Jump to content

OnePlus Watch 2

junglist
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

- Wear OS 4

- 500mah battery

- Διπλός επεξεργαστής για να διαχειρίζονται διαφορετικές λειτουργίες

- Μέχρι 100 ώρες αυτονομία

Μόλις παράγγειλα το μαύρο από τη σελίδα τους, καθώς περίμενα να πέσει στοκ στο OnePlus Buds 3 Metallic Gray.

249ευρώ τελική τιμή με το κουπόνι 50ευρώ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το προσπαθεί η Ουανπλας σίγουρα.

Btw αν κάποιος παρήγγειλε με δώρο τα ακουστικά και δεν τα θέλει, ενδιαφέρομαι σε μία καλή τιμή ώστε να επωφεληθούμε αμφότεροι.

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Άραγε το πίσω μέρος είναι πλαστικό;

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

Τελικά η αποστολή για το δικό μου θα γίνει αρχές Απρίλη.

Αρκετή καθυστέρηση.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

Στάλθηκε σήμερα τελικά, νωρίτερα από ότι έλεγαν.

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...

Παρελήφθη σήμερα, έγινε το σεταπ και φορτίζεται προς χρήση!

IMG20240412111141.jpg

IMG20240412111402.jpg

IMG_20240412_111905.jpg

IMG_20240412_111930.jpg

IMG_20240412_111956.jpg

Amazon Fire stick 4k max

Όντως πρώτη χρήση με σκάλισμα κλπ έφτασε τις 4 μέρες.

Βέβαια το ρολόι δεν το φοράω συνέχεια ή στον ύπνο.

Λογικά θα στρώσει και άλλο η μπαταρία.

Υπολογίζω γύρω στο 20% κατανάλωση την ημέρα με ελαφριά χρήση. Εκπληκτικό για Wear Os ρολόι, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το προηγούμενο Wear OS μου ήθελε κάθε μέρα φόρτιση, ανεξάρτητα χρήσης.

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου,έχει ίντερνετ,you tube,παιχνίδια  κτλ το ρολόι;να το χαρείς.

Tcl 20 5g

On 17/4/2024 at 11:20 ΠΜ, spy14 said:

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου,έχει ίντερνετ,you tube,παιχνίδια  κτλ το ρολόι;να το χαρείς.

Κάτσε να καταλάβω, ρωτάς αν μπορείς να παίξεις παιχνίδια ή να δεις βίντεο στην οθονούλα του; 

Μα δεν παίρνεις smartwatch για τέτοια χρήση, ούτε για να κάνεις browsing. Θα στραβωθείς.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι για αυτή την χρήση ρωτάω σίγουρα δεν θα είναι κάποιος όλη την μέρα στο ρολοι για να τα κάνει όλα αυτά,αλλά προσωπικά είναι συν αν μπορεί η συσκευή να τα υποστηρίξει.

Tcl 20 5g

On 19/4/2024 at 10:15 ΠΜ, spy14 said:

Ναι για αυτή την χρήση ρωτάω σίγουρα δεν θα είναι κάποιος όλη την μέρα στο ρολοι για να τα κάνει όλα αυτά,αλλά προσωπικά είναι συν αν μπορεί η συσκευή να τα υποστηρίξει.

Ναι YouTube player υπάρχει για wear os.

Για παιχνίδια δεν ξέρω, αλλά κάτι απλό λογικά θα υπάρχει. 

Μπαταρία όμως θα τη τσακίζει και θα ξεμενεις γρηγορότερα.

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Το Oneplus Watch 2 δεν θα συνδεεται  αφού εχω απαντήσει σε μια κλήση..

Το τηλέφωνο είναι ένα oneplus  11, πλήρως ενημερωμένο

Έχω επίσης ενημερώσει το λογισμικό του ρολογιού και τηλεφωνου.

Εχω ήδη να επανεκκινήσω και τις δύο συσκευές

Το περίεργο είναι ότι ΜΠΟΡΩ να κάνω κλήσεις από το ρολόι; αλλά να μην της λάβει.

Εμφανίζεται η ειδοποίηση, κάνω κλικ στο κουμπί απάντησης, αλλά κλείνει το τηλέφωνο στο "Σύνδεση" και το τηλέφωνο συνεχίζει να "χτυπάει" σαν να μην έχει γίνει ακόμη αποδεκτή η κλήση.

Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα;

Εχω  κανει καταργήση τη σύζευξη και εκανα αντιστοιχίσει ξανά τις συσκευές.

Το εκανα και σε οneplus 8T Και παλι τα ιδια 😞 

On 16/6/2024 at 6:58 ΜΜ, alexanesta said:

Το Oneplus Watch 2 δεν θα συνδεεται  αφού εχω απαντήσει σε μια κλήση..

Το τηλέφωνο είναι ένα oneplus  11, πλήρως ενημερωμένο

Έχω επίσης ενημερώσει το λογισμικό του ρολογιού και τηλεφωνου.

Εχω ήδη να επανεκκινήσω και τις δύο συσκευές

Το περίεργο είναι ότι ΜΠΟΡΩ να κάνω κλήσεις από το ρολόι; αλλά να μην της λάβει.

Εμφανίζεται η ειδοποίηση, κάνω κλικ στο κουμπί απάντησης, αλλά κλείνει το τηλέφωνο στο "Σύνδεση" και το τηλέφωνο συνεχίζει να "χτυπάει" σαν να μην έχει γίνει ακόμη αποδεκτή η κλήση.

Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα;

Εχω  κανει καταργήση τη σύζευξη και εκανα αντιστοιχίσει ξανά τις συσκευές.

Το εκανα και σε οneplus 8T Και παλι τα ιδια 😞 

Γράφεις με μετάφραση; Κάποιες φράσεις είναι λίγο κάπως.

Οπότε το πρόβλημα είναι ότι σε κλήσεις δεν απαντάει το ρολόι με τίποτα;

Εμένα με ΟP9 Pro δεν έχει τέτοια θέματα πάντως.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι το εγραψα σε ενα site στο εξωτερικο λοιπον :

The notification pops up, I click the answer button, but it gets hung up on "Connecting", and the phone keeps "ringing" as if the call hasn't been accepted still.
The weird thing is that I CAN in fact MAKE calls from the watch? but did not receive them"  i have TRY ALL make reset the watch and factory reset  my mobile oneplus 11 clear with nothing NO apk only QHealth and your watch make the same !!!!!

Το εχει κανενας αλλος το προβλημα ?

Πιθανων να φταιει το 11 αλλα το το εχω δοκιμασει και με ενα 8Τ και κανει τα ιδια ΑΛΛΑ με ενα παναρχαιο S7 edge εκανε connect  ?

Ειναι το Δευτερο που θα στειλω πισω και με αρεσει το watch 🙂

Edited by alexanesta

• 2 weeks later...

Αυτη η προσφορα του Watch 2 με τα Buds 3 στα 249 ηταν μονο απο το offical store?

Υπαρχει περιπτωση να ξαναμπει η ιδια προσφορα? Το συνηθιζει η Oneplus ?

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
On 29/6/2024 at 3:36 ΜΜ, Mythos said:

Αυτη η προσφορα του Watch 2 με τα Buds 3 στα 249 ηταν μονο απο το offical store?

Υπαρχει περιπτωση να ξαναμπει η ιδια προσφορα? Το συνηθιζει η Oneplus ?

Στα 259€ από επίσημο site συν δώρο One Plus Buds Pro 2 ακουστικά.

Εχει προσεξει κανεις ο,τι δεν υπαρχει πλεον η εφαρμογη τηλεφωνο στο store του ρολογιου και ουτε ενημερωση γινεται; 

Το αγόρασα και εγώ, όμορφο ρολόι για τα γούστα μου!

Μια (γενική ερώτηση που θα μπορούσα να πάει και στο άλλο νήμα, αλλά ρωτάω εδώ γιατί το κάθε ρολόι έχει δικές του ρυθμίσεις) πέρι χρήσης:

Πως το δουλεύετε σχετικά με το AOD, φωτεινότητα, tap to wake, raise to wake? Ξέρω είναι προσωπικό τι βολεύει τον καθένα αλλά ψάχνω ιδέες.

Π.χ. AOD, δε θέλω να βάζω μόνιμα για εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά όταν βγαίνω βόλτα θα μου άρεσε να φαίνεται το watch face (κάτι σε κλασσικό ρολόι). Αλλά τις περισσότερες ώρες πως σας βολεύει? Το raise to wake δεν είναι ενοχλητικό σε συνδιασμό με την πολύ του φωτεινότητα (ακόμα και στο 1)?
Από την άλλη, αν κλείσεις AOD και raise to wake (άρα η οθόνη είναι "μαύρη"), οι ειδοποιήσεις δεν είναι άμεσα εμφανείς όταν σκάνε αλλά πρέπει να πατήσεις το ρολόι. Επίσης ούτε την ώρα μπορείς να δεις. Κάποια ρύθμιση να φαίνεται "αχνά" το ρολόι?

Επίσης, το raise to wake "βγαίνει" κάπου για εύκολη πρόσβαση (π.χ. buttons, tiles) αντί να πηγαίνει Ρυθμίσεις > Φωτεινότητα? Δεν έχω βρει κάτι.

Δεν έχω παίξει ακόμα με το Power save mode, ίσως εκεί παίζουν αλλιώς οι ρυθμίσεις?

On 12/9/2024 at 2:26 ΜΜ, costini said:

Μια (γενική ερώτηση που θα μπορούσα να πάει και στο άλλο νήμα, αλλά ρωτάω εδώ γιατί το κάθε ρολόι έχει δικές του ρυθμίσεις) πέρι χρήσης:

Πως το δουλεύετε σχετικά με το AOD, φωτεινότητα, tap to wake, raise to wake? Ξέρω είναι προσωπικό τι βολεύει τον καθένα αλλά ψάχνω ιδέες.

Π.χ. AOD, δε θέλω να βάζω μόνιμα για εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά όταν βγαίνω βόλτα θα μου άρεσε να φαίνεται το watch face (κάτι σε κλασσικό ρολόι). Αλλά τις περισσότερες ώρες πως σας βολεύει? Το raise to wake δεν είναι ενοχλητικό σε συνδιασμό με την πολύ του φωτεινότητα (ακόμα και στο 1)?
Από την άλλη, αν κλείσεις AOD και raise to wake (άρα η οθόνη είναι "μαύρη"), οι ειδοποιήσεις δεν είναι άμεσα εμφανείς όταν σκάνε αλλά πρέπει να πατήσεις το ρολόι. Επίσης ούτε την ώρα μπορείς να δεις. Κάποια ρύθμιση να φαίνεται "αχνά" το ρολόι?

Επίσης, το raise to wake "βγαίνει" κάπου για εύκολη πρόσβαση (π.χ. buttons, tiles) αντί να πηγαίνει Ρυθμίσεις > Φωτεινότητα? Δεν έχω βρει κάτι.

Δεν έχω παίξει ακόμα με το Power save mode, ίσως εκεί παίζουν αλλιώς οι ρυθμίσεις?

Με γεια, και καλοφόρετο!

Εγώ το έχω στο raise to wake με την αυτόματη φωτεινότητα. Σε όλα τα smartwatches που έχω/είχα η αυτόματη φωτεινότητα είναι must για εμένα, και ήμουν τυχερός γιατί σε όλα δούλευε μια χαρά. AOD δεν βάζω ποτέ, διότι τη θεωρώ άσκοπη κατανάλωση μπαταρίας.

Για τις ρυθμίσεις που λες, δεν νομίζω οτι υπάρχουν. Ελπίζω να βοήθησα.

Υπάρχει κάποιος που το έχει συνδεδεμένο με OnePlus κινητό και να έχει και σε κάποια εφαρμογή κλώνο (π.χ. messenger και κλώνο messenger) να μου πει αν έρχεται και από το ένα και από το άλλο messenger οι ειδοποιήσεις;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• 2 weeks later...
On 12/9/2024 at 2:26 ΜΜ, costini said:

Καταλαβαίνω όσα λες.

Και εγώ το AOD το έχω πάντα κλειστό και έχω μόνο το RTW ενεργό με αυτόματη φωτεινότητα .

Για τις ειδοποιήσεις έχεις δόνηση και δεν πατάς για να τις δεις αν τις προλάβεις. Απλά σηκώνεις το χέρι και ανοίγει η οθόνη. Αν δεν τις προλάβεις, τότε πας και κάνεις slide up.

Ούτε έχω δει επιλογή να βρίσκεις με άλλο τρόπο το RTW.

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Σήμερα μου έκανε ενημέρωση ασφαλείας  Σεπτεμβρίου 2024.

Θα δοκιμάσω μήπως παρατηρήσω καμιά διαφορά! Πάντως παιδιά σούπερ το ρολογάκι μέχρι τώρα!!!! Γρήγορο και όσον αφορά την μπαταρία....τι να πει κανείς...κάθε μέρα ανοιχτό-συνδεδεμένο και κρατάει 4 μέρες (και γενικά δεν το λυπάμαι!!!) και πλήρη φόρτιση σε μισή ώρα περίπου!!!!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

34 minutes ago, runner said:

Σήμερα μου έκανε ενημέρωση ασφαλείας  Σεπτεμβρίου 2024.

Θα δοκιμάσω μήπως παρατηρήσω καμιά διαφορά! Πάντως παιδιά σούπερ το ρολογάκι μέχρι τώρα!!!! Γρήγορο και όσον αφορά την μπαταρία....τι να πει κανείς...κάθε μέρα ανοιχτό-συνδεδεμένο και κρατάει 4 μέρες (και γενικά δεν το λυπάμαι!!!) και πλήρη φόρτιση σε μισή ώρα περίπου!!!!

Σε σχέση με το Xiaomi watch 2 pro που έχω κι αυτό στην κατοχή μου είναι μέρα με τη νύχτα σε όλα του, ειδικά η μπαταρία είναι ότι καλύτερο σε smart watch τέτοιου τύπου.

Χαλαρά 2 ημέρες με όοοολα ανοιχτά και AOD, αντίθετα το Xiaomi μετά την τελευταία ενημέρωση σε wear os 4.0 έχει πάθει μπλάκ άουτ, με το ζόρι να με βγάλει 16 ώρες αυτονομία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τόσο θετικά μηνύματα ε; Γιατί το σκέφτομαι και εγώ και το δίνει (το watch 2R) σαν δώρο με την αγορά του OnePlus Pad.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65