DENIOR Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Το χειριστήριο AD-43 πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα. Όταν το συνδέω στο Ν95, μαζί με τα ακουστικά, ακούγεται ένα συνεχόμενος ήχος, ενώ όταν αναπαράγεται μουσική ο ήχος είναι πολύ χαμηλός και καθόλου καθαρός. Θέλει αντικατάσταση, σωστά; Τον Δεκέμβιο τον είχα αγοράσει, οπότε δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Απο εγγυηση λογικα δεν καλυπτεται,εκτος εαν απο εκει που το πηρες κανουν παραχωρηση,εννοειται οτι δεν πρεπει να εχει σημαδια κακης χρησης..Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια προσπαθεια,αρκει να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 :offtopic:παιδιά να ρωτήσω, έβαλα και στην κατηγορία αξεσουάρ αλλά δεν πήρα απάντηση.Τώρα ρωτώ πού μπορώ να βρώ προσώψεις (μπρός, πίσω και κουμπιά) για το N95-1 ? Πόσο περίπου κοστίζουν ? :what::help: :mobile: Ευχαριστώ πολύ, Μανώλης!:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Βλεπω στο θεμα του e66 οτι γινεται συζητηση για μπαταριες μεγαλης χωριτικοτητας εκτος nokia.Εχει ειπωθει κατα καιρους:καλο ειναι να αποφευγουμε τετοιες αγορες.Καλες οι μεγαλες χωρητικοτητες,αλλα δεν ειναι παντα αληθινες και κυριως κρυβουν πολλους κινδυνους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Γεια σας απο προχτες εχω προβλημα με την καρτα μνημης(micro SD) του κινητου μου NOKIA Ν82. Ξαφνικα κατι επαθε ενω εβγαζα φωτογραφιες και διαγραφικαν τα παντα. Μου βγαζει μηνυμα καρτα κατεστραμμενη. Tο κακο ειναι οτι δεν την αναγνωριζει ουτε το laptop ωστε να κανω recovery την βαζω και δεν φαινεται οτι εχει μπει καρτα πουθενα. Σας παρακαλω βοηθηστε με. Αν δεν ειναι το σωστο μερος που γραφω αν μπορειτε μεταφερετε το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Aπο την στιγμη που δεν την αναγνωριζει ουτε το μονο που μπορεις ειναι να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη. Δεν νομιζω οτι μπορεις να ανακτησεις τα δεδομανα σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 οταν δοκιμαζω να κανω format απο το κινητο μου βγαζει ''καρτα μνημης σε χρηση απο αλλη εφαρμογη'' και σταματαει το format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις recovery τα αρχεία σου μέσω κάποιου προγράμματος επαναφορά διαγραμμένων αρχείων στον υπολογιστή. Αν η κάρτα είναι η εργοστασιακή, δηλαδή αυτή που είχε στη συσκευασία το κινητό θα πρέπει να την πετάξεις και να αγοράσεις άλλη. Στο θέμα των Αξεσουάρ θα βρεις πολλές προτάσεις για κάρτες μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 εβαλα την καρτα μνημης σε φωτογραφικη μηχανη και την συνδεσα στον υπολογιστη αλλα δειχνει οτι δεν υπαρχει καρτα. μηπως υπαρχει καποιος κωδικος για το κινητο που να κανει αυτοματο format στην καρτα. δοκιμασα να κανω format απο το κινητο στη ρυθμιση μνηνη αλλα βγαζει μυνημα ''καρτα σε χρηση απο αλλη εφαρμογη'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Θα πρεπει να την κανεις format μεσα απο την φωτογραφικη μηχανη και μετα μεσα απο το κινητο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 η φωτογραφικη μηχανη γραφει οταν βαζω την καρτα ''memory card error please check the card'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Εγκατεστησε τον x-plore στην συσκευη σου και προσπαθησε να διαγραψεις οσους περισσοτερους φακελους μπορεις μεσα απο την καρτα μνημης. Μετα μπορει να την αναγνωριζει. Με την ευκαιρια σωσε και οποιο αρχειο χρειαζεσαι.. http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Συγγνωμη που σας ζαλιζω αλλα ουτε με τον x-plore εγινε τιποτα δεν βρισκει φακελους και μου δειχνει οτι η καρτα ειναι χωριητικοτητας 0 bites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Η μονη λυση ειναι να κανεις format την καρτα μεσα απο φωτογραφικη μηχανη. Εαν δεν την αναγνωριζει ουτε και εκει μαλλον η καρτα παει για πεταμα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης micro SD 16 gb για το Samsung i8910. Υπάρχει κάποιο site εξωτερικού κυρίως που να αξίζει σε διαφορά τιμής απ'οτι στην Ελλάδα και να είναι και αξιόπιστο; Επίσης βλέπω ότι κάποιες κάρτες αναφέρουν επάνω το λογότυπο HC (High Capacity) ενώ σε κάποιες άλλες όχι. Τελικά όλες δεν είναι HC από τα 4GB και πάνω; Επίσης το τι "Class" είναι που το βλέπουμε; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Όλες από 4 και πάνω, High Capacity είναι είτε το αναφέρουν είτε όχι.Το τι Class είναι, το αναφέρει πάνω της η κάρτα. Αν δεν γράφει τίποτα, πολύ πιθανό να είναι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Καλησπέρα! σκέφτομαι να πάρω (απo το ebay) μια καρτα micro sd για το Ε52 (που δεν έχω πάρει ακόμα :p ) και επειδή έχω ακούσει ότι μια μη ''συμβατη'' κάρτα μπόρει να δημιουργήσει προβλήματα θα ήθελα την γνώμη σας... λέτε να πάρω λοιπόν μια micro sd της Sandisk η να προτιμήσω μια της Νοκια? και πέρα απο αυτό, να πάρω μια 4GB Η 8GB? Eπίσης παίζει κάποιο ''ρόλο'' και η τιμή τους... ενδεικτικά , Sandisk 4GB : περίπου 8ευρώ Sandisk 8GB : περίπου 18ευρώ Nokia 8GB : περίπου 30ευρώ ΥΓ: (Nokia 4GB δεν βρήκα και αυτή που αναφέρω πιο πάνω είναι απο Νοκια store) ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Μακρια απο nokia.Sandisk ειναι η καλυτερη επιλογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Μακρια απο nokia.Sandisk ειναι η καλυτερη επιλογη. Είναι και πανάκριβη.Εγώ έχω την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Καλησπερα! Ψαχνω μια θηκη σαν και αυτη που εχει αυτο το site για το Ν96 http://www.vajacases.com/home/home_en.html αλλα ειναι κομματακι ακριβη. Μηπως εχει δει καποιος καμια παρομοια και αν ναι αν εχει link ας το βαλει να του ριξω μια ματια! Ευχαριστω πολυ! Τελικα βρηκα και παραγγειλα αυτη. http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=136882 μαζι με τα μεταφορικα βγαινει γυρω στα 25 ευρω αλλα ηταν οπως περιπου την ηθελα και δεν βρηκα κατι αναλογο που να φαινεται καλο και να ειναι σε μια λογικη τιμη! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Μπορει να μου προτεινει καποιος μια 4gb για το Ν82. Ειχα 8 μηνες την εργοστασιακη και χαλασε χθες. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Μπορει να μου προτεινει καποιος μια 4gb για το Ν82. Ειχα 8 μηνες την εργοστασιακη και χαλασε χθες. http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_210&osCsid=0c37137cba48775c27b3708ad116c4f7 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινετε κανα καλο ακουστικο μπλουτουθ για το κινητακι μας, Ν82. μονη προυποθεση ομως, ναναι με καλωδιο. εχει δοκιμασει κανενας κανα τετοιο που να δουλευει απροβληματιστα? ειναι κατι που πρεπει να προσεξω πριν προβω στην αγορα του? πρεπει να εχω το νου μου για καποιο χαρακτηριστικο που καλο θα ηταν να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινετε κανα καλο ακουστικο μπλουτουθ για το κινητακι μας. μονη προυποθεση ομως, ναναι με καλωδιο. εχει δοκιμασει κανενας κανα τετοιο που να δουλευει απροβληματιστα? ειναι κατι που πρεπει να προσεξω πριν προβω στην αγορα του? πρεπει να εχω το νου μου για καποιο χαρακτηριστικο που καλο θα ηταν να εχει? Μόλις χτες αγόρασα αυτό και μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση τιμή-απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 σε ευχαριστω πολυ φιλε. θα ηθελα ομως μονο με ενα καλωδιακι. για να μη μπλεκεται. απλα πραματα δηλαδη... αν καποιος αλλος φιλος εχει κατι να προτεινει... υγ. λιγο ασχετο αλλα ας το ρωτησω εδω. το μπλουτουθ ρε μαγκες ειναι σιγουρα αβλαβες? δηλαδη οταν ειχε πρωτοβγει η τεχνολογια, εγω ειλικρινα οποτε το ανοιγα με επιανε πονοκεφαλος. ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οκ? και για τα τσιγαρα πριν πολλα χρονια λεγαν οιτι ειναι οκ αλλα.... υγ 2. το μπλουτουθ στο κινητο παιδια δουλευει συνχεια, οπως και στο ακουστικο? ή δουλευουν μολις ερθεεισερχομενη κληση και μετα πανε σταντ μπαι ξερω γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts