμεινε πίσω σε αυτό το κομμάτι. Λεπτομέρειες μικρές υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν Παντα ήταν μπροστά σε αυτό το θέμα η Samsung Στο βίντεο όμως η apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Προτιμώ , βελτιωμένο αποτέλεσμα στα 5-10 m , που είναι πιο πρακτικό κ χρησιμοποιείται περισσότερο.. παρά το μακρινό 100X που θα βγάλεις από μια έως δύο φορές .. για να κανείς συγκριτικό με το φεγγάρι 🌒 !! οι περισσότερες λήψεις με τον τηλεφακό είναι στα 3-5 m , κ εκεί δίνουν βάση οι κατασκευαστές.. ίσως αν δουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, να προσθέσουν έναν ακόμη φακό για σούπερ ζουμ. για μένα σε καθημερινή βάση , με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο η απόδοση της χρωματικής παλέτας κ μετά όλα τα υπόλοιπα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Tasos19s said: Υπάρχει κορεσμός Συμφωνα με αυτό πάλι δίνει πράγματα Πλεον οι συσκευές μας τα έχουν όλα και τα κάνουν όλα Δεν υπάρχουν περιθώρια όπως κάποτε Ειχαν δουλειά να κάνουν με τα περιθώρια στις οθόνες Με τις μπαταριες Με την αδιαβροχοποιηση Με την αξιοπιστια Με την γρήγορη φόρτιση Με 3G-4G-5G Με τις καμερεςσΜε το λογισμικό και ότι αυτό συνεπάγεται Πλεον όμως μόνο η ενότητα των μπαταριών έχει μείνει στάσιμη δεν υπάρχει κάτι καινοτόμο που να κάνει την διαφορά εδώ και παρά πολλά χρόνια Καλα ολα αυτα Τασο κ συμφωνω! Προσωπικα το πιο πολυ που θα ενδιεφερε ειναι η μπαταρια.Κατι εποχες νοκια που κραταγε κ 1 εβδομαδα!😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Just now, josuts said: Καλα ολα αυτα Τασο κ συμφωνω! Προσωπικα το πιο πολυ που θα ενδιεφερε ειναι η μπαταρια.Κατι εποχες νοκια που κραταγε κ 1 εβδομαδα!😀 Μεγάλο πρόβλημα Λες και το κάνουν επίτηδες Καθε χρόνο βελτίωση 30% επεξεργαστής σε οικονομία 20% το chip δικτύου βελτίωση στην οικονομία Η οθόνη βελτίωση Ολα βελτίωση αλλά στην ουσία πάλι μια μέρα βγάζουν τα κινητά Τα ρολόγια το ίδιο 1.5 μέρα ξανά φόρτιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Το ρολοι έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν άντεχα αλλο κάθε μέρα φόρτιση. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 15 minutes ago, aenaos15 said: Το ρολοι έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν άντεχα αλλο κάθε μέρα φόρτιση. Πήρα το ultra 2 και ηρέμησα. Φόρτιση κάθε τρεις μέρες. (αλλά τσούζει η τιμή αγοράς) 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 55 minutes ago, panoszavra said: Πήρα το ultra 2 και ηρέμησα. Φόρτιση κάθε τρεις μέρες. (αλλά τσούζει η τιμή αγοράς) Κι εγώ έτσι έκανα Ακριβως το ίδιο όμως τιμή απαράδεκτη Και δεν κάνω τίποτα που να χρειάζομαι το ρολόι Μονο ειδοποιήσεις και κάρτα ανέπαφων πληρωμών χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 23 minutes ago, Tasos19s said: Κι εγώ έτσι έκανα Ακριβως το ίδιο όμως τιμή απαράδεκτη Και δεν κάνω τίποτα που να χρειάζομαι το ρολόι Μονο ειδοποιήσεις και κάρτα ανέπαφων πληρωμών χρησιμοποιώ Πούλα το να βγάλεις τα σπασμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts