Jump to content

Realme GT 6/ 6T

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις εντασης εφαρμογής συνέχεια μου ενεργοποιεί την ένταση του ήχου.Σε ένα παιχνίδι που παίζω όσες φορές και να απενεργοποιήσω την ένταση του ήχου αυτό την  επαναφέρει από μόνο του.Το έχει εντοπίσει κανείς άλλος από εσάς;

Oppo Find X9 Pro

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω την εντύπωση ότι μετά τα τελευταία updates η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει. Το έχει παρατηρήσει άλλος φίλος ή φίλη αυτό? Σας ευχαριστώ

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

10 ώρες πριν, geovision said:

Έχω την εντύπωση ότι μετά τα τελευταία updates η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει. Το έχει παρατηρήσει άλλος φίλος ή φίλη αυτό? Σας ευχαριστώ

Δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο - βέβαια δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας - αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η διαχείριση της μπαταρίας έχει γίνει ακόμα καλύτερη.Ολα ανοιχτά GPS - Bluetooth - δεδομένα με 4G - φωτεινότητα οθόνης στο 75% και βλέπω 10 - 11+ ώρες SOT.

Edited by CRISPAF77

Oppo Find X9 Pro

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μου χάλασε το καλώδιο 12Α που είχε μέσα η συσκευασία. Ψάχνω να βρω το ίδιο 12 Α γιατί είναι το μόνο συμβατό με τον φορτιστή supervooc 120W. Ή έστω ένα αντίστοιχο 12 Α. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω? (Με βάση τις προδιαγραφές του φορτιστή, ένα καλώδιο 2Α δίνει μέγιστο 80W και μόνο το 12Α δίνει τα 120W). Έχω ψάξει σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά δεν το έχουν και δεν βρίσκω και την αντιπροσωπεία της Realme.

Στάθης

Νομίζω οτι η 1+ χρησιμοποιεί ίδια τεχνολογία φόρτισης. Να δοκίμαζες αυτό; Λέει 12Α https://www.skroutz.gr/s/51966555/OnePlus-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-150W-Kokkino-1m-5461100529.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Edited by Da_rudakos

5 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Νομίζω οτι η 1+ χρησιμοποιεί ίδια τεχνολογία φόρτισης. Να δοκίμαζες αυτό; Λέει 12Α https://www.skroutz.gr/s/51966555/OnePlus-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-150W-Kokkino-1m-5461100529.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Eυχαριστώ, όμως αυτό είναι usb c σε usb c 🤥

Στάθης

Καλησπέρα. Εγώ έχω το GT 7 pro, και διαβάζω και αυτήν την σελίδα.

Αγόρασα ένα καλώδιο της Xiaomi,, ΔΕΝ ΤΟ Χρησιμοποίησα ούτε μία φορά, έχω το καλώδιο που είχε το κουτί, και δεν είμαι σίγουρος Αν δουλεύει!!!!!!!!!!!

Αντιπροσωπείες είναι η Procordia, μάλλον 

Σου ανεβάζω ένα screenshot, από την παραγγελία μου...

Ψάξε και για ανάλογα καλώδιο, να είναι μάρκας, όχι φθηνές κινεζικές.

Αν δεν δουλεύει, εύχομαι να μην με βρίζει.

Κοίταξα στο , OnePlus Europe, στα αξεσουάρ, θήκες και καλώδιο, δεν βρήκα κάτι , συνήθως είχαν καλώδια...

Screenshot_20250711_173206.jpg

H OnePlus Europe store, επιλογή cable 

https://www.oneplus.com/gr/store/power-cables

Μέτρησα στο GT 7 pro, official cable 

( Δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει σωστά ο μετρητής!!!!!

IMG_20250711_184420.jpg

IMG_20250711_184418.jpg

Μέτρησα και το καλώδιο της Xiaomi ,( δεν μπόρεσα να ανεβάσω το βιντεάκι, λόγω μεγέθους mb).

Screenshot_20250711_185408.jpg

Screenshot_20250711_185348.jpg

20250713_125456.jpg

20250713_125311.jpg

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Αυτό είναι το καλώδιο που ψάχνω. Στην άκρη του φαίνεται αχνά γράφει 12Α. Το καλώδιο της Xiaomi είναι 8Α, είναι για τον δικό της ταχυφορτιστή που είναι άλλης τεχνολογίας. Η επάνω φωτογραφία είναι από τον 120watt SuperVooc της Realme. Αν καταφερετε να διαβάσετε τα γράμματα😄, γράφει πως σε καλώδιο 7 ampere δίνει απόδοση 80watt  και στα 11 ampere δίνει τα 120w. Στα απλά καλώδια των 2 ampere δίνει μόλις 10 watt!! Πήρα τηλέφωνο την Procordia και παρήγγειλα 2 καλώδια. Δεν είχαν και παρόλο που είναι η αντιπροσωπεία της realme, δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι θέλω. Ελπίζω να μου φέρουν το σωστό καλώδιο.😅 Θα σας ενημερώσω.

Edited by eilio94
Στάθης

12 ώρες πριν, eilio94 said:

20250713_125456.jpg

20250713_125311.jpg

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Αυτό είναι το καλώδιο που ψάχνω. Στην άκρη του φαίνεται αχνά γράφει 12Α. Το καλώδιο της Xiaomi είναι 8Α, είναι για τον δικό της ταχυφορτιστή που είναι άλλης τεχνολογίας. Η επάνω φωτογραφία είναι από τον 120watt SuperVooc της Realme. Αν καταφερετε να διαβάσετε τα γράμματα😄, γράφει πως σε καλώδιο 7 ampere δίνει απόδοση 80watt  και στα 11 ampere δίνει τα 120w. Στα απλά καλώδια των 2 ampere δίνει μόλις 10 watt!! Πήρα τηλέφωνο την Procordia και παρήγγειλα 2 καλώδια. Δεν είχαν και παρόλο που είναι η αντιπροσωπεία της realme, δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι θέλω. Ελπίζω να μου φέρουν το σωστό καλώδιο.😅 Θα σας ενημερώσω.

Καλησπέρα. Έχω το GT 7 pro, και πραγματικά το καλώδιο, και στο κινητό μου, γράφει 12Α,,, ( δεν το είχα δει).

Το Xiaomi γράφει 6Α, και στο κουτί του,  και πάνω στο καλώδιο.

• 2 weeks later...

Ενημερώνω για την εξέλιξη της παραγγελίας. Μου έστειλαν τα καλώδια από την Procordia. Δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα και τα παρήγγειλαν από έξω. Πέντε ευρώ για καλώδιο 12 Α είναι εξαιρετική τιμή. Τα μεταφορικά για αποστολή εκτός Αττικής ( στην Αρκαδία) ήταν 4,8 ευρώ που πάλι είναι μια αξιοπρεπής τιμή και έφτασε και γρήγορα. Έμεινα ικανοποιημένος λοιπόν.😁

Στάθης

• 5 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Προσπαθώ σε κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει να αφαιρέσω άτομα, αντανακλάσεις κτλ. με τα εργαλεία του AI και κάποια στιγμή μετά από μερικές φωτός που επεξεργάστηκα μου βγάζει λήξη χρονικού ορίου υπηρεσίας και δεν μπορώ να συνεχίσω με άλλες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ήδη έχουν περάσει 3-4 μέρες και δεν έχει διορθωθεί. Έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων της εφαρμογής αλλά δεν έχει λυθεί το θέμα. Κάποια AI εργαλεία λειτουργούν κάποια όχι ή λειτουργούν τη μία φορά και δεν λειτουργούν την επόμενη. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση που έχει βρει κάποιος; Ή περιμένουμε το επόμενο update;

• 3 months later...
20 ώρες πριν, Finwe said:

Ακόμα να σκάσει το Android 16 update υποθέτω...

Δυστυχώς.. μόνο ένα security patch του Οκτωβρίου έχει έρθει

9 ώρες πριν, GeorgeM16 said:

Δυστυχώς.. μόνο ένα security patch του Οκτωβρίου έχει έρθει

Σε μένα σήμερα το μεσημέρι ήρθε το Realme UI 7 με Android 16 πάντως και security Δεκεμβρίου. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει το security Οκτωβρίου.

11 ώρες πριν, vagzard said:

Σε μένα σήμερα το μεσημέρι ήρθε το Realme UI 7 με Android 16 πάντως και security Δεκεμβρίου. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει το security Οκτωβρίου.

Άρα θα το έχουμε και εμείς όπου νάναι. Πρώτες εντυπώσεις;;

On 26/12/2025 at 11:45 ΠΜ, GeorgeM16 said:

Άρα θα το έχουμε και εμείς όπου νάναι. Πρώτες εντυπώσεις;;

Πέρα από κάποιες μικροαλλαγές στην εμφάνιση τίποτα σημαντικό. Ούτως ή άλλως πολύ σπάνια πλέον βλέπεις κάποια ουσιαστική βελτίωση από την μία έκδοση Android στην επόμενη. Σου αλλάζουν λίγο τα εικονίδια κι αυτό είναι όλο. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάλασε κάτι, όλα λειτουργούν ρολόι όπως και πριν.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Τελικά γνωρίζουμε πότε θα έρθει το Realme UI 7 με Android 16 update; Αυτοί που το έχουν πάρει μήπως είναι σε beta;

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

1 ώρα πριν, geovision said:

Καλησπέρα σε όλους. Τελικά γνωρίζουμε πότε θα έρθει το Realme UI 7 με Android 16 update; Αυτοί που το έχουν πάρει μήπως είναι σε beta;

Καλησπέρα, καλή χρονιά μαζί με τις καλύτερες ευχές μου σε όλους! 

Δεν είναι σε beta είναι κανονική. 

Μικρές αλλαγές όπως λέει πιο πάνω και ο vagzard κυρίως σε εμφάνιση και χρωματισμό όπως φαίνεται στα screenshot.

Επίσης στη γραμμή ειδοποιήσεων οι περισσότερες ειδοποιήσεις πλέον είναι έγχρωμες.

Κατά τα άλλα κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάτι ιδιαίτερο.

Screenshot_2026-01-13-17-26-03-72_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg

Screenshot_2026-01-13-17-25-29-07_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg