Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει δύο από αυτές >> http://cgi.ebay.co.uk/Akku-Nokia-1700mAh-BL-5B-3220-3230-5140-6020-6021-7260_W0QQitemZ9118801536QQcategoryZ30414QQssPageNameZWD2VQQrdZ1QQcmdZViewItem !

Αλλά από αλλού... Από άλλο πωλητή...

Eπιτρέπεται να μάθουμε και μεις από που ?? :worry: ΤΗΑΝΧ

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδία να ρωτήσω, αν έχω το n80 και πάω στα Starbucks θα μπορώ λογικά να κάνω Serf στο net. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να κάνω download μεγάλα αρχεία στην μνήμη ή θα πρέπει να περιοριστώ στο απλό Serf !!!
<-@Storman@->:superman:

Παιδία να ρωτήσω, αν έχω το n80 και πάω στα Starbucks θα μπορώ λογικά να κάνω Serf στο net. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να κάνω download μεγάλα αρχεία στην μνήμη ή θα πρέπει να περιοριστώ στο απλό Serf !!!

και βεβαια θα μπορεις, και ταυτοχρονα να σερφαρεις. αλλα στα starbucks δε ξερω αν συμφερει γιατι ειναι ακριβη η καρτα :p

Και δεν θα μου κανει εντυπωση να βγουν και μερικα καλα p2p προγραμματα. Τοτε θα μπορεις να κατεβαζεις ταινιες και τραγουδια απ ευθειας στο κινητο σου!:D

Και δεν θα μου κανει εντυπωση να βγουν και μερικα καλα p2p προγραμματα. Τοτε θα μπορεις να κατεβαζεις ταινιες και τραγουδια απ ευθειας στο κινητο σου!:D

Μόνο που μέχρι να κατεβάσεις την ταινία θα πρέπει να έχεις αλλάξει και 2-3 μπαταρίες...:lol: :lol: ;)

:mobile:

Eπιτρέπεται να μάθουμε και μεις από που ?? :worry: ΤΗΑΝΧ

Δεν είμαι σίγουρος... Μου την παράγγειλε κάποιος άλλος... Πάντος από το ebay την πήρε...

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά η επίσημη τιμή απο Alpha Copy για το Ν80 και το Ν91 είναι 620€ (Εχουν ίδια τιμή!!!!:O )

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά η επίσημη τιμή απο Alpha Copy για το Ν80 και το Ν91 είναι 620€ (Εχουν ίδια τιμή!!!!:O )

620€ το N80????????????????

Δεν νομίζω... Δηλαδή η Alpha Copy να έχει κέρδος 120 περίπου ευρώ σε κάθε συσκευή???

Έχεις link?

Έχεις link?

Τι link θέλεις ακριβώς??? Είναι η επίσημη τιμή της AlphaCopy. Στέλνονται με mail στα καταστήματά της...:)

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Λίγο ακριβότερο από αυτό που περιμέναμε το Ν80 νομίζω.. εντύπωση μου προκαλεί η τιμή του 91...

Εμένα λογικό μου φαίνετε να έριξαν την τιμή του Nokia N91 επειδή έρχεται με καθυστέρηση ενός χρόνου.:shifty:

Από την άλλη με εκπλήσει η τιμή του N80...:worry:

Μόνο που μέχρι να κατεβάσεις την ταινία θα πρέπει να έχεις αλλάξει και 2-3 μπαταρίες...:lol: :lol: ;)

Αυτο το ξεχασα...

Ελα μωρε, θα κουβαλας και τον φορτιστη οπου πας:p :p :p

παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει πιο πανω αλλα επισημη ημερομηνια εχει κανεις για το Ν80 γιατι στην ΝΟΚΙΑ συνεχειζουν και μου λενε για δευτερο τριμηνο του 2006.

Ακομη γνωριζει κανεις να μου πει αν θα ειναι πιο γρηγορο τουλαχιστον απο το Ν70 που εχω και δεν στρωνει με τιποτε. (τρωει κατι περιεργα κολληματα αν παραδειγμα πατησω το κουμπι του μενου απο stnd pay καπου στα 30'' για να μπει).Αν ειναι και αυτο ετσι τοτε λυπαμαι πολυ για την ΝΟΚΙΑ γιατι οσο παει και χαλαει.(Ν70) και πιστεψτε το οτι με αναβθμισεις δεν εχει στρωσει τιποτε στο (Ν70) τοτε γιτι να πιστεψω οτι θα πληρωσω ενα κινητο 620 και θα προσευχομαι να διορθωθει με καποια αναβαθμιση;

Εμένα λογικό μου φαίνετε να έριξαν την τιμή του Nokia N91 επειδή έρχεται με καθυστέρηση ενός χρόνου.:shifty:

Από την άλλη με εκπλήσει η τιμή του N80...:worry:

Ε καλά όχι και ενός χρόνου... 1ο τρίμηνο 2006 είχαν πει... Το Ν80 λίγο τσιμπημένπ στην τιμή του ε;

To video του ψιλοχάλια μου φαίνεται, πολύ κατώτερο του N70.Μάλλον είναι θέμα software.Άμα είναι έτσι το βλέπω να φτιάχνει (αν φτιάξει) ύστερα απο πολλά fw upgrades..:worry:

euxaristo poli paidia.katevasa to ffdshow kai ola ok.

oson afora ta video tora nomizo oti i piotita tous ine arketa asximi para tin megali prosferomeni analisi.

isos telika na min ixa toso adiko otan elega oti me tin idia logiki pou i camera ine 3 mpx kai travai askimes foto, einai poli pithano na travai kai video poli xamilis piotitas pou apla exoun megali analisi kati pou einai axristo kata tin apopsi mou.Ti na to kano diladi na vlepo video megaliteris eikonas alla na vlepo stin ousia ena atelioto parasito???

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

αν και τα εχουμε πει αρκετες φορες, δε νομιζω οτι το βιντεο τουλαχιστον θα ειναι ασχημο, δε στεκει να ειναι ασχημο με μορφη mp4. εδω το 6600 σε avi τραβαει αρκετα καλο.

esi diladi pos tha xaraktirizes to video pou ides???(asxetos ti morphis ine.thelo na mou krinis auto pou vlepis)

αν σου πω οτι δεν τα χω δει; :D

παλιοτερα ειχα δει καποια αλλα φαινοταν οτι ειχε προβλημα λογισμικου. τι να σου πω; θα δειξει οταν βγει, αλλα βιντεο δεν εχει λογο να μην τραβαει καλο, η αναλυση του ειναι μικρη σε σχεση με τη φωτο.

και εξαλλου γι'αυτο υπαρχουν και οι εφαρμογες. αποδειξη οτι φταιει το λογισμικο αυτο που σου ειπα με το 6600 :)

isos na min xriazetai na ta dis!!mono ta screenshot na exis di nomizo oti ftani.les kai kapios zaroni tin ikona ine!!ti na po........

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...