CRISPAF77 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Καλησπέρα σας,τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις εντασης εφαρμογής συνέχεια μου ενεργοποιεί την ένταση του ήχου.Σε ένα παιχνίδι που παίζω όσες φορές και να απενεργοποιήσω την ένταση του ήχου αυτό την επαναφέρει από μόνο του.Το έχει εντοπίσει κανείς άλλος από εσάς; Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Έχω την εντύπωση ότι μετά τα τελευταία updates η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει. Το έχει παρατηρήσει άλλος φίλος ή φίλη αυτό? Σας ευχαριστώ Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, geovision said: Έχω την εντύπωση ότι μετά τα τελευταία updates η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει. Το έχει παρατηρήσει άλλος φίλος ή φίλη αυτό? Σας ευχαριστώ Δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο - βέβαια δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας - αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η διαχείριση της μπαταρίας έχει γίνει ακόμα καλύτερη.Ολα ανοιχτά GPS - Bluetooth - δεδομένα με 4G - φωτεινότητα οθόνης στο 75% και βλέπω 10 - 11+ ώρες SOT. Edited June 29, 2025 by CRISPAF77 1 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Καλησπέρα. Μου χάλασε το καλώδιο 12Α που είχε μέσα η συσκευασία. Ψάχνω να βρω το ίδιο 12 Α γιατί είναι το μόνο συμβατό με τον φορτιστή supervooc 120W. Ή έστω ένα αντίστοιχο 12 Α. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω? (Με βάση τις προδιαγραφές του φορτιστή, ένα καλώδιο 2Α δίνει μέγιστο 80W και μόνο το 12Α δίνει τα 120W). Έχω ψάξει σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά δεν το έχουν και δεν βρίσκω και την αντιπροσωπεία της Realme. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 (edited) Νομίζω οτι η 1+ χρησιμοποιεί ίδια τεχνολογία φόρτισης. Να δοκίμαζες αυτό; Λέει 12Α https://www.skroutz.gr/s/51966555/OnePlus-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-150W-Kokkino-1m-5461100529.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Edited July 9, 2025 by Da_rudakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 5 ώρες πριν, Da_rudakos said: Νομίζω οτι η 1+ χρησιμοποιεί ίδια τεχνολογία φόρτισης. Να δοκίμαζες αυτό; Λέει 12Α https://www.skroutz.gr/s/51966555/OnePlus-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-150W-Kokkino-1m-5461100529.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Eυχαριστώ, όμως αυτό είναι usb c σε usb c 🤥 Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Με 100 watt αν συμβιβάζεσαι https://www.skroutz.gr/s/51945426/OnePlus-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-100W-Kokkino-1m-5461100530.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 Καλησπέρα. Εγώ έχω το GT 7 pro, και διαβάζω και αυτήν την σελίδα. Αγόρασα ένα καλώδιο της Xiaomi,, ΔΕΝ ΤΟ Χρησιμοποίησα ούτε μία φορά, έχω το καλώδιο που είχε το κουτί, και δεν είμαι σίγουρος Αν δουλεύει!!!!!!!!!!! Αντιπροσωπείες είναι η Procordia, μάλλον Σου ανεβάζω ένα screenshot, από την παραγγελία μου... Ψάξε και για ανάλογα καλώδιο, να είναι μάρκας, όχι φθηνές κινεζικές. Αν δεν δουλεύει, εύχομαι να μην με βρίζει. Κοίταξα στο , OnePlus Europe, στα αξεσουάρ, θήκες και καλώδιο, δεν βρήκα κάτι , συνήθως είχαν καλώδια... H OnePlus Europe store, επιλογή cable https://www.oneplus.com/gr/store/power-cables Μέτρησα στο GT 7 pro, official cable ( Δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει σωστά ο μετρητής!!!!! Μέτρησα και το καλώδιο της Xiaomi ,( δεν μπόρεσα να ανεβάσω το βιντεάκι, λόγω μεγέθους mb). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 (edited) Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Αυτό είναι το καλώδιο που ψάχνω. Στην άκρη του φαίνεται αχνά γράφει 12Α. Το καλώδιο της Xiaomi είναι 8Α, είναι για τον δικό της ταχυφορτιστή που είναι άλλης τεχνολογίας. Η επάνω φωτογραφία είναι από τον 120watt SuperVooc της Realme. Αν καταφερετε να διαβάσετε τα γράμματα😄, γράφει πως σε καλώδιο 7 ampere δίνει απόδοση 80watt και στα 11 ampere δίνει τα 120w. Στα απλά καλώδια των 2 ampere δίνει μόλις 10 watt!! Πήρα τηλέφωνο την Procordia και παρήγγειλα 2 καλώδια. Δεν είχαν και παρόλο που είναι η αντιπροσωπεία της realme, δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι θέλω. Ελπίζω να μου φέρουν το σωστό καλώδιο.😅 Θα σας ενημερώσω. Edited July 13, 2025 by eilio94 2 Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 12 ώρες πριν, eilio94 said: Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Αυτό είναι το καλώδιο που ψάχνω. Στην άκρη του φαίνεται αχνά γράφει 12Α. Το καλώδιο της Xiaomi είναι 8Α, είναι για τον δικό της ταχυφορτιστή που είναι άλλης τεχνολογίας. Η επάνω φωτογραφία είναι από τον 120watt SuperVooc της Realme. Αν καταφερετε να διαβάσετε τα γράμματα😄, γράφει πως σε καλώδιο 7 ampere δίνει απόδοση 80watt και στα 11 ampere δίνει τα 120w. Στα απλά καλώδια των 2 ampere δίνει μόλις 10 watt!! Πήρα τηλέφωνο την Procordia και παρήγγειλα 2 καλώδια. Δεν είχαν και παρόλο που είναι η αντιπροσωπεία της realme, δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι θέλω. Ελπίζω να μου φέρουν το σωστό καλώδιο.😅 Θα σας ενημερώσω. Καλησπέρα. Έχω το GT 7 pro, και πραγματικά το καλώδιο, και στο κινητό μου, γράφει 12Α,,, ( δεν το είχα δει). Το Xiaomi γράφει 6Α, και στο κουτί του, και πάνω στο καλώδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Ενημερώνω για την εξέλιξη της παραγγελίας. Μου έστειλαν τα καλώδια από την Procordia. Δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα και τα παρήγγειλαν από έξω. Πέντε ευρώ για καλώδιο 12 Α είναι εξαιρετική τιμή. Τα μεταφορικά για αποστολή εκτός Αττικής ( στην Αρκαδία) ήταν 4,8 ευρώ που πάλι είναι μια αξιοπρεπής τιμή και έφτασε και γρήγορα. Έμεινα ικανοποιημένος λοιπόν.😁 1 Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Προσπαθώ σε κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει να αφαιρέσω άτομα, αντανακλάσεις κτλ. με τα εργαλεία του AI και κάποια στιγμή μετά από μερικές φωτός που επεξεργάστηκα μου βγάζει λήξη χρονικού ορίου υπηρεσίας και δεν μπορώ να συνεχίσω με άλλες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ήδη έχουν περάσει 3-4 μέρες και δεν έχει διορθωθεί. Έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων της εφαρμογής αλλά δεν έχει λυθεί το θέμα. Κάποια AI εργαλεία λειτουργούν κάποια όχι ή λειτουργούν τη μία φορά και δεν λειτουργούν την επόμενη. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση που έχει βρει κάποιος; Ή περιμένουμε το επόμενο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Ακόμα να σκάσει το Android 16 update υποθέτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. December 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2025 20 ώρες πριν, Finwe said: Ακόμα να σκάσει το Android 16 update υποθέτω... Δυστυχώς.. μόνο ένα security patch του Οκτωβρίου έχει έρθει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. December 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2025 9 ώρες πριν, GeorgeM16 said: Δυστυχώς.. μόνο ένα security patch του Οκτωβρίου έχει έρθει Σε μένα σήμερα το μεσημέρι ήρθε το Realme UI 7 με Android 16 πάντως και security Δεκεμβρίου. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει το security Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 11 ώρες πριν, vagzard said: Σε μένα σήμερα το μεσημέρι ήρθε το Realme UI 7 με Android 16 πάντως και security Δεκεμβρίου. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει το security Οκτωβρίου. Άρα θα το έχουμε και εμείς όπου νάναι. Πρώτες εντυπώσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 On 26/12/2025 at 11:45 ΠΜ, GeorgeM16 said: Άρα θα το έχουμε και εμείς όπου νάναι. Πρώτες εντυπώσεις;; Πέρα από κάποιες μικροαλλαγές στην εμφάνιση τίποτα σημαντικό. Ούτως ή άλλως πολύ σπάνια πλέον βλέπεις κάποια ουσιαστική βελτίωση από την μία έκδοση Android στην επόμενη. Σου αλλάζουν λίγο τα εικονίδια κι αυτό είναι όλο. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάλασε κάτι, όλα λειτουργούν ρολόι όπως και πριν. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Τελικά γνωρίζουμε πότε θα έρθει το Realme UI 7 με Android 16 update; Αυτοί που το έχουν πάρει μήπως είναι σε beta; Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geovision said: Καλησπέρα σε όλους. Τελικά γνωρίζουμε πότε θα έρθει το Realme UI 7 με Android 16 update; Αυτοί που το έχουν πάρει μήπως είναι σε beta; Καλησπέρα, καλή χρονιά μαζί με τις καλύτερες ευχές μου σε όλους! Δεν είναι σε beta είναι κανονική. Μικρές αλλαγές όπως λέει πιο πάνω και ο vagzard κυρίως σε εμφάνιση και χρωματισμό όπως φαίνεται στα screenshot. Επίσης στη γραμμή ειδοποιήσεων οι περισσότερες ειδοποιήσεις πλέον είναι έγχρωμες. Κατά τα άλλα κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάτι ιδιαίτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts