Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου το είπαν 2 άτομα από ξεχωριστές Vodafone και άλλοι τρείς από 3 ξεχωριστές Nokia!! :D

μακαρι τοτε φιλε μου να σκασει μυτη:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρα σήμερα τηλέφωνο 2 nokia club για το πότε έρχεται και δεν ήξεραν τίποτα σίγουρα ακόμα , μου είπαν ότι μπορεί από εβδομάδα η μετά το Πάσχα :(

Η Vodafone θα πουλάει την συσκευή 645 ευρώ και όσον αφορά το πότε .....τέλη Απριλίου σε περιορισμένη ποσότητα...!!!!

Σε Club Nokia που την έχω παραγγείλει πιστεύουν τέλη Απριλίου αλλά δεν ξέρουν πότε ακριβώς....

Σημ: Στο Club Nokia στον Πειραιά(Γρ. Λαμπράκη) την Παρασκευή που πήγα το είχαν παραγγείλει 13!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Τι γίνεται ρε παιδιά ακόμα να το φέρουν το ρημάδι :worry: ???

Υπάρχει καμιά επίσημη πληροφορία για το πότε τελικά έρχεται (πριν ή μετά το Πάσχα) :wacko: ???

Τι γίνεται ρε παιδιά ακόμα να το φέρουν το ρημάδι :worry: ???

Υπάρχει καμιά επίσημη πληροφορία για το πότε τελικά έρχεται (πριν ή μετά το Πάσχα) :wacko: ???

εγω πιστευω τελη απριλη με αρχες μαι σιγουρα σιγουρα

Never Give Up:!:

Join friend!

Σήμερα μου είπαν, ότι θα το φέρουν σίγουρα την άλλη εβδομάδα!

Τους είπα, πως έτσι μου είπαν και την προηγούμενη!

Λέει ότι η Nokia ''κόβει'' κίνηση από τις προπαραγγελίες,

για να διαμορφώσει τιμή!

Μου είπε αν θέλω, να με βάλει για παραγγελία και φυσικά αρνήθηκα!

Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει;

<-@Storman@->:superman:

Ρωτησα σε club nokia στην Τηνο και μου ειπε τιμη ανακοινωθηκε 619 ευρω και θα ερθει μεσα στον Απριλιο.

ρε παιδια ας σταματησουμε να λεμε ποτε θα ερθει μεχρι πραγματικα καποιος να το εχει στα χερια του γιατι κι εγω ρωτησα σημερα στα κεντρικα της πατρας και μου ειπαν οτι δεν ισχυει καμια ημερομηνια.επι λεξη ειπαν ''μπορει σε μια βδομαδα , μπορει και τελος μαιου''.

παντως ειδα για πρωτη φορα απο κοντα το ψευτικο και εντυπωσιαστηκα...

για την τιμη ειπαν και σε μενα 619....

Η κατάσταση με την άφιξη του N80 είναι χαώδης , το κάθε μαγαζί λέει ότι του κατέβει , το μόνο ίσως που είναι έγκυρο είναι αυτό που είπε ο φίλος Storman για το αν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό .

Αν μάθουμε ότι σε κάποια χώρα κυκλοφόρησε επίσημα μόνο τότε έχουμε ελπίδες να το δούμε.

Και μένα σήμερα μου είπαν σε Νokia Club ότι τα πρώτα κομμάτια θάρθουν σε περιορισμένη ποσότητα μέχρι το Πάσχα.Τιμή 620€.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ίδια πληροφόρηση από όλα τα Νokia Clubs αφού λογικά από την Alpha Copy ενημερώνονται όλα.Οπότε ή κάποιοι λένε την αλήθεια ή μας δουλεύουν και ο καθένας λέει ότι του κατέβει.

συμφωνω και μετα απο λιγο καιρο θα μας παρακαλανε να παρουμε το κινητο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

auto focus υπαρχει στο ν80?ο καθενας λεει τα δικα του.θελω να μαθω εαν οι φωτογραφιες του προκειτε να ειναι το ιδιο καλες με το κ800.εαν ναι να το αγορασω αλλιως δεν νομιζω να αξιζει ενα κινητο με 3mp χωρις autofocus.

auto focus υπαρχει στο ν80?ο καθενας λεει τα δικα του.θελω να μαθω εαν οι φωτογραφιες του προκειτε να ειναι το ιδιο καλες με το κ800.εαν ναι να το αγορασω αλλιως δεν νομιζω να αξιζει ενα κινητο με 3mp χωρις autofocus.
Αυτο εξαρταται απο το τι ζητας.Αν σε νδιαφερει παρα πολυ η καμερα τοτε μη το παιρνεις αλλα να ξερεις οτι το ν80 θα ειναι smartphone που σημαινει ανοικτο λειτουργικο κλπ...Διαλεγεις και παιρνεις
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο εξαρταται απο το τι ζητας.Αν σε νδιαφερει παρα πολυ η καμερα τοτε μη το παιρνεις αλλα να ξερεις οτι το ν80 θα ειναι smartphone που σημαινει ανοικτο λειτουργικο κλπ...Διαλεγεις και παιρνεις

τι εχω να κερδισω απο ενα smartphone κινητο σε σχεση με καποιο που δεν ειναι?δεν ξερω και καλα απο τα smartphone.παιχνιδια?word?με ενδιαφερει αρκετα και το αν μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το wireless router μου.ευχαριστω...

τι εχω να κερδισω απο ενα smartphone κινητο σε σχεση με καποιο που δεν ειναι?δεν ξερω και καλα απο τα smartphone.παιχνιδια?word?με ενδιαφερει αρκετα και το αν μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το wireless router μου.ευχαριστω...

