Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΑΑ ρε κινητάρα ειναι το ν360. Το είχα πάρει 2-3 μήνες αφού κυκλοφόρισε και μέχρι σήμερα βαστάει σαν καινούργιο.

Επειδη όμως το βαρεθηκα αγορασα το SE W810i

Περιφάνεια

Αντίσταση

Όνειρο

Κατάκτηση

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σημαινει το S blank μπορει καποιος να το εξηγησει?

Λογικα ο modded bootloader.

το v360 μπορει να μονταρει ευκολοτερα με το multiflashflex ή με το rsdlite??γτ εχω ακουσει πως εχουν διαφορα ταχυτητας και ποιοτητας!!στο συγκεκριμενο μοντελο....

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ρε παιδια ξερεται που μπορώ να βρω ένα μονστερπακ το οποιο να έιναι στα ελληνικά και να έχει τα πλήκτρα όπως στα περισότερα?(δηλαδή το κουμπί που πατάς για επιλογή και οκ να είναι στα αριστερα οπως στο vodafone v360)
smartphone hacker - NOT!!!!:X

Ontos doulevei to dual boot REY

to testara..mou evgale S BLANK me to patima 2 koumpion!

kai meta kanonika sto MP pou eixa!

ekana ksana repair PDS alla den dokimasa akoma na valo kanena MP pou na min itan gia sticky kai na do ti exei ginei!

eidou kai to screenshot :

Πολύ ενδιαφέρον.Αν το να ξεφορτωθείς sticky firmware γίνει τόσο εύκολο τότε good news!

ρε παιδια ξερεται που μπορώ να βρω ένα μονστερπακ το οποιο να έιναι στα ελληνικά και να έχει τα πλήκτρα όπως στα περισότερα?(δηλαδή το κουμπί που πατάς για επιλογή και οκ να είναι στα αριστερα οπως στο vodafone v360)

Δεν υπάρχει αλλά όπως σου είπα και στο mail μπορείς να το κάνει μόνος σου.Και μου κάνει εντύπωση που σε βολεύει το keymap της Vodafone.Μία λύση είναι κάποιος με v360 vodafone να σε προμηθεύσει με το 005Β-0001 seem του και μετά εσύ να το περάσεις στο κινητό.Εγώ δεν είχα ποτέ vodafone επομένως δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας!! να ναι, ''μη vodafone'' και να εχει key mapping της vodafone!!ειναι και ελαφρως παραλογο στο, να φτιαξει καποιος key mapping της vodafone αλλα, να μην ειναι!! αυτο οπως σου ειπε και O rey,μονο να το αλλαξεις εσυ μπορεις...!! δλδ το browse key, να ειναι οπως της συσκευης το κουμπι....!! το αλλαζεις βάζοντας, στο leadergl, την seem 005Β-0001 (νομιζω, για v360) και αλλαζεις οτι θες!!:happy:

....αν και εμενα μ κανει εντυπωση η αλλαγη αυτου του key map!:blink:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 5 weeks later...

Δυστυχώς αν δεν το ξέρετε δεν έχω πλέον το v360 μου.Και το v3xx μου ειναι στο service (:cry:) αλλά πήρε το μάτι μου ένα ενδιαφέρον mp για το v360 που περιέχει και το Elfpack που ήμουν τόσο περιέργος να δοκιμάσω.

Λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται:

Blackout Menace MP for v360

http://img145.imageshack.us/img145/7331/blackoutmenacempvu6.th.png

Info =>

Τελικα... εμεινες χωρις κινητο και ειπες να γυρισεις στα παλια....

!!! ξαναπαρε στα χερια σου το v360...!!! (λονδινο δεν ειναι? φερτο πισω!! ειναι θηριο!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Βασικα, θελω να ρωτησω, ποσο εχει μια οθονη του v360(?)Ξερει καποιος συγκεκριμενα?γτ μ εχει χαλασει εδω και καιρο, και στον γερμανο μου ζητανε 125 euro (τωρα κανει 115)ελεος!!

επειδη εχω το service manual στα χερια μου, λεω να ανοιξω το κινητο!! αλλα πρωτα απο ολα, θελω να μαθω την τιμη ΜΟΝΟ της οθονης!! θα την βαλω μονος μου...

εχει ιδεα κανεις? ευχαριστω...:worry:

Τελικα... εμεινες χωρις κινητο και ειπες να γυρισεις στα παλια....

!!! ξαναπαρε στα χερια σου το v360...!!! (λονδινο δεν ειναι? φερτο πισω!! ειναι θηριο!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Βασικα, θελω να ρωτησω, ποσο εχει μια οθονη του v360(?)Ξερει καποιος συγκεκριμενα?γτ μ εχει χαλασει εδω και καιρο, και στον γερμανο μου ζητανε 125 euro (τωρα κανει 115)ελεος!!

επειδη εχω το service manual στα χερια μου, λεω να ανοιξω το κινητο!! αλλα πρωτα απο ολα, θελω να μαθω την τιμη ΜΟΝΟ της οθονης!! θα την βαλω μονος μου...

εχει ιδεα κανεις? ευχαριστω...:worry:

Εννοείται πως δεν πληρώνεις 125 ευρώ ενώ μπορείς να το πάρεις κανούριο.Η μόνη λύση είναι να δεις μέσα από το service manual το κωδικό προιόντος της οθόνης και μέσω internet να την ψάξεις μπας και την πάρεις φθηνά από το εξωτερικό.Ή δοκίμασε μπας και μπορούν να σε βοηθήσουν στο 9volto.gr

καλα ναι ρε... εννοειται!!!

τι εννοεις?ποιοι ειναι αυτοι?

λες τωρα να ανοιξω το κινητο και να βρω ενα αριθμο/κωδικο?

τι εννοεις?ποιοι ειναι αυτοι?

http://www.9volto.gr

Μπορεί να έχουν καμιά οθόνη αυτοί

λες τωρα να ανοιξω το κινητο και να βρω ενα αριθμο/κωδικο?

Από το service manual εννοούσα να δεις τον κωδικό.Εκτός και αν έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου για να το "εγχειρίσεις"

Δεν ξέρω βέβαια αν η οθόνη λέει πάνω της αριθμό κωδικού

το service manual εγω ξερω οτι ειναι ενα guide!! και εχει και στο grmoto τετοιο...

να βρω απο εκει τον κωδικο?...ισως ρωτησω εκει που μ ειπες....

edit:μπαα.. δεν βρηκα τπτ!! καλα, δεν ειδα και τπτ φθηνο.. τσιμπημενες τιμες...

για τσεκαρετε αυτο http://gsmserver.com/search/free%20download%20modem%20motorola%20v360%20mobile%20software%20linux.html

και πειτε μ αν εχει σχεση με linux συσκευη...

εγω ψαχνω για το δικο μ μοντελο!!

θελω να βρω ενα λογισμικο linux για το ν3χ μου!! λετε να βρω?:confused:

Πέρασε κανείς την καινούρια version του Blackout Menace mp?Τίποτα εντυπώσεις από το Elfpack?

REy to perasa...poli kalo MP...alla eixe bug se settings tou ixou gia kliseis ktl...

eipe oti to diorthose o last1left ...kai perimeno ksana na kanei upload!

eytixos evale k greek pali!

gia to elfpack den to poli epiasa to ti kanei..oute stin egatastasi!opote den to dokimasa!

theloume elliniko tutorial giati :P

kati asxeto!

exeis valei kaneis to windplus sto v360? exei internet kanonika? doulevei? xreonei? :X

REy to perasa...poli kalo MP...alla eixe bug se settings tou ixou gia kliseis ktl...

eipe oti to diorthose o last1left ...kai perimeno ksana na kanei upload!

eytixos evale k greek pali!

gia to elfpack den to poli epiasa to ti kanei..oute stin egatastasi!opote den to dokimasa!

theloume elliniko tutorial giati :P

kati asxeto!

exeis valei kaneis to windplus sto v360? exei internet kanonika? doulevei? xreonei? :X

Τι είναι το windplus?Αν είναι υπηρεσία της wind για πρόσβαση στο internet δεν βλέπω το λόγο να μην δουλεύει.Ουσιαστικά την κατάλληλη websession χρειάζεσαι και είτε χρησιμοποιείς τον wap browser του κινητού ή κάνα operamini.

πειτε μου, προσωπικα, τα θετικα και τα αρνητικα σε σχεση με το αλλο mp! (του φιλου rey λεω)!! τι παραπανω, και τι σκαρτο/κακο/αθλιο βρικατε!

:happy:

ta arnitika gia mena einai 1 ..ayto me ton ixo kliseis pou einai se xamilo epipedo eno einai sto ipsilotero!

kati bugs pou eixe diorthothikan pistevo!

gia to elfpack den gnorizo pantos!

....

kai to wind plus einai iperisia tis wind gia ploigisi to internet me 3.5evro ton mina mono!

etsi exo akouse na lene... giayto rotisa an to exei kaneis REY na mas pei!

Αυτο με τo wind plus γινεται, πανευκολα για προσβαση μεσω pc ενω για μεσω κινητου πρεπει να περαστουν σωστα οι ρυθμισεις με μη αυτοματο τροπο.

Καλησπέρα! εγώ έχω πρόβλημα στο V360 με την μπαταρία! εκτός το ebay ξέρετε που θα βρούμε καμιά φτηνή ? και με αυτά τα ακουστικά ΕΛΕΟΣ ο ήχος είναι απαράδεχτος, έχω μείνει χωρίς αμάξι και είμαι με τις συγκοινωνίες και δεν μπορώ να ακούσω με το V360 mp3s και κουβαλάω μαζί μου το sx1 και έχει και αυτό πρόβλημα με την μπαταρία. Εκτός αυτά τα ακουστικά της motorola USB από το πλαίσιο υπάρχουν άλλα να έχουνε καλή ποιότητα ήχου? και αυτό το πρόβλημα που δεν μπορεί να παίξει τα mp3s που έχουνε μεταβλητό bitrate ή μεγάλο bitrate λύνετε κάπως? εκτός φυσικά να τα ξαναφτιάξω με μικρότερο?

όχι, απλά μου τελειώνει πολυ γρήγορα! βασικά από το ebay (Αγγλία) έχω βρει με λιγότερο από 8 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.