Teo010 Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, Nikos988 said: Όχι!!! Για βαλτο αλλη χωρα εκτος απο χωρα της ΕΕ πχ Κινα και δες αν αλλαξει ο ηχος Edited 9 Δεκέμβριος by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 7 ώρες πριν, Teo010 said: Για βαλτο αλλη χωρα εκτος απο χωρα της ΕΕ πχ Κινα και δες αν αλλαξει ο ηχος ακουνε καλύτερα στις άλλες χώρες? 😃 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 10 ώρες πριν, Teo010 said: Για βαλτο αλλη χωρα εκτος απο χωρα της ΕΕ πχ Κινα και δες αν αλλαξει ο ηχος Δεν άλλαξε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν είναι οκ το τηλέφωνο ή αν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, Nikos988 said: Δεν άλλαξε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν είναι οκ το τηλέφωνο ή αν έχει πρόβλημα. Δοκίμασε μέσω κάποιου sound assistant να αυξήσεις την ένταση κλπ. Παίξε και με τις ρυθμίσεις από τον ήχο να δεις αν διορθώνεται τπτ (ο,τι μπορείς να καταλάβεις τέλοσπαντων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Δοκίμασε μέσω κάποιου sound assistant να αυξήσεις την ένταση κλπ. Παίξε και με τις ρυθμίσεις από τον ήχο να δεις αν διορθώνεται τπτ (ο,τι μπορείς να καταλάβεις τέλοσπαντων) Το πρόβλημά μου δεν είναι στη μουσική. Με ένα booster λύνεται αυτό. Στον ήχο κλήσης καθώς και στην ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση θα ήθελα μεγαλύτερη ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 17 ώρες πριν, CoyoteD said: ακουνε καλύτερα στις άλλες χώρες? 😃 Είχα διαβάσει για το ακουστικό αλλων κινητων ότι ισχύει αυτό λόγω ευρωπαϊκής ένωσης που το περιορίζει, γιαυτό είπα μήπως ισχύει και για το ηχείο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. 11 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Δεκέμβριος Μόλις μου ήρθε η 1.0.7.0 με security patch Νοεμβρίου Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος (edited) Ευτυχής κάτοχος του POCO F6 PRO απο το Σάββατο. ROM έχει την 1.0.11.0.UNKMIXM (έκανε αναβάθμιση όταν ήρθε) που φαίνεται να είναι η τελευταία (μέχρι τώρα) Global Rom. Όλα καλά, δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα, ο ήχος (που αναφέρθηκε σε άλλο post) είναι καλός (αρκετά ποιοτικός και ανεβαίνει σε ένταση αρκετά). Είχα το POCO x3 NFC, νομίζω είναι καλύτερο σε ποιότητα και ένταση. Απο ταχύτητα δεν το συζητώ, πολύ γρήγορο. Και επιτέλους αρκετή εσωτερική μνήμη (rom), είχα 64gb (μονίμως γεμάτο με ειδοποιήσεις κλπ) και πήγα στα 512gb... Ελευθερία! Debloat έκανα μόνο σβήσιμο τα msa & MIUI_Daemon (μέσω ADB και MIUI Debloater). Παιχνιδάκια κλπ προεγκατεστειμένες σαχλαμάρες τρώνε (λίγο) χώρο αλλά δεν εμφανίζουν ειδοποιήσεις κλπ, ούτε τρώνε μπαταρία, οπότε δεν με επηρεάζουν. Επιπλέον στην πρώτη εκκίνηση κάτι με ρώτησε για διαφημίσεις (εξατομίκευση κλπ), αρνήιηκα και δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση μέχρι τώρα απο το σύστημα. Μπαταρία τώρα, περίμενα μέτρια διάρκεια ζωής και δεν έπεσα έξω. Μέτρια, τίποτε καλό ή αξιοπρόσεκτο. Παρατηρώ την συμπεριφορά και τις διεργασίες για να βγάλω πόρισμα. Δυστυχώς πλέον 5000mah μπαταρία είναι basic, με ενεργοβόρα χαρακτηριστικά (soc κλπ) δεν μπορεί να βγάλει ικανοποιητικούς χρόνους με SOT και παιχνίδια. Ιδίως που πλέον όλοι έχουν 5g, bluetooth ανοιχτό με εφαρμογές να τρέχουν (για smartwatch κλπ), με VIBER, Messenger κλπ εφαρμογές να είναι μονίμως standby, δεν γίνεται έτσι οικονομία... Δια παν ενδεχόμενο και για τις πρώτες φορτίσεις προτιμώ αργή φόρτιση (18 watt ή και 10 ακόμη αν φορτίζει στην διάρκεια ύπνου) για να στρώσω τη μπαταρία όσο καλύτερα γίνεται. Πάντως, όποτε χρειάστηκα ο ενσωματωμένος φορτιστής (επιτέλους, κόντρα στο ρεύμα που θέλει να αγοράζεις ταχυφορτιστή μόνος σου) φόρτισε όσο χρειάστηκα αρκετά γρήγορα. Με τον δικό του φορτιστή εμφανίζει ένδειξη (120W) αλλά και με τον φορτιστή του Χ3 που δοκίμασα (27W) έκανε 27w φόρτιση. Κάμερα: Πολύ καλή. Σίγουρα πολύ καλύτερη του poco X3 NFC (που θεωρούσα πολύ καλή για τα λεφτά της). Ιδίως το βράδυ, με τους νέους αλγόριθμους (ultra night mode) κάνει δουλειά, ακόμη και σε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει καθαρά... Ορίστε και μερικά δείγματα. Αυτά. Ότι χρειαστείτε ρωτάτε ελεύθερα. Edited 12 Δεκέμβριος by Coolgreek 3 Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος Να το χαρείς!! Καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο να είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος Καλησπέρα παίδες..έδωσα το redmi note 13 pro plus στη γυναίκα..είμαι ανάμεσα σ' poco f6 pro και Xiaomi 13 t pro ..αξίζει το f6 pro να το τσιμπήσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος On 12/12/2024 at 9:46 ΜΜ, Christos kitsos said: Καλησπέρα παίδες..έδωσα το redmi note 13 pro plus στη γυναίκα..είμαι ανάμεσα σ' poco f6 pro και Xiaomi 13 t pro ..αξίζει το f6 pro να το τσιμπήσω?? Και εγώ από τον ιδιο τηλ πήγα σε f6 pro. Θεωρώ ότι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 14 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος (edited) On 12/12/2024 at 9:46 ΜΜ, Christos kitsos said: Καλησπέρα παίδες..έδωσα το redmi note 13 pro plus στη γυναίκα..είμαι ανάμεσα σ' poco f6 pro και Xiaomi 13 t pro ..αξίζει το f6 pro να το τσιμπήσω?? Αν δεν δώσεις παραπάνω πληροφορίες, είναι σαν να ζητάς από τους άλλους να μυρίσουν τα νύχια τους γιατί εισαι μεταξύ αυτών των 2 συσκευών και για τι χρήση/απαιτήσεις μιλάμε... Edited 14 Δεκέμβριος by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Βαριά Games παιζω ...περιμένω και gamesir gamepad και θέλω να λιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Δεν κάνουν για βαριά gaming αυτά έχουν άθλιες μπαταρίες. https://m.gsmarena.com/zte_nubia_red_magic_10_pro-13496.php Εδώ είσαι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, Christos kitsos said: Βαριά Games παιζω ...περιμένω και gamesir gamepad και θέλω να λιώνω. Τώρα μάλιστα. Ναι, μεταξύ των 2 συσκευών το poco f6 pro έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια λόγω Snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Δευτέρα στις 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:01 πμ Συγνώμη για το off topic....αλλά επειδή γράφτηκε παραπάνω για προτίμηση σε gaming, να πάρω Poco f6 pro ή Xiaomi 14T pro? Δεν έχω ιδέα από επεξεργαστές Dimensity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ 58 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Συγνώμη για το off topic....αλλά επειδή γράφτηκε παραπάνω για προτίμηση σε gaming, να πάρω Poco f6 pro ή Xiaomi 14T pro? Δεν έχω ιδέα από επεξεργαστές Dimensity. Ο Dimensity 9300+ είναι πανίσχυρος. Σαφώς πιο δυνατός από τον 8 gen 2. Δεν έχω Xiaomi αλλά το 14T pro είναι σχεδόν ναυαρχίδα και πολύ ανώτερο σε όλα. Δεν υπάρχει σύγκριση καν. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. Τρίτη στις 06:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:16 πμ Εμένα η μπαταρία τη νύχτα χάνει 30%... δεν ειναι πρακτικά τα apps. Κάτι μέσα τρώει μπαταρία που δε το βλέπω... Τώρα αν ανοίγει μία εφαρμογή 1 λεπτό δεν ειναι θέμα... Κάτι άλλο φταίει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. Τρίτη στις 07:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:38 πμ Σίγουρα δεν είναι λογική η κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. Τρίτη στις 07:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:43 πμ (edited) ναι αλλά δε βλέπω και κάτι περίεργο. Απλά πέφτει. Λες να χάλασε τόσο γρήγορα η μπαταρία? και έχω και χαμηλά hz κλπ. και έχω κόψει και το facebook να ανοίγει.... Μου γράφει τις εφαρμογές αλλά δε γίνεται πχ να αγοίγει κάτι η google για 1 λεπτό και να χάνεις από κει την μπαταρία. Αρα κάτι άλλο φταίει.... και δε ξέρω πως να το μετρήσω Edited Τρίτη στις 07:45 πμ by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. Τρίτη στις 07:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:45 πμ Ε δεν πιστεύω. Στα στατιστικά μπαταρίας τί δείχνει? Τι καταναλώνει ενεργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. Τρίτη στις 07:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:46 πμ (edited) ναι δείχνει 2-3 εφαρμογές για λίγα δευτερόλεπτα... δε στέκει.... ΟΚ και να ανάβανε... οκ γιατί να φάει ενέργεια? Θα το βάλω στην εξοικονόμιση να δω τι θα κάνει που δε συγχρονίζει τίποτα.... Edited Τρίτη στις 07:47 πμ by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τρίτη στις 09:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:36 πμ 1 ώρα πριν, CoyoteD said: ναι δείχνει 2-3 εφαρμογές για λίγα δευτερόλεπτα... δε στέκει.... ΟΚ και να ανάβανε... οκ γιατί να φάει ενέργεια? Θα το βάλω στην εξοικονόμιση να δω τι θα κάνει που δε συγχρονίζει τίποτα.... Για να καταλήξεις ότι φταίει η μπαταρία και όχι οι εφαρμογές θα πρέπει να το δοκιμασεις το βράδυ σε λειτουργία πτήσης. Εάν χάνεις κι εκεί (ακόμα και 10%) τότε πας για αλλαγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. Τρίτη στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:44 πμ οκ σωστό.... απλά έχω αυτοκίνητα συναγερμους κλπ και δε το κλείνω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τρίτη στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:22 πμ (edited) 42 minutes ago, CoyoteD said: οκ σωστό.... απλά έχω αυτοκίνητα συναγερμους κλπ και δε το κλείνω Χμμμ...okkk Έχω κι άλλη πρόταση αλλά δεν ξέρω τι θα κρατήσει ενεργό στο παρασκήνιο. Το όριο διεργασίας παρασκηνίου άλλαξε το σε "4 διεργασίες το πολύ" ή σε "3 διεργασίες το πολύ" και δε χρειάζεται να βάλεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης. Αυτό κάνε το πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί δες πόση μπαταρία έχασες. Μετά άλλαξε το σε "κανονικό όριο". Edited Τρίτη στις 11:27 πμ by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts