Jump to content

Google Pixel 9 Pro / Pixel 9 pro XL

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Surfer_Paul said:

Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα ένα Pixel 9 Pro από το Πλαίσιο. Το κινητό γενικά είναι τέλειο. Έκανα όλα τα updates και το κινητό ζεσταίνεται, ας πούμε, με το Instagram όταν βλέπει τα Reels ή όταν τραβάς βίντεο για πάνω από 5 λεπτά. Είναι φυσιολογικό η θερμοκρασία να φτάνει στους 42 και κάτι βαθμούς; Τώρα που γράφω στο forum είναι στους 35 βαθμούς.

Να πάω στο Πλαίσιο να μου το αλλάξουν για καινούρια συσκευή, τώρα που είναι μέσα στις 7 μέρες; Πώς είναι συσκευές σας;

Η αλήθεια είναι ότι τα Pixel, λόγω επεξεργαστών είναι πιο θερμά, αλλά αν είναι πολύ αρχή (το έστησες τώρα), είναι φυσιολογικό γιατί από πίσω γίνονται διάφορα πραγματάκια μετά το σετάπ. Το λέω επειδή είπες "μόλις". Άσε να περάσουν 1-2 μέρες με φυσιολογική χρήση και δες το πάλι. Οι 35 βαθμοί προσωπικά μου φαίνονται απόλυτα φυσιολογικοί, το 42 δεν το θεωρώ τόσο τραγικό επίσης. Αν δεν σου κάνει προβλήματα στην απόδοση (throttle) και απλά είναι "θερμό" (δεν λέμε να καίει) είσαι σε φυσιολογικά πλαίσια.

Το έχω και εγώ στα χέρια μου από το μεσημέρι. Γενικά οκ λείπουν κάποια πραγματάκια αλλά όχι κάτι το τραγικό. Σίγουρα είναι σφαίρα, φοβερή κάμερα κτλπ αλλά εκεί που έπαθα έρωτα εγώ προσωπικά είναι με την ποιότητα κατασκευής. Το άνοιξα και ένιωσα ότι έπιασα κόσμημα. 3 ερωτήσεις από εμένα:

1) γίνεται να έχουμε popup notifications? Πχ τωρα που γράφω αν μου έρθει email ή μήνυμα σε μια εφαρμογή να κατέβει μια μικρή ειδοποίηση με preview χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω την κουρτίνα. 

2) έχω Security update 5 March, είναι φυσιολογικό? 

3) μπορώ να ελέγξω ποια εικονίδια θα φαίνονται μόνιμα στην status bar? Πχ του Bluetooth δεν το θέλω μόνιμα εκεί. Το ξέρω ότι έχω συνδεδεμένη συσκευή(ρολόι) 

Edited by GaleaNatur

Πότε τα είχατε παραγγείλει παιδιά? Εγώ κατάφερα να το παραγγείλω με τη προσφορά  το Pro 9 από προχθές αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα. Μου λέει ότι αναμένεται από τον προμηθευτή αν και όταν το πλήρωνα μου έβγαζε διαθεσιμότητα σε κατάστημα για να το παραλάβω..

Εννοείται πως δεν ζητάω επιστροφή χρημάτων γιατί έχει σταματήσει η προσφορά.

Κώστας

14 ώρες πριν, GaleaNatur said:

Το έχω και εγώ στα χέρια μου από το μεσημέρι. Γενικά οκ λείπουν κάποια πραγματάκια αλλά όχι κάτι το τραγικό. Σίγουρα είναι σφαίρα, φοβερή κάμερα κτλπ αλλά εκεί που έπαθα έρωτα εγώ προσωπικά είναι με την ποιότητα κατασκευής. Το άνοιξα και ένιωσα ότι έπιασα κόσμημα. 3 ερωτήσεις από εμένα:

1) γίνεται να έχουμε popup notifications? Πχ τωρα που γράφω αν μου έρθει email ή μήνυμα σε μια εφαρμογή να κατέβει μια μικρή ειδοποίηση με preview χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω την κουρτίνα. 

2) έχω Security update 5 March, είναι φυσιολογικό? 

3) μπορώ να ελέγξω ποια εικονίδια θα φαίνονται μόνιμα στην status bar? Πχ του Bluetooth δεν το θέλω μόνιμα εκεί. Το ξέρω ότι έχω συνδεδεμένη συσκευή(ρολόι) 

Όντως είναι καλοφτιαγμένο αλλά πιστεύω βοηθάει και το βάρος, βγάζει έτσι μια μασίφ αίσθηση👌

Στο απλό 9 έχω ενημέρωση 5 Μαΐου, οπότε κάνε μια αναζήτηση για ενημέρωση.

Για τις ειδοποιήσεις μου βγαίνει pop up στο πάνω μέρος της οθόνης, ένα παραθυράκι που κάθεται για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά όταν φύγει αυτό, πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα. Default είναι έτσι, δεν το πείραξα και ούτε έχω βρει αν αλλάζει.

Επίσης δεν έχω βρει κάπου να αλλάζει η γραμμή κατάστασης, πάντως δεν μου δείχνει το εικονίδιο bluetooth🤔

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Έχεις δίκιο για τις ειδοποιήσεις, δουλεύει οκ, ίσως επειδή το σκάλιζα συνεχώς χθες νόμιζα ότι δεν λειτουργούσε. Για το εικονίδιο του BT λέω αυτό εδώ. Update επίσης σήμερα βρήκε και αυτά που έλειπαν οπότε όλα καλά 

Screenshot_20250516-150535.png

Έχει παρατηρήσει κανένας σας μετά το τελευταίο update μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ή μόνο εγώ; Ίσως φταίει που άνοιξε ο καιρός και η οθόνη ανάβει πιο έντονα, αλλά έχει πέσει πολύ το sot για ίδια περίπου χρήση. 

15 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Έχει παρατηρήσει κανένας σας μετά το τελευταίο update μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ή μόνο εγώ; Ίσως φταίει που άνοιξε ο καιρός και η οθόνη ανάβει πιο έντονα, αλλά έχει πέσει πολύ το sot για ίδια περίπου χρήση. 

Edit: Παρατήρησα ότι έτρεχε συνέχεια στο παρασκήνιο το instagram. Δε ξέρω αν φταίει κλασσικά η εφαρμογή του instagram ή σκάλωσε κάπως η έκδοση του android. Το λέω αυτό γιατί έτρεχε στο παρασκήνιο ακόμα και όταν είχα κλείσει το διακόπτη να τρέχει στο παρασκήνιο. Έλεγε πχ χρήση εφαρμογής 22 λεπτά και από κάτω, χρήση στο παρασκήνιο 3 ώρες. Έβαλα μια άλλη τύπου instagram εφσρμογη και βλέπω. 

λοιπον σημερα μου ηρθε η pre release beta 4 του 16....

εχει πολλες αλλαγες απο τις προηγουμενες, θα επανελθω με ποστ αμεσα, εχει πολυ ενδιαφερον και με το AI και γενικα με το στησιμο του.

54 minutes ago, Ermenegildo said:

λοιπον σημερα μου ηρθε η pre release beta 4 του 16....

εχει πολλες αλλαγες απο τις προηγουμενες, θα επανελθω με ποστ αμεσα, εχει πολυ ενδιαφερον και με το AI και γενικα με το στησιμο του.

Αν βγει η επίσημη μπορούμε να κάνουμε απεγραφη και να μείνει η stable ; 

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

1 ώρα πριν, _NikitaS_ said:

Edit: Παρατήρησα ότι έτρεχε συνέχεια στο παρασκήνιο το instagram. Δε ξέρω αν φταίει κλασσικά η εφαρμογή του instagram ή σκάλωσε κάπως η έκδοση του android. Το λέω αυτό γιατί έτρεχε στο παρασκήνιο ακόμα και όταν είχα κλείσει το διακόπτη να τρέχει στο παρασκήνιο. Έλεγε πχ χρήση εφαρμογής 22 λεπτά και από κάτω, χρήση στο παρασκήνιο 3 ώρες. Έβαλα μια άλλη τύπου instagram εφσρμογη και βλέπω. 

Σε εποχές S22U χρησιμοποιουσα την εφαρμογή της Adidas για να καταγραφω της δραστηριότητες μου (περπάτημα, τρέξιμο κλπ).

Παρατηρουσα ότι παρόλο που την εκλεινα από τις προσφατες και την έβαζα και σε περιορισμό πως αυτή συνέχιζε να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Σε αυτή την περίπτωση είτε κάνεις επιβολή διακοπής είτε κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή για να συνέλθει. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε κάποιες εφαρμογές, όχι σε όλες. Στο ios που είμαι τώρα λειτουργεί μια χαρά, οπότε παίζει ρόλο και η υλοποίηση της κάθε εφαρμογής, ανάλογως και το λειτουργικό.

Edited by Kostas_Ts_86

1 hour ago, nikosz75013 said:

Αν βγει η επίσημη μπορούμε να κάνουμε απεγραφη και να μείνει η stable ; 

nai

Έβαλα την νέα έκδοση. Ρε μαστορια εκεί στη google δεν έχετε λεφτά να σχεδιάσετε κάτι νέο; Τα νέα εικονίδια είναι ίδια με αυτά της apple. βέβαια και αυτοί κάνουν τα ίδια αντιγράφοντας τις ειδοποιήσεις. 

Αρχίζω να νοσταλγώ τις παλιές μέρες της cyanogenmod που αλλάζαμε πλήρως θέματα. Και δεν έχω καθόλου κουράγιο για custom roms.

καποια ουσιαστικη διαφορα υπαρχει? γιατι και reddit μονο για τα εικονιδια βλεπω αναφορες...

Edited by GaleaNatur

Εγώ θα ήθελα να βελτιώσουν κι άλλο τη μπαταρία. Περιμένουμε να δούμε! 

Διάβασα ότι στο 16αρι θα βάλουν native το desktop mode που έχουν και τα samsung. 

Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και προσπαθώ να συνηθίσω τη τεράστια αλλαγή από το οικοσύστημα της Samsung. 

Στο notification bar, όταν έρχεται μια ειδοποίηση, δείχνει μια λευκή κουκίδα αντί για το εικονίδιο της εφαρμογής. Θα πρέπει να κατεβάσω τη κουρτίνα για να δω ποια εφαρμογή είναι. Υπάρχει δυνατότητα να δείχνει το εικονίδιο;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

9 ώρες πριν, elthis said:

Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και προσπαθώ να συνηθίσω τη τεράστια αλλαγή από το οικοσύστημα της Samsung. 

Στο notification bar, όταν έρχεται μια ειδοποίηση, δείχνει μια λευκή κουκίδα αντί για το εικονίδιο της εφαρμογής. Θα πρέπει να κατεβάσω τη κουρτίνα για να δω ποια εφαρμογή είναι. Υπάρχει δυνατότητα να δείχνει το εικονίδιο;

Επειδή είμαι σε σκέψη μετάβασης απο s24u σε 9pro xl,αξίζει λες?Το σκέφτομαι, γιατί έχω πολλά κομμάτια απο το οικοσύστημα της samsung (watch, buds, tags) και  φοβάμαι ότι θα τα βρω σκούρα...

16 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Επειδή είμαι σε σκέψη μετάβασης απο s24u σε 9pro xl,αξίζει λες?Το σκέφτομαι, γιατί έχω πολλά κομμάτια απο το οικοσύστημα της samsung (watch, buds, tags) και  φοβάμαι ότι θα τα βρω σκούρα...

Δεν έχω βγάλει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα μιας και το έχω 1 ημέρα...

Μ αρέσει σίγουρα σχεδιαστικά και είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Προσωπικά πάντα προτιμούσα τις Flat οθόνες. Είναι πιο άμεσο από τα Samsung όταν ανοίγεις εφαρμογές και overall πιο γρήγορο. Η μπαταρία του δεν είναι στα επίπεδα των ultra. Η οθόνη του επίσης θεωρώ ότι των Samsung είναι καλύτερη. Μου λείπουν οι ατελείωτες παραμετροποιήσεις για να μη βαριέμαι τη συσκευή. Γενικά με το one ui έχεις παραπάνω από ότι ήθελες και το πληρώνεις λίγο με τη ταχύτητα και τη μπαταρία. Το 9xl είναι αρκετά καλύτερο στο κράτημα. Φυσικά οι αναβαθμίσεις είναι ένα τεράστιο ατού. Ακόμα το μαθαίνω και δεν έχω καταλήξει με λίγα λόγια...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

45 minutes ago, rapsodos1979_ said:

αυτο το μεγαλο βημα το εκανα και εγω.. θα τα βρεις σκουρα στα tags που δεν παιζουν πουθενα αλλου παρα μονο σε samsung ολα τα αλλα παιζουν κανονικα εκτος καποιων περιορισμων στα ρολογια που δεν παιζει το καρδιογραφημα και η πιεση λογω της εφαρμογης.

21 minutes ago, elthis said:

Δεν έχω βγάλει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα μιας και το έχω 1 ημέρα...

Μ αρέσει σίγουρα σχεδιαστικά και είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Προσωπικά πάντα προτιμούσα τις Flat οθόνες. Είναι πιο άμεσο από τα Samsung όταν ανοίγεις εφαρμογές και overall πιο γρήγορο. Η μπαταρία του δεν είναι στα επίπεδα των ultra. Η οθόνη του επίσης θεωρώ ότι των Samsung είναι καλύτερη. Μου λείπουν οι ατελείωτες παραμετροποιήσεις για να μη βαριέμαι τη συσκευή. Γενικά με το one ui έχεις παραπάνω από ότι ήθελες και το πληρώνεις λίγο με τη ταχύτητα και τη μπαταρία. Το 9xl είναι αρκετά καλύτερο στο κράτημα. Φυσικά οι αναβαθμίσεις είναι ένα τεράστιο ατού. Ακόμα το μαθαίνω και δεν έχω καταλήξει με λίγα λόγια...

θα βρεις πολλα πραγματακια, θελει πολυ σκαψιμο.. 

11 minutes ago, Ermenegildo said:

αυτο το μεγαλο βημα το εκανα και εγω.. θα τα βρεις σκουρα στα tags που δεν παιζουν πουθενα αλλου παρα μονο σε samsung ολα τα αλλα παιζουν κανονικα εκτος καποιων περιορισμων στα ρολογια που δεν παιζει το καρδιογραφημα και η πιεση λογω της εφαρμογης.

θα βρεις πολλα πραγματακια, θελει πολυ σκαψιμο.. 

Αν κ off-topic, σε κάποια σχόλια είδα ότι έχουν συνδυάσει τα tags με xiaomi...Ίσως, υπάρχει τρόπος...Τελοσπαντων! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Μάλλον, θα κιοτέψω να κάνω την αλλαγή...Εκτός κι αν υπερτερεί θεαματικά σε κάποιο τομέα... 

14 ώρες πριν, elthis said:

Στο απλό 9 μου δείχνει εικονίδια, χωρίς να έχω δει κάπου σχετική ρύθμιση. Μήπως δείχνει κουκίδα όταν μαζευτούν πολλές αδιάβαστες ειδοποιήσεις; Θα το προσέξω.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

16 ώρες πριν, elthis said:

Κανονικά δείχνει εικονίδια, νομίζω ότι αν γεμίσει μόνο και δεν χωράνε αρχίζει και δείχνει κουκκίδες. Μήπως είχες πολλές ειδοποιήσεις; Αν θες βγάλε ένα σκρινσοτ

3 ώρες πριν, iganiats said:

Για να δουλέψουν τα smarttag με άλλες συσκευές δοκίμασε το utag. 

https://github.com/KieronQuinn/uTag

δουλεψε, σε ευχαριστώ παααρα πολυ

κανω μεταβαση μετα το pixel 8 που με voda κ κοσμοτε εχανα κλησεις.

Το γερμανικο αμαζον εχει βαλει το pro xl με 30% έκπτωση που ειναι πολυ καλο deal κ τσιπησα μιας κ περιμενουμε κ το android 16 συντομα.

Ελπίζω να μη φαω φόλα παλι με χαμενες κλεισες κτλπ γτ απο λειτουργικο η google παιζει μονη της μπαλα εχοντας γυρίσει ολες τις εταιρίες.

Tech Junkie - not curable

2 ώρες πριν, casabel said:

κανω μεταβαση μετα το pixel 8 που με voda κ κοσμοτε εχανα κλησεις.

Το γερμανικο αμαζον εχει βαλει το pro xl με 30% έκπτωση που ειναι πολυ καλο deal κ τσιπησα μιας κ περιμενουμε κ το android 16 συντομα.

Ελπίζω να μη φαω φόλα παλι με χαμενες κλεισες κτλπ γτ απο λειτουργικο η google παιζει μονη της μπαλα εχοντας γυρίσει ολες τις εταιρίες.

ειμαι με vodafone απο την προσφορα του πλαισιου (το Pro εχω) και κανενα απολυτως προβλημα με τις κλησεις. με το καλο να παραλαβεις