pazu Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 6 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Μέχρι στιγμής μπορείς να βάλεις μόνο αεροπορικά εισιτήρια, digital keys και ότι πάσο έχεις. Οτιδήποτε εκτός από τραπεζικές κάρτες Δλδ.. Έχεις επίσης και το samsung pass μέσα αν το χρησιμοποιείς. Όλα σε μια εφαρμογή Για τα πάσα έχει το εξής feature. Μπορείς να βάλεις μια εικόνα για να διαχωρίζεις τα πάσα σου και να φαίνονται πιο οργανωμένα τουλάχιστον. Νομίζω δεν το έχει αυτό το google pay, το οποίο βάζει απλά μεγάλα γράμματα. Εγώ έβαλα τη κάρτα συνδρομής του γυμναστήριο. Στο google pay μου φάνηκε κάπως. Επίσης μου φάνηκε χρήσιμη η επιλογή που έχει να το σύρεις απ τη μέση στο navigation bar. Γενικά έχει περισσότερα features σε σχέση με το google wallet. Θα ήταν καλύτερο ΑΝ δεχόταν τραπεζικές κάρτες. Είπανε στην ανακοίνωση ότι στο μέλλον θα υποστηρίζει ελληνικές τράπεζες αλλά πάει ένας χρόνος περίπου.... Τώρα για το σαιτ που λες. Δεν γνωρίζω. Μπορεί να έκαναν μια ξερή μετάφραση κι άγιος ο θεός Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται και ζητώ συγγνώμη σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται. Ανεβάζω το άρθρο. https://techmaniacs.gr/google-wallet-vs-samsung-wallet-poia-efarmogi-pliromon-einai-kalyteri-gia-android/ μου αρέσει που κλείνει το άρθρο με το : Και οι δύο εφαρμογές είναι ασφαλείς, γρήγορες και δωρεάν, κάνοντας τις ψηφιακές πληρωμές πιο εύκολες από ποτέ. Να πω την αλήθεια ότι μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω εχθές αφού μιλήσαμε. Δοκίμασα με κάρτες της revolut της wise και της alpha Bank αλλά δεν δέχτηκε καμία κάρτα όπως μου είπες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 5 ώρες πριν, pazu said: Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται και ζητώ συγγνώμη σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται. Ανεβάζω το άρθρο. https://techmaniacs.gr/google-wallet-vs-samsung-wallet-poia-efarmogi-pliromon-einai-kalyteri-gia-android/ μου αρέσει που κλείνει το άρθρο με το : Και οι δύο εφαρμογές είναι ασφαλείς, γρήγορες και δωρεάν, κάνοντας τις ψηφιακές πληρωμές πιο εύκολες από ποτέ. Να πω την αλήθεια ότι μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω εχθές αφού μιλήσαμε. Δοκίμασα με κάρτες της revolut της wise και της alpha Bank αλλά δεν δέχτηκε καμία κάρτα όπως μου είπες. Οι τύποι έκαναν ένα ξερό copy paste απ την πηγή χωρίς να τσεκάρουν αν όντως δουλεύει το samsung pay. Ορίστε και το άρθρο απ την πηγή τους https://www.bgr.com/1994001/google-wallet-vs-samsung-wallet-best-android-payment-app/ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Κλασικό techmaniacs, μεταφέρουμε χωρίς να έχουμε διασταυρώσει την εγκυρότητα της είδησης. 2 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Φεύγει ο Οκτώβρης και ενημέρωση γιοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 23 ώρες πριν, Geo_F1 said: Σημερα ξυπνησα παω να το βγαλω απο λειτουργεια πτησης, και ειχε αλλαξει το φοντο και στην οθονη κλειδωματος, και στην home screen Ειχε παει στο default. weird Και εγώ έχω πάθει το ίδιο πράγμα στο S24U μου 3 φορές σε μια εβδομάδα και δεν ξέρω τι φταίει... Έχω ορίσει σαν wallpaper τα καινούργια του ONE UI 8 με τα δυναμικά χρώματα. 1 1 1 Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 γίνεται στην lock screen να ΜΗΝ δείχνει τις προεπισκοπησεις σοι εφαρμογές ανά εφαρμογή αλλά χύμα όπως πριν την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 12 ώρες πριν, darkmage1983 said: Και εγώ έχω πάθει το ίδιο πράγμα στο S24U μου 3 φορές σε μια εβδομάδα και δεν ξέρω τι φταίει... Έχω ορίσει σαν wallpaper τα καινούργια του ONE UI 8 με τα δυναμικά χρώματα. Και σε μένα το έκανε αυτό. Απ το dynamic wallpaper έβαλε το default που είχε. Χωρίς να έχω κάποιο αντίστοιχο routine 24 minutes ago, ilka71 said: γίνεται στην lock screen να ΜΗΝ δείχνει τις προεπισκοπησεις σοι εφαρμογές ανά εφαρμογή αλλά χύμα όπως πριν την τελευταία αναβάθμιση; Μήπως εννοείς πως βγαίνουν οι ειδοποιήσεις στο lockscreen? Αν ναι για τσέκαρε αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Και σε μένα το έκανε αυτό. Απ το dynamic wallpaper έβαλε το default που είχε. Χωρίς να έχω κάποιο αντίστοιχο routine Μήπως εννοείς πως βγαίνουν οι ειδοποιήσεις στο lockscreen? Αν ναι για τσέκαρε αυτό όχι εννοώ να δείχνει μια μια τις ειδοποιήσεις και όχι ανά εφαρμογή όπως το κάνανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 14 ώρες πριν, darkmage1983 said: Και εγώ έχω πάθει το ίδιο πράγμα στο S24U μου 3 φορές σε μια εβδομάδα και δεν ξέρω τι φταίει... Έχω ορίσει σαν wallpaper τα καινούργια του ONE UI 8 με τα δυναμικά χρώματα. Και σημερα παλι τα ιδια. και γω δυναμικα ui 8 και το γυρναει στο default. Τι φαση? 2 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 το δικό μου δεν λαμβάνει sms ,καμια ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 (edited) Πλέον μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος και δεν με αφήνει να ορίσω το δυναμικό φόντο με τίποτα... Edited October 26, 2025 by darkmage1983 1 Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 (edited) On 22/10/2025 at 4:03 ΜΜ, xalaros said: Πήγαινε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και απόρρητο > Ενημερώσεις > πάτα στο "Ενημέρωση συστήματος Google Play" για να κάνει αναζήτηση και να κατεβάσει την τελευταία έκδοση. Το κάνω αλλά τίποτα Έστειλα και αναφορά αλλά δεν έχει γίνει τίποτα Edited October 28, 2025 by marlborakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 On 24/10/2025 at 8:35 ΠΜ, Geo_F1 said: Σημερα ξυπνησα παω να το βγαλω απο λειτουργεια πτησης, και ειχε αλλαξει το φοντο και στην οθονη κλειδωματος, και στην home screen Ειχε παει στο default. weird On 25/10/2025 at 7:56 ΠΜ, darkmage1983 said: Και εγώ έχω πάθει το ίδιο πράγμα στο S24U μου 3 φορές σε μια εβδομάδα και δεν ξέρω τι φταίει... Έχω ορίσει σαν wallpaper τα καινούργια του ONE UI 8 με τα δυναμικά χρώματα. On 25/10/2025 at 8:55 ΜΜ, Johnny_Johnny said: Και σε μένα το έκανε αυτό. Απ το dynamic wallpaper έβαλε το default που είχε. Χωρίς να έχω κάποιο αντίστοιχο routine Μήπως εννοείς πως βγαίνουν οι ειδοποιήσεις στο lockscreen? Αν ναι για τσέκαρε αυτό On 25/10/2025 at 10:03 ΜΜ, Geo_F1 said: Και σημερα παλι τα ιδια. και γω δυναμικα ui 8 και το γυρναει στο default. Τι φαση? On 26/10/2025 at 5:57 ΠΜ, darkmage1983 said: Πλέον μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος και δεν με αφήνει να ορίσω το δυναμικό φόντο με τίποτα... Καλημέρα, φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί το bug και υπάρχει διόρθωση. https://www.sammyfans.com/2025/10/29/samsung-is-fixing-dynamic-wallpaper-reset-issue/ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 Ήρθε το update του Οκτωβρίου 452mb 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Είναι η ιδέα μου ή ρουφάει την μπαταρία η τελευταία αναβάθμιση? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Μεγάλο μείον ότι ακόμα έχει την ίδια έκδοση στο modes and routines. Κάνει ότι να ναι. Το βάζω σε λειτουργία ύπνου και βγαίνει μόνο του μετα από μια ώρα η όποτε αυτό θέλει. Όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε one ui 8. Και δεν υπάρχει και τρόπος να περάσουμε κάπως το τελευταίο update από το apk mirror. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 https://myphone.gr/to-galaxy-ai-milaei-pia-se-olo-ton-kosmo/ Ευχάριστα νέα για εμάς που μιλάμε Φιλιππινέζικα /σ 7 ώρες πριν, lefteris112 said: Μεγάλο μείον ότι ακόμα έχει την ίδια έκδοση στο modes and routines. Κάνει ότι να ναι. Το βάζω σε λειτουργία ύπνου και βγαίνει μόνο του μετα από μια ώρα η όποτε αυτό θέλει. Όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε one ui 8. Και δεν υπάρχει και τρόπος να περάσουμε κάπως το τελευταίο update από το apk mirror. Αυτό με τα apks μήπως το κάνει γενικά τώρα με τα apps της μετά το update? Προσπάθησα να κάνω update το samsung messages αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 12 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Αυτό με τα apks μήπως το κάνει γενικά τώρα με τα apps της μετά το update? Προσπάθησα να κάνω update το samsung messages αλλά τζίφος. Δεν μπορώ να βρω άκρη με το install με τίποτα. Και απ όσο έχω κοιτάξει και στο reddit άλλοι κάνουν install κανονικά. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει. Χωρίς root πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Στο s24u μπορώ να περάσω την κάρτα alpha bank στο Google wallet για να πληρώνω ανέπαφα, χωρίς να εχω εγκαταστήσει το app της alpha bank? Η πρέπει να κατέβει κ το app κ να συνδεθώ με τους κωδικούς ibanking ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 1 ώρα πριν, challenge143 said: Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Στο s24u μπορώ να περάσω την κάρτα alpha bank στο Google wallet για να πληρώνω ανέπαφα, χωρίς να εχω εγκαταστήσει το app της alpha bank? Η πρέπει να κατέβει κ το app κ να συνδεθώ με τους κωδικούς ibanking ? Νομίζω ότι θέλει επιβεβαίωση απ την εφαρμογή της τράπεζας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 5 ώρες πριν, challenge143 said: Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Στο s24u μπορώ να περάσω την κάρτα alpha bank στο Google wallet για να πληρώνω ανέπαφα, χωρίς να εχω εγκαταστήσει το app της alpha bank? Η πρέπει να κατέβει κ το app κ να συνδεθώ με τους κωδικούς ibanking ? Γινετε αλλα καλυτερα να εχεις και την εφαρμογη της Alpha για να βλεπεις ειδοποιήσεις και καμια έγκριση οταν χρειαστει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω έλεγχο για τυχόν ενημέρωση λογισμικού χωρίς να μου ζητάει να ανοίξω το WiFi ; Δλδ να χρησιμοποιώ τα δεδομένα του κινητού μου. Είμαι Ναυτικός και στο καράβι το ίντερνετ είναι πιο αργό και από σαλιγκάρι. Δεν έχει καν την δύναμη να κάνει τον έλεγχο για ενημέρωση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 2 ώρες πριν, pazu said: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω έλεγχο για τυχόν ενημέρωση λογισμικού χωρίς να μου ζητάει να ανοίξω το WiFi ; Δλδ να χρησιμοποιώ τα δεδομένα του κινητού μου. Είμαι Ναυτικός και στο καράβι το ίντερνετ είναι πιο αργό και από σαλιγκάρι. Δεν έχει καν την δύναμη να κάνει τον έλεγχο για ενημέρωση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι Ίσως αυτό σε βοηθήσει: Ρυθμίσεις>Ενημέρωση Λογισμικού>Αυτόματη λήψη>Χρήση Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 Οποιος εχει ορεξη μπορει ν εγκαταστησει πλεον τον Samsung internet beta για PC που κυκλοφορησε. Ειναι βασικα beta εκδοση που άνοιξε για Αμερικη και Κορεα αρχικα. Μπορειτε να τον κατεβασετε απο εδω... https://www.sammobile.com/news/download-samsung-internet-windows-pc/ Ειναι chromium ετσι μπορείτε να προσθέσετε addon απο τον Chtome! Τον δουλεψα λιγο για 1η εκδοση beta δουλευει μια χαρα και το βασικο , εξαιρετικη διαχείριση μνημης (καμια σχεση με τον chrome) για να γινει η εγκατασταση πρεπει να βαλετε Region- United States 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 9 minutes ago, anergos13 said: Οποιος εχει ορεξη μπορει ν εγκαταστησει πλεον τον Samsung internet beta για PC που κυκλοφορησε. Ειναι βασικα beta εκδοση που άνοιξε για Αμερικη και Κορεα αρχικα. Μπορειτε να τον κατεβασετε απο εδω... https://www.sammobile.com/news/download-samsung-internet-windows-pc/ Ειναι chromium ετσι μπορείτε να προσθέσετε addon απο τον Chtome! Τον δουλεψα λιγο για 1η εκδοση beta δουλευει μια χαρα και το βασικο , εξαιρετικη διαχείριση μνημης (καμια σχεση με τον chrome) για να γινει η εγκατασταση πρεπει να βαλετε Region- United States Υποστηρίζει chrοmestore κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts