Jump to content

[Επίσημο] Nokia N71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμμμμμμμμ, το αγορασα σημερα το N71 και προλαβε και παρουσιασε το πρωτο του προβλημα, εχει κολλησει η κεντρικη οθονη, η ωρα δουλευει, το σημα παιζει κανονικα αλλα εχουν χαθει τα key buttons καθως και η λειτουργια της "ενεργης αναμονης". Το μενου, τα πληκτρα καθως και το multiplayer button δουλευουν κανονικα. Το χει συναντησει κανεις αυτο ;

Το έκανε και σε εμένα.Με ένα restart όμως το πρόβλημα λύθηκε.Δεν μου το έχει ξανακάνει.

Μήπως ξέρει κάποιος εάν έχει κυκλοφορήσει κανένα firmware update?

• Απαντήσεις 878
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα στο forum ξερει κανενας ποσο κοστιζει σε nokia shop? θελει να το παρει η κοπελα μου συσκευη και εχει ρωτησει στο πλαισιο 440.και cosmote484.
Ν80power

Και 439 από το Πλαίσιο όπου και το αγόρασα, περιέργως ένα TIM Shop που ρώτησα το χρέωνε τελική τιμή - δίχως σύνδεση στα 480 ~ μάλλον ο υπάλληλος είχε μεσάνυχτα (!)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Σημερα ρωτησα στη Θεσσαλονικη στο Νοκια shop στην Εγνατια και μου ειπε 471 euro και με παραγγελεια μετα απο 4 εργασιμες.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

thanx για τις απαντησεις περιεργο ομως να το εχει το πλαισιο φθηνοτερο απο τη nokia (?) οταν ειχα παρει τοτε το 6600 και τωρα το Ν80 απο τη nokia ηταν φθηνοτερη απο ολους.
Ν80power

Μήπως ξέρει κανείς απο σας παιδιά να βοηθήσει?... έχω βάλει κάρτα 2 gb στο Ν71 μου και έχω περάσει κάπου 1,5 Gb mp3's... όταν όμως του φορτώνω την λίστα να παίξει, παίζει 1-2 κομάτια και μετά σταματάει!!! το έχει συναντήσει άλλος? μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Μήπως ξέρει κανείς απο σας παιδιά να βοηθήσει?... έχω βάλει κάρτα 2 gb στο Ν71 μου και έχω περάσει κάπου 1,5 Gb mp3's... όταν όμως του φορτώνω την λίστα να παίξει, παίζει 1-2 κομάτια και μετά σταματάει!!! το έχει συναντήσει άλλος? μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Το έκανες αυτό ?

http://img88.imageshack.us/img88/7527/34ft.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα στο forum

πριν μερικες μερες απεκτησα και εγω το n71 και μεχρι στιγμης εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο αποψη κατασκευης, χαρακτηριστικων και λειτουργειων..

αντιμετωπισα μονο δυο προβληματακια τα οποια 8α ζητουσα την βοηθεια σας.

Την πρωτη μερα που ενεργοποιησα την συσκευη εγκαταστα8ηκαν καποια προγραμματα (adobe reader, quickoffice κ.α.) τα οποια αν δεν κανω λα8ος βρισκονταν στην καρτα μνημης. Ολα λειτουργουσαν υπεροχα μεχρι που εχτες οταν εβγαλα την καρτα μνημης (κανονικα με την διαδικασια που αναφερει) για να περασω μεσω card reader καποια βιντεακια ειχε ως αποτελεσμα να μην ανοιγει καμια απο τις προηγουμενες εφαρμογες.

Οταν προσπα8ει να τις ανοιξει μου βγαζει το μηνυμα "system error"...σημειωτεων δεν πειραξα τπτ απο τους αλλους φακελους στην καρτα μνημης...ενα απλο copy paste στον φακελο για τα video.

Σκεφτομουν να απεγκαταστησω τις εφαρμογες και ξανα απο την αρχη αλλα δεν μπορω να τις βρω ολες αυτες που ειχε στη μητερα μνημη..

Ακομα εχω παρατηρησει σε τυχαιες στιγμες οτι σβηνει στιγμιαια η ο8ονη..χρειαζεται να το επιστρεψω ή με μια αναβα8μιση (αν υπαρχει) 8α ρυθμιστει το ζητημα?

ευχαριστω εκ των πρωτερων

Σήμερα έχοντας το από τα χαράματα ανοικτό και δουλεύοντας αρκετά όλες τις λειτουργίες του (φωτογραφίες, Bluetooth, ατζέντα, φωνητικές κλήσεις, σημειώσεις κ.α.) παρατήρησα πως το μεσημεράκι η εξωτερική οθόνη παρουσίαζε μόνο τον αριθμό του καλούντος ακόμα και αν το όνομα του υπήρχε καταχωρημένο στον κατάλογο της συσκευής, αντίθετα η εσωτερική οθόνη δούλευε όπως έπρεπε. Με μια επανεκκίνηση το πρόβλημα διορθώθηκε. Μικρό το κακό αλλά από την άλλη πλευρά θεωρώ καλό να το αναφέρω.

to kinito to eho 2 meres iha vgali tin karta sim gia na na to valo na fortisi fortizi to vazo se litourgia horis tin sim antigrafo kati onomata kai meta vazo tin sim mou

distihos omo to kinito paremine ektos sindesis kai to hirotero ine oti dokimasa kai ali sim ala distihos oute kai afti tin evlepe xeri kanis an ehi bi fligh mode kai pos to apenergopiio i an simveni tipota alo ?

Υπάρχει flight mode, δες εάν στα «Εργαλεία=>Προφίλ» είναι επιλεγμένο το «Εκτός σύνδεσης», σε αυτή την περίπτωση απλά επέλεξε κάποιο άλλο προφίλ, πχ. «Γενικό».

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι λανθασμένη η τοποθέτηση της SIM πράγμα δυστυχώς εφικτό οπότε συμβουλέψου το manual για τον τρόπο εισαγωγής της μήπως έχεις πέσει την περίπτωση..

re paidia se olous exei to adobe reader mesa emena giati den mou to exei?:confused:

το πιο πι8ανο φιλε gasmanian83 ειναι να υπαρχει μεσα στην μνημη την εργοστασιακη το Instalation file και εσυ απλα να χρειαζεται να το κανεις install..ακομα και στην περιπτωση που δεν το εχει μπορεις ευκολα να το βρεις μιας και ειναι freeware! υπαρχει και στα my files

http://www.myphone.gr/software/file-412.html

Μια ερωτηση προς το forum...εχει παρατηρησει κανενας στιγμιαια αναβοσβηματα της ο8ονης? υπαρχει περιπτωση με καποια αναβα8μιση να λυ8ει το προβλημα?

Ναι ορισμένες φορές όταν είμαι στην κάμερα συμβαίνει στιγμιαία όμως δεν θα έλεγα ότι είναι ενοχλητικό μάλλον δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την σχεδίαση της εικόνας ή κάτι τέτοιο..

Επίσης παρατήρησα ότι στο StarterMonLog.txt (μνήμη τηλεφώνου) η εφαρμογή CalenSvr (ημερολόγιο) φαίνεται πως «κρασάρει» πάντα δυο φορές με διαφορά δευτερολέπτων όταν ανάβω την συσκευή, αν δεν διάβαζα το StarterMonLog.txt δεν θα το έπαιρνα ποτέ χαμπάρι αφού το ημερολόγιο λειτουργεί σωστά.

ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την σειρά που κάνει shorting τα ονόματα στις επαφές??

τώρα μου βγάζει πρώτα΄τα ονόματα με τους λατινικούς χαρα΄κτήρες και μετά

αυτους με τα ελληνικά.

καμία ιδέα πως μπορώ να το αλλάξω έτσι ώστε να μου βγάζει πρώτα τα ελληνικά?

Καλησπέρα παιδιά μόλις έσβησα κατά λάθος το Lifeblοg Από το κινητό και ενώ παω διαχείριση εφαρμογών το έχει σαν μη εγκατεστημένο στη κάρτα το κάνω εγκατάσταση και ενώ παω να το ανοίξω αυτό πάει να ανοίξει αλλά τίποτα.!μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί το χρειάζομαι για να βλέπω σε πλήρη οθόνη τα βίντεο και της φωτό!

Όσο για το αdοbe παρόλο που ψάχνω παντού δε το βρίσκω στη κάρτα

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει στο κινητο να συνδεεται στο ιντερνετ μεσω bluetooth απο το PC ? Αν δεν κανω λαθος υπηρχε κατι αναλογο για προηγουμενες εκδοσεις Symbian.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Εγώ έχω το κινητό πάνω από ένα μήνα και το κύριο πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι ότι σβήνει μόνο του μερικές φορές. Το έχει παρουσιάσει και σε άλλους; Ποια είναι η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί; Εγώ έχω την 06-04-2006. Μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας πατώντας στο κινητό: *#0000#
Samsung Galaxy Note 10.1 4G & Galaxy A5

Και εγώ την ίδια έκδοση έχω, δε νομίζω να έχει βγει νέο firmware. Το συγκεκριμένο bug δε το κάνει σε μένα αλλά όπως είχα κάνει post, κολλάει η κεντρική οθόνη και φτιάχνει μόνο με reset.

Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό, αυτό που μου έχει κάνει αρκετές φορές και με ψιλονευριάζει είναι ότι όταν με καλούν και παίζει ο ήχος mp3 που έχω επιλέξει για ήχο κλήσης, τότε ο ήχος αυτός ακούγεται παραμορφωμένος, δηλαδή όπως όταν παλιά μάσαγε τις κασέτες το κασετόφωνο....

Σε διάστημα δύο μηνών μου το έχει κάνει περίπου 10 φορές. Προσπαθώ να καταλάβω πότε το κάνει, δηλαδή απο τις πρώτες διαπιστώσεις μου είναι ότι το κάνει συνήθως μετά απο φόρτιση, όταν το έχω αφήσει όλο το βράδυ στον φορτιστή και το βγάζω απο αυτόν το πρωί, μετά γίνεται τις περισσότερες φορές η φάβα....

Αυτό το έχει διαπιστώσει άλλος φίλος ?

Μου το κανει και εμενα αλλα δεν εχω βρει τι το προκαλει. ισως οταν δεν εχει καλο σημα και βρισκεται στην αλλαγη μεταξυ gsm και 3g, γιατι εχω παρατηρησει οτι μου το κανει στο σπιτι μου που το σημα 3g ειναι λιγοστο. αλλου δεν μου εχει συμβει.
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...