Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Καλωσήρθες φίλε μου!

Νομίζω αυτό είναι που χρειάζεσαι. Απενεργοποίησε το, όπως το έχω εγώ.

IMG_2762.thumb.jpeg.0b94ea2dc2f0922ad74015289d736002.jpeg

Δεν θα το έβρισκα και ποτέ εκεί που είναι..

8 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

εγω μετα απο διαφορα που εχω δοκιμασει νομιζω οτι το spigen και nillkin ειναι τα καλυτερα για τα λεφτα τους. Ειχα δοκιμασει και flolab αλλα ηταν καλο μονο οταν δεν το επιανες. Φοβερο στις ακρες αλλα οταν λερωνοταν ηθελε πλυσιμο για να καθαρισει. τοση δαχτυλια, και σε βαθος δεν ειχα ξανα δει και αντιστοιχα δυσκολια στον καθαρισμο. Θα ελεγα λοιπον spigen οπου με θηκη δεν φαινεται η ακρη, χωρις θηκη οντως ειναι λιγο χοντρο και ενοχλει και πιανει και χνουδι.

Άμα πιάνεις πρώτα την προβατίνα με τα χέρια και μετά το κινητό τι περιμένεις δηλαδή;;;; 🤣

Nillkin και Belkin  από μένα !

Edited by megatr0n

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

36 minutes ago, megatr0n said:

Άμα πιάνεις πρώτα την προβατίνα με τα χέρια και μετά το κινητό τι περιμένεις δηλαδή;;;; 🤣

Nillkin και Belkin  από μένα !

μονο γουρουνι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να σβήνει η οθόνη με διπλό πάτημα όπως με διπλό πάτημα ανάβει;

18 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να σβήνει η οθόνη με διπλό πάτημα όπως με διπλό πάτημα ανάβει;

Με πάτημα πάνω στην οθόνη όχι, αλλά μπορείς να βάλεις διπλό ή τριπλό χτύπημα στην πλάτη της συσκευής.

• Administrators
13 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

By default όχι. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το assistive touch που έχει πολλές παραμετροποιήσεις όπως αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

Στις φωτογραφίες γίνεται να μην φαίνεται η βιβλιοθήκη αλλά μόνο τα άλμπουμ που έχω φτιάξει; 

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

1 hour ago, Strofigkas said:

Στις φωτογραφίες γίνεται να μην φαίνεται η βιβλιοθήκη αλλά μόνο τα άλμπουμ που έχω φτιάξει; 

Όχι 

ff.jpg

Σας ζαλίζω το ξέρω…απορία, δεν μου χτυπάει καμία ειδοποίηση όταν η συσκευή είναι με σβηστή οθόνη. Αν την έχω στα χέρια μου με αναμμένη οθόνη χτυπούν κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις. Καμία ιδέα;;

13 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Σας ζαλίζω το ξέρω…απορία, δεν μου χτυπάει καμία ειδοποίηση όταν η συσκευή είναι με σβηστή οθόνη. Αν την έχω στα χέρια μου με αναμμένη οθόνη χτυπούν κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις. Καμία ιδέα;;

Έχεις Apple Watch? 

Nokia 8800 Scirocco

14 minutes ago, Tasos19s said:

Έχεις Apple Watch? 

Ναι, δοκίμασα και με κλειστό αλλά πάλι τα ίδια. Η κλήση χτυπάει κανονικά..

3 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Ναι, δοκίμασα και με κλειστό αλλά πάλι τα ίδια. Η κλήση χτυπάει κανονικά..

Τι εννοείς κλειστό; 

Nokia 8800 Scirocco

2 minutes ago, Tasos19s said:

Τι εννοείς κλειστό; 

Το Apple Watch 

8 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

Το Apple Watch 

Κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο 

Nokia 8800 Scirocco

4 ώρες πριν, Tasos19s said:

Κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο 

Το έκανα..αρνείται..έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει

Βρήκα αυτό, μάλλον δεν υπάρχει λύση..

https://support.apple.com/el-gr/108369

Edited by kiriakos_tjet

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Έχει κανείς σας ρολόι Samsung συνδεδεμένο σε iPhone?

Αν αναφέρεσαι σε κάποιο ρολόι μέχρι το Samsung Watch 3, τότε μπορεί να συνδεθεί. Από εκεί και πέρα, τα ρολόγια της Samsung είναι με Wear OS (το λειτουργικό της Google) και είναι αδύνατον να συνδεθούν. 
Βασικά, ακόμη και στα πιο παλιά, η Samsung έχει χρόνια να ενημερώσει τις εφαρμογές, οπότε θα υπολειτουργούν. 
Θα σου πρότεινα να δεις για κάποιο άλλο, όχι απαραίτητα Apple Watch, μπορείς για παράδειγμα της  Xiaomi, ή της Huawei, αρκεί να μην είναι με Wear OS.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

24 minutes ago, kastorakos84 said:

Αν αναφέρεσαι σε κάποιο ρολόι μέχρι το Samsung Watch 3, τότε μπορεί να συνδεθεί. Από εκεί και πέρα, τα ρολόγια της Samsung είναι με Wear OS (το λειτουργικό της Google) και είναι αδύνατον να συνδεθούν. 
Βασικά, ακόμη και στα πιο παλιά, η Samsung έχει χρόνια να ενημερώσει τις εφαρμογές, οπότε θα υπολειτουργούν. 
Θα σου πρότεινα να δεις για κάποιο άλλο, όχι απαραίτητα Apple Watch, μπορείς για παράδειγμα της  Xiaomi, ή της Huawei, αρκεί να μην είναι με Wear OS.

Έχω συνδέσει το watch 5 pro.λειτουργει μια χαρά χωρίς αποσυνδεσεις και με μια εφαρμογή που βρήκα έχω και όλες τις ειδοποιήσεις στο ρολόι αλλά μου τρώει την μπαταρία του ρολογιού πολύ γρήγορα . εκεί που κρατούσε 3 μέρες περίπου τώρα με το ζόρι βγάζει 20 ωρες

Galaxy Z fold 5

• Administrators
1 ώρα πριν, kastorakos84 said:

τα ρολόγια της Samsung είναι με Wear OS (το λειτουργικό της Google) και είναι αδύνατον να συνδεθούν.

Υπάρχει εφαρμογή Wear OS στο Apple Store και συνδέονται κανονικά ρολόγια με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δοκιμασμένο…

Modpic.gif

25 minutes ago, athanaso77 said:

Υπάρχει εφαρμογή Wear OS στο Apple Store και συνδέονται κανονικά ρολόγια με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δοκιμασμένο…

Είναι η εφαρμογή wear OS by Google?

Galaxy Z fold 5

3 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

Το έκανα..αρνείται..έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει

Βρήκα αυτό, μάλλον δεν υπάρχει λύση..

https://support.apple.com/el-gr/108369

Χωρίς να έχεις το ρολόι συνδεμένο δηλαδή έρχονται ειδοποιήσεις αλλά δεν ανάβει η οθόνη σου 

Ηχος ακούγεται; 
Σε μηνύματα σε email στα πάντα; 
Μονο στις κλήσεις ανάβει η οθόνη; 

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος κινητού Android (Huawei P30 Pro), το οποίο χρησιμοποιώ με δύο (2) κάρτες SIM (Vodafone & COSMOTE) σε κατάσταση dual standby, δηλαδή και οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα σε αναμονή και έτοιμες να δεχτούν κλήσεις. Όταν εγώ θέλω να κάνω κλήση, προφανώς επιλέγω ποια από τις δύο θέλω να χρησιμοποιήσω. Εν ολίγοις, κλασικό dual-SIM τηλέφωνο.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το τελευταίο iPhone 16 Pro Max και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να λειτουργήσει ως dual-SIM κινητό, όπως περιγράφω παραπάνω. Δεν με ενοχλεί αν η μία (ή και οι δύο) SIM είναι e-SIM, αρκεί να έχω απροβλημάτιστη λειτουργία των δύο αριθμών μου. Ξέρετε αν αυτό γίνεται; Θα έχω θέματα με το iPhone 16 Pro Max σε λειτουργία dual-SIM;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

5 minutes ago, DrMobile said:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος κινητού Android (Huawei P30 Pro), το οποίο χρησιμοποιώ με δύο (2) κάρτες SIM σε κατάσταση dual standby, δηλαδή και οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα σε αναμονή και έτοιμες να δεχτούν κλήσεις. Όταν εγώ θέλω να κάνω κλήση, προφανώς επιλέγω ποια από τις δύο θέλω να χρησιμοποιήσω. Εν ολίγοις, κλασικό dual-SIM τηλέφωνο.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το τελευταίο iPhone 16 Pro Max και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να λειτουργήσει ως dual-SIM κινητό, όπως περιγράφω παραπάνω. Δεν με ενοχλεί αν η μία (ή και οι δύο) SIM είναι e-SIM, αρκεί να έχω απροβλημάτιστη λειτουργία των δύο αριθμών μου. Ξέρετε αν αυτό γίνεται; Θα έχω θέματα με το iPhone 16 Pro Max σε λειτουργία dual-SIM;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Όταν δέχεσαι κλήση η άλλη Sim βγαίνει εκτός 

Μαλλον δεν θα γίνει η δουλειά σου 

Εσυ θέλεις ενεργές ταυτόχρονα και τις 2 sim 

Nokia 8800 Scirocco

5 minutes ago, Tasos19s said:

Όταν δέχεσαι κλήση η άλλη Sim βγαίνει εκτός 

Μαλλον δεν θα γίνει η δουλειά σου 

Εσυ θέλεις ενεργές ταυτόχρονα και τις 2 sim 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Τάσο.

Ίσως δεν το περιέγραψα καλά. Δεν με πειράζει να βγαίνει η άλλη SIM εκτός όταν δέχομαι κλήση. Αυτό που θέλω είναι όταν δεν δέχομαι καμία κλήση να είναι και οι δύο SIM ενεργές, δηλαδή όποιος με καλέσει σε όποια απ' τις δύο SIM, να χτυπήσει (και όταν απαντήσω ας κλειδώσει στη SIM που απάντησα μέχρι να κλείσω).

Νομίζω πως έτσι δεν θα έχω θέμα, σωστά;

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Στο Dual Standby και οι δυο κάρτες είναι ενεργές αλλά όταν η μια λειτουργεί η άλλη βγαίνει εκτός.
Στο Dual Active και οι δύο κάρτες είναι ενεργές και όταν η μια λειτουργεί η άλλη μπορεί να δεχτεί κλήση.

Άρα, ότι έχει το Huawei P30 Pro έχει και το 16 Pro Max.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2