Jump to content

Realme GT 6/ 6T

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό, μια ερώτηση μόνο.

Από updates πως τα παει; έχει υποστήριξη γενικα; και μεγάλα και μικρά.

On 1/2/2025 at 1:34 ΜΜ, kostasb13 said:

Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό, μια ερώτηση μόνο.

Από updates πως τα παει; έχει υποστήριξη γενικα; και μεγάλα και μικρά.

Expand  

3 χρόνια android και 4 security patches δίνει η realme στο GT6..

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος που έχει το GT6 να πάει λίγο στις επιλογές για προγραμματιστές στην επιλογή "μικρότερο πλάτος" και να μου πει τι τιμή έχει;

Την έχω αλλάξει και δε θυμάμαι την αρχική για να την ξανά βάλω και δεν έχει επιλογή για επαναφορά 

Καλησπέρα.

Εμένα γράφει 361 bp και δεν το έχω πειράξει.

Huawei g750

Lg G4

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi 10T Pro

On 23/2/2025 at 10:33 ΠΜ, xristos444 said:

Καλησπέρα.

Εμένα γράφει 361 bp και δεν το έχω πειράξει.

Expand  

Είσαι αδερφός. Ευχαριστώ πολύ .

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας, μετά το νέο update (15.0.0.620) έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στη διαχείριση μπαταρίας; Σήμερα το πρωί που το έβγαλα από τον φορτιστή (100%) με όλα ανοιχτά GPS - Bluetooth - 5G δεδομένα έως τις 17:30 κάνα 2ωρο κλήσεις και αρκετό gaming έχω 6 ώρες SOT και υπόλοιπο 50%.

Realme GT6 12-256GB

Γενικά με τα updates από κάποια φάση είχα αρχίσει να βλέπω διάφορα στη μπαταρία και στη κάμερα προς το χειρότερο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή με την 620 μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με όλα. Σίγουρα με το rui 5 η αυτονομία της μπαταρίας ήταν σε ακραία επίπεδα, δε θα φτάσει ποτέ ξανά εκεί, αλλά και τώρα καλά είναι, καλύτερα από το μέσο όρο

Σε 22 ώρες κ 45 λεπτά χρήσης είχα 7  ώρες κ 33 λεπτά sot. Με υπόλοιπο 20%. Η συσκευή είναι σε σύνδεση με Bluetooth watch και wifi συνεχώς.

Μετά το καινούργιο update, επίσης, ανακάλυψα μια καινούργια εφαρμογή το Free call. Δεν ξέρω αν είχε έρθει νωρίτερα. Στα δίκτυα κινητής. 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή.

On 11/3/2025 at 9:37 ΜΜ, GeorgeM16 said:

Σε 22 ώρες κ 45 λεπτά χρήσης είχα 7  ώρες κ 33 λεπτά sot. Με υπόλοιπο 20%. Η συσκευή είναι σε σύνδεση με Bluetooth watch και wifi συνεχώς.

Μετά το καινούργιο update, επίσης, ανακάλυψα μια καινούργια εφαρμογή το Free call. Δεν ξέρω αν είχε έρθει νωρίτερα. Στα δίκτυα κινητής. 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή.

Expand  

Δωρεάν κλήση εε;Νομίζω πως τωρα εμφανίστηκε αυτό με την 620.

Σε μένα πάνω από 10ωρο SOT με υπόλοιπο 20% έχω να δω από εποχές Lenovo P2 αα και πρόσφατα με Honor 200.

Realme GT6 12-256GB

Καλημέρα στην ομάδα. Σήμερα έκανα κι εγώ την αναβάθμιση στην 620. Δεν έχω προλάβει να το ψάξω ακόμα πολύ αλλά στις φωτογραφίες στην επεξεργασία ΑΙ εκτός από την ultra καθαρότητα ΑΙ οι υπόλοιπες επιλογές δεν λειτουργούν. Πρέπει να κατεβάσεις το πακέτο αλγορίθμου αλλά όταν πατάω για κατέβασμα μου βγάζει ελέγξτε την σύνδεση σας στο διαδίκτυο, και σταματάει. Εννοείται ότι δεν έχει κανένα θέμα η σύνδεση μου στο ίντερνετ. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Καλημέρα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα AI χαρακτηριστικά. Ο καθαρισμός αντανακλάσεων που με ενδιέφερε δουλεύει αποτελεσματικά.

Οι δωρεάν κλήσεις που προστέθηκε, δεν δουλέψανε. Δεν κατάφερα να συνδεθώ με κάποιο τηλέφωνο δίπλα μου. 

Προς το παρόν όλα καλά. Το ψάχνω ακόμα.

On 12/3/2025 at 9:04 ΠΜ, GeorgeM16 said:

Καλημέρα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα AI χαρακτηριστικά. Ο καθαρισμός αντανακλάσεων που με ενδιέφερε δουλεύει αποτελεσματικά.

Οι δωρεάν κλήσεις που προστέθηκε, δεν δουλέψανε. Δεν κατάφερα να συνδεθώ με κάποιο τηλέφωνο δίπλα μου. 

Προς το παρόν όλα καλά. Το ψάχνω ακόμα.

Expand  

Για να δουλέψουν τα χαρακτηριστικά ΑΙ πρέπει να κατεβάσεις τα αντίστοιχα πακέτα δεδομένων. Σου τα κατέβασε κανονικά εσένα; Γιατί σε μένα δεν μπορούν να κατέβουν. Μου βγάζει να ελέγξω το δίκτυο μου.

Ναι δεν είχα πρόβλημα. Αυτό το μήνυμα που στο βγάζει; Όταν πας να επεξεργαστείς την εικόνα ή στις ρυθμίσεις;

On 12/3/2025 at 9:23 ΠΜ, GeorgeM16 said:

Ναι δεν είχα πρόβλημα. Αυτό το μήνυμα που στο βγάζει; Όταν πας να επεξεργαστείς την εικόνα ή στις ρυθμίσεις;

Expand  

Λύθηκε το θέμα φίλε, ήταν λόγω vpn που δεν μου κατέβαζε το αρχείο. Μόλις το έκλεισα το κατέβασε κανονικά. Όλα καλά λοιπόν, ευχαριστώ πολύ.

Edited by vagzard