Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 ώρες πριν, panoslvd said:

Εμάς μας βλέπω με One UI7  μετά τον Ιούνιο...

https://www.sammyfans.com/2025/04/12/one-ui-7-0-release-roadmap-for-samsung-users-in-germany/

12 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Εκεί βλέπω και εγώ 

Απαράδεκτοι..μέχρι πέρυσι καυχιόμουν στην παρέα μου οτι καινούρια Xiaomi ερχόντουσαν απο κουτί με παλαιότερο λογισμικό android απο ότι το Α52 που είχα και είχε νεότερο android. Τώρα κουράστηκε η Sammy; τί να πώ;

Redmi By Xiaomi

• Απαντήσεις 685
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Απαράδεκτοι..μέχρι πέρυσι καυχιόμουν στην παρέα μου οτι καινούρια Xiaomi ερχόντουσαν απο κουτί με παλαιότερο λογισμικό android απο ότι το Α52 που είχα και είχε νεότερο android. Τώρα κουράστηκε η Sammy; τί να πώ;

Δυστυχώς η Samsung φέτος τα έχει κάνει μπάχαλο...

Ας δωσει bugfree εκδοσεις και ας αργησει θα πω εγω.

Παντως εμενα στο τελευταιο Update ξανα εγινε smooth το κινητο... Οπως οταν το είχα αγοράσει... ειχα απογοητευτει...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα...είχα πουλήσει το galaxy A55 128 και το μετάνιωσα και μόλις πήρα πάλι το 256 τώρα...ξέρουμε αν θα έρθει αυτό το μήνα το one ui 7??

Edited by Christos kitsos

4 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Καλησπέρα...είχα πουλήσει το galaxy A55 128 και το μετάνιωσα και μόλις πήρε πάλι το 256 τώρα...ξέρουμε αν θα έρθει αυτό το μήνα το one ui 7??

Ιούνιο.

παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση ? στην καμερα πχ οταν βαζω χρονομέτρηση μονιμο φλας κτλ γινεται οταν ξαναμπαινω στην καμερα οι ρυθμισεις αυτες να μηδενίζονται ? γιατι πολλες φορες βγαζω να τραβηξω κατι και πχ ειχα χρονομετρηση πριν που  την κραταει εγω το ξεχναω και χανω την photo που θελω ..😅

Παιδιά καλησπέρα. 

Έχω το α52s και δυστυχώς λίγο μετά που έληξε η εγγύηση η οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί. Μου έκανε κάτι κόλπα λίγο καιρό πριν και ξαφνικά μια μέρα τέλος η οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι το γνωστό θέμα με τις οθόνες που έχουν παρασιάσει μερικά μοντέλα, αλλά εδώ στην Αρτα που μένω το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι δεν επισκευάζεται.

Έχω να το πάω σε άλλο τεχνικό αύριο, μπορείτε να μου πείτε ποια συνήθως βλάβη έχουν βγάλει στην οθόνη αυτά τα μοντέλα και τι να προσέξει μπας και το φτιάξω το τηλέφωνο;

Ξέρω ότι ζητάω περίεργα  πράγματα μέσω forum αλλά οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να φτιαχτεί θα ήταν εμπρόσδεκτη γιατί λεφτά για άλλο είναι πολύ δύσκολο.

Παιδιά από λάθος το έγραψα εδώ. Αν γίνετε να σβηστεί. Το έγραψα στο σωστό μέρος.

Edited by dimitrisarta

Σου έχω απαντήσει στο σωστό νήμα, πες μας ακριβώς αν η οθόνη ανοίγει ή όχι και αν βλέπεις κάτι όπως αυτό που σου έστειλα.