bill33 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που μου κόλλησε το κινητό.Κατεβάζω την κουρτίνα να αλλάξω wifi και έμεινε εκεί.Ουτε το on off κουμπί δουλευε ούτε τίποτα άλλο.Πάταγα ον οφφ μαζί με του + του ήχου και τυχαία ή όχι έκανε reboot. Ούτε το 6 θυμάμαι να μου είχε κολλήσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostl Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 (edited) Καλησπέρα, το κινήτο το αγόρα στο πλαίσιο με τιμολόγιο στα 520Ε. Μετά απο 5 μήνες και τα updates Οκτ. έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 97%, ενώ πριν ήταν στο 100%. Η χρήση που του κάνω είναι πραγματικά ελάχιστη. Δηλ. απο το 80% πέφτω στο 20% σε 2.5 με 3 ημέρες περίπου, μιας και το κινήτο το χρησιμοποίω κυριώς για τηλέφωνα, μηνύματα και σπάνια για browsing (μόνο brave), maps, και καμια πληρωμή μέσω ebanking. Επιπλέον στο γραφείο + σπίτι έχω πάντα plane mode + wifi calling ενεργοποιημένο, όπως και το battery saver πάντα ενεργοπιημένο και τέλος η οθόνη στα 60hz, μιας και για τη χρήση μου δεν χρειάζομαι παραπάνω. Εάν με την ελάχιστη χρήση που του κάνω σε 5 μήνες έπεσε στο 97% (δεν ξέρω κατά πόσο καλή εκτίμηση είναι), πως θα είναι σε 3~4 χρόνια από τώρα? Το κινήτο αγοράστηκε με σκόπο να το χρησιμοιήσω μέχρι και την τελευταία μέρα που θα πάρει ενημερώσεις, έαν δε χαλάσει μέχρι τότε. Edited October 13, 2025 by kostl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 14 ώρες πριν, kostl said: Καλησπέρα, το κινήτο το αγόρα στο πλαίσιο με τιμολόγιο στα 520Ε. Μετά απο 5 μήνες και τα updates Οκτ. έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 97%, ενώ πριν ήταν στο 100%. Η χρήση που του κάνω είναι πραγματικά ελάχιστη. Δηλ. απο το 80% πέφτω στο 20% σε 2.5 με 3 ημέρες περίπου, μιας και το κινήτο το χρησιμοποίω κυριώς για τηλέφωνα, μηνύματα και σπάνια για browsing (μόνο brave), maps, και καμια πληρωμή μέσω ebanking. Επιπλέον στο γραφείο + σπίτι έχω πάντα plane mode + wifi calling ενεργοποιημένο, όπως και το battery saver πάντα ενεργοπιημένο και τέλος η οθόνη στα 60hz, μιας και για τη χρήση μου δεν χρειάζομαι παραπάνω. Εάν με την ελάχιστη χρήση που του κάνω σε 5 μήνες έπεσε στο 97% (δεν ξέρω κατά πόσο καλή εκτίμηση είναι), πως θα είναι σε 3~4 χρόνια από τώρα? Το κινήτο αγοράστηκε με σκόπο να το χρησιμοιήσω μέχρι και την τελευταία μέρα που θα πάρει ενημερώσεις, έαν δε χαλάσει μέχρι τότε. Εχω γράψει πιο πίσω για το δικό μου.Τώρα βλέπω πως έπεσε απο το 99% στο 98% .Η μπαταρία έχει κατασκευαστεί 5-7-24 με πρώτη χρήση 29-9-24.Εχω 163 κύκλους φόρτισης. Αλλά το χρησιμοποιώ αρκετά ,το βράδυ το βάζω για φόρτιση με +-40% μπαταρία ,με όλα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostl Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 28 minutes ago, bill33 said: Εχω γράψει πιο πίσω για το δικό μου.Τώρα βλέπω πως έπεσε απο το 99% στο 98% .Η μπαταρία έχει κατασκευαστεί 5-7-24 με πρώτη χρήση 29-9-24.Εχω 163 κύκλους φόρτισης. Αλλά το χρησιμοποιώ αρκετά ,το βράδυ το βάζω για φόρτιση με +-40% μπαταρία ,με όλα ανοιχτά. Το δικό μου γράφει ημερομηνία κατασκευής 24/04/2024 και πρώτης χρήσης 12/05/2025 και έχω 50 κύκλους. Κυρίως το καλοκαίρι το χρησιμοποιούσα, το τελευταίο μήνα εχω γύρω στους 7 κύκλους φόρτισης. Τι να πω, μάλλον είτε το χρησιμοποιείς είτε όχι η μπαταρία φθίνει με ακανόνιστο τρόπο. Επιπλέον bluetooth, nfc κτλ όλα κλειστά μόνο wifi, ενώ όταν είμαι έξω ούτε δεδομένα έχω ανοικτά. Γενικά η χρήση που κάνω στο κινήτο είναι σχεδόν σαν dump-phone, το επέλεξα αποκλειστικά για τις ενημερώσεις + την πολύ καλή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Μη δίνετε τόσο σημασία στο τι δείχνει. Εμένα έδειχνε 99% και τωρα δείχνει 100%. Ότι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 (edited) Κατ' αρχάς τα νούμερα είναι πλασματικά γιατί κάνει κουμάντο το λογισμικό. Μόνο με μετρητικό όργανο θα δεις την πραγματική χωρητικότητα και πτώση αυτής. Μετά όλες οι μπαταρίες λιθίου έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Ξεκινάνε από μια Α χωρητικότητα και μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης πέφτει στο Χ% και μένει σταθερή για πολύ καιρό. Πρέπει να την ταλαιπωρείς αρκετά ώστε να έχει ραγδαία πτώση. Τα κινητά δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να ταλαιπωρηθούν σε φυσιολογικές συνθήκες. ΟΚ στην Αλάσκα ή τη Σαχάρα ίσως. Αλλά εδώ δε το νομίζω. Για περισσότερες πληροφορίες ψάξε σε forum για την ηλεκτροκίνηση. Εκεί λόγω του τρελού FUD το έχουν αναγάγει σε επιστήμη μπας και αλλάξουν γνώμη σε αυτούς που εξακολουθούν να μιλάνε για "tablet με ρόδες" και το ότι θα αλλάξεις μπαταρία μετά από 2-3 χρόνια. Το δικό μου ενεργοποιήθηκε 26/2 με 126 κύκλους και 98% μπαταρία. Κάθε μέρα το έχω σε τσαντάκι και κάνει γύρω στα 8-10 χλμ οπότε καταλαβαίνεις ότι το GPS κάνει υπερωρίες. Πάντα 5G με καλή κάλυψη και στο σπίτι μιας που έχω απεριόριστα. Εννοείται τα πάντα ενεργά από ειδοποιήσεις και όταν μπορώ στη μέρα θα χαζολογήσω να μάθω τα κουτσομπολιά. Μεσημέρι και βράδυ στο κρεβάτι ανάλογα τα κέφια θέλω ένα μισαωράκι τη φορά ώστε να χαλαρώσω σε YT ή Reddit. Το βάζω για φόρτιση ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ όσο και να έχει και έχω ενεργή την βελτιστοποιημένη φόρτιση ώστε να το βρω στο 100% το πρωί. Το καλοκαίρι το είχα βάλει ελάχιστες φορές μεσημέρι αλλά είναι ανάξιο λόγου. Edited October 14, 2025 by tiffany 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 Καλημέρα παρακολουθοντας την συζήτηση εγω έκανα την μέθοδο με το shizuku και abattery.Στην εικονα που παραθέτω ειναι το αποτέλεσμα με χρήση 4g bt και wifi! Αλλά, φόρτιση με την προσαρμοστικη επιλογή μεχρι 100% και σε ασύρματο φορτιστή της Xiaomi με τον μαμά φορτιστή τους τελευταίους μήνες.Χρηση οχι τοσο παιχνίδια αλλά χαζεμα yt yt music fb insta και λοιπά.Το κινητό το εχω 1.5 χρόνο περίπου. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 7 ώρες πριν, Shinig said: Καλημέρα παρακολουθοντας την συζήτηση εγω έκανα την μέθοδο με το shizuku και abattery.Στην εικονα που παραθέτω ειναι το αποτέλεσμα με χρήση 4g bt και wifi! Αλλά, φόρτιση με την προσαρμοστικη επιλογή μεχρι 100% και σε ασύρματο φορτιστή της Xiaomi με τον μαμά φορτιστή τους τελευταίους μήνες.Χρηση οχι τοσο παιχνίδια αλλά χαζεμα yt yt music fb insta και λοιπά.Το κινητό το εχω 1.5 χρόνο περίπου. Σε τι κινητό;Γιατί οι ημερομηνίες δεν ταιρίαζουν με 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 4 ώρες πριν, bill33 said: Σε τι κινητό;Γιατί οι ημερομηνίες δεν ταιρίαζουν με 9 Συγγνώμη νομίζα οτι το ανέφερα ειναι pixel 8 pro 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 On 13/10/2025 at 8:22 ΜΜ, kostl said: Καλησπέρα, το κινήτο το αγόρα στο πλαίσιο με τιμολόγιο στα 520Ε. Μετά απο 5 μήνες και τα updates Οκτ. έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 97%, ενώ πριν ήταν στο 100%. Η χρήση που του κάνω είναι πραγματικά ελάχιστη. Δηλ. απο το 80% πέφτω στο 20% σε 2.5 με 3 ημέρες περίπου, μιας και το κινήτο το χρησιμοποίω κυριώς για τηλέφωνα, μηνύματα και σπάνια για browsing (μόνο brave), maps, και καμια πληρωμή μέσω ebanking. Επιπλέον στο γραφείο + σπίτι έχω πάντα plane mode + wifi calling ενεργοποιημένο, όπως και το battery saver πάντα ενεργοπιημένο και τέλος η οθόνη στα 60hz, μιας και για τη χρήση μου δεν χρειάζομαι παραπάνω. Εάν με την ελάχιστη χρήση που του κάνω σε 5 μήνες έπεσε στο 97% (δεν ξέρω κατά πόσο καλή εκτίμηση είναι), πως θα είναι σε 3~4 χρόνια από τώρα? Το κινήτο αγοράστηκε με σκόπο να το χρησιμοιήσω μέχρι και την τελευταία μέρα που θα πάρει ενημερώσεις, έαν δε χαλάσει μέχρι τότε. Εγώ που έχω το απλό 9, δέκα μήνες, το φορτίζω κάθε μέρα ασχέτως αν χρειάζεται και μου δείχνει 100%. Κατασκευή μπαταρίας Αύγουστο 2024 και 145 κύκλους μου δείχνει. Δοκίμασε μερικές μέρες να το φορτίζεις κάθε μέρα να δεις αν θα αλλάξει. Από περιέργεια. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Τοση σημασία θα έχει το 2-3% χειρότερη κατάσταση υγείας μετά από 1.5-2 χρόνια; Πολύ το σκέφτεστε. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο κέντρο στην Ελλάδα για αλλαγή μπαταρίας τύπου Smartec για τα Samsung; Συνήθως στα προηγούμενα S που είχα άλλαζα την μπαταρία με 30 ευρώ πριν το τέλος της εγγύησης. Νομίζω είχα δει οτι υποστήριζαν και Pixel αλλά δεν είμαι βέβαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostl Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 1 ώρα πριν, riki_ said: Τοση σημασία θα έχει το 2-3% χειρότερη κατάσταση υγείας μετά από 1.5-2 χρόνια; Πολύ το σκέφτεστε. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο κέντρο στην Ελλάδα για αλλαγή μπαταρίας τύπου Smartec για τα Samsung; Συνήθως στα προηγούμενα S που είχα άλλαζα την μπαταρία με 30 ευρώ πριν το τέλος της εγγύησης. Νομίζω είχα δει οτι υποστήριζαν και Pixel αλλά δεν είμαι βέβαιος. Καλησπέρα, το θέμα είναι ότι χωρις να το κάνω σχεδόν καθόλου χρήση (20% χρησιμοποιώ κατά μ.ο. την ημέρα) σε 5 μήνες έπεσε στο 97%, έχοντας 50 κύκλους φόρτισης από 12 Μαϊου. Εαν το έβγαζε σε κανένα χρόνο θα έλεγα οκ. Διάβασα κάπου ότι ίσως θέλει calibration διότι το φορτιζω μόνο 20-80, οπότε λέω να την αδειάσω τελείως και να το φορτίσω μέχρι 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 2 ώρες πριν, kostl said: Καλησπέρα, το θέμα είναι ότι χωρις να το κάνω σχεδόν καθόλου χρήση (20% χρησιμοποιώ κατά μ.ο. την ημέρα) σε 5 μήνες έπεσε στο 97%, έχοντας 50 κύκλους φόρτισης από 12 Μαϊου. Εαν το έβγαζε σε κανένα χρόνο θα έλεγα οκ. Διάβασα κάπου ότι ίσως θέλει calibration διότι το φορτιζω μόνο 20-80, οπότε λέω να την αδειάσω τελείως και να το φορτίσω μέχρι 100%. Δεν θα άφηνα να αδειάσει τελείως η μπαταρία,μου ακούγεται τελειώς λάθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 21 ώρες πριν, riki_ said: Τοση σημασία θα έχει το 2-3% χειρότερη κατάσταση υγείας μετά από 1.5-2 χρόνια; Πολύ το σκέφτεστε. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο κέντρο στην Ελλάδα για αλλαγή μπαταρίας τύπου Smartec για τα Samsung; Συνήθως στα προηγούμενα S που είχα άλλαζα την μπαταρία με 30 ευρώ πριν το τέλος της εγγύησης. Νομίζω είχα δει οτι υποστήριζαν και Pixel αλλά δεν είμαι βέβαιος. Μπορείς να παραγγείλεις απο ifixit το ευρωπαϊκό οτι ανταλλακτικό θες έχουν τα original και να πας εκει να ρωτήσεις αν μπορούν να στο φτιάξουν! Καρακλασμενους παντως η Google! Στην Τσεχία έχουν ανοίξει και gstore νομίζω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 (edited) Μου έβγαλε ενημέρωση συστήματος...Δεύτερη για τον μήνα Οκτώβριο... Δεν θυμάμαι να εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο... 26,24 MB μέγεθος Edited October 31, 2025 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 13 ώρες πριν, jimlost said: Μου έβγαλε ενημέρωση συστήματος...Δεύτερη για τον μήνα Οκτώβριο... Δεν θυμάμαι να εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο... 26,24 MB μέγεθος https://www.androidpolice.com/google-drops-surprise-late-october-2025-update-pixels/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον καιρό δείχνει Ελλάδα και όχι την περιοχή που είμαι;;; Και έχω ενεργοποίηση την τρέχουσα τοποθεσία... Στο 4 XL που το έχω σαν απλή συσκευή χωρίς SIM δείχνει κανονικά την περιοχή μου. Και στο XL,και στο 6 Pro,και σε ένα Samsung A 55... Μόνο στο 9 Pro δείχνει γενικά Ελλάδα και όχι την περιοχή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 12 ώρες πριν, jimlost said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον καιρό δείχνει Ελλάδα και όχι την περιοχή που είμαι;;; Και έχω ενεργοποίηση την τρέχουσα τοποθεσία... Στο 4 XL που το έχω σαν απλή συσκευή χωρίς SIM δείχνει κανονικά την περιοχή μου. Και στο XL,και στο 6 Pro,και σε ένα Samsung A 55... Μόνο στο 9 Pro δείχνει γενικά Ελλάδα και όχι την περιοχή μου... Στο δικό μου 9 pro xl και στο 6 της συζύγου δεν δείχνει το όνομα της τοποθεσίας στο widget και στο weather app,μονο γενικά Greece,στον χάρτη που έχει δείχνει τοποθεσία. Στο google που έχω να δείχνει τον καιρό δείχνει κοντινή τοποθεσία.Αγγλία όταν είμαι δείχνει αρκετά κοντά στην πραγματική τοποθεσία . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 22 ώρες πριν, jimlost said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον καιρό δείχνει Ελλάδα και όχι την περιοχή που είμαι;;; Και έχω ενεργοποίηση την τρέχουσα τοποθεσία... Στο 4 XL που το έχω σαν απλή συσκευή χωρίς SIM δείχνει κανονικά την περιοχή μου. Και στο XL,και στο 6 Pro,και σε ένα Samsung A 55... Μόνο στο 9 Pro δείχνει γενικά Ελλάδα και όχι την περιοχή μου... 9 ώρες πριν, bill33 said: Στο δικό μου 9 pro xl και στο 6 της συζύγου δεν δείχνει το όνομα της τοποθεσίας στο widget και στο weather app,μονο γενικά Greece,στον χάρτη που έχει δείχνει τοποθεσία. Στο google που έχω να δείχνει τον καιρό δείχνει κοντινή τοποθεσία.Αγγλία όταν είμαι δείχνει αρκετά κοντά στην πραγματική τοποθεσία . Εδω και σχεδόν 2 χρόνια που εχω το p8p μου δείχνει ολες τις περιοχές της Αθήνας εκτός απο εδω που μένω! Μονο οταν εχω το gps ανοιχτό στρώνει για λίγο και μετα λέει Ελλάδα! Ε μολις το κλείσω παλι Αθήνα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 1 hour ago, Shinig said: Εδω και σχεδόν 2 χρόνια που εχω το p8p μου δείχνει ολες τις περιοχές της Αθήνας εκτός απο εδω που μένω! Μονο οταν εχω το gps ανοιχτό στρώνει για λίγο και μετα λέει Ελλάδα! Ε μολις το κλείσω παλι Αθήνα! Εγώ πάντως στο 8 Pro που είχα έδειχνε την περιοχή που είμαι... Όπως και στις άλλες συσκευές. Στο 9 Pro Ελλάδα .... Την περιοχή μου ποτέ δεν την έδειξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Στο 8 pro δείχνει κανονικά την περιοχή που βρίσκομαι. Υπάρχουν κάποιες φορές που λέει Ελλάδα αλλά δεν θυμάμαι πότε. Νομίζω όταν δεν έχω σήμα, δεν θυμάμαι. GPS πάντα ανοιχτό. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 11 ώρες πριν, Shinig said: Εδω και σχεδόν 2 χρόνια που εχω το p8p μου δείχνει ολες τις περιοχές της Αθήνας εκτός απο εδω που μένω! Μονο οταν εχω το gps ανοιχτό στρώνει για λίγο και μετα λέει Ελλάδα! Ε μολις το κλείσω παλι Αθήνα! Ότι δείχνει άλλες περιοχές έχει να κάνει με το πού υπάρχουν σταθμοί της υπηρεσίας που χρησιμοποιεί η Google. Δεν σου λέει ότι εσύ βρίσκεσαι πχ στο Περιστέρι. Σου λέει ότι ο καιρός στο Περιστέρι είναι έτσι γιατί είναι ο πιο κοντινός σταθμός (με βάση πού πιστεύει η Google ότι βρίσκεσαι). Ειδικά αν έχεις περιορισμένα δεδομένα τοποθεσίας είναι λογικό αυτό. 10 ώρες πριν, jimlost said: Εγώ πάντως στο 8 Pro που είχα έδειχνε την περιοχή που είμαι... Όπως και στις άλλες συσκευές. Στο 9 Pro Ελλάδα .... Την περιοχή μου ποτέ δεν την έδειξε... Kι εμένα στο Pro 8 Ελλάδα δείχνει τώρα που το τσέκαρα αν ανοίξω την εφαρμογή. Δεν το είχα προσέξει. Πρέπει να το έχουν αλλάξει μάλλον και να είναι αυτό που λέει ο bill παραπάνω. Δες στον χάρτη στην εφαρμογή πού σε βγάζει. Αν σε βγάζει σωστά είσαι ΟΚ. Μια που έχω ξεχωριστά προσθέσει και το μέρος μου, βλέπω ότι η πρόγνωση είναι ακριβώς ίδια και για το "Greece" οπότε μάλλον λειτουργεί σωστά. Έχει αλλάξει και στο At a Glance, παλιά έγραφε περιοχή εκεί, δεν γράφει πλέον. Οπότε μάλλον είναι θέμα UI και όχι κάτι άλλο. Για σιγουριά πάντως δες και τα location permissions. Αν σε απασχολεί τόσο (έτσι κι αλλιώς οι προβλέψεις είναι λίγο της πλάκας και χρησιμοποιώ πάντα άλλα sites για σιγουριά) δοκίμασε να κάνεις clear cache/storage και μετά δώσε location permissions όχι μόνο όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Η οθόνη του S 25 ultra είναι απίστευτη. Το σύγκρινα με το 9 Pro σε συγκεκριμένες συνθήκες... Μια από αυτή με βροχή... Ίδιο τζαμακι και τα δύο της Spigen και το S 25 ultra με βρεγμένη οθόνη ότι πατησα ανταποκρίθηκε,εν αντιθέσει με το 9 Pro που δυστυχώς δεν... Σε κάμερα όντως το 9 Pro είναι καλύτερο...Όχι κάτι τρομερό αλλά φαίνεται η διαφορά... Όλα αυτά γιατι με έχει πιάσει να το αλλάξω με τοS25 ultra, όχι γιατι δε με καλύπτει, απλά απο το '18 εχω Pixel συσκευές πιπ πολυ για αλλαγή και ιδίως το πενάκι... Ακομα ειμαι σε σκέψεις... Το σίγουρο είναι πως θα χάσω σε κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostl Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Καλημέρα σας, Το είδατε αυτό? https://9to5google.com/2025/12/08/google-pixel-9-pro-display-repair-program-fold-warranty/ Για το πρόβλημα που έβγαλαν μερικές οθόνες στα pixel 9 pro και xl. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) Εχει λάβει κανείς τη νέα search bar του pixel launcher; Αν και έχω εγγραφεί σαν beta tester στην εφαρμογή της google search, έχω ακομα την παλια μπαρα αναζητησης. Edited December 22, 2025 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts