juann21 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Καλημέρα καλορίζικο σε όλους... εμένα που είμαι μονοδικος στον Γερμανό Φεβ έχει παραγγείλει άλλος από της 18/1 ...ακόμη λέει τίποτα που πήρα τηλέφωνο..... Ότι να ναι.... Που και να μην ήμουν ο μοναδικός.... Και να είχε άλλους 10..,. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax_dent Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Το Public γιατί τέτοια προχειρότητα στις θήκες για s24 ultra? Όσες βγάζει κατόπιν αναζήτησης δεν έχουν καν φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) Ήρθε το θηρίο Edited 24 Ιανουαρίου by Dimitris_w 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ήρθε μπράβο στην easymail αμέσως! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να στείλουν το τηλέφωνο καθώς παραλαμβάνω και εγώ αύριο η θήκη δεν έχει έχει έρθει ακόμα 😀 αντε να δουμε πως θα τα πάει σε σχεση με το iPhone 14 pro max που εχω . καλορίζικο σε όσους παραλάβανε και μια ερώτηση εάν έχει έρθει καινούργιο update . 1 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Αντε να δούμε, περιμένω και γω από ώρα σε ώρα 2 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, hasiotis_john said: Μου ήρθε και μένα ειδοποίηση πως παραλαμβάνω αύριο στα Χανιά (με easymail και γω)! Να σας πω την αλήθεια δεν την έχω και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση την μεταφορική αυτή, δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να έχει στείλει τα μηνύματα κατά λάθος και να μην παραλάβει κανείς αύριο! 😛....... Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι ... λάθος η ειδοποίηση, ότι δεν μπήκε στο καράβι και κτλ κτλ Βέβαια το ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να είναι αληθινό μιας και πάντα μου κάνουν κουλά οι συγκεκριμένοι ! Μου είπε ότι μάλλον αύριο θα το έχουν, οπότε αναμένω. Δεν πειράζει, τουλάχιστον που θα μου έρθουν και τ' αξεσουάρ αύριο να του βάλω κατευθείαν θήκη και τζαμάκι! Με το καλό μάγκες όσοι παραλάβατε, να μας πείτε εντυπώσεις. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Απ τα πρώτα teardown video Samsung Galaxy S24 Ultra Teardown Disassembly Repair Video Review Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Και σε εμάς το ένα που το είχαμε κάνει παραγγελία 22/1 ήρθε.. Το άλλο που ήταν από 18 τους ακόμη... Ίδιο χρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Μόλις ήρθαν κ εδώ 10 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) Ήρεμα παιδιά, μια παρέα - οικογένεια είμαστε όλοι και απλά συζητάμε για το τεχνολογικό πάθος μας / τρέλα! Ας διαφωνούμε, αλλά με κουβέντα και επιχειρήματα, άσχετα αν είναι σωστά ή λάθος. Μερικά φρέσκα reviews : https://www.ign.com/articles/samsung-galaxy-s24-ultra-review https://edition.cnn.com/cnn-underscored/reviews/samsung-galaxy-s24-ultra Edited 24 Ιανουαρίου by hasiotis_john 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Evagelos_ said: Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να στείλουν το τηλέφωνο καθώς παραλαμβάνω και εγώ αύριο η θήκη δεν έχει έχει έρθει ακόμα 😀 αντε να δουμε πως θα τα πάει σε σχεση με το iPhone 14 pro max που εχω . καλορίζικο σε όσους παραλάβανε και μια ερώτηση εάν έχει έρθει καινούργιο update . Μπορούμε να μεταφέρουμε τους κωδικούς από την κλειδοθήκη στο Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Πείτε μου κάποιος ότι αλλάζει εύκολα το csc σε THL... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Καλός μας ήρθαν για να δούμε. 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Εντυπώσεις περιμένουμε παιδιά ✊😃✌️ 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Παιδιά κοίταξα στο αντίγραφο της συνομιλίας που είχα κάνει πριν παραγγείλω το τηλέφωνο από τη Samsung (τελικά ήμουν τυχερός και στην πορεία βρήκα κουπόνι 20%) και μου είχαν δώσει κωδικό 10% (φαντάζομαι δεν ακυρώνονται μόνοι τους μετά από κάποιες ημέρες). Τον δίνω λοιπόν και όποιος προλάβει ας τον χρησιμοποιήσει ... EEP-5K2B-EN99-W6XE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 11 minutes ago, James Bond said: Παιδιά κοίταξα στο αντίγραφο της συνομιλίας που είχα κάνει πριν παραγγείλω το τηλέφωνο από τη Samsung (τελικά ήμουν τυχερός και στην πορεία βρήκα κουπόνι 20%) και μου είχαν δώσει κωδικό 10% (φαντάζομαι δεν ακυρώνονται μόνοι τους μετά από κάποιες ημέρες). Τον δίνω λοιπόν και όποιος προλάβει ας τον χρησιμοποιήσει ... EEP-5K2B-EN99-W6XE Σε ευχαριστω πολυ !!!.τα κατάφερα επιτελους. Στο χρωμα δεν ημουν σιγουρος μονος..μεταξυ ανοιχτο κ σκουρο γκρι..χαχα Εβαλα το ανοιχτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) Κακά τα νέα Το κινητό ήταν σφραγισμένο κανονικά. Δεν ήταν ανοιγμένο. Και την ψηλιαστικα μόλις άνοιξα το κουτι γιατί το πενάκι ήταν η άκρη του απασφαλισμενη. Πάω να βάλω το screen protector επιτόπου και παρατηρώ χτυπήματα στα bezel και σημάδι στην οθόνη. Ξενέρα, ακόμα δεν το έχω ανοίξει καν Edited 24 Ιανουαρίου by OverClocker 1 1 1 5 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, OverClocker said: Κακά τα νέα Το κινητό ήταν σφραγισμένο κανονικά. Δεν ήταν ανοιγμένο. Και την ψηλιαστικα μόλις άνοιξα το κουτι γιατί το πενάκι ήταν η άκρη του απασφαλισμενη. Πάω να βάλω το screen protector επιτόπου και παρατηρώ χτυπήματα στα bezel και σημάδι στην οθόνη. Επιστροφή με την μία για αλλαγή συσκευής. 3 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 3 minutes ago, OverClocker said: Κακά τα νέα Καλα ξεμπερδεματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, SagoniasSlutRose said: Καλα ξεμπερδεματα... Αυτό ακριβώς... 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 7 minutes ago, SagoniasSlutRose said: Καλα ξεμπερδεματα... αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας τωρα!!!! εντωμεταξύ ενω χτες ήρθε viber οτι θα παραλαβω σήμερα Θεσσαλονίκη σε επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμη δεν ξεκινησε απο Αθήνα!!!🤔🤔 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 14 minutes ago, OverClocker said: Αυτό ακριβώς... Δεν είχε προεγκατεστημενη ζελατίνα στην οθόνη; είχα δει κάτι reviews και νομίζω ότι είχαν ζελατίνα στην οθόνη από το εργοστάσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 11 minutes ago, supermario said: αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας τωρα!!!! εντωμεταξύ ενω χτες ήρθε viber οτι θα παραλαβω σήμερα Θεσσαλονίκη σε επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμη δεν ξεκινησε απο Αθήνα!!!🤔🤔 Αύριο έρχεται και η σειρά μας!!!....Υπομονή λίγο ακόμα.... Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Τί γίνεται ρε παιδιά demo συσκευή του έστειλαν?? Λες να την είχαν ξεπακετάρει υπάλληλοι για να την επεξεργαστούν? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts