djole111 Δημοσιεύτηκε June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2004 υπαρχει καποιος τροπος να βρω τον κωδικο ασφαλειας στη συσκευη μου χωρις να το στειλω στο εργοστασιο της ericsson?Παρακαλω βοηθηστε με!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος djole111 (29 Ιούν. 2004 , 02:06) υπαρχει καποιος τροπος να βρω τον κωδικο ασφαλειας στη συσκευη μου χωρις να το στειλω στο εργοστασιο της ericsson?Παρακαλω βοηθηστε με!!!! 0000 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 12345 Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Ναι αλλα άν τον είχε αλλάξει παει.... Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 EXO TO T39M KAI EXO KSEXASEI TON KODIKO KLEIDOMATOS ANOIGEI KANONIKA MONO ME THN DIKIA MOY KARTA ALLA AMA PAO NA BALLO ALLH KARTA MOY ZHTAEI TON KODIKO YPARXEI SOFTWARE POY NA DOYLEYEI ME YPERITHRES H BLUETOOTH GIA NA ALLAKSO TON KODIKO KLEIDOMATOS SISKEYHS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Ξέχνα το. Θέλει συσκευή. Προτιμότερο να το πάς σε κανένα μικρό μαγαζάκι να στο κάνει με καμια 10αρια ευρώ Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 ean den ton exeis allaksei einai 0000 o kwdikos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_07 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αντιμετοπιζω το εξης προβλημμα: Ο αδερφος μου που εχει το Κ700, το εδωσε σε ενα φιλο του και αυτος του ειπε οτι αλλαξε τον κωδικο κλειδωματος της συσκευης...και δεν τον θυμαται... :cry: :cry: Δοκιμασα να τον αλλαξω, βαζοντας 0000 και 1234 αλλα δεν γινοταν τιπτα... :( Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσω;;;; Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Pigainetai to sto Germano i se ena SonyEricsson service center. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_07 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Καπου ομως ειχα διαβασει οτι μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονος σου... Ισχυει αυτο;;; Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoss7 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 pigeneto stin sonyericsson.krata mazi sou kai tin apodixh agoras kai tha sto xeklidwsei dwrean! den einai tipota! Παράθεση axa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...άν κάνεις Update απο την σελίδα της SE, ο κωδικός δεν επιστρέφει στον default;;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μηπως ξερει κανενας καποιο τροπο να "σπαμε" τον κωδικο ασφαλειας σ' ενα ερικσον, σε περιπτωση που τον εχουμε ξεχασει? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μηπως ξερει κανενας καποιο τροπο να "σπαμε" τον κωδικο ασφαλειας σ' ενα ερικσον, σε περιπτωση που τον εχουμε ξεχασει? Αν εννοεις τον κωδικο που καποια κινητα SE η bluetooth συσκευες εχουν, νομιζω εχει απαντηθει σε αντιστοιχο thread και ειναι συνηθως το 0000. Αν εννοεις το PIN, καλη τυχη. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αν εννοεις τον κωδικο που καποια κινητα SE η bluetooth συσκευες εχουν, νομιζω εχει απαντηθει σε αντιστοιχο thread και ειναι συνηθως το 0000. Αν εννοεις το PIN, καλη τυχη. Το ξερω οτι ο αρχικος κωδικος ασφαλειας ειναι 0000, εγω θελω να μαθω αν γινεται με καποιο τροπο να τον σπασουμε (οπως στα νοκια) σε περιπτωση που τον εχουμε αλλαξει και δεν τον θυμομαστε... (mastercodes, αν ξερεις) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Το ξερω οτι ο αρχικος κωδικος ασφαλειας ειναι 0000, εγω θελω να μαθω αν γινεται με καποιο τροπο να τον σπασουμε (οπως στα νοκια) σε περιπτωση που τον εχουμε αλλαξει και δεν τον θυμομαστε... (mastercodes, αν ξερεις) Δυστυχως δεν γνωριζω.. Σορρυ ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Το ξερω οτι ο αρχικος κωδικος ασφαλειας ειναι 0000, εγω θελω να μαθω αν γινεται με καποιο τροπο να τον σπασουμε (οπως στα νοκια) σε περιπτωση που τον εχουμε αλλαξει και δεν τον θυμομαστε... (mastercodes, αν ξερεις) Χλομό με SE!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Mono me eidiko mixanima mporeis na to kanei. iparxoun merika programata free mporeis na ta breis sto http://www.gsmfor**.gr **=um Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 πολυ χλωμο το βλεπω το να εχει βαλει καποιος κωδικο στο κινητο του και επειτα να τον εχει ξεχασει :X μηπως παιζειι τιποτα αλλο :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniaths Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μηπως ξερει κανενας καποιο τροπο να "σπαμε" τον κωδικο ασφαλειας σ' ενα ερικσον, σε περιπτωση που τον εχουμε ξεχασει? ΜΠΕΣ ΣΤΟ http://www.9volto.gr και θα εχεις σιγουρα λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Για να"σπάσεις" τον κωδικο ασφαλείας σ' ενα ericsson, μόνος σου, δεν ξέρω. Πάντως, αν εγώ είχα ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας μου, θα το πήγαινα στο service της Sony Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Για να"σπάσεις" τον κωδικο ασφαλείας σ' ενα ericsson, μόνος σου, δεν ξέρω. Πάντως, αν εγώ είχα ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας μου, θα το πήγαινα στο service της Sony Ericsson. να το εχεις ξεχασει πολυ δυσκολο το βλεπω :X κατι αλλο παιζει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 να το εχεις ξεχασει πολυ δυσκολο το βλεπω :X κατι αλλο παιζει :cool: Σαν τι άλλο να παίζει δηλαδή; Κι εγώ έχω ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας σε ένα 3210. Και τι έγινε; Καλύτερα θα ήταν αν βοήθαγες παρά να έκανες 2 φορές το ίδιο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Σαν τι άλλο να παίζει δηλαδή; Κι εγώ έχω ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας σε ένα 3210. Και τι έγινε; Καλύτερα θα ήταν αν βοήθαγες παρά να έκανες 2 φορές το ίδιο ποστ συνηθως απο τους 10,1ας μπορει να τον ξεχασει τον κωδικο! :alien: μπορει το κινητο να μην ειναι αγορασμενο απο μαγαζι...η μπορει το κινητο να ειναι "χαρισμενο" :X Υ.Γ.ο νοων,νοειτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 συνηθως απο τους 10,1ας μπορει να τον ξεχασει τον κωδικο! :alien: μπορει το κινητο να μην ειναι αγορασμενο απο μαγαζι...η μπορει το κινητο να ειναι "χαρισμενο" :X Υ.Γ.ο νοων,νοειτο.. file raver kala sou leei o filos noone, an thes na sou steilo me pm kai tin apodeiksi, den einai klemmeno... ante giati polu mou tin karfoses me ta uponooumena sou... den perimena apo enan 27ari na akouo tetoies m.............s. den mporei kapoios na ksexasei ton kodiko asfaleias? toso apithano einai? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts