Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

20 ώρες πριν, kek said:

Δεν εχεις προβλημα,αδικα χαλιεσε.🤣

Συμφωνώ αλλά δε δέχομαι να πήρε το 23αρι της γυναίκας την ενημέρωση και όχι εμείς με το 24... Με πνίγει το παράπονο 😂😂

On 20/11/2025 at 2:08 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said:

Μπορώ να κάνω updates μέσο ILO για παράδειγμα και όχι με EUX? Να ειμαι μόνιμα με ILO και να παίρνω αναβαθμίσεις μέσο ILO πάντα? Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Πάντως ευχαριστημένος είμαι με ILO και η ηχογράφηση δουλεύει απροβληματιστα πλέον ακόμα και με ακουστικά bluetooth...

Ακριβώς, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εξάλλου το αναφέρω στις οδηγίες που σου έστειλα...

"Παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά αλλά όταν είναι διαθέσιμη για τη χώρα που έχεις διαλέξει γιατί είναι σαν να είσαι σε εκείνη τη χώρα άρα πιθανώς να την παίρνεις λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα από κάποιους που έχουν ευρωπαϊκό πάροχο (EUX ή EUY)."

Ρε παιδιά έχω μια απορία. Γίνεται να δουλέψω το dex σε ένα τάμπλετ που έχω; Το οποίο δεν είναι Samsung να τονίσω. Εάν όχι δεύτερη επιλογή εάν υπάρχει τρόπος για mirroring από το κινητό στο τάμπλετ. Κάθε βοήθεια πολύτιμη μιας και είμαι σε καράβι και το ίντερνετ είναι πιο αργό και από βδέλλα! Το σαλιγκάρι είναι γρήγορο δεν το πιάνουμε. ...

Καλησπερα! Σας εχει τυχει ποτε να το εχετε στην τσεπη σας και να απορριπτει κλησεις χωρις να κανετε εσεις κατι?

33 minutes ago, DjTony said:

Έχει κολλήσει και εσάς το Google play σε update Ιουλίου; 

Εμένα είναι Σεπτεμβρίου... 

2 ώρες πριν, theo7ashm said:

Εμένα είναι Σεπτεμβρίου... 

Αύγουστο 

On 11/11/2025 at 9:40 ΜΜ, supermario said:

το έχω εγω σε ILO το κινητο δουλεύει απροβληματιστα χωρις κανενα απολύτως πρόβλημα...και φυσικά εχω ηχογραφηση κλήσεων που για αυτο τον λογο το έκανα.

το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην κανεις αναβαθμιση λογισμικού στο αλλαγμένο csc.

προσωπικα παρακολουθώ το φορουμ και μολις διαβαζω οτι βγηκε η νεα αναβαθμιση ασφαλείας γυρνάω σε eux κανω την αναβαθμιση και ξαναγυρνάω σε ilo ..... 5 λεπτα δουλεια στον υπολογιστή

Καλησπέρα φίλε, εγώ έχω ακόμη one ui 6.1 έχεις βάλει one ui 7? Σε ένα φίλο σε S23 ultra δε μπορούσα να βάλω ilo από eux στο δικό μας παίζει κανονικά; βγάζει κάποιο μήνυμα κατά τη κλήση που να λέει για ηχογράφηση; ευχαριστώ θερμά 

24 minutes ago, p.stafoj said:

Καλησπέρα φίλε, εγώ έχω ακόμη one ui 6.1 έχεις βάλει one ui 7? Σε ένα φίλο σε S23 ultra δε μπορούσα να βάλω ilo από eux στο δικό μας παίζει κανονικά; βγάζει κάποιο μήνυμα κατά τη κλήση που να λέει για ηχογράφηση; ευχαριστώ θερμά 

Ilo το έχω πολύ καιρό....πας ρυθμίσεις κλήσεων και σου εμφανίζει ρύθμιση που λέει για εγγραφή κλήσεων όπου ρυθμίζεις οτι θές...

Screenshot_20251202_195131_Call settings.jpg

Screenshot_20251202_195137_Call settings.jpg

εγω το έβαλα αυτόματη και κάθε κλήση που κάνω ή με παιρνουν ηχογραφείται και στην ηχογράφηση ακούγεται κ ο καλών και εγώ 

5 ώρες πριν, supermario said:

Ilo το έχω πολύ καιρό....πας ρυθμίσεις κλήσεων και σου εμφανίζει ρύθμιση που λέει για εγγραφή κλήσεων όπου ρυθμίζεις οτι θές...

Screenshot_20251202_195131_Call settings.jpg

Screenshot_20251202_195137_Call settings.jpg

εγω το έβαλα αυτόματη και κάθε κλήση που κάνω ή με παιρνουν ηχογραφείται και στην ηχογράφηση ακούγεται κ ο καλών και εγώ 

Έχεις one ui 7 όμως έτσι; 

13 ώρες πριν, supermario said:

το εχω και πριν το 7

Σε ευχαριστώ για τη ενημέρωση, για να είμαστε 100% σίγουροι, έκανες update σε one ui 7 και μετά ξανά άλλαξες από EUx σε Ilo έτσι; σόρι που γίνομαι φορτικος

8 ώρες πριν, p.stafoj said:

Σε ευχαριστώ για τη ενημέρωση, για να είμαστε 100% σίγουροι, έκανες update σε one ui 7 και μετά ξανά άλλαξες από EUx σε Ilo έτσι; σόρι που γίνομαι φορτικος

Αμα αλλάξεις region οταν η αναβάθμιση έχει βγει και στο region που είσαι και σε αυτό που θες να πας, δνε χρειάζεται να ξανα αλλάζεις κάθε φορά που έρχονται αναβαθμίσεις. Τις παίρνει κανονικά αυτόματα. 

2 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Αμα αλλάξεις region οταν η αναβάθμιση έχει βγει και στο region που είσαι και σε αυτό που θες να πας, δνε χρειάζεται να ξανα αλλάζεις κάθε φορά που έρχονται αναβαθμίσεις. Τις παίρνει κανονικά αυτόματα. 

Ξέρεις τι γίνεται; είμαι σε Ilo και δεν βλέπει update με τίποτα, αν το γυρίσω σε EUx βλέπει όλα τα update, όταν το ξανά γυρίζω σε Ilo σταματάει να κάνει updates... Θέλω να βάλω one ui 7 και φοβάμαι ότι θα χάσω την αλλαγή csc γιατί σε S23 ultra δεν με άφηνε να την αλλάξω.. Για αυτό σε πριζω αν μπορείς όντως να αλλάξεις csc μετά την αναβάθμιση σε one ui 7..εσυ το πήρες από αλυσίδα; ήταν EUx όταν το πήρες η το πήρες από σκρουτζ; σε ευχαριστώ θερμά! 

1 hour ago, p.stafoj said:

Ξέρεις τι γίνεται; είμαι σε Ilo και δεν βλέπει update με τίποτα, αν το γυρίσω σε EUx βλέπει όλα τα update, όταν το ξανά γυρίζω σε Ilo σταματάει να κάνει updates... Θέλω να βάλω one ui 7 και φοβάμαι ότι θα χάσω την αλλαγή csc γιατί σε S23 ultra δεν με άφηνε να την αλλάξω.. Για αυτό σε πριζω αν μπορείς όντως να αλλάξεις csc μετά την αναβάθμιση σε one ui 7..εσυ το πήρες από αλυσίδα; ήταν EUx όταν το πήρες η το πήρες από σκρουτζ; σε ευχαριστώ θερμά! 

Φίλε αν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ για αρκετό καιρό ήμουν με EUX και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις με EUX και είμαι με one ui 8 τώρα. Πρόσφατα άλλαξα το CSC σε ilo για να έχω την εγγραφή κλήσεων που με εξυπηρετεί και μου ήρθε κανονικά security update Νοεμβρίου. Για τα "μεγάλα" update δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα... Όλα φαίνονται να λειτουργούν μια χαρά... 

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

3 ώρες πριν, p.stafoj said:

Είναι λογικό να μην βλέπεις Update αν δεν εχεις βάλει την τελευταία εκδοση. Ας πούμε τώρα η τελευταία έκδοση που υπαρχει για EUX S24 Ultra είναι   S928BXXS4CYK2 και για ILO αντίστοιχα η S928BXXS4CYK2. Ειναι ταυτόσημες, όποτε αν το γυρίσεις σε EUX κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις και μετά το γυρίσεις σε ILO θα μπορείς απο δω και πέρα να παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις, αλλιως αν δεν έχουν το ίδιο pda οι αναβαθμίσεις όταν πας να τις κάνεις δεν παίρνεις αναβαθμίσεις. Εγω μέ S23 Ultra δεν έχω θέμα μετην αλλαγή του csc. Επίσης την αλλαγη την έκανα οταν είχα εγκατεστημένο το oneui 7 και μέχρι στογμής που είμαι σε THL παίρνω κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις. Μήπως έχει θέμα η εκδοση smfw tool που κατέβασες? Δοκίμασε να κατεβάσεςι την 3.3 έκδοση.

Edited by dimitris1090T

18 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Είναι λογικό να μην βλέπεις Update αν δεν εχεις βάλει την τελευταία εκδοση. Ας πούμε τώρα η τελευταία έκδοση που υπαρχει για EUX S24 Ultra είναι   S928BXXS4CYK2 και για ILO αντίστοιχα η S928BXXS4CYK2. Ειναι ταυτόσημες, όποτε αν το γυρίσεις σε EUX κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις και μετά το γυρίσεις σε ILO θα μπορείς απο δω και πέρα να παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις, αλλιως αν δεν έχουν το ίδιο pda οι αναβαθμίσεις όταν πας να τις κάνεις δεν παίρνεις αναβαθμίσεις. Εγω μέ S23 Ultra δεν έχω θέμα μετην αλλαγή του csc. Επίσης την αλλαγη την έκανα οταν είχα εγκατεστημένο το oneui 7 και μέχρι στογμής που είμαι σε THL παίρνω κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις. Μήπως έχει θέμα η εκδοση smfw tool που κατέβασες? Δοκίμασε να κατεβάσεςι την 3.3 έκδοση.

Θα δοκιμάσω το βράδυ ευχαριστώ! 

16 ώρες πριν, ilka71 said:

γίνεται να μπω στην beta έκδοση 8.5; πως γίνεται εαν ναι ;

Προς ώρας η One UI 8.5 Beta (περίπου 4GB) είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Members μόνο στην σειρά S25 σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Κορέα, Ινδία.
Δεν θα την συνιστούσα πάντως επειδή είναι η πρώτη beta έκδοση.

Μια γεύση από το τι φέρνει το one UI 8.5 στο s24 ultra...

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

15 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said:

Μια γεύση από το τι φέρνει το one UI 8.5 στο s24 ultra...

Με λίγα λόγια φέρνει iphone. Δυστυχώς....

2 ώρες πριν, pazu said:

Με λίγα λόγια φέρνει iphone. Δυστυχώς....

Οταν ακολουθείς κάποιον κατά γράμμα καί δεν κοιτάς κάτι διαφορετικό είσαι άξιος της μοιράς σου.