kek Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, panosfx said: Άντε να δώσει το update επιτέλους να σταματήσει αυτή η κλάψα.... Κανε τους IGNORE απο το προφιλ τους,ετσι εκανα κι εγω και γλυτωσα το σπαμαρισμα απο τους χασομερηδες.🤡 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν παιδες εχει κανεις σας back up στο onedrive? επειδη το εχω χρονια, εχω φτιαξει αλμπουμς με φυσικους φακελους οι οποιοι συγχρονιζαν παντα κινητο, cloud και pc αντιστοιχα. Δηλαδη ολες τις φωτο και βιντεο τα εχω σε φακελους στο κινητο οι οποιοι αντιστοιχουν σε φακελο στο cloud και στον υπολογιστη, δεν ειναι ουτε "tags" οπως κανει η google ουτε κατι αλλο. Το θεμα ειναι οτι τωρα πηρα ενα s24 ultra και παω να συγχρονισω με Onedrive αλλα δεν φερνει ολα τα albums οπως ειναι στο cloud. Ειναι πολλα δεδομενα, καπου 560GB αλλα το αφηνω 2-3 μερες και αφου τελειωσει και δειχνει οτι εχει συγχρονισει, μου φερνει καποια αλμπουμ με λιγα αρχεια μεσα, ενω στον υπολογιστη και στο cloud, αλλα και στο προηγουμενο κινητο τα ειχαν ολα τα αρχεια. Ξερετε καναν τροπο να δουλεψει σωστα? θεωρω οτι χανεται επειδη ειναι πολλα τα αλμπουμ αλλα μεχρι τωρα επαιζε σωστα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Πως είναι η θήκη spigen? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ τέτοια για το magsafe Δεν ξέρω φίλε μου διότι ακόμα δεν την έχω στα χέρια μου, την Δευτέρα παραλαμβάνω αλλά όπως σου είπα θα μείνει σφραγισμένη μέχρι να κυκλοφορήσει το Oneui 7. Ελπίζω καλή διότι με την Esr flickstand που έχω τώρα ο μαγνήτης επηρεάζει την Πένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, Nikos_Mpl said: παιδες εχει κανεις σας back up στο onedrive? επειδη το εχω χρονια, εχω φτιαξει αλμπουμς με φυσικους φακελους οι οποιοι συγχρονιζαν παντα κινητο, cloud και pc αντιστοιχα. Δηλαδη ολες τις φωτο και βιντεο τα εχω σε φακελους στο κινητο οι οποιοι αντιστοιχουν σε φακελο στο cloud και στον υπολογιστη, δεν ειναι ουτε "tags" οπως κανει η google ουτε κατι αλλο. Το θεμα ειναι οτι τωρα πηρα ενα s24 ultra και παω να συγχρονισω με Onedrive αλλα δεν φερνει ολα τα albums οπως ειναι στο cloud. Ειναι πολλα δεδομενα, καπου 560GB αλλα το αφηνω 2-3 μερες και αφου τελειωσει και δειχνει οτι εχει συγχρονισει, μου φερνει καποια αλμπουμ με λιγα αρχεια μεσα, ενω στον υπολογιστη και στο cloud, αλλα και στο προηγουμενο κινητο τα ειχαν ολα τα αρχεια. Ξερετε καναν τροπο να δουλεψει σωστα? θεωρω οτι χανεται επειδη ειναι πολλα τα αλμπουμ αλλα μεχρι τωρα επαιζε σωστα Εγώ το δουλεύω με 365/Onedrive και σε όλες τις μεταφορές απο κινητό σε κινητό δεν είχα θέμα, απλά με τόσα δεδομένα παίρνει πολύ χρόνο να συγχρονίσει. Στα επιλεγμένα album για συγχρονισμό τα έχει όλα? Edited 5 ώρες πριν by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 ώρες πριν, nikosaek2121 said: Παιδιά δεν χρειάζεται αγωνία, εγώ έχω ετοιμαστεί πήρα νέο τζαμακι Anti-Reflective Samsung, Spigen Slim Armour & νέο πενάκι τώρα που το έβαλε 50% η Samsung και απλά περιμένω. Μόλις βγει Oneui 7 θα κάνω ολικό καθάρισμα νέο τζάμι θήκη & Format και στήσιμο από την αρχή για να το χαρώ ξανά το κινητό σαν καινούργιο. Δεν με συγκίνησε το S25 προσωπικά ιδικά για εμάς που έχουμε το S24. Θεωρώ πολύ τραγικό το Iphone 16 pro max να έχει οθόνη νεότερης τεχνολογίας από την Samsung... & το S25 να έχει την ίδια ακριβώς οθόνη με το S24. Υπάρχει τζάμι anti reflective? Ήξερα για μεμβράνη έως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 39 minutes ago, DjTony said: Υπάρχει τζάμι anti reflective? Ήξερα για μεμβράνη έως τώρα Εχω αυτο, τωρα και μερικες μερες και ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Είναι ξεκάθαρο ότι τα έχει κάνει σαλάτα φέτος .όλοι συμφωνούνε ότι πουλάει το s25 λόγω του one ui7 1 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, nikolasn80 said: Είναι ξεκάθαρο ότι τα έχει κάνει σαλάτα φέτος .όλοι συμφωνούνε ότι πουλάει το s25 λόγω του one ui7 Τι επαναστατικο (🤡) φερνει αυτο το ONE UI 7 βρε παιδια που αγοραζουν το S25 μονο για το χατηρι του κι εδω μεσα ''χαροπαλευουν'' οι κατεχοντες του S24 μεχρι να λαβουν αυτη τη περιβοητη αναβαθμιση ??? Μεγαλο το ινοβεσιον ???🤗 Edited 3 ώρες πριν by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, kek said: Τι επαναστατικο (🤡) φερνει αυτο το ONE UI 7 βρε παιδια που αγοραζουν το S25 μονο για το χατηρι του κι εδω μεσα ''χαροπαλευουν'' οι κατεχοντες του S24 μεχρι να λαβουν αυτη τη περιβοητη αναβαθμιση ??? Δεν είναι κάτι επαναστατικό απλά είναι καινούριο είναι ωραίο και ‘’κάνει ‘’ την συσκευή να φαίνεται ….πρωτοπορα… το s24 ultra όπως είναι στημένο για μένα είναι κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή για αυτό και δεν αγόρασα το s25. 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, nikolasn80 said: Δεν είναι κάτι επαναστατικό απλά είναι καινούριο είναι ωραίο και ‘’κάνει ‘’ την συσκευή να φαίνεται ….πρωτοπορα… Αρα δεν ειναι απο μονο του λογος να παρουμε σωνει και καλα το S25 ουτε και λογος να σκιζουμε τα εσωρουχα μας που ακομη δεν ηρθε στα S24..... Με λιγα λογια, ανθρωπος που τρεχει να παρει το S25 για να αποκομισει τη ''φοβερη'' εμπειρια του ONE UI 7 μαλλον πρεπει να το κοιταξει...σε ειδικους. 🤗🤡 Οι κακες γλωσσες λενε φερνει σε IPHONE (👎👎👎) το περιβαλλον,ισχυει ? Edited 3 ώρες πριν by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Όχι δεν τα σκίζουμε τα εσώρουχα μας αλλά επειδή και εμείς τα αγόρασαμε ΑΚΡΙΒΑ αυτά τα εσώρουχα αναμένουμε από τον Κορεάτη να μας αντιμετωπίζει σαν ισότιμο παίκτη και όχι σαν ένα απλό κάτοχο. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 9 minutes ago, kek said: Με λιγα λογια, ανθρωπος που τρεχει να παρει το S25 για να αποκομισει τη ''φοβερη'' εμπειρια του ONE UI 7 μαλλον πρεπει να το κοιταξει...σε ειδικους. 🤗🤡 Πεφτεις απο τα συννεφα; Γιατι πιστεύεις οτι αρκετοι πανε καθε χρονο στο επομενο; Για να απολαυσουν τον απιστευτα δυνατο επεξεργαστη; Για να εχουν κατι καινουριο, μια αλλαγη, κατι που δεν εχουν αλλοι... Μας εχουν