Jump to content

The Mall Athens

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gia allh mia fora thn teleutaia fora pou phga oi skales pou einai mprosta apo ta village kollagan kathe 5 lepta apo ton kosmo pou eixan ki etrexan synexeia oi texnikoi alla tipota...prepei na xan kollhsei panw apo 7-8 fores th stigmh pou hmoyn ekei!

Μάλλον είσαι άτυχος! Εμένα δεν μου έχει τύχει καμία φορά. Αυτό που έχω προσέξει είναι πως βδομάδα με βδομάδα ο κόσμος κόβει, παρ' όλο που έρχονται Χριστούγεννα. Πως το καταλαβαίνω αυτό; Βρίσκω όλο και πιο γρήγορα τραπέζι... :lol:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 368
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειναι απαραδεκτο που τα καρτοτηλεφωνα ακομα δεν λειτουργουν?

Ο πΟΤΕ εκανε παλι το θαυμα του :p

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αν εξαιρέσουμε ότι μία από τις φορές που πήγα, πλήρωσα parking 0,50 € και λόγω έλλειψης κερμάτων φορτώθηκα με 19,5 € σε κέρματα (:wacko: ), έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!:)

Πολύ όμορφος εσωτερικός διάκοσμος, μεγάλη ποικιλία σε καταστήματα όλων των ειδών, πολύ glamorous Village Cinemas και γενικά ένας χώρος που μπορείς να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες!;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ασχετο: το Hooters ανοιξε η ακομα;
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Χθες που πήγα δεν είδα κάτι.... :worry:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Χθες που πήγα δεν είδα κάτι.... :worry:

κριμα , καλα θα ηταν τωρα που ειναι εποχη εορτων να ηταν ανοιχτο

Απο έξω απο το μαγαζί γράφει ότι θα ανοίξει τον φεβρουάριο (ότι πρέπει για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου):lol: :X

Ti einai to Hooters?:O

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα Hooters; :worry:

ΥΓ: Τι, σερβίρουν παρόμοιες... δεσποινίδες με αυτές του site; Α, δεν είναι να πας με το έταιρον ήμισυ αν είναι έτσι... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ΥΓ: Τι, σερβίρουν παρόμοιες... δεσποινίδες με αυτές του site; Α, δεν είναι να πας με το έταιρον ήμισυ αν είναι έτσι... :p

Παντως στην Αμερικη στα συγκεκριμενα εστιατορια βλεπεις και γυναικες, οικογενειες, κτλ. Δεν το κανουν θεμα.

Εξ'αλλου τα buffalo wings τους ειναι κορυφαια και τα φτιαχνουν οσο καυτα θες!

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Παρόμοιες θα σερβίρουν και μάλλον ο λόγος που καθυστερούν είναι η έλλειψη προσωπικού ;)

Κατά τα άλλα δεν είναι και στριπτιζάδικο, απλά είναι λίγο "τονισμένα" τα προσόντα των καθ' όλα σεβάσμιων δεσποινίδων.

Kalo einai to The Mall. Arketa megalo, me terastia magazia (plaisio, Kotsobolos). Mou arese. Yphrxan polles mikroateleies stin kataskyeh, alla fantazomai 8a ta dior8wsoun.

Kata ta alla pikra einai h gyrw perioxi.

Telika sthn Ellada yparxoun polloi me $$sss.

Take five..

paidia epeidi tha katevw athina to savatokiriako, kserete pies meres tha inai anoixto to the mal?mexri ti wra tha inai to savato?deftera tha inai anoixto?

paidia epeidi tha katevw athina to savatokiriako, kserete pies meres tha inai anoixto to the mal?mexri ti wra tha inai to savato?deftera tha inai anoixto?

Ανοικτό είναι όλη μέρα ως αργά .

Τα καταστηματα του ειναι ανοικτά ωρες καταστημάτων . Τουτέστιν καθημερινές 9 (η καποια 10 ) - 9 το βράδυ

και το σάββατο 24/1 , θα ειναι νομίζω απο τις 9 (η 10) ως τις 6 το απογευμα.

Κυριακή τα παντα κλειστά, αργία γαρ!

:X

Εγω παλι ειχα παει στα εγκαινια ( μου πηρε 2 ωρες απο περιστερι ! ) και αν και μαρεσε σαν σχεδιαση και γενικα σαν concept δεν μαρεσε που το 90% των μαγαζιων εκει απευθυνονται σε γυναικες. Να μου πεις σε ειδη ρουχισμου οι γυναικες ειναι υπερκαταναλωτικες αλλα το the mall μοιαζει σαν να φτιαχτηκε απο γυναικες κατι που δεν χτυπαει καλα στο ματι...

Ανοικτό είναι όλη μέρα ως αργά .

Τα καταστηματα του ειναι ανοικτά ωρες καταστημάτων . Τουτέστιν καθημερινές 9 (η καποια 10 ) - 9 το βράδυ

και το σάββατο 24/1 , θα ειναι νομίζω απο τις 9 (η 10) ως τις 6 το απογευμα.

Κυριακή τα παντα κλειστά, αργία γαρ!

efxaristw!

deftera einai anoixta?

efxaristw!

deftera einai anoixta?

Καθημερινά 9:00 με 21:00

Σάββατο 9:00 - 18:00

Κυριακή ανοιχτά μόνο Village, εστιατόρια.

Καθημερινά 9:00 με 21:00

Σάββατο 9:00 - 18:00

Κυριακή ανοιχτά μόνο Village, εστιατόρια.

eiste sigouroi oti 1i mera xristougenwn einai anoixta?

mialw gia afti tin deftera !meta ta xristougena.einai sigoura anoixta?

eiste sigouroi oti 1i mera xristougenwn einai anoixta?

mialw gia afti tin deftera !meta ta xristougena.einai sigoura anoixta?

Κεκτημένη ταχύτητα φίλε... Δεν θα είναι ανοικτό την Δευτέρα, όλα κλειστά θα είναι.

Price report:

Ακουστικό bluetooth jabra bt130, στο FNAC 39 ευρώ, στο πλαίσιο 49 ευρώ, στο media markt 29 ευρώ. Αυτό δεν είναι το θέμα μας όσο το ότι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στο site του πλαισίου το ίδιο ακουστικό πωλείται 39 ευρώ. 39 στο site, 49 στο κατάστημα.

Προσοχή συνεπώς σε κάτι τέτοια μικρά "λαθάκια". Όπως και στις διαφορές των τιμών. Από 49 στα 29 η ποσοστιαία διαφορά είναι τεράστια.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Price report:

Ακουστικό bluetooth jabra bt130, στο FNAC 39 ευρώ, στο πλαίσιο 49 ευρώ, στο media markt 29 ευρώ. Αυτό δεν είναι το θέμα μας όσο το ότι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στο site του πλαισίου το ίδιο ακουστικό πωλείται 39 ευρώ. 39 στο site, 49 στο κατάστημα.

Προσοχή συνεπώς σε κάτι τέτοια μικρά "λαθάκια". Όπως και στις διαφορές των τιμών. Από 49 στα 29 η ποσοστιαία διαφορά είναι τεράστια.

To ιδιο πραγμα στο Πλαισιο μου το εχουν κανει και εμενα.Αλλη τιμη στο σαιτ αλλη στο καταστημα.Μετα απο επαφη με τον υπευθυνο το προιον το αγορασα στην τιμη που ειχε στο σαιτ

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Πήγα σήμερα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μπράβο!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σήμερα ήταν τα εγκαίνια του καταστήματος του πλαισίου, το άκουσα στον radio DJ

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407