Jump to content

Google Pixel 9 Pro / Pixel 9 pro XL

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, ssstergiosss said:

Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το offer για δωρεαν Gemini Advanced για ένα χρόνο; Μου βγάζει offer not available, έχω δοκιμάσει και με VPN αλλά τίποτα 

Μπααα.Ουτε VPN ούτε fake gps, ούτε με νέο Gmail.Διαβασα διάφορες θεωρίες αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπάνω.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

44 minutes ago, afilopou said:

Μπααα.Ουτε VPN ούτε fake gps, ούτε με νέο Gmail.Διαβασα διάφορες θεωρίες αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπάνω.

Από support μου είπαν και καλά ότι πρέπει να είμαι στη χώρα αγοράς. Κι εγώ δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα δεν γίνεται. Έχουν λούσει για τα καλά φέτος με το offer

-20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA

1 hour ago, ssstergiosss said:

Από support μου είπαν και καλά ότι πρέπει να είμαι στη χώρα αγοράς. Κι εγώ δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα δεν γίνεται. Έχουν λούσει για τα καλά φέτος με το offer

Δοκιμάστε να αλλάξετε το προφίλ πληρωμών σας σε μια υποστηριζόμενη χώρα και διαγράψτε το Ελληνικό. Έτσι είχα ενεργοποιήσει το vpn με το 7pro που έδινε τότε.

Κώστας

4 ώρες πριν, djivo said:

Δοκιμάστε να αλλάξετε το προφίλ πληρωμών σας σε μια υποστηριζόμενη χώρα και διαγράψτε το Ελληνικό. Έτσι είχα ενεργοποιήσει το vpn με το 7pro που έδινε τότε.

Ω ναι! Αυτός είναι ο τρόπος. Ούτε VPN ούτε τίποτα. 

Ελπίζω να μην μου κλείσουν τον λογαριασμό 😂

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

9 ώρες πριν, djivo said:

Αλλαγή χώρας μόνο; Κάρτα και διεύθυνση κανονικά Ελλάδα;

1 hour ago, ssstergiosss said:

Αλλαγή χώρας μόνο; Κάρτα και διεύθυνση κανονικά Ελλάδα;

Αλλαγή χώρας προϋποθέτει και αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας. Βρές μια τυχαία απτο google maps αν δεν ξέρεις.

Επίσης η google σε αφήνει να αλλάζεις μια φορά το χρόνο και αν δεν το έχεις ξανα κάνει, δεν χρειάζεται να διαγράψεις το Ελληνικό προφιλ.

Όσον αφορά τις κάρτες, δεχεται και τις Ελληνικές. Απλά θα πρέπει να τις ξανα προσθέσεις.

Δοκιμασμένο πριν κανα χρόνο και όχι μια φορα, αλλά 4, δεν ξερω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Η μία ήταν όταν το γύρισα σε Τουρκία για να αγοράσω το google one σε τιμή χώμα.

Κώστας

απο οτι βλεπω cosmote δουλευουν ολα (vowifi,volte,5G), μηπως ειναι και καποιος κατοχος vodafone να μας πει τι γινεται;

επισης μια ισως υποκειμενικη ερωτηση, σε μεταβαση απο samsung one ui, τι λειπει στην καθημερινοτητα απο το vanilla android?

5 ώρες πριν, GaleaNatur said:

απο οτι βλεπω cosmote δουλευουν ολα (vowifi,volte,5G), μηπως ειναι και καποιος κατοχος vodafone να μας πει τι γινεται;

επισης μια ισως υποκειμενικη ερωτηση, σε μεταβαση απο samsung one ui, τι λειπει στην καθημερινοτητα απο το vanilla android?

Εμένα μου είχαν λείψει (ερχόμουν από huawei σε pixel 7 Pro) η photo gallery που είχε επεξεργασία με μωσαϊκό, υπογράμμιση, emoji, ενώ το gallery των pixel έχει ναι μεν να αλλάζεις τόνους και σκιές, αλλά δεν έχει πχ έτοιμα βελάκια ή να κάνεις μωσαϊκό ένα πρόσωπο κτλ. Επίσης δεν έχει την αποκοπή αντικειμένου απο μια φώτο. Μόνο μέσω ai. 

παιδιά καλησπέρα,

ΕΙμαι κατοχος ενός Mi8 περιπου μια 5ετια και αποφασισα μετα απο τοσα χρονια να διαθεσω 1μιση χιλιάρικο για νεο κινητο.

Ξεκινησα αρχικα με τη σκεψη για το 14ultra μιας και ως κατοχος xiaomi πηγε η σκεψη μου σε αυτο. Πηγα το ειδα το επιασα στα χερια μου οκ... πολλα χρηματα και καπως μου ψευτιζε στα χερια. Το Μι8 ειναι ακομα ενα εξαιρετικο κινητο, premium ναυαρχιδα της εποχης πολυ καλοφτιαγμενο και πολυ καλη καμερα και 4κ video. Απογοητευτικα απ αυτο που επιασα στα χερια μου και εγκατέλειψα την ιδεα. Μιας και εχω τη δυνατότητα να διαθεσω ενα μεγαλο ποσο αρχισα να σκεφτομαι το Google 9XL. Αρχιζω και βλεπω (οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι) τα διαφορα reviews στο youtube. Καλα πραγματα σε γενικες γραμμες, (στην Αμερικη όλα πανε καλα) μεχρι που επεσε στα ματια μου ενα του Κωστα Βλαχακη που ειπε οτι σε εξωτερικο χωρο δεν ακουγε σχεδον καθολου αυτον που μιλαγε στο τηλεφωνο. ΟΚ καλες οι καμερες και ολα τα μπιχλιμπιδια.. αλλα δινεις τοσα χρηματα για να μην ακους στο τηλεφωνο αυτον που καλεις;;;; Μου φανηκε λιγο περιεργο... Αν μπορει καποιος κατοχος ας μας διαφωτισει. Δευτερον εχω μια απορία... το Google εχει αυτο το Gemini για το οποιο γινεται τοσος ντορος και που προφανως ανεβαζει τη τιμη. Στην Ελλαδα τι γινεται; Διαβασα ολα οσα γραψατε για vpn, διαγραφη λογαριασμων κτλ κτλ (δε πολυ καταλαβα κιολας) Αυτο το πραγμα εχει συνδρομη; Εστω οτι καποιος θελει να το εχει στο κινητο αυτο που στην Ελλαδα κανει 1500€ . Μπορει να γινει συνδρομιτης; Εχει εμπλοκη το Gemini στις φωτογραφιες που βγαζεις; Εννοω χωρις το Gemini το κινητο ειναι "λειψό";;; Εχουν καποιες λειτουργιες οι καμερες που το χρειάζονται; ή απλα ειναι μια φωνητικη βοηθεια; Εμενα με ενδιαφερει το φωτογραφικο κομματι του κινητου και δε γινεται να δωσει καποιος τοσα χρηματα και να μην απολαμβανει ολες τις λειτουργιες του κινητου. Κι ενα τελευταιο... τι γινεται με την διανομη του; Γιατι δε το εχουν ακομα οι μεγαλες αλυσιδες παρα μονο κατι μαγαζακια που παιρνουν απο 2 3 κομματια παραεισαγωγης φανταζομαι...;

Συγνωμη για το σεντόνι .

Edited by fenderix

10 ώρες πριν, fenderix said:

παιδιά καλησπέρα,

ΕΙμαι κατοχος ενός Mi8 περιπου μια 5ετια και αποφασισα μετα απο τοσα χρονια να διαθεσω 1μιση χιλιάρικο για νεο κινητο.

Ξεκινησα αρχικα με τη σκεψη για το 14ultra μιας και ως κατοχος xiaomi πηγε η σκεψη μου σε αυτο. Πηγα το ειδα το επιασα στα χερια μου οκ... πολλα χρηματα και καπως μου ψευτιζε στα χερια. Το Μι8 ειναι ακομα ενα εξαιρετικο κινητο, premium ναυαρχιδα της εποχης πολυ καλοφτιαγμενο και πολυ καλη καμερα και 4κ video. Απογοητευτικα απ αυτο που επιασα στα χερια μου και εγκατέλειψα την ιδεα. Μιας και εχω τη δυνατότητα να διαθεσω ενα μεγαλο ποσο αρχισα να σκεφτομαι το Google 9XL. Αρχιζω και βλεπω (οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι) τα διαφορα reviews στο youtube. Καλα πραγματα σε γενικες γραμμες, (στην Αμερικη όλα πανε καλα) μεχρι που επεσε στα ματια μου ενα του Κωστα Βλαχακη που ειπε οτι σε εξωτερικο χωρο δεν ακουγε σχεδον καθολου αυτον που μιλαγε στο τηλεφωνο. ΟΚ καλες οι καμερες και ολα τα μπιχλιμπιδια.. αλλα δινεις τοσα χρηματα για να μην ακους στο τηλεφωνο αυτον που καλεις;;;; Μου φανηκε λιγο περιεργο... Αν μπορει καποιος κατοχος ας μας διαφωτισει. Δευτερον εχω μια απορία... το Google εχει αυτο το Gemini για το οποιο γινεται τοσος ντορος και που προφανως ανεβαζει τη τιμη. Στην Ελλαδα τι γινεται; Διαβασα ολα οσα γραψατε για vpn, διαγραφη λογαριασμων κτλ κτλ (δε πολυ καταλαβα κιολας) Αυτο το πραγμα εχει συνδρομη; Εστω οτι καποιος θελει να το εχει στο κινητο αυτο που στην Ελλαδα κανει 1500€ . Μπορει να γινει συνδρομιτης; Εχει εμπλοκη το Gemini στις φωτογραφιες που βγαζεις; Εννοω χωρις το Gemini το κινητο ειναι "λειψό";;; Εχουν καποιες λειτουργιες οι καμερες που το χρειάζονται; ή απλα ειναι μια φωνητικη βοηθεια; Εμενα με ενδιαφερει το φωτογραφικο κομματι του κινητου και δε γινεται να δωσει καποιος τοσα χρηματα και να μην απολαμβανει ολες τις λειτουργιες του κινητου. Κι ενα τελευταιο... τι γινεται με την διανομη του; Γιατι δε το εχουν ακομα οι μεγαλες αλυσιδες παρα μονο κατι μαγαζακια που παιρνουν απο 2 3 κομματια παραεισαγωγης φανταζομαι...;

Συγνωμη για το σεντόνι .

To σεντόνι δεν είναι πρόβλημα, απλά προσπάθησε να κάνεις παραγράφους για να είναι πιο ευανάγνωστο.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που αναφέρεις, αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό σε ξένα reviews. Νομίζω τη συσκευή την έχουν κάποια παιδιά εδώ, οπότε θα σε βοηθήσουν.

To Gemini υπάρχει σε free και υπάρχει και με συνδρομή. Παίζει κανονικά στην Ελλάδα. Η κουβέντα που γίνεται παραπάνω είναι για την προσφορά του συνδρομητικού που δίνεται δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα με τη συσκευή και επειδή η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις κανονικά.

Το free υπάρχει ήδη και στις προηγούμενες συσκευές και μπορείς να το έχεις κανονικά, αν και προσωπικά (όπως και πάρα πολύς κόσμος) συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Google Assistant γιατί στα πράγματα στα οποίο το χρησιμοποιώ (άνοιξε τα φώτα/προγραμμάτισε αυτό κτλ κτλ) είναι πολύ πολύ καλύτερο προς το παρόν. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα ουσιαστικό στη χρήση του κινητού αν δεν το έχεις, αλλά όπως είπαμε μπορείς να το έχεις στην απλή του μορφή. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τι το παραπάνω προσφέρει το συνδρομητικό, προσωπικά δεν θα έδινα ούτε μισό Ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω δες εδώ:

https://store.google.com/intl/en_au/ideas/articles/gemini-advanced-features/

Και δες και reviews που λένε ότι δεν αξίζει το συνδρομητικό:
https://arstechnica.com/gadgets/2024/08/pixel-9-phones-the-gemini-ai-stuff-reviewed/
https://www.tomsguide.com/ai/google-gemini/gemini-vs-gemini-advanced-is-it-worth-the-upgrade

Η συσκευή δεν υπάρχει γιατί επίσημα ΔΕΝ έρχεται στην Ελλάδα. Γι' αυτό και το βρίσκεις μόνο σε παραεισαγωγές. Το Πλαίσιο είχε κάνει μια αρχή πέρσι φέρνοντας το 8 (αν δεν κάνω λάθος), αλλά μέχρι εκεί. Έχουν ακουστεί πολλές φήμες κατά καιρούς για τη Vodafone και ότι θα το φέρει επίσημα αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο Amazon (σίγουρα όχι το ιταλικό) για αγορά.

Καλημέρα

Το messenger σας λειτουργεί καλά;Παρατηρώ άλλοτε δε μου έρχεται ποτέ το μήνυμα ενώ στο s24 έρχεται κανονικά και άλλοτε μου κάνει το εξής κουφό...στέλνω απ το pixel και δεν φαίνεται στις άλλες συσκευές.

Γενικότερα έχετε παρατηρήσει θέμα με το messenger;

Ευχαριστώ 

.....Τελικα μονο η επανεκκινηση το συνέφερε...ολα καλα 

Edited by eddiedimitris

Καλησπερα στην παρεα.Ερωτηση!

Αν παρω το κινητο μεσω skroutz και ειναι ευρωπαικο και καποια στιγμη το φερει και το Πλαισιο

.Αν παθει κατι μπορω να απευθυνθω στο Πλαισο?

2 ώρες πριν, Panoras said:

Καλησπερα στην παρεα.Ερωτηση!

Αν παρω το κινητο μεσω skroutz και ειναι ευρωπαικο και καποια στιγμη το φερει και το Πλαισιο

.Αν παθει κατι μπορω να απευθυνθω στο Πλαισο?

Οχι, γιατι δεν αγοραστηκε απο αυτους.

11 ώρες πριν, Sotnem said:

To σεντόνι δεν είναι πρόβλημα, απλά προσπάθησε να κάνεις παραγράφους για να είναι πιο ευανάγνωστο.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που αναφέρεις, αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό σε ξένα reviews. Νομίζω τη συσκευή την έχουν κάποια παιδιά εδώ, οπότε θα σε βοηθήσουν.

To Gemini υπάρχει σε free και υπάρχει και με συνδρομή. Παίζει κανονικά στην Ελλάδα. Η κουβέντα που γίνεται παραπάνω είναι για την προσφορά του συνδρομητικού που δίνεται δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα με τη συσκευή και επειδή η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις κανονικά.

Το free υπάρχει ήδη και στις προηγούμενες συσκευές και μπορείς να το έχεις κανονικά, αν και προσωπικά (όπως και πάρα πολύς κόσμος) συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Google Assistant γιατί στα πράγματα στα οποίο το χρησιμοποιώ (άνοιξε τα φώτα/προγραμμάτισε αυτό κτλ κτλ) είναι πολύ πολύ καλύτερο προς το παρόν. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα ουσιαστικό στη χρήση του κινητού αν δεν το έχεις, αλλά όπως είπαμε μπορείς να το έχεις στην απλή του μορφή. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τι το παραπάνω προσφέρει το συνδρομητικό, προσωπικά δεν θα έδινα ούτε μισό Ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω δες εδώ:

https://store.google.com/intl/en_au/ideas/articles/gemini-advanced-features/

Και δες και reviews που λένε ότι δεν αξίζει το συνδρομητικό:
https://arstechnica.com/gadgets/2024/08/pixel-9-phones-the-gemini-ai-stuff-reviewed/
https://www.tomsguide.com/ai/google-gemini/gemini-vs-gemini-advanced-is-it-worth-the-upgrade

Η συσκευή δεν υπάρχει γιατί επίσημα ΔΕΝ έρχεται στην Ελλάδα. Γι' αυτό και το βρίσκεις μόνο σε παραεισαγωγές. Το Πλαίσιο είχε κάνει μια αρχή πέρσι φέρνοντας το 8 (αν δεν κάνω λάθος), αλλά μέχρι εκεί. Έχουν ακουστεί πολλές φήμες κατά καιρούς για τη Vodafone και ότι θα το φέρει επίσημα αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο Amazon (σίγουρα όχι το ιταλικό) για αγορά.

σας ευχαριστώ πολυ.

On 19/9/2024 at 10:47 ΜΜ, fenderix said:

παιδιά καλησπέρα,

Συγνωμη για το σεντόνι .

Καλησπέρα , σε ότι αφορά το ακουστικό δεν έχω κάποιο θέμα (είναι λίγο πιο χαμηλό από του s23 ultra).

On 19/9/2024 at 10:47 ΜΜ, fenderix said:

παιδιά καλησπέρα,

Συγνωμη για το σεντόνι .

Γενικά όλα τα reviews που είχα δει έπεσαν μέσα μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.

1. Το ακουστικό δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

2. Το One AI premium σου προσφέρει δωρεάν για ένα χρόνο που στην ουσία σου δίνει πρόσβαση στο Gemini Advanced, σύνδεση με Gmail και άλλες λειτουργίες που καλύτερα να τις διαβάσεις μέσα στο site  η σε κανένα review. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη η πολιτική της Google για το τι θα δίνει δωρεάν και τι επί πληρωμή. Το κόλπο με αλλαγή google payments profile είναι το μόνο που δουλεύει για ενεργοποίηση του AI premium, εγώ τι άλλαξα σε Γερμανία με τυχαία διεύθυνση κι ελληνική κάρτα. Αν έχεις ήδη ενεργά subscriptions γίνονται cancel στην ημερομηνία λήξης τους όποτε θα πρέπει να τα ανανεώσεις εκ νέου, δεν χάνεις τίποτα απολύτως.

3. Το κινητό έχει φοβερή οθόνη, πολύ καλές κάμερες με αναβάθμιση στη selfie σε σχέση με 8 pro και δεν χρειάζονται το premium subscription 

4. Αυτή τη στιγμή θα σου πρότεινα αγορά από Google store ή Amazon μιας και μέχρι στιγμής ότι υπάρχει στην Ελλάδα είναι παραεισαγωγη και επομένως δεν έχεις κάποια διαφορετική κάλυψη εγγύησης.

Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και με την αίσθηση πως κάθεται στο χέρι, είναι αρκετά premium κατασκευή και αισθητικά η Google έχει αρχίσει να το βρίσκει 

Edited by ssstergiosss

Γεια σας, εκτος απο τον τηλεφακο υπαρχει καποιο ουσιαστικο πλεονεκτημα του pixel 9 pro σε σχεση με το απλο pixel 9;

16 ώρες πριν, empeiros said:

Γεια σας, εκτος απο τον τηλεφακο υπαρχει καποιο ουσιαστικο πλεονεκτημα του pixel 9 pro σε σχεση με το απλο pixel 9;

Καλύτερη οθόνη (που δεν ξέρω πόσο πολύ θα την καταλάβεις στην πράξη, αλλά θεωρητικά θα έχει και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας), καλύτερη πρόσθια κάμερα (αν σε απασχολεί αυτό), ο τηλεφακός που είπες, περισσότερη RAM (που πιστεύω δεν έχει καμία πρακτική διαφορά για τη μέση χρήση) και... το θερμόμετρο (αν δεν κάνω λάθος).

Ουσιαστικά ο τηλεφακός είναι το πιο σημαντικό και η μπροστινή κάμερα.

Σχετικό, άσχετο. Το γερμανικό amazon έχει βάλει δωρεάν μεταφορικά προς Ελλάδα σε διάφορα προϊόντα με τιμή πάνω από 60€.

Από όσο βλέπω περιλαμβάνονται οι συσκευές της σειράς 9.

6 ώρες πριν, Sotnem said:

Σχετικό, άσχετο. Το γερμανικό amazon έχει βάλει δωρεάν μεταφορικά προς Ελλάδα σε διάφορα προϊόντα με τιμή πάνω από 60€.

Από όσο βλέπω περιλαμβάνονται οι συσκευές της σειράς 9.

Σωστός . Ναι

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Γεια σας με τη σειρά pixel 9 δουλεύουν κανονικά 5g, volte, vowifi και στους παρόχους;

1 hour ago, empeiros said:

Γεια σας με τη σειρά pixel 9 δουλεύουν κανονικά 5g, volte, vowifi και στους παρόχους;

Δουλεύουν όλα εκτός από το wifi calling μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον μιλάω για την cosmote. Άλλοι λένε ότι άμα έχεις νοβα δουλεύουν όλα. Αλλά δεν ξέρω για να σου απαντήσω. Πάντως με το νέο update που βγαίνει στις 15 του μήνα όλα θα λειτουργούν κανονικά λένε.

8 ώρες πριν, Vasilis Nikolakoulis said:

Δουλεύουν όλα εκτός από το wifi calling μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον μιλάω για την cosmote. Άλλοι λένε ότι άμα έχεις νοβα δουλεύουν όλα. Αλλά δεν ξέρω για να σου απαντήσω. Πάντως με το νέο update που βγαίνει στις 15 του μήνα όλα θα λειτουργούν κανονικά λένε.

Το pro ή το xl pro έχεις??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!