Με το Nokia N80 μπορείς να το συνδεθείς σε Wireless Router με την τεχνολογία 802.11b και 802.11g... ;)

620-645 ευρω ειναι καθαρη κλεψια.Ελεος με τις τιμες ελλαδα.Γιατι θα πρεπει να ειναι παντα τοσο υψηλες;
Are you with Us?

620-645 ευρω ειναι καθαρη κλεψια.Ελεος με τις τιμες ελλαδα.Γιατι θα πρεπει να ειναι παντα τοσο υψηλες;

+1

Προσωπικά, αν το πάρω, θα το πάρω όταν πέσει τουλάχιστον στα 550.

Αν και offtopic, δεν θα μπορούσα να μην κάνω ένα σχόλιο γι 'αυτό που συζητάμε τώρα. Αν ασχοληθεί κανείς(και φαντάζομαι πολλοί από εδώ μέσα το κάνουν) με την αγορά μεταχειρισμένων θα καταλάβει πως η μεγαλύτερη κοροιδία είναι να αγοράζεις high-end συσκευές καινούριες. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άτομα που αγοράζουν ένα τηλέφωνο για να το δοκιμάσουν και να παίξουν μαζί του. Το αποτέλεσμα αυτού, είναι να αγοράζουν αυτές τις συσκευές και μετά από ένα διάστημα 1-2 μηνών να τις πουλούν τουλάχιστον 20% κάτω. Και μία συσκευή 1-2 μηνών δεν παύει να είναι καινούρια σχεδόν. Το buy & sell και το fleamarket, είναι χώροι που αν δραστηριοποιηθεί κανείς μπορεί να βρεί πολύ καλές προσφορές και να μην τον πιάνει κορόιδο η Nokia ή η κάθε Nokia που βγάζει ένα τηλέφωνο και νομίζει πως κοστολογεί έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και είναι κρίμα να προσφέρει αυτό το site μία τέτοια υπηρεσία στα (ενσυνείδητα πάντα) μέλη του και να μη γίνεται χρήση της από πολύ κόσμο. Το 6630 για παράδειγμα αυτή τη στιγμή στο buy & sell κυκλοφορεί στα 170 ευρώ. Όταν κυκλοφόρησε μερικοί έσκασαν 550 ευρώ για να το αποκτήσουν. Ένα χρόνο μετά, δε νομίζω ότι η τεχνολογία προχώρησε και τόσο πολύ ώστε ένας κάτοχος 6630 να αισθάνεται τεχνολογικά πίσω. Αν αυτό δεν είναι best value for money τότε τί είναι?

Τέλος offtopic, nervous sorry:)

Αν και offtopic, δεν θα μπορούσα να μην κάνω ένα σχόλιο γι 'αυτό που συζητάμε τώρα. Αν ασχοληθεί κανείς(και φαντάζομαι πολλοί από εδώ μέσα το κάνουν) με την αγορά μεταχειρισμένων θα καταλάβει πως η μεγαλύτερη κοροιδία είναι να αγοράζεις high-end συσκευές καινούριες. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άτομα που αγοράζουν ένα τηλέφωνο για να το δοκιμάσουν και να παίξουν μαζί του. Το αποτέλεσμα αυτού, είναι να αγοράζουν αυτές τις συσκευές και μετά από ένα διάστημα 1-2 μηνών να τις πουλούν τουλάχιστον 20% κάτω. Και μία συσκευή 1-2 μηνών δεν παύει να είναι καινούρια σχεδόν. Το buy & sell και το fleamarket, είναι χώροι που αν δραστηριοποιηθεί κανείς μπορεί να βρεί πολύ καλές προσφορές και να μην τον πιάνει κορόιδο η Nokia ή η κάθε Nokia που βγάζει ένα τηλέφωνο και νομίζει πως κοστολογεί έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και είναι κρίμα να προσφέρει αυτό το site μία τέτοια υπηρεσία στα (ενσυνείδητα πάντα) μέλη του και να μη γίνεται χρήση της από πολύ κόσμο. Το 6630 για παράδειγμα αυτή τη στιγμή στο buy & sell κυκλοφορεί στα 170 ευρώ. Όταν κυκλοφόρησε μερικοί έσκασαν 550 ευρώ για να το αποκτήσουν. Ένα χρόνο μετά, δε νομίζω ότι η τεχνολογία προχώρησε και τόσο πολύ ώστε ένας κάτοχος 6630 να αισθάνεται τεχνολογικά πίσω. Αν αυτό δεν είναι best value for money τότε τί είναι?

Τέλος offtopic, nervous sorry:)

Ναι, συμφωνώ μαζί σου. Όμως για τους χρήστες που δεν τους πολυνοιάζει η τεχνολογία... ;)

Όσοι μπαίνουν στο myphone.gr είναι συνήθως 'κοντά' στην τεχνολογία... Εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω ένα χρόνο για να πάρω ένα κινητό. Και εκτός από αυτό, ΝΑΙ! Το 6630 είναι πίσω πια...

Όταν πας να αγοράσεις ένα κινητό (τουλάχιστον εγώ) το κάνω με την προϋπόθεση ότι θα το κρατήσω για πολύ. Μία φορά μόνο δεν τήρησα αυτό το κανόνα.

Στο θέμα μας τώρα:

Στο site της Nokia καμμία μεταβολή μέχρι τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πιστέψουμε κάποια υπέυθηνη της Nokia η οποία έδωσε συνέντευξη στo Reuters. Δεν είναι κάτι πιο σίγουρο αυτό;

Και εκτός από αυτό, ΝΑΙ! Το 6630 είναι πίσω πια...

Σωστά, με 300 ευρώ παραπάνω αγοράζεις το N70 που έχει ραδιόφωνο και λιγο καλύτερη κάμερα. Προλάβετε!!!!:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...