Jump to content

Poco F6/F6 Pro

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Nikos988 said:

Όχι!!!

Για βαλτο αλλη χωρα εκτος απο χωρα της ΕΕ πχ Κινα και δες αν αλλαξει ο ηχος

Edited by Teo010

7 ώρες πριν, Teo010 said:

ακουνε καλύτερα στις άλλες χώρες? 😃

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

10 ώρες πριν, Teo010 said:

Δεν άλλαξε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν είναι οκ το τηλέφωνο ή αν έχει πρόβλημα.

3 ώρες πριν, Nikos988 said:

Δεν άλλαξε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν είναι οκ το τηλέφωνο ή αν έχει πρόβλημα.

Δοκίμασε μέσω κάποιου sound assistant να αυξήσεις την ένταση κλπ. Παίξε και με τις ρυθμίσεις από τον ήχο να δεις αν διορθώνεται τπτ (ο,τι μπορείς να καταλάβεις τέλοσπαντων)

1 hour ago, Kostas_Ts_86 said:

Δοκίμασε μέσω κάποιου sound assistant να αυξήσεις την ένταση κλπ. Παίξε και με τις ρυθμίσεις από τον ήχο να δεις αν διορθώνεται τπτ (ο,τι μπορείς να καταλάβεις τέλοσπαντων)

Το πρόβλημά μου δεν είναι στη μουσική. Με ένα booster λύνεται αυτό. Στον ήχο κλήσης καθώς και στην ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση θα ήθελα μεγαλύτερη ένταση.

17 ώρες πριν, CoyoteD said:

ακουνε καλύτερα στις άλλες χώρες? 😃

Είχα διαβάσει για το ακουστικό αλλων κινητων ότι ισχύει αυτό λόγω ευρωπαϊκής ένωσης που το περιορίζει, γιαυτό είπα μήπως ισχύει και για το ηχείο

Ευτυχής κάτοχος του POCO F6 PRO απο το Σάββατο. ROM έχει την 1.0.11.0.UNKMIXM (έκανε αναβάθμιση όταν ήρθε) που φαίνεται να είναι η τελευταία (μέχρι τώρα) Global Rom.

Όλα καλά, δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα, ο ήχος (που αναφέρθηκε σε άλλο post) είναι καλός (αρκετά ποιοτικός και ανεβαίνει σε ένταση αρκετά). Είχα το POCO x3 NFC, νομίζω είναι  καλύτερο σε ποιότητα και ένταση.

Απο ταχύτητα δεν το συζητώ,  πολύ γρήγορο. Και επιτέλους αρκετή εσωτερική μνήμη (rom), είχα 64gb (μονίμως γεμάτο με ειδοποιήσεις κλπ) και πήγα στα 512gb... Ελευθερία!

Debloat έκανα μόνο σβήσιμο τα msa & MIUI_Daemon (μέσω ADB και MIUI Debloater). Παιχνιδάκια κλπ προεγκατεστειμένες σαχλαμάρες τρώνε (λίγο) χώρο αλλά δεν εμφανίζουν ειδοποιήσεις κλπ, ούτε τρώνε μπαταρία, οπότε δεν με επηρεάζουν. Επιπλέον στην πρώτη εκκίνηση κάτι με ρώτησε για διαφημίσεις (εξατομίκευση κλπ), αρνήιηκα και δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση μέχρι τώρα απο το σύστημα.

Μπαταρία τώρα, περίμενα μέτρια διάρκεια ζωής και δεν έπεσα έξω. Μέτρια, τίποτε καλό ή αξιοπρόσεκτο. Παρατηρώ την συμπεριφορά και τις διεργασίες για να βγάλω πόρισμα. Δυστυχώς πλέον 5000mah μπαταρία είναι basic, με ενεργοβόρα χαρακτηριστικά (soc κλπ) δεν μπορεί να βγάλει ικανοποιητικούς χρόνους με SOT και παιχνίδια. Ιδίως που πλέον όλοι έχουν 5g, bluetooth ανοιχτό με εφαρμογές να τρέχουν (για smartwatch κλπ), με VIBER, Messenger κλπ εφαρμογές να είναι μονίμως standby, δεν γίνεται έτσι οικονομία... Δια παν ενδεχόμενο και για τις πρώτες φορτίσεις προτιμώ αργή φόρτιση (18 watt ή και 10 ακόμη αν φορτίζει στην διάρκεια ύπνου) για να στρώσω τη μπαταρία όσο καλύτερα γίνεται. Πάντως, όποτε χρειάστηκα ο ενσωματωμένος φορτιστής (επιτέλους, κόντρα στο ρεύμα που θέλει να αγοράζεις ταχυφορτιστή μόνος σου) φόρτισε όσο χρειάστηκα αρκετά γρήγορα. Με τον δικό του φορτιστή εμφανίζει ένδειξη (120W) αλλά και με τον φορτιστή του Χ3 που δοκίμασα (27W) έκανε 27w φόρτιση.

Κάμερα: Πολύ καλή. Σίγουρα πολύ καλύτερη του poco X3 NFC (που θεωρούσα πολύ καλή για τα λεφτά της). Ιδίως το βράδυ, με τους νέους αλγόριθμους (ultra night mode) κάνει δουλειά, ακόμη και σε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει καθαρά... Ορίστε και μερικά δείγματα.

Αυτά. Ότι χρειαστείτε ρωτάτε ελεύθερα.1438758731_IMG_20241208_185937small.thumb.jpg.b2f1850b2ad44d699b46d25b614d3e0d.jpg

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Καλησπέρα παίδες..έδωσα το redmi note 13 pro plus στη γυναίκα..είμαι ανάμεσα σ' poco f6 pro και Xiaomi 13 t pro ..αξίζει το f6 pro να το τσιμπήσω??

On 12/12/2024 at 9:46 ΜΜ, Christos kitsos said:

Καλησπέρα παίδες..έδωσα το redmi note 13 pro plus στη γυναίκα..είμαι ανάμεσα σ' poco f6 pro και Xiaomi 13 t pro ..αξίζει το f6 pro να το τσιμπήσω??

Και εγώ από τον ιδιο τηλ πήγα σε f6 pro.

Θεωρώ ότι αξίζει.

On 12/12/2024 at 9:46 ΜΜ, Christos kitsos said:

Αν δεν δώσεις παραπάνω πληροφορίες, είναι σαν να ζητάς από τους άλλους να μυρίσουν τα νύχια τους γιατί εισαι μεταξύ αυτών των 2 συσκευών και για τι χρήση/απαιτήσεις μιλάμε...

Edited by Fulgore1

Βαριά Games παιζω ...περιμένω  και gamesir gamepad και θέλω να λιώνω.

Δεν κάνουν για βαριά gaming αυτά έχουν άθλιες μπαταρίες.

https://m.gsmarena.com/zte_nubia_red_magic_10_pro-13496.php

Εδώ είσαι.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

1 ώρα πριν, Christos kitsos said:

Βαριά Games παιζω ...περιμένω  και gamesir gamepad και θέλω να λιώνω.

Τώρα μάλιστα.

Ναι, μεταξύ των 2 συσκευών το poco f6 pro έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια λόγω Snapdragon.

Συγνώμη για το off topic....αλλά επειδή γράφτηκε παραπάνω για προτίμηση σε gaming, να πάρω Poco f6 pro ή Xiaomi 14T pro? Δεν έχω ιδέα από επεξεργαστές Dimensity.

58 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Συγνώμη για το off topic....αλλά επειδή γράφτηκε παραπάνω για προτίμηση σε gaming, να πάρω Poco f6 pro ή Xiaomi 14T pro? Δεν έχω ιδέα από επεξεργαστές Dimensity.

Ο Dimensity 9300+ είναι πανίσχυρος. Σαφώς πιο δυνατός από τον 8 gen 2. Δεν έχω Xiaomi αλλά το 14T pro είναι σχεδόν ναυαρχίδα και πολύ ανώτερο σε όλα. Δεν υπάρχει σύγκριση καν.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εμένα η μπαταρία τη νύχτα χάνει 30%... δεν ειναι πρακτικά τα apps. Κάτι μέσα τρώει μπαταρία που δε το βλέπω...

Τώρα αν ανοίγει μία εφαρμογή 1 λεπτό δεν ειναι θέμα... Κάτι άλλο φταίει

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ναι αλλά δε βλέπω και κάτι περίεργο. Απλά πέφτει. Λες να χάλασε τόσο γρήγορα η μπαταρία?

και έχω και χαμηλά hz κλπ. και έχω κόψει και το facebook να ανοίγει.... 

Μου γράφει τις εφαρμογές αλλά δε γίνεται πχ να αγοίγει κάτι η google για 1 λεπτό και να χάνεις από κει την μπαταρία. Αρα κάτι άλλο φταίει.... και δε ξέρω πως να το μετρήσω 

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ναι δείχνει 2-3 εφαρμογές για λίγα δευτερόλεπτα... δε στέκει.... ΟΚ και να ανάβανε... οκ γιατί να φάει ενέργεια? Θα το βάλω στην εξοικονόμιση να δω τι θα κάνει που δε συγχρονίζει τίποτα.... 

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

1 ώρα πριν, CoyoteD said:

ναι δείχνει 2-3 εφαρμογές για λίγα δευτερόλεπτα... δε στέκει.... ΟΚ και να ανάβανε... οκ γιατί να φάει ενέργεια? Θα το βάλω στην εξοικονόμιση να δω τι θα κάνει που δε συγχρονίζει τίποτα.... 

Για να καταλήξεις ότι φταίει η μπαταρία και όχι οι εφαρμογές θα πρέπει να το δοκιμασεις το βράδυ σε λειτουργία πτήσης. Εάν χάνεις κι εκεί (ακόμα και 10%) τότε πας για αλλαγή.

οκ σωστό.... απλά έχω αυτοκίνητα συναγερμους κλπ και δε το κλείνω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

42 minutes ago, CoyoteD said:

οκ σωστό.... απλά έχω αυτοκίνητα συναγερμους κλπ και δε το κλείνω

Χμμμ...okkk

Έχω κι άλλη πρόταση αλλά δεν ξέρω τι θα κρατήσει ενεργό στο παρασκήνιο.

Το όριο διεργασίας παρασκηνίου άλλαξε το σε "4 διεργασίες το πολύ" ή σε "3 διεργασίες το πολύ" και δε χρειάζεται να βάλεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης. Αυτό κάνε το πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί δες πόση μπαταρία έχασες. Μετά άλλαξε το σε "κανονικό όριο".

IMG_2850.thumb.jpeg.b7aaf5cf1a31c9f0da336a673a5b392e.jpeg

Edited by Kostas_Ts_86