p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Just now, s_nova said: Βγαλε την επιλογη. Μα την έχω βγάλει Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Ενημερωση ταπετσαριων με δεδομενα κινητης ειναι επιλεγμενο Βγαλτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου 1 minute ago, s_nova said: Ενημερωση ταπετσαριων με δεδομενα κινητης ειναι επιλεγμενο Βγαλτο... Αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα, τα έχω δοκιμάσει όλα τα σενάρια και το πρόβλημα επιμένει...μου φαίνεται ότι η τελευταία λύση είναι να απεγκαταστήσω την ταπετσαρία καρουζέλ, πιστεύω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα και δεν θα επηρεάσει αρνητικά τη χρήση του κινητού. Εδώ να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο υπομενού εμφανίζεται στο poco m4 pro όπως μου το έδειξες παραπάνω ενώ στο poco x6 δεν το εμφανίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Οχι κανε απεγκατασταση οπως λες φυσικα και δεν επηρεαζει καμια αποδοση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) Εδώ να σημειώσω ότι δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολη η απεγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής, μια και νόμιζα ότι είναι από αυτές που δεν απεγκαθίστανται. Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται ο πιο εύκολος τρόπος απεγκατάστασης της ταπετσαρίας καρουζέλ είναι ο παρακάτω: Πηγαίνουμε "Σχετικά με το τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις, μετά "αποθηκευτικός χώρος", μετά "εφαρμογές και δεδομένα", διαλέγουμε την ταπετσαρία καρουζέλ και κάτω-κάτω έχει το εικονίδιο της απεγκατάστασης. Με τον τρόπο αυτό λύθηκε 100% το πρόβλημα και ηρέμησα. Αντίο Καρουζέλ. Edited 5 Οκτωβρίου by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου On 3/10/2024 at 4:37 ΜΜ, s_nova said: 5G vodafone 437Mbps αρχοντας.... Ιταλία είναι χαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, p_k said: Εδώ να σημειώσω ότι δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολη η απεγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής, μια και νόμιζα ότι είναι από αυτές που δεν απεγκαθίστανται. Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται ο πιο εύκολος τρόπος απεγκατάστασης της ταπετσαρίας καρουζέλ είναι ο παρακάτω: Πηγαίνουμε "Σχετικά με το τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις, μετά "αποθηκευτικός χώρος", μετά "εφαρμογές και δεδομένα", διαλέγουμε την ταπετσαρία καρουζέλ και κάτω-κάτω έχει το εικονίδιο της απεγκατάστασης. Με τον τρόπο αυτό λύθηκε 100% το πρόβλημα και ηρέμησα. Αντίο Καρουζέλ. Απίστευτη ταλαιπωρία. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 15 minutes ago, mixtri said: Απίστευτη ταλαιπωρία. Σε ένα λεπτό λύθηκε, αλλά ταλαιπωρήθηκα μέχρι να βρω τον τρόπο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) On 5/10/2024 at 8:35 ΜΜ, p_k said: Μα την έχω βγάλει Πρώην κάτοχος του redmi note 13 pro+ διαπιστώνω ότι το X6 υστερεί σε κάμερες. Κατά τα υπόλοιπα δεν βλέπω κάποια διαφορά. Edited 7 Οκτωβρίου by dragon11 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα. Διάβασα οτι το Poco X6 δεν είναι πιστοποιημένο απο την cosmote ισχύει; Στην σελίδα τους γράφει οτι η συσκευή είναι συμβατή αλλά δεν έχω 5g και η εξυπηρέτηση τα γρατζουνάει με πάθος . Edited 10 Οκτωβρίου by stelios120 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 6:21 ΜΜ, stelios120 said: Καλησπέρα. Διάβασα οτι το Poco X6 δεν είναι πιστοποιημένο απο την cosmote ισχύει; Στην σελίδα τους γράφει οτι η συσκευή είναι συμβατή αλλά δεν έχω 5g και η εξυπηρέτηση τα γρατζουνάει με πάθος . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, dragon11 said: Είσαι στο δίκτυο της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 7:21 ΜΜ, stelios120 said: Καλησπέρα. Διάβασα οτι το Poco X6 δεν είναι πιστοποιημένο απο την cosmote ισχύει; Στην σελίδα τους γράφει οτι η συσκευή είναι συμβατή αλλά δεν έχω 5g και η εξυπηρέτηση τα γρατζουνάει με πάθος . Αμα βαλεις τη Sim σε μια πιστοποιημενη συσκευη παρεις τηλ και στην ενεργοποιησουν μετα οπου και να βαζεις την Sim θα εχεις 5G . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, s_nova said: Αμα βαλεις τη Sim σε μια πιστοποιημενη συσκευη παρεις τηλ και στην ενεργοποιησουν μετα οπου και να βαζεις την Sim θα εχεις 5G . Το έκανα σήμερα όχι όμως τηλεφωνικά αλλά με μήνυμα στο 1333 και δουλεύει. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου On 10/10/2024 at 10:48 ΜΜ, stelios120 said: Είσαι στο δίκτυο της Cosmote; Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Τελευταία συσκευή Xiaomi που μπαίνει στην οικογένεια! Δεν ειναι δυνατόν να κάνουμε τάματα και να παρακαλάμε να ξεκλειδώσουν bootloader το 2024 για συσκευή που είναι αγορασμένη με $$$ και όχι χαρισμένη! 1 μήνα τώρα είναι ακόμα κλειδωμένη. Εκείνη η εταιρία που ξεκίνησε σαν developer friendly έχει αλλάξει τελείως ρότα. #ReleaseMeXiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 1 hour ago, tifozif1 said: Τελευταία συσκευή Xiaomi που μπαίνει στην οικογένεια! Δεν ειναι δυνατόν να κάνουμε τάματα και να παρακαλάμε να ξεκλειδώσουν bootloader το 2024 για συσκευή που είναι αγορασμένη με $$$ και όχι χαρισμένη! 1 μήνα τώρα είναι ακόμα κλειδωμένη. Εκείνη η εταιρία που ξεκίνησε σαν developer friendly έχει αλλάξει τελείως ρότα. #ReleaseMeXiaomi https://www.techfreaks.gr/news/tech-news/2727-e-xiaomi-teleionei-to-global-programma-xekleidoma-tou-bootloader 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Ερώτηση εγκυκλοπαιδικής ενημέρωσης. Ο φορτιστής 67w που παρέχεται με τη συσκευασία του κινητού δεν θεωρείται γρήγορος; Σήμερα πήγα από 8 (κακώς βέβαια που το άφησα τόσο) στο 100% μέσα σε 43 λεπτά. Αυτό δεν θεωρείται γρήγορη φόρτιση; Έτσι ξέρω εγώ, ότι είναι γρήγορη Δεν εννοώ βέβαια να πάμε στις ακρότητες τύπου 200 watt που διαβάζουμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 45 minutes ago, p_k said: Ερώτηση εγκυκλοπαιδικής ενημέρωσης. Ο φορτιστής 67w που παρέχεται με τη συσκευασία του κινητού δεν θεωρείται γρήγορος; Σήμερα πήγα από 8 (κακώς βέβαια που το άφησα τόσο) στο 100% μέσα σε 43 λεπτά. Αυτό δεν θεωρείται γρήγορη φόρτιση; Έτσι ξέρω εγώ, ότι είναι γρήγορη Δεν εννοώ βέβαια να πάμε στις ακρότητες τύπου 200 watt που διαβάζουμε. Ναι θεωρείται και είναι γρήγορη φόρτιση. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Ναι είναι γρήγορη, ή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ταχεία. Παραπάνω ταχύτητες όπως κάτι 200 watt τα λένε hyper charging οπότε υπερταχεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, p_k said: Ερώτηση εγκυκλοπαιδικής ενημέρωσης. Ο φορτιστής 67w που παρέχεται με τη συσκευασία του κινητού δεν θεωρείται γρήγορος; Σήμερα πήγα από 8 (κακώς βέβαια που το άφησα τόσο) στο 100% μέσα σε 43 λεπτά. Αυτό δεν θεωρείται γρήγορη φόρτιση; Έτσι ξέρω εγώ, ότι είναι γρήγορη Δεν εννοώ βέβαια να πάμε στις ακρότητες τύπου 200 watt που διαβάζουμε. Τόσο περίπου κάνει για να φορτίσει. Με τα 120w, σκέψου ότι έκανε περίπου ένα μισάωρο το Redmi Note 13 Pro Plus που χρησιμοποιούσα και με τον 65αρη φορτιστή μου, τόσο χρόνο όσο ανέφερες έκανε, είναι σε νορμάλ πλαίσια ο χρόνος, είναι ταχεία φόρτιση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) Πολύ βολικό μέσα σε τρία τέταρτα να έχεις πλήρη μπαταρία, δεν το συζητάμε. Edited 12 Οκτωβρίου by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Ναι βολεύει πάρα πολύ, αν και το καλύτερο θα να είχαμε αρκετά μεγαλύτερες χωρητικότητες στις μπαταρίες μας αλλά αυτό είναι μια ας πούμε εναλλακτική. Κάποιες φορές λόγω της ταχείας φόρτισης δεν χρειάζεται να έχω στο μυαλό μου να πάρω και κανένα power bank ή φορτιστή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Είναι μεγάλη υπόθεση το να πριζωσεις έστω και για λίγο και να πάρεις όσο περισσότερο ποσοστό γίνεται στη μπαταρία. Βέβαια, επειδή στην παρούσα φάση, χρησιμοποιώ iPhone το οποίο δεν έχει την αντίστοιχη δυνατότητα, δεν μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει ιδιαίτερα καθώς, στον ίδιο χρόνο, μπορεί να μη φορτίζει στο 100%, προσφέρει όμως αρκετό ποσοστό για να πορευτεί κάποιος χωρίς powerbank. Δηλαδή σε φάση πάω σπίτι, βάζω να φορτισω, κάνω ένα ντουζ, ετοιμάζομαι, φεύγω, έχει ένα καλό ποσοστό συν. Επίσης, στην πράξη, διαπίστωσα ότι με την ταχεία φόρτιση, η μπαταρία έφευγε σα νερό, χρησιμοποιούσα αργό φορτιστή για να έχω μεγαλύτερη αυτονομία οπότε, δεν ξέρω τελικά κατά πόσο καλή φάση είναι η ταχεία φόρτιση, είναι μάλλον για όσους δεν έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο στη διάθεσή τους και θέλουν να μπριζωνουν όπου βρουν, για να πάρουν όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό. Επίσης, το καλοκαίρι, την άκουγε πολύ σε θέμα θερμοκρασίας λόγω της ταχείας φόρτισης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) Εχεται δικιο παιδια ... Ερχεται το απολυτο τηλεφωνο για σας... Θα μπορειτε να το πετατε στα νερα στη σπηλια της βουλιαγμενης και δεν θα παθαινει τιποτα.... Επισης... Δεν αγαπατε την πεθερα σας θελετε να της φερεται κατι στο κεφαλι και δεν θα παθαινει τιποτα ...το κινητο εννοω οχι το κεφαλι Η Xiaomi φροντισε για σας.... Ερχεται το κσινουργιο Redmi note 14 Pro Plus με 6200 μπαταρια...Και αλλα καλουδια... Απολαυστε--->>>>> https://youtu.be/o6tEoyUoeek Edited 12 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts