eklipsi Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Το ois είναι... Μην ανησυχείς. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Το κάνει σε όλους δηλαδή? Δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν και μου φαίνεται παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου On 27/3/2025 at 12:48 ΜΜ, ROKI1924 said: Το κάνει σε όλους δηλαδή? Δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν και μου φαίνεται παράξενο. και στο vivo x200 pro το κάνει,αρκετά έντονα ομολογώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Στα περισσοτερα (αν οχι σε ολα) που εχουν ois συμβαινει αυτο με τον ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τα κινητά, τόσο θυμάμαι κόσμο έντρομος να ρωτάει για το ois lens rattle noise. Πόσα χρόνια ακόμη πΧιά; 😝 2 1 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Έχω το 8 pro και αναμένω το 9 pro.Αντε να δω τι διαφορές θα εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Να ρωτήσω. Το τζαμακι έχετε στο pixel 9 Pro xl; Εγώ ένα που πήρα μαζί με το κινητό από amazon, με έχει πεθάνει στις προσπάθειες για να ξεκλειδώσει το δακτυλικο. Να πάω να πάρω spigen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Dbrand Περιλαμβάνει 2 τεμ κ έχει καλή συμπεριφορά FloLab η elite σε αυτή την κατηγορία Edited 2 Απριλίου by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, xabos said: Dbrand Περιλαμβάνει 2 τεμ κ έχει καλή συμπεριφορά FloLab η elite σε αυτή την κατηγορία Θα κοιτάξω κάτι από Ελλάδα. Ίσως και το spigen. Ίσως το γυρίσω στη μεμβράνη του irepair. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 3 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Να πάω να πάρω spigen; Εννοείται, μονόδρομος Spigen. Κι άλλα τζαμακια μπορεί να κάνουν δουλειά, αλλά σαν την ευκολία του Spigen με τον οδηγό στο κουτί και την ποιότητα αυτή, δεν υπάρχει. Δε χάνει ποτέ προσπάθεια. Spigen τζαμακι έχω και στην κάμερα. Ίδια άποψη. Σα να μη φορά. 1 1 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Και'γω spigen έχω απο τη 1η μέρα, δουλεύει άψογα το αποτύπωμα και γενικότερα έχει πολύ καλή εφαρμογή. Άνετα συγκρίνεται με dome που είχα σε s34 ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το τζαμακι. Ερώτηση δεύτερη. Από μπαταρία πώς τα πάτε; Το έχω τωρα τρεις μέρες και είναι απλά οκ. Βγάζει κάνα 6αρι ώρες sot με μικτή χρήση wifi και 2 αριθμών ενεργών με 5g, μαζί με πάντα πάνω του ρολόι huawei. Το θεωρείτε καλό; Edited 3 Απριλίου by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Θα γνωρίζεις ότι διαβάζει τον τρόπο λειτουργίας του κάθε χρήστη κ κάνει καλιμπραρίσμα .. θα δεις κι άλλη βελτίωση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 5 ώρες πριν, xabos said: Θα γνωρίζεις ότι διαβάζει τον τρόπο λειτουργίας του κάθε χρήστη κ κάνει καλιμπραρίσμα .. θα δεις κι άλλη βελτίωση .. Μακάρι. Απλά έρχομαι από το google pixel 7 Pro που είχα άσχημο θέμα με τη μπαταρία, υπερθέρμανση κτλ. Εδώ μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Έβαλα και το τζαμακι spigen και σπέρνει το δακτυλικο! Πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Τα Spigen είτε τζαμάκια είτε θήκες είναι κορυφαία, έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες συσκευές. Είχα το pixel 9 και είχα βάλει το τζαμάκι της Spigen. Χειρότερο δακτυλικό αποτύπωμα δεν έχω δει. Μου έσπασε τα νεύρα. Το έβγαλα και έβαλα μεμβράνη από irepair. Ελάχιστη βελτίωση. Παρόλο που είναι ultrasonic ο αισθητήρας είναι πολύ χειρότερος από του pixel 7 που είχα. Ήταν από τους βασικούς λόγους που το πούλησα. Από τότε που έβαλε η Google τον αισθητήρα μέσα στην οθόνη, η εμπειρία χρήσης του pixel δυστυχώς έγινε κακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 10 ώρες πριν, vagzard said: Τα Spigen είτε τζαμάκια είτε θήκες είναι κορυφαία, έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες συσκευές. Είχα το pixel 9 και είχα βάλει το τζαμάκι της Spigen. Χειρότερο δακτυλικό αποτύπωμα δεν έχω δει. Μου έσπασε τα νεύρα. Το έβγαλα και έβαλα μεμβράνη από irepair. Ελάχιστη βελτίωση. Παρόλο που είναι ultrasonic ο αισθητήρας είναι πολύ χειρότερος από του pixel 7 που είχα. Ήταν από τους βασικούς λόγους που το πούλησα. Από τότε που έβαλε η Google τον αισθητήρα μέσα στην οθόνη, η εμπειρία χρήσης του pixel δυστυχώς έγινε κακή. Μήπως ήταν ελαττωματικό; Εμένα με το που έβαλα spigen και ξαναπέρασα εννοείται τα δακτυλικά, δουλεύει ακαριαία. Το μοναδικό παράπονο μου είναι η μπαταρία που απλά είναι οκ. Θα την ήθελα λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Μήπως ήταν ελαττωματικό; Εμένα με το που έβαλα spigen και ξαναπέρασα εννοείται τα δακτυλικά, δουλεύει ακαριαία. Το μοναδικό παράπονο μου είναι η μπαταρία που απλά είναι οκ. Θα την ήθελα λίγο καλύτερη. Μπα, και με την μεμβράνη που έβαλα χάλια ήταν. Φταίει και το χέρι μου που είναι ψιλό καμένα τα δαχτυλικά αλλά σε oppo και realme που έχω πιάνει ακαριαία. Για την μπαταρία που λες μου κάνει εντύπωση γιατί και στο απλό 9άρι που έχει μικρότερη μπαταρία και δεν έχει και LTPO οθόνη η μπαταρία ήταν πολύ καλή. Η καλύτερη που έχω δει σε pixel και είχα άλλα 3 πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, vagzard said: Μπα, και με την μεμβράνη που έβαλα χάλια ήταν. Φταίει και το χέρι μου που είναι ψιλό καμένα τα δαχτυλικά αλλά σε oppo και realme που έχω πιάνει ακαριαία. Για την μπαταρία που λες μου κάνει εντύπωση γιατί και στο απλό 9άρι που έχει μικρότερη μπαταρία και δεν έχει και LTPO οθόνη η μπαταρία ήταν πολύ καλή. Η καλύτερη που έχω δει σε pixel και είχα άλλα 3 πιο πριν. Μωρέ οκ είναι. Είναι σίγουρα καλύτερο απ το 7 pro που ειχα. Απλά εννοώ σε σύγκριση με ένα oneplus 12 που έχει ένας συνάδελφος και η μπαταρία του είναι βράχος, θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει κι άλλη βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Λοιπόν το πήρα το 9pro,αντικατέστησε το 8 pro.Το τζαμακι δεν δημιουργεί θέμα στο δακτυλικό,λίγο θέλω να συνηθίσω την μικρότερη οθόνη.Παρα πολύ καλή οθόνη,πολύ γρήγορο,έχει διαφορά από το 8,θέλω να ασχοληθώ με AI για να δω πόσο βοηθάει.Ισως είναι η πιο ποιοτική συσκευή που έχει βγάλει η google,τα έχω πάρει όλα από την εποχή nexus.Αυτα για τώρα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά το πλακίδιο για το NFC. Το χρησιμοποιώ μόνο για τις πληρωμές και επειδή έχω μαζί κλειδωμένο εταιρικό κινητό χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι μιας που τα έχω σε τσαντάκι ώμου. Πληρώνω και φυσικά το ξεχνάω να το κλείσω επειδή είναι χωμένο σε 15 οθόνες. Αντίθετα στο OP Nord που είχα πριν το είχα βάλει μπροστά μπροστά και το ανοιγόκλεινα με 2 κινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Που είναι η ενημέρωση Απριλίου οεο... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 17 ώρες πριν, tiffany said: Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά το πλακίδιο για το NFC. Το χρησιμοποιώ μόνο για τις πληρωμές και επειδή έχω μαζί κλειδωμένο εταιρικό κινητό χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι μιας που τα έχω σε τσαντάκι ώμου. Πληρώνω και φυσικά το ξεχνάω να το κλείσω επειδή είναι χωμένο σε 15 οθόνες. Αντίθετα στο OP Nord που είχα πριν το είχα βάλει μπροστά μπροστά και το ανοιγόκλεινα με 2 κινήσεις. Αν κατεβάσεις την κουρτίνα από πάνω με τις συντομεύσεις και την κάνεις αριστερά (δλδ για να δεις τι έχει δεξιά) θα το δεις το nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 23 minutes ago, _NikitaS_ said: Αν κατεβάσεις την κουρτίνα από πάνω με τις συντομεύσεις και την κάνεις αριστερά (δλδ για να δεις τι έχει δεξιά) θα το δεις το nfc. δεν υπάρχει πλακίδιο για nfc,εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω ουτε όταν το ψάχνω σε όλα τα tiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Τελευταία φορά που υπήρχε NFC tile στο Pixel νομίζω ήταν σε Android 9 ή 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, geofak said: Τελευταία φορά που υπήρχε NFC tile στο Pixel νομίζω ήταν σε Android 9 ή 10 Και αυτό ρε παιδιά τι είναι; Αν δε το βρίσκεις στην "κουρτίνα", πάτα το μολιβακι και εμφάνισε το. Just now, _NikitaS_ said: Και αυτό ρε παιδιά τι είναι; Αν δε το βρίσκεις στην "κουρτίνα", πάτα το μολιβακι και εμφάνισε το. Μιλάω για google pixel 9 Pro xl. Αλλά και το 7 Pro υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts