florinaperis Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Ηρεμία :!: ΜBMW_E36, μπορείς να το πας σε ένα sc για να στο ξεκλειδώσουν. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggos23 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Γεια σας παιδια..εχω ενα t310 και εβαλα κωδικο κλειδωματος αλλα το χρειαστηκα μετα απο καιρο και δε θυμαμαι τον κωδικο.μηπως υπαρχει τροπος να τον βρω?? Παράθεση [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Γεια σας παιδια..εχω ενα t310 και εβαλα κωδικο κλειδωματος αλλα το χρειαστηκα μετα απο καιρο και δε θυμαμαι τον κωδικο.μηπως υπαρχει τροπος να τον βρω?? αν εβαλες τον εργοστασιακο ειναι *0000 αν ομως τον εχεις αλλαξει τοτε το κινητο δεν ξεκλειδωνει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Γεια σας παιδια..εχω ενα t310 και εβαλα κωδικο κλειδωματος αλλα το χρειαστηκα μετα απο καιρο και δε θυμαμαι τον κωδικο.μηπως υπαρχει τροπος να τον βρω?? Όλα ξεκλειδώνουν. Απλά θέλουν τον μάστορά τους :) . Μέσω davinci και σειριακού καλωδίου γίνεται με 10€. Καλύτερα πήγαινε σε SE service αλλά να ξέρεις πως θα σου κοστίσει 15€ +. Τσάμπα δεν γίνεται γιατί με κάποιο τρόπο θα πληρώσεις και κάτι (εργασία, καλώδιο, υπηρεσία κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 και να το παει στην SE θα πρεπει να προσκομισει αποδειξη αγορας γιατι αλλιως δεν θα του το κανουν.αμα το εχει το παει στην SE και ξεμπερδευει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 υπάρχει τρόπος να μπορέσω να βρω τον κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου (έχω το κ800). ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω απλά το τηλέφωνο αλλά να βρω ποιος είναι ο κωδικός .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 me to xs++! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 υπάρχει τρόπος να μπορέσω να βρω τον κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου (έχω το κ800). ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω απλά το τηλέφωνο αλλά να βρω ποιος είναι ο κωδικός .. 0000 ειναι ο κωδικος! τωρα αν τον εχεις αλλαξει..παμε σε αλλο θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 με το xs++ δεν είχα επιτυχία .. κάτι λέει ότι το τηλέφωνο επειδή είναι db02020 δεν γίνεται .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 κι εμένα έτσι είναι έτσι και το βρήκε!τί cid έχεις?προφανώς από τα λεγόμενά σου 49.Κι εμένα έτσι είναι και το αναγνώριζε. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 κι εμένα έτσι είναι έτσι και το βρήκε!τί cid έχεις?προφανώς από τα λεγόμενά σου 49.Κι εμένα έτσι είναι και το αναγνώριζε. To CID είναι 52 .. πήγα στο 9volto και μου είπαν οτι ακόμα ΔΕΝ υπαρχει δυνατότητα για να βρω τον κωδικό .. μελλοντικά ίσως .. ΠΡΟΣΟΧΗ !! είμαι διαθετιμενος να πληρώσω ένα καλό ποσό σε οποιον μπορέσει να μου βρει τον κωδικο που ειναι αποθηκευμενος στο τηλεφωνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα κινητά τηλέφωνα και αναφέρει και τον κωδικό ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα κινητά τηλέφωνα και αναφέρει και τον κωδικό ασφαλείας. και ποιο ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ρίξε μια ματιά http://www.seuniverse.com/step1_db.php Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Ρίξε μια ματιά http://www.seuniverse.com/step1_db.php Δεν με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω απλά το τηλέφωνο ΑΛΛΑ να μάθω τον κωδικό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ΧεΧε! Ακούσανε όλοι για λεφτά και πέσανε με τα μούτρα στο ψάξιμο! :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ΧεΧε! Ακούσανε όλοι για λεφτά και πέσανε με τα μούτρα στο ψάξιμο! :p Σωστός ο νέος!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Α,ρε φιλοχρήματοι! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Σωστός ο νέος!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Α,ρε φιλοχρήματοι! Και φυσικά η δήλωση μου για αμοιβή σε όποιον βρει λύση ισχύει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για διάβασε λίγο εδώ http://www.seuniverse.com/forums/showthread.php?t=6815&highlight=security+code Ίσως μπορείς να το κάνεις μέσω του davinci. Στείλε πρώτα ένα μήνυμα για να είσαι σίγουρος 100% ότι γίνεται αλλά από την στιγμή που υπάρχει η επιλογή "Read/reset User code" λογικά θα μπορείς και να τον διαβάσεις. Όσον αφορά τα χρήματα που αναφέρεις τους περισσότερους εδώ μέσα δεν πιστυεώ ότι τους ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά μόνο η επικοινωνία και η επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται στις συσκευές της καθημερινότητας μας και όχι μόνο. Αυτό πιστεύω προσωπικά. Και ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το τηλέφωνο .. αλλά ο κωδικός που εμπεριέχει μέσα ξεκλειδώνει και κάτι άλλο ... οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι άμεση ανάγκη να βρεθεί ... εξού και το χρηματική αμοιβή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για διάβασε λίγο εδώ http://www.seuniverse.com/forums/showthread.php?t=6815&highlight=security+code Ίσως μπορείς να το κάνεις μέσω του davinci. Στείλε πρώτα ένα μήνυμα για να είσαι σίγουρος 100% ότι γίνεται αλλά από την στιγμή που υπάρχει η επιλογή "Read/reset User code" λογικά θα μπορείς και να τον διαβάσεις. Όσον αφορά τα χρήματα που αναφέρεις τους περισσότερους εδώ μέσα δεν πιστυεώ ότι τους ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά μόνο η επικοινωνία και η επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται στις συσκευές της καθημερινότητας μας και όχι μόνο. Αυτό πιστεύω προσωπικά. Και ελπίζω να βοήθησα. Μόλις είχα απαντηση απο την davinci .. δεν υπαρχει δυνατότητα να μου βρουν το phonecode .. μόνο να το resetαρουν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ε τότε ρεσέταρέ το!Και θα ξεκλειδώσεις αυτό που θέλεις! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ε τότε ρεσέταρέ το!Και θα ξεκλειδώσεις αυτό που θέλεις! εαν το ρεσεταρο σημαίνει οτι ο κωδικός που έχει μέσα θα χαθεί ... χρειάζομαι τον κωδικό γιατί ξεκλειδώνει και κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ τηλεφώνου ...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 a......μήπως είναι στο αρχείο κωδικών??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 a......μήπως είναι στο αρχείο κωδικών??? Όχι δεν είναι στο αρχείο κωδικών.. μιλάμε για PHONECODE .. απλά ο phonecode του συγκεκριμένου τηλεφώνου έχει χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει και κάποιο άλλο αντικείμενο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts