Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πραξη δηλαδη το τελικο αποτελεσμα Οχι  πολυ ελαχιστες λεπτομεριες και παντα σε μερικα σεναρια χρησης  οχι παντου.

Καμερες με διαφορες μονο στο Xiaomi 14 - 15 ultra ,One plus 13 ,vivo  και galaxy s25 και σαυτα παλι σε μερικα σεναρια χρησης.

Γενικα οι καμερες των κινητων πλεον βγαζουν πολλες "Ιδιες" φωτο μεταξυ τους ανεξαρτητα εαν εχουν μεγαλο η μικρο αισθητηρα και αυτο οφειλεται οτι εχουν ισχυρο επεξεργαστη.

Βαφτιζετε "καλη" καμερα σε ενα κινητο οταν στα περισσοτερα σεναρια χρησης πρωι -μεσημερι-απογευμα- βραδυ  εχουν καλη πιστοτητα στα χρωματα αναλογα το φωτισμο κτλ.

Στο X6 Pro εχω δωσει σε παλιοτερο ποστ καποιες ρυθμισεις στην λειτουργια "Pro" με αποτελεσμα να βγαζει αρκετα καλες.

On 7/1/2025 at 3:31 ΠΜ, diamantis_ said:

Όχι, στο δικό μου την πρώτη φόρτιση την έκανα με τον 67W και φόρτισε όπως φόρτιζε πάντα.

On 11/1/2025 at 11:57 ΜΜ, s_nova said:

Ρυθμισεις /  προσθετες ρυθμισεις /  συντομευσεις χειρονομιας /  μπειτε και βαλτε ανενεργη  την εκκινηση ψηφιακου βοηθου ετσι καθε φορα θα βγαζει αμεσως την επιλογη απενεργοποιησης  κτλ. Πατωντας  λιγο παρατεταμενα το κουμπι.

EDIT :

Για το φιλο που εστειλε μηνυμα και ειπε οτι θελει το ασπρο να ειναι εντελως λευκο του παγου να μην εχει καθολου αντανακλασεις κοκκινες η πρασινες θα παει στις συνθετες ρυθμισεις θα βαλει P3  και θα μειωσει λιγο το πρασινο περισσοτερο το κοκκινο ετσι θα υπερισχυσει το μπλε .

Τοτε θα εχει το λευκο του Παγου.

Αυτα...

spacer.png

5 ώρες πριν, s_nova said:

Στην πραξη δηλαδη το τελικο αποτελεσμα Οχι  πολυ ελαχιστες λεπτομεριες και παντα σε μερικα σεναρια χρησης  οχι παντου.

Καμερες με διαφορες μονο στο Xiaomi 14 - 15 ultra ,One plus 13 ,vivo  και galaxy s25 και σαυτα παλι σε μερικα σεναρια χρησης.

Γενικα οι καμερες των κινητων πλεον βγαζουν πολλες "Ιδιες" φωτο μεταξυ τους ανεξαρτητα εαν εχουν μεγαλο η μικρο αισθητηρα και αυτο οφειλεται οτι εχουν ισχυρο επεξεργαστη.

Βαφτιζετε "καλη" καμερα σε ενα κινητο οταν στα περισσοτερα σεναρια χρησης πρωι -μεσημερι-απογευμα- βραδυ  εχουν καλη πιστοτητα στα χρωματα αναλογα το φωτισμο κτλ.

Στο X6 Pro εχω δωσει σε παλιοτερο ποστ καποιες ρυθμισεις στην λειτουργια "Pro" με αποτελεσμα να βγαζει αρκετα καλες.

Σου είχα στείλει και πμ για κάποιες ρυθμίσεις που είχες δώσει παλιά και δεν φαίνονταν .Αν μπορείς στείλε μου τες μαζί με αυτές που λες για το pro αν δεν σου είναι δύσκολο.Ευχαριστω!!

4 ώρες πριν, specguard said:

Πως τα περνάω τα xml ;

Αφού το σώσεις το αρχείο εντός του φακέλου LMC84 κατόπιν ανοίγεις την εφαρμογή της κάμερας και κάνης διπλό ταπ στο μαύρο φόντο ανάμεσα στα τρία κουμπιά (το μεσαίο είναι αυτό που το πατάς και βγαίνει το πουλάκι). Εμφανίζεται τότε το μενού με το xml file το οποίο και κάνης import. 

Screenshot_2025-01-30-19-49-22-231_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Screenshot_2025-01-30-19-49-37-606_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Screenshot_2025-01-30-19-49-45-209_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Screenshot_2025-01-30-19-50-47-775_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Screenshot_2025-01-30-19-52-58-622_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Screenshot_2025-01-30-19-53-40-530_com.google.android.GoogleCameraEngR18F1.jpg

Edited by specguard

Υπόψιν ότι η εφαρμογή κρασαρει όταν έχεις φορτωμένο το xml αρχείο και προσπαθήσεις να βάλεις τις ρυθμίσεις 0.6Χ και Χ2!

IMG_20250131_105608.jpg

Screenshot_2025-01-31-10-54-27-440_com.google.android.GoogleCameraEngR18F1.jpg

Edited by specguard

2 ώρες πριν, specguard said:

Υπόψιν ότι η εφαρμογή κρασαρει όταν έχεις φορτωμένο το xml αρχείο και προσπαθήσεις να βάλεις τις ρυθμίσεις 0.6Χ και Χ2!

IMG_20250131_105608.jpg

Screenshot_2025-01-31-10-54-27-440_com.google.android.GoogleCameraEngR18F1.jpg

Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά δεν θα την βάλω,θα ψάξω μήπως βρω κανα καλό gcam αν και δεν έχω θέμα με την φωτογραφική απλώς πάντα θέλω το κάτι παραπάνω και αν μπορώ να το πετύχω θα είναι πολύ ωραία!!