Jump to content

nan2009

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nan2009

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nan2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα ελπιζω να ειναι το σωστο σημειο για την ερωτηση μου Δεν μου ανοιγει ενα παιχνιδι στο κινητο και το ταμπλετ ενω ανοιγει στο νετ μπουκ Δειχνει να φορτωνει συνεχεια και μετα απο λιγο βγαινει μυνημα reconnect Το διεγραψα και το κατεβασα ξανα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και συνεχιζει να μην ανοιγει Το παραξενο ειναι οτι με αλλη συνδεση ανοιγει Σπιτι εχω σιτα Καλεσα μου αλλαξαν ip αλλα συνεχιζει το προβλημα
  2. Γεια σας, έκανα format στο κινητό μου Ν82 και δεν μπορώ να εγκαταστήσω ξανά το internet radio. Στο OVI δεν μπορώ να το βρω, το έψαξα και βρήκα κάπου την εφαρμογή κάνω εγκατάσταση κανονικά και το ανοίγω και όταν πάω να ψάξω σταθμούς γυρίζει στο μενού. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.
  3. Γεια σας εχω ενα nokia 2760 και χαλασε η οθονη του υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιησω το bluetooth ωστε να περασω τον τηλεφωνικο καταλογο στον υπολογιστη;
  4. αλλαξα προσφατα το καλυμα της οθονης σε καταστημα ΝΟΚΙΑ κοστησε 19 ευρω και δεν πηρε πανω απο 5 λεπτα. Ρωτησα στον γερμανο και μου ειπαν οτι κοστιζει 55 ευρω και να το στειλουν 15 μερες αθηνα (ειμαι σε επαρχια)
  5. μολις χτες μου καναν δωρο το jaga k530i+ μηπως ξερει κανεις που θα βρω τις ρυθμισεις για mms της Q και της csmote. Επεισης αν ξερει καποιος παιρνει παιχνιδια και εφαρμογες??
  6. Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με τη συνδεση του κινητου με το laptop ενω απο το laptop μπορω να στειλω αρχεια στο κινητο χωρις κανενα προβλημα, το κινητο δεν μπορει να εντοπισει το laptop αν θελω να στειλω κατι με το bluetooth ,δεν ειχα ποτε προβλημα μεχρι τωρα. Επεισης δεν μπορω να εγκαταστησω το internet radio το ειχα ξανα αλλα μου χαλασε η καρτα μνημης και εχασα τα παντα. Οταν κανω την εγκατασταση μου βρησκει μια παλια εκδοση στο κινητο ρωταει να κανει update αλλα οταν παταω ναι λεει οτι η εφαρμογη υπαρχει και χρησιμοποιηται ηδη. Εγκατεστησα τον explorer εψαξα το κινητο αλλα δεν βρηκα κατι.
  7. αντιμετωπιζω και αλλο ενα προβλημα εδω και καιρο προσπαθω να εγκαταστησω το nokia internet radio το ειχα ξανα αλλα απο την στιγμη που μου χαλασε η καρτα μνημης το εχασα το κατεβαζω κανονικα και οταν παω να το εγκατασησω μου λεει οτι η εφαρμογη υπαρχει και χρησιμοποιητε. εψαξα στη διαχειριση εφαρμογων και διαχειριση αρχειων αλλα ωρησκω μονο την καινουρια εφαρμογη.το δοκιμασα πολλες φορες αλλα τιποτα.
  8. Ναι η μπαταρια τελειωνει γρηγορα πως θα δω ποια εφαρμαγη ειναι
  9. Οταν ανοιγω το wifi συνηθως αλλα και χωρις να κανω κατι ζεσταινεται απλως να το εχω στην τσαντα. Ειναι επικίνδυνο ρωταω γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει με αλλο κινητο.
  10. Εχω το nokia Ν82 εδω και ενα χρονο. Το τελευταιο διαστημα παρατηρησα οτι ζεσταινεται πολυ συχνα. Αυτο που κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω και επανερχεται. Ξερει καποιος γιατι γινεται αυτο? Ζεσταινεται χωρις να το χρησιμοποιω.
×
×
  • Create New...