Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβγαλα κι εγώ, επιβεβαιώνω για τις δαχτυλιές ενώ για τα υπόλοιπα θα επανέλθω.

Εγώ την μεμβράνη την βγάζω την πρώτη μέρα και βάζω πάντα tempered glass,για καλύτερη προστασία και θέαση.

μου ηρθε και μενα η 3.0.4 πως μπορω να απενεργοποιησω το παραθυρο της αναζητησης που κατεβαινει κουρτινα στην αρχικη;

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Σε μια εβδομάδα κλείνει 26 μήνες που το έχω

Τελικά αποδείχτηκα παραπονιάρης, πολύ τίμια συσκευή για 265€ που το πήρα. Σίγουρα δεν θα το έπαιρνα αν κόστιζε παραπάνω.

Ναι έχει τα θέματα του, ζεσταίνεται, δεν παίρνει ενημερώσεις όσο συχνά τις δίνουν με άλλη χώρα. Παραμένει ακόμα και σήμερα με security patch Γενάρη και EU rom.

Δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα για εμένα, hotspot με την μπαταρία 50 βαθμούς; Δεν έπαθε τίποτα και συνεχίζει να λειτουργεί, μου έχει φύγει από τα χέρια έχει πέσει σε πέτρες, σε άσφαλτο, στην άμμο και ακόμα δουλεύει άψογα.

Ναι παίζει throttling και γίνεται εντονότερο όταν ανεβαίνει 45 βαθμούς και πάνω η μπαταρία, η πυξίδα είχε θέματα τους πρώτους μήνες αλλά αυτό έφτιαξε.

Δεν περίμενα πως θα έκλεινε χρόνο στα χέρια μου, περίμενα να κυκλοφορήσει κάποια συσκευή που θα μου άρεσε αλλά αυτές που με ενδιέφεραν φάνηκαν ότι τα ελληνικά service και αντιπροσώποι δεν απαντάνε ούτε σε μια pre sale ερώτηση μέσω mail και κάπως έτσι κατέληξα να το έχω ακόμα στα χέρια μου.

Με δελέασε το 17T και το 17T Pro και είμαι λίγο σκεπτικός αλλά δεν βλέπω να το αποχωρίζω το συγκεκριμένο ακόμα.

Κι εγώ την εγκατέστησα, παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει, πιο συγκεκριμένα από το 90 έως το 100% αργεί , το πρωί ήταν είκοσι λεπτά στο 99% και δεν πήγε 100 μέχρι να φύγω και να το βγάλω από το φορτιστή (είχα ήδη την επιλογή της έξυπνης φόρτισης) 

• 4 weeks later...
On 3/7/2026 at 8:20 ΠΜ, highland1 said:

Με patch Ιουνίου.

IMG_20260703_081745.jpg

Επρεπε γιατί με την προηγούμενη τα έκαναν λίγο μαντάρα!

Μου κάνει εντύπωση η αλλαγή αρίθμησης της ROM

Από 3.0.6.0 πάμε στην 3.0.302.0

Ξέρει κάποιος γιατί;

Redesigning the web! www.slumdog.gr