pxatzis Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Καλημέρα, Απο σήμερα είμαι και εγώ χρήστης v360 Και η πρώτη ερώτηση είναι :) αν έχει καταφέρει κανείς να συνχρονίσει το outlook με το v360 για μεταφορά contacts και calentar (ανεξαρτήτα απο το sw). Με MPT 3.32L με setting σαν 330 το βλέπει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να περάσω data απο το outlook 2003. Kάποιος που να το έχει κάνει ?? ΑΚΥΡΟ !! Με MPT 3.28 (κανονικο , οχι Light) παίζει ! To phonebook θέλει λίγο δουλιτσα (είναι και τα contacts μου @#@$@#) το calentar ok ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Nai agnoste exeis dikio,meta apo ligo psaximo to eida kai egw gia thn anafora.Krima omws, ontws poianou idea htan oti o xrhsths 8elei off apo default thn anafora?Pantws oso anafora alla edits,eida sto net oti ta exoun efarmosei kai gia v360.. Ολα τα ΜΟΤΟ δουλευουν με seems!Αλλα δυστυχως αλλαζει η διευθυνση για καθε λετουργια με καθε νεα φουρνια κινητων και αυτο που κανουν ειναι να ξαναψαχνουν που βρισκεται καθε μια!Απλα εφιστω την προσοχη για να μην παει καποιος και αλλαξει την ιδια διευθυνση και μετα δε μπορει να ανοιξει το κινητο του!! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το v360 (oxi Voda Live!) και θα ήθελα αν είναι εύκολο όσοι από εσάς το έχουν να μου λύσουν μερικές απορίες. - Το πακέτο περιέχει στερεοφωνικά ακουστικά και μνήμη Transflash; Αν ναι τι χωρητικότητας; - Η καρτούλα μπαίνει εύκολα; - Τι αναμονές έχει η μπαταρία; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλημέρα, 'Εχει αλλάξει κανείς skin στο v360 με κάποιο απο το http://motomodders.net ? Υπάρχει κάποιο HowTo για κάποιον που δέν το έχει ξανακάνει ? Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Δεν εχω αλλάξει προς το παρόν και ναι υπάρχει σε καποιο φόρουμ της motorola. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_7 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Το εν λόγω κινητό φαίνεται ενδιαφέρον (λόγω ΚΑΙ ότι παίρνει κάρτα μνημης ενώ παίζει mp3). Δεν νομίζω ότι κυκλωφωρέι μέχρι σήμερα (ακόμα δηλαδή). Αλλά αναμένεται σύντομα http://www.motorola.com/mot/image/12/12309_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/12/12312_MotImage.jpg GSM tri-band (850 / 1800 / 1900 MHz) Διαστάσεις: 90 x 47 x 24 mm Βάρος: 111 g Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι Οθόνη: εξ 96 x 80 (4 χρλωμματα), εσ. 176 x 220 px (262K-colors) Μπαταρία: 1010 mAh Li-Ion Battery (7.5 ομιλία 240 ώρες αναμονή) SUMMARY OF FEATURES: • Integrated VGA camera (640x480) with 4x zoo • Push-To-Talk (PTT) functionality* • Bluetooth™ Class 2 wireless connectivity • Motorola's SCREEN3 technology solution featuring zero-click access to news, sports, entertainment, and other premium content.* • Messaging options including Multimedia Messaging Service (MMS), Instant Messaging via IM Wireless Village and POP3, SMTP and IMAP4 email • Integrated MP3 player • Integrated speakerphone • Downloadable screensavers, wallpapers, games and MP3 ringtones* • J2ME MIDP 2.0 CLDC 1.0 • WAP 2.0 browser and GPRS class 10 for rapid Internet access* • Up to 5 MB of internal memory plus up to 512 MB using TransFlash removable memory slot[/QU} poly kalo kinito soy sinisto na to pareis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 το 360 κυκλοφορεί κανονικά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το v360 (oxi Voda Live!) και θα ήθελα αν είναι εύκολο όσοι από εσάς το έχουν να μου λύσουν μερικές απορίες. - Το πακέτο περιέχει στερεοφωνικά ακουστικά και μνήμη Transflash; Αν ναι τι χωρητικότητας; - Η καρτούλα μπαίνει εύκολα; - Τι αναμονές έχει η μπαταρία; Ευχαριστώ πολύ Κανένας;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Το πακέτο δεν περιέχει ακουστικά ή κάτι άλλο. Τηλέφωνο και φορτιστή. Οταν λες καρτούλα? Αν εννοείς μνήμης, δεν γνωρίζω, δεν έχω πάρει. Μπαταρία: 1010 mAh Li-Ion Battery (7.5 ομιλία 240 ώρες αναμονή) Το γράφει ακριβώς απο πάνω στην περιγραφή του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Το πακέτο δεν περιέχει ακουστικά ή κάτι άλλο. Τηλέφωνο και φορτιστή. Οταν λες καρτούλα? Αν εννοείς μνήμης, δεν γνωρίζω, δεν έχω πάρει. Μπαταρία: 1010 mAh Li-Ion Battery (7.5 ομιλία 240 ώρες αναμονή) Το γράφει ακριβώς απο πάνω στην περιγραφή του κινητου. Καλά, ούτε κάρτα μνήμης, ούτε hands free; Κανέις δεν το διαθέτει με Hands Free και Transflash στο πακέτο; Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω κοινά ακουστικά του εμπορίου για να ακούω μουσική στο v360; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Εγώ το πήρα από τη Vodafone με handsfree και κάρτα 64MB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Το voda live 360v που πήρα έχει 64ΜΒ transflash και μονοφονικο handsfree. Το pin για το handsfree ειναι 2,5μμ και έιναι λίγο ζόρικο δλδ με εναν μετατροπέα 2,5μμ σε 3,5μμ ΔΕΝ έχα στερεο έξοδο. Αυτό βέβαια δέν λέι κάτι γιατι σε άλλα f'orums έχει αναφερθεί ότι παίζει κανονικά , απλά πρέπει να βρούμε τον κατάληλο μετατροπέα. Σε ένα γρήγορο skroutzit το play247 έχει ένα που λέει οτι πάζει αλλα στα 13Ε το βρίσκω λίγο....ακριβό. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρακαλώ να το πεί !! Για στερεο handsfree δεν έχω κάτι μίας και δέν με πολυ απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timboy Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 ξερει κανεις πως να κανω upload java παιχνιδια στο 360? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Γεια σας κι από εμένα! Από χθες το βράδυ είμαι κι εγώ κάτοχος του Motorola V360. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες! :) Πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή. Επειδή σκοπεύω να πάρω κάρτα μνήμης, τελικά για να μπει στη συσκευή πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουμε το καπάκι της μπαταρίας, έτσι; Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα; Ευχαριστώ :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Γεια σας κι από εμένα! Από χθες το βράδυ είμαι κι εγώ κάτοχος του Motorola V360. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες! :) Πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή. Επειδή σκοπεύω να πάρω κάρτα μνήμης, τελικά για να μπει στη συσκευή πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουμε το καπάκι της μπαταρίας, έτσι; Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα; Ευχαριστώ :) Παντελή,ότι μάρκα μνήμης και να πάρεις δε παίζει κανένα απολύτως ρόλο(προσωπικά προτιμώ τις Kingston).Θα κοιτάξεις απλά ποια είναι πιο φθηνή.Τα ηλεκτρονικά κατασταστήματα(τα οποία έχουν υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη όπως το e-shop)τις έχουν αρκετά φθηνές!!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Αύριο θα κάνω μια βόλτα στα καταστήματα για να διαλέξω :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Κι άλλη μια ερώτηση, πριν ξεκινήσω τις δοκιμές: μέσω καλωδίου usb μπορείς να στείλεις στον υπολογιστή και να λάβεις από τον υπολογιστή τα πάντα; ή υπάρχουν τίποτε περιορισμοί; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elibom Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Κι άλλη μια ερώτηση, πριν ξεκινήσω τις δοκιμές: μέσω καλωδίου usb μπορείς να στείλεις στον υπολογιστή και να λάβεις από τον υπολογιστή τα πάντα; ή υπάρχουν τίποτε περιορισμοί; Ναι p_k, μπορείς να κάνεις όλα τα ανεβοκατεβάσματα μεταξύ των 2 συσκευών. Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σ' αυτή την ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 hi pedia exw kapia provlimatakia me to kin mou v360 kolaei me to portaki diladi merikes fores anigo to portaki kai h othoni den energopihte kai kanei restart kai mou tin spaei episeies exei 2 meres pou pezei ta mp3 1:30 peripou meta stamatah kolaei to kinito kai meta apo 1-2 lepta sinexizei na pezei ELEOS epishs na prostheso den exei pesei apo ta xeria mou oute tipota tsiliko einai kai to exw sta xeria mou 2 vdomades pame gia tin triti ama vgazei apo tora problimata..... ostoso o father pire to ido kin kai doulevei apsoga apo cosmote me original firmware (logismiko) enw egw me vodafone live ti boro na kanw? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 enw egw me vodafone live ti boro na kanw? Θέλει και ρώτημα?! να τους το γυρίσεις πίσω,άμεσα!!! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebolani Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 To e-shop exei microsd / transflash mnhmes?Phra thl kai rwthsa alla mou eipan oti den exoun enw oute sto site mporw na tis entopisw.Mono sto play24 exw dei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elibom Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 To e-shop exei microsd / transflash mnhmes?Phra thl kai rwthsa alla mou eipan oti den exoun enw oute sto site mporw na tis entopisw.Mono sto play24 exw dei. Αγόρασα τη δική μου από play247 και με πολύ γρήγορη (έως εντυπωσιακή) εξυπηρέτηση εν μέσω γιορτών. Υστερα από 2-3 μέρες έπεσε στα χέρια μου ένας έντυπος κατάλογος της Vodafone που είχε την ίδια μνήμη ελαφρώς πιο φτηνή (1 ευρώ περίπου). Οπότε, διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnadm Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Kalhspera, Skeftome na agoraso to V360 (oxi Vodafone live alla ws sketh syskeuh me epidothtsh apo thn cosmote). Exw akousei gia kapoia motorola oti exoun "kleidomeno" Bluetooth me apotelesma na mhn mporeis na steileis h na laveis arxeia (hxous video h foto) para mono me MMS. Xserei kaneis an isxyei kati tetoio gia to V360? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Καλησπέρα, Προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα με το μπλε δόντι και μάλιστα νομίζω ότι είναι ποιο σταθερό απο την παλία μου συσκευή (nokia 3650) που βέβαια ήταν απο τα πρώτα bluetooth. Σχετικά με το vodafone live μόλις πρίν λίγο καταφερα να ξεφορτοθώ το εσπαστικό setting στο soft key με seem edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Το εν λόγω κινητό φαίνεται ενδιαφέρον (λόγω ΚΑΙ ότι παίρνει κάρτα μνημης ενώ παίζει mp3). Δεν νομίζω ότι κυκλωφωρέι μέχρι σήμερα (ακόμα δηλαδή). Αλλά αναμένεται σύντομα http://www.motorola.com/mot/image/12/12309_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/12/12312_MotImage.jpg GSM tri-band (850 / 1800 / 1900 MHz) Διαστάσεις: 90 x 47 x 24 mm Βάρος: 111 g Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι Οθόνη: εξ 96 x 80 (4 χρλωμματα), εσ. 176 x 220 px (262K-colors) Μπαταρία: 1010 mAh Li-Ion Battery (7.5 ομιλία 240 ώρες αναμονή) SUMMARY OF FEATURES: • Integrated VGA camera (640x480) with 4x zoo • Push-To-Talk (PTT) functionality* • Bluetooth™ Class 2 wireless connectivity • Motorola's SCREEN3 technology solution featuring zero-click access to news, sports, entertainment, and other premium content.* • Messaging options including Multimedia Messaging Service (MMS), Instant Messaging via IM Wireless Village and POP3, SMTP and IMAP4 email • Integrated MP3 player • Integrated speakerphone • Downloadable screensavers, wallpapers, games and MP3 ringtones* • J2ME MIDP 2.0 CLDC 1.0 • WAP 2.0 browser and GPRS class 10 for rapid Internet access* • Up to 5 MB of internal memory plus up to 512 MB using TransFlash removable memory slot[/QU} poly kalo kinito soy sinisto na to pareis Στο σαιτ της βονταφον η μπαταρια ειναι 810 mah, τι ισχυει τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts