Arinos Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Την έβγαλα κι εγώ, επιβεβαιώνω για τις δαχτυλιές ενώ για τα υπόλοιπα θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Εγώ την μεμβράνη την βγάζω την πρώτη μέρα και βάζω πάντα tempered glass,για καλύτερη προστασία και θέαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου μου ηρθε και μενα η 3.0.4 πως μπορω να απενεργοποιησω το παραθυρο της αναζητησης που κατεβαινει κουρτινα στην αρχικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Με EU rom region Ελλάδα ακόμα με security Γενάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Ίδια rom,security patch Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Σε μια εβδομάδα κλείνει 26 μήνες που το έχω Τελικά αποδείχτηκα παραπονιάρης, πολύ τίμια συσκευή για 265€ που το πήρα. Σίγουρα δεν θα το έπαιρνα αν κόστιζε παραπάνω. Ναι έχει τα θέματα του, ζεσταίνεται, δεν παίρνει ενημερώσεις όσο συχνά τις δίνουν με άλλη χώρα. Παραμένει ακόμα και σήμερα με security patch Γενάρη και EU rom. Δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα για εμένα, hotspot με την μπαταρία 50 βαθμούς; Δεν έπαθε τίποτα και συνεχίζει να λειτουργεί, μου έχει φύγει από τα χέρια έχει πέσει σε πέτρες, σε άσφαλτο, στην άμμο και ακόμα δουλεύει άψογα. Ναι παίζει throttling και γίνεται εντονότερο όταν ανεβαίνει 45 βαθμούς και πάνω η μπαταρία, η πυξίδα είχε θέματα τους πρώτους μήνες αλλά αυτό έφτιαξε. Δεν περίμενα πως θα έκλεινε χρόνο στα χέρια μου, περίμενα να κυκλοφορήσει κάποια συσκευή που θα μου άρεσε αλλά αυτές που με ενδιέφεραν φάνηκαν ότι τα ελληνικά service και αντιπροσώποι δεν απαντάνε ούτε σε μια pre sale ερώτηση μέσω mail και κάπως έτσι κατέληξα να το έχω ακόμα στα χέρια μου. Με δελέασε το 17T και το 17T Pro και είμαι λίγο σκεπτικός αλλά δεν βλέπω να το αποχωρίζω το συγκεκριμένο ακόμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Μου ήρθε η 3.0.6.0.WNLEUXM Security patch Απρίλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Κι εγώ την εγκατέστησα, παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει, πιο συγκεκριμένα από το 90 έως το 100% αργεί , το πρωί ήταν είκοσι λεπτά στο 99% και δεν πήγε 100 μέχρι να φύγω και να το βγάλω από το φορτιστή (είχα ήδη την επιλογή της έξυπνης φόρτισης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Με patch Ιουνίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου On 3/7/2026 at 8:20 ΠΜ, highland1 said: Με patch Ιουνίου. Επρεπε γιατί με την προηγούμενη τα έκαναν λίγο μαντάρα! Μου κάνει εντύπωση η αλλαγή αρίθμησης της ROM Από 3.0.6.0 πάμε στην 3.0.302.0 Ξέρει κάποιος γιατί; 1 Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts