Fidel Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Kala ola afta re pedia ala molis kikloforisi to n 80 i Sharp 8a vgali montelo me 4 mps... nomizo oti osi 3eroyne apo fotografies san xompi i san doylia tote me ta eidia lefta 8a pernane 1 slr opos exo egw kai kano tin doylia moy ..kai kati akoma den pezoyne ta mps toso rolo se 1 mixani ..fantasoy lipon se 1 thl.. GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ine kai afto an kai perimena kati poli pio protoporiko apo tin nokia. Tora na vgazis mia foto kai min mporis na ti stilis se mms de leei,edo to 6680 pou exi o pateras mou i photo piani pano 600-700 kb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 καλησπερα φιλοι,απ'οσο θυμαμαι οι υποδοχες sd δεχονται καρτες mmc,ομως οι mini sd νομιζω εχουν διαφορετικο κοψιμο στην πανω μερια τους θα μπορουμε να βαλουμε την dv rs του 6680 αραγε? Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Όχι, οι miniSD έχουν ακόμα πιο μικρό μέγεθος. Οι RS MMC δεν μπορούν να μπούν σε θύρα miniSD. Tora na vgazis mia foto kai min mporis na ti stilis se mms de leei,edo to 6680 pou exi o pateras mou i photo piani pano 600-700 kb... Αν είχες ασχοληθεί παραπάνω με το θέμα θα ανακάλυπτες πως όλες οι συσκευές Nokia έχουν την δυνατότητα να μεταβάλλον το μέγεθος της φωτογραφίας αν αυτό υπερβαίνει το όριο. Automatic resizing of your megapixel images to fit MMS (max. 300 KB attachment size depending on the network) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Kala ola afta re pedia ala molis kikloforisi to n 80 i Sharp 8a vgali montelo me 4 mps...Τοσα πολλα ε?Τι σου ειναι αυτοι οι Ιαπωνες!Και φυσικα η vodafone-ΦΤΟΥ!-θα εχει φροντισει να το εχει κανει ακομα πιο πληρες αφου δεν θα αφηνει να βαλεις mp3 ουτε java,οποτε θα ειναι και το <<τελειο>> κινητο!Και φυσικα σε μια απολυτα <<λογικη>> τιμη. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 mirrorofsorrow oreos..! Mporis na mou exigisis mia pos to kano afto me to 6680 ? An ine stile mou minima. Pados ta nea montela tis nokia den me entiposiazoun opos palia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Pados ta nea montela tis nokia den me entiposiazoun opos palia... Πιστεύω πως κάποια από τα μοντέλα της είναι εντυπωσιακά αλλά η συχνότητα εμφάνισης νέων μοντέλων με παρεμφερή χαρακτητιστικά πιθανά να δίνει την αίσθηση της "ανακύκλωσης" και της έλλειψης καινοτομιών. Το Ν80 , σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα νέο και εντυπωσιακό τηλέφωνο αφού με τις δυνατότητες του καινοτομεί σε πολλούς τομείς.... Σίγουρα με τα ως τώρα δεδομένα , έχει κορυφαία χαρακτηριστικά σε τομείς όπως CPU και οθόνης αλλα υστερεί σε (μάλλον εκνευριστικό σημείο) στην μπαταρία... Αν η μπαταρία τελικώς μείνει ώς έχει ή αν δεν βρούν κάποιον τρόπο (ανάλογο πιθανά του speedstep) μείωσης της συχνότητας λειτουργία του επεξεργαστή ανάλογα με τα επίπεδα φορτίου τότε θα υπάρχει πρόβλημα Φανταστείτε ένα κινητό Nokia , που ομολογουμένως απευθύνεται σε χρήστες που έχουν "μάθει" το κινητό τους να μην χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ ( μέχρι σήμερα συνήθως οι χρήστες WM κάναν αυτήν την παραχώριση), πόσο δύσκολα θα κερδίσει τους "παλιούς" τους φίλους ... Είδωμεν Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 mirrorofsorrow oreos..! Mporis na mou exigisis mia pos to kano afto me to 6680 ? Απλά ακολουθείς την συνηθισμένη διαδικασία δημιουργίας μηνύματος πολυμέσων, διαλέγεις την εικόνα που θέλεις να στείλεις, και το τηλέφωνο απο μόνο του την τροποποιεί ωστέ να χωρέσει στο μήνυμα. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάποια δεύτερη εφαρμογή. Όλα γίνονται μόνα τους. Pados ta nea montela tis nokia den me entiposiazoun opos palia... Διαφωνώ. Τον τελευταίο καιρό η Nokia μας έχει δείξει ένα τελείωςς διαφορετικό πρόσωπο και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το να παρουσιάζει το ένα μετά το άλλο πλήρης συσκευές. Βλέπε Ν91, Ν70, Ν80, Ν92 και φυσικά την μεγάλη έκπληξη, το 6270 (γειά σου ρε Theka). :D :) ;) edited by nervous Kαλοριζικο το 6270 mirror :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Φανταστείτε ένα κινητό Nokia , που ομολογουμένως απευθύνεται σε χρήστες που έχουν "μάθει" το κινητό τους να μην χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ ( μέχρι σήμερα συνήθως οι χρήστες WM κάναν αυτήν την παραχώριση), πόσο δύσκολα θα κερδίσει τους "παλιούς" τους φίλους ... Είδωμεν Θα περιμένω να το δώ σε χρήση. Μόνο τότε πιστεύω θα έχουμε την πραγματική είκόνα. Προσωπικά έχω δεί πολλές διαφορές σε κινητα πριν και μετά την κυκλοφορία τους. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Διαφωνώ. Τον τελευταίο καιρό η Nokia μας έχει δείξει ένα τελείωςς διαφορετικό πρόσωπο και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το να παρουσιάζει το ένα μετά το άλλο πλήρης συσκευές. Βλέπε Ν91, Ν70, Ν80, Ν92 και φυσικά την μεγάλη έκπληξη, το 6270 (γειά σου ρε Theka). :D :) ;) edited by nervous Kαλοριζικο το 6270 mirror :tease: Θα συμφωνήσω με τον mirror η nokia σε αντίθεση με το παρελθόν πλέον εντυπωσιάζει με κάθε παρουσίαση, τα μοντέλα της αποτελούν εκπλήξεις και καινοτομούν ενώ πλέον πολλά είναι χωρίς ελλείψεις, το Ν70 για παράδειγμα είναι ίσως το πιο εμφανίσιμο και πλήρες smart μέχρι τώρα ενώ και το Ν80 έρχεται με ακόμα πιο νέα χαρακτηριστικά και ένα άλλο design για τους λάτρες αυτού του σχεδιασμού. Η nokia έχει αλλάξει είδα στο meeting το 6270 και έμεινα που αυτό το κινητό ήταν series40, είχα μείνει στην εποχή του 7250 και ένιωσα να κρατάω στο χέρι μου ένα πλήρες και εξελιγμένο μοντέλο Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Θα συμφωνήσω με τον mirror η nokia σε αντίθεση με το παρελθόν πλέον εντυπωσιάζει με κάθε παρουσίαση, τα μοντέλα της αποτελούν εκπλήξεις και καινοτομούν ενώ πλέον πολλά είναι χωρίς ελλείψεις, το Ν70 για παράδειγμα είναι ίσως το πιο εμφανίσιμο και πλήρες smart μέχρι τώρα ενώ και το Ν80 έρχεται με ακόμα πιο νέα χαρακτηριστικά και ένα άλλο design για τους λάτρες αυτού του σχεδιασμού. Η nokia έχει αλλάξει είδα στο meeting το 6270 και έμεινα που αυτό το κινητό ήταν series40, είχα μείνει στην εποχή του 7250 και ένιωσα να κρατάω στο χέρι μου ένα πλήρες και εξελιγμένο μοντέλο Τα οποια λειτουργουν σωστα μετα την 3-4η αναβαθμιση. Δε λεω η νοκια ειναι παντα μπροστα αλλα νομιζω οτι βιαζεται γιαυτο οι συσκευες της στις αρχες εχουν μερικα προβληματα. [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Τα οποια λειτουργουν σωστα μετα την 3-4η αναβαθμιση. Δε λεω η νοκια ειναι παντα μπροστα αλλα νομιζω οτι βιαζεται γιαυτο οι συσκευες της στις αρχες εχουν μερικα προβληματα. Γι'αυτό ακριβώς το Symbian v9 που θα έχει το N80 έχει remote updates! Που σημαίνει ότι θα κάνει αναβάθμηση μόνο του, χωρίς να χρειάζετε να πηγαίνεις σε κάποιο αντιπρόσωπο κάθε φορά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Μετά απο σχεδόν 4 χρόνια από την Siemens, το σκέφτηκε και η Nokia... Και με Symbian 6 μπορούσες να κάνεις την αναβάθμιση με ένα καλώδιο... [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Nokia n80 at CES: Small review with pictures: http://www.phonescoop.com/articles/nokia_6282/index.php?p=n8 :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Τα οποια λειτουργουν σωστα μετα την 3-4η αναβαθμιση. Δε λεω η νοκια ειναι παντα μπροστα αλλα νομιζω οτι βιαζεται γιαυτο οι συσκευες της στις αρχες εχουν μερικα προβληματα. Κανένα smartphone δε γίνεται να μην έχει έστω και ένα απειροελάχιστο ψεγάδι. Θα διαφωνίσω μαζί σου καθώς τα τελευταία μοντέλα της δεν έχουν το τόσο σημαντικο πρόβλημα ωστε οι χρήστες τους να μένουν μέρα νυχτά στην οθόνη του υπολογιστή τους για να μάθουν πότε βγαίνει το νέο firmware. Πάρε για παράδειγμα το Ν70 και Ν90. Το πρώτο σχεδόν αψεγάδιαστο. Προσωπικά στο δικό μου, δεν παιρνάω την νέα αναβάθμιση καθώς δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Στο Ν90 υπάρχει το πρόβλημα της RAM Ακόμα και αυτό όμως δεν αποτελέι σημαντικός παράγοντας καθώς δεν δημιουργεί ακνένα απολύτως πρόβλημα. Στο Ν90 που είχα, παρόλο που υπήρχε το πρόβλημα, όσο και αν το έφερα στα άκρα, δεν μου κόλλησε ποτέ. Αλλά ξεφύγαμε απο το Ν80. Γι'αυτό και επανέρχομαι. Ξέρουμε οτι θα γίνεται αναβάθμιση απο το σπίτι μέσω καλωδίου. Θα γίνεται όμως και αναβάθμιση over the air; Δηλαδή να κατεβάζει η συσκευή και να περνάει το νέο firmware; Γιατί νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι στο SX1 γινόταν κάτι τέτοιο. Και επειδή τα δεδομένα μιας αναβάθμισης είναι πάρα πολλά, κατέβαιναν μόνο εκείνα που διέφεραν απο την προηγούμενη έκδοση. Αν γίνεται κάτι τέτοιο, θα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά και ένα βήμα μπροστά για την Nokia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegared Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παντως κι εγω που ειμαι μεταξυ Ν70-Ν80 θελω να επισημαινω τα εξης αρνητικα: 1) και εξοφθαλμο,ειναι η διαρκεια ζωης της μπαταριας.Και λογικο ειναι να κραταει μια και μολις μερα χωρις καν wi-fi(καλα ποσοι θα χρησιμοποιουν wi-fi στην Ελλαδα βεβαια)σε σχεση παντα με τις 32 ωρες η 2 μερες του Ν70,οταν θα χρησιμοποιει οθονη 4πλασιας αναλυσης,θα εχει ενσωματωμενο επεξεργαστη χρονισμενο πανω απο τα 300ΜΗz(εναντι 220 του Ν70)και κατα την φωτογραφηση θα πρεπει να επεξεργαστει image των 3MP?Μπορει να φαινεται απλο σε καποιους αλλα τα χω περασει με το sx1 και δεν ειναι οτι καλυτερο.Και η λυση του να το φορτιζεις καθε νυχτα,μειωνει τη διαρκεια ζωςη της μπαταριας(ακομα και ειναι πληρεις οι εκφορτισεις-φορτισεις) 2)Καλη χρυση και αγια η αναλυση(4πλασια σε σχεση με το Ν70) αισθητικα,αλλα πρακτικα τι βοηθαει οταν ειναι μικροτερη απο του Ν70?(2.13"-2.1")Ακομα και του Ν92 με Qvga αναλυση εχει διαγωνιο 2.8".Βεβαια στην προκειμενη περιπτωση η αναλυση επιλεχθηκε για λογους συμαβατοτητας με τα προτυπα της ψηφιακης τηλεορασης που υποστηριζει,ωστε να μην χρειαζεται rescaling το εισερχομενο σημα.Aυτο που θελω να πω ειναι οτι μου ειναι αχρηστη μια οθονη που απο τη μια δε θα μου επιτρεπει να δω μια ιστοσελιδα η ενα pdf με ανεση,ενω παραλληλα θα ζοριζει επεξεργαστη και μπαταρια 3)Για την καμερα δεν μπορουμε να πουμε πολλα απο τωρα.Απλα προφανως ισχυει οτι και στις compact ψηφιακες:Στους ccd και cmos αισθητηρες με μικρη(γεωμετρικα) επιφανεια ,οσο αυξανεται η αναλυση(MP) τοσο θα αυξανεται ο κοκκος/θορυβος(artifacts) και θα μειωνεται η χρωματικη πιστοτητα.Το ειδαμε αυτο και στο Ν70,αρα λογικα η κατασταση θα ειναι χειροτερη(απο οτι φαινεται) στο Ν80.Εκτος κι αν κανουν καλη δουλεια στον τομεα του λογισμικου οι Φιλανδοι 4)Για μενα τοσο η τιμη(γυρω στα 600) οσο και η περιοδος που θα ερθει το βαζει αναποφευκτα αντιπαλο με το P990. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παιδιά, επειδή έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες και το design του Ν80, σκέφτομαι ότι πολύ πιθανώς να είναι το επόμενό μου "κινητό", αν μπορείς να αποκαλέσεις μια τέτοια συσκευή απλά κινητό. Άλλωστε είμαι μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος από την πλατφόρμα Symbian/Series 60, μιας και είμαι κάτοχος του 3230. Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω: Δεν έχω δει στα χαρακτηριστικά του Ν80 να ανφέρεται πουθενά η ύπαρξη "Flight mode" ή "flight profie" εγγενώς υποστηριζόμενο από το λειτουργικό, όπως τα Communicators. Ξέρετε αν θα υποστηρίζει flight mode ή αν υπάρχει κάποιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ software που να του δίνει αυτή τη δυνατότητα; (Και φυσικά δεν εννοώ τα System Tools της Psiloc, γιατί κάθε άλλο παρά αξιόπιστη λύση είναι) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 απο το 6630 και μετα ολα εχουν flight mode φιλε μου. και βεβαια θα εχει ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας της συσκευής χωρίς την σύνδεση σε δίκτυο, που αυτό ουσιαστικά είναι το flight mode. Ενεργοποιείται πολύ απλά απο το προφίλ. Απο τα symbian 8 και μετά (6630 δηλαδή) όλες οι series 60 συσκευές, έχουν στην λίστα των προφίλ τους, και την επιλογή εκτός σύνδεσης. edit: Νίκο, μπορείς να μην γράφεις τα ίδια; :D:p __________________________________ Καλη χρυση και αγια η αναλυση(4πλασια σε σχεση με το Ν70) αισθητικα,αλλα πρακτικα τι βοηθαει οταν ειναι μικροτερη απο του Ν70?(2.13"-2.1")Ακομα και του Ν92 με Qvga αναλυση εχει διαγωνιο 2.8".Βεβαια στην προκειμενη περιπτωση η αναλυση επιλεχθηκε για λογους συμαβατοτητας με τα προτυπα της ψηφιακης τηλεορασης που υποστηριζει,ωστε να μην χρειαζεται rescaling το εισερχομενο σημα.Aυτο που θελω να πω ειναι οτι μου ειναι άχρηστη μια οθονη που απο τη μια δε θα μου επιτρεπει να δω μια ιστοσελιδα η ενα pdf με ανεση,ενω παραλληλα θα ζοριζει επεξεργαστη και μπαταρια Όπως πολύ σωστά είπες, η βασική διαφορά είναι στον αισθητικό τομέα. Όταν μπορείς να έχεις κάτι πολύ καλύτερο, ποτέ δεν λές όχι. Και όπως θα είδες σε προηγούμενο post του manos the greek, η απεικόνιση των γραφικών σε μια οθόνη 352x416 έχει εμφανείς διαφορές απο μία 320x240. Όσο και αν σου φαίνεται υπερβολικό, μετά απο συνεχή χρήση του Ν90, δυσκολεύομαι να επισρέψω και να συνηθίσω την οθόνη του Ν70. Η διαφορά είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Επίσης, σύμφωnα με άρθρο της εταιρίας που προμηθεύει τον νέο internet browser, που θα βρίσκεται εγκατεστημένος σε όλα τα symbian 9, οι πληροφορίες που θα φαίνονται σε μία οθόνη 352x416, θα είναι περισσότερες απο αυτές που θα απεικονίζονται σε μία αντίστοιχη οθόνη ανάλυσης 176x208. Και μία ερώτηση: Είναι επιβεβαιωμένο οτι ο επεξεργαστής του Ν80, θα τρέχει στα 300+mHz; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Και μία ερώτηση: Είναι επιβεβαιωμένο οτι ο επεξεργαστής του Ν80, θα τρέχει στα 300+mHz; Ετσι λενε οι τελευταιες πληροφοριες και ετσι ακουγεται ,μενει λιγο να περασει ο καιρος για να γινει και σιγουρο .:) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 κατι για 330mhz εχω διαβασει κι εγω αλλα δεν πειθομαι αν δεν το δουμε. και γιατι τοσο μεγαλος; ειναι τοσο απαραιτητο;edit: Νίκο, μπορείς να μην γράφεις τα ίδια; :p :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Παραείναι καλό,...μετα το 6230, 6630, 6680 που είταν τα μόνα που είχα σε εκτίμηση λόγο νόκια ερχεται το ν80 και απλά ξεκαθαρίζει το τοπίο. Προσωπικά για μένα που είμαι ταμένος στην πιπισι πλευρά μόλις βγεί αυτό το "πράμα" και κάνει όσα υπόσχεται απλά θα αλλάξω στρατόπεδο. Είναι ένα ονειρεμένο γκάντζετ και μάλον και το καλύτερο της Ν σειράς εφόσον από ότι φαντάζομαι το Ν92 είναι και πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο (πρακτικότητα = μηδέν > λέγε με JasJar) και η δυνατότητά του για τηλεόραση είναι απλά άλλο ένα όνλάιν σέρβις που δεν έχει καμία χρησιμότητα στην Ελληνική πραγματικότητα. Προσωπικά αυτό που με κάνει να τρέμω από την συγκίνηση είναι το G στο τέλους του 802.11. :X ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ καταφέρανε να βάλουνε τόσο μεγάλο πομποδέκτη σε τόσο μικρή συσκευή? Κάνω λάθος η το πρόβλημα του G (52Μbps WLAN) σε μικρές συσκευές είτανε το μέγεθος, η κατανάλωση και τέλος το κόστος? Το Ν80 είναι ΚΑΙ φτηνό (για τις καινοτομίες που προσφέρει), είναι ΚΑΙ μικρό, έχει ΚΑΙ μικρή μπαταρία :shifty: Θα μας τρελάνουνε ? Επίσης αυτά που διάβασα όνλάιν περί Upnp είναι πραγματικά μοναδικές δυνατότητες και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ άν τηρεί όλα αυτά που υπόσχετε βλέπω συσκευές όπως το 9100 και 9000 να πέσουνε οι πωλήσεις τους κατακόρυφα έστω και ας έχουνε touchscreen! Eμ αυτός ο μίνι μάπ ? Πω πω πω,,...απίστευτα πράματα... ΑΛΗΘΙΝΟ Browsing και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκούραστο... Μα είναι όλα αυτά αληθινά? Δε συνεχίζω γιατί πρέπει να γράφω μέχρι το πρωί για αυτά που μου αρέσουν πάνω σε αυτό το γκάτζετ/επίτευγμα (και μην το ξαναπεί κανείς τηλέφωνο γιατί δεν είναι :lol: ) Ναι ναι ναι ...μαρέσει με τρελένει ...τόχω ΠΑΡΕΙ με το που βγεί είτε είναι αγγλικό είτε κινέζικο είτε ελληνικό ...όπου το βρώ ποιο γρηγορα...συγγεκριμενα λέω να πάρω 2-3 νάχω και καβάτζα :lol: :lol: :lol: ....:AX NOKIA TI MAS KANEIS GAMOTOOOOO δεν μπορώ να περιμένωωωωωΩΩΩΩΩΩΩ :ninja: Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 κάτι ξέχασα σόρρυ για το διπλό πόστ... Κάποιοι που το δοκίμασαν ήδη το συνδέσανε λένε με XBOX360 :cool: Και ασύρματα μέσω wlan και με usb λόγο βέβαια του στόρατζ προφάιλ :cool: αχ...και κάνανε λέει κάπτσουρ σε πλήρη ανάλυση και ποιότητα σε mpeg-4 AVC και το πέζανε σε HD τηλεόραση 37άρα μέσω του 360 και η ποιότητα είτανε λέει αποδεκτή έως καταπληκτική... ΑΧ αχ αχ... MPEG-4 AVC H264 σε κινητό... HD video diladi se kinito... a re...gia na doume ...:ninja: Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Θα συμφωνήσω σε όλα με τον αγαπητό nectons!:D Mόνη ένσταση η μπαταρία, εκεί μας τα χαλάει πολύ και είναι ο μαναδικός λόγος που θα το σκεφτω και δεύτερη και τρίτη φορά για να το αποκτήσω.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Θα συμφωνήσω σε όλα με τον αγαπητό nectons!:D Mόνη ένσταση η μπαταρία, εκεί μας τα χαλάει πολύ και είναι ο μαναδικός λόγος που θα το σκεφτω και δεύτερη και τρίτη φορά για να το αποκτήσω.:O εγω παλι δεν νομιζω να το αφισει η νοκια με τοσο μικρη μπαταρια και ειδικα αν με τοσες λειτουργιες και με τα τοσα λεφτα που σκας ειναι αδικια απο την νοκια.και ετσι νομιζω οτι δεν θα κραταει οσο λεει αλλα παρα πανω(μην με ρωτατε που το ξερω απλο το περιμενω:ninja: ) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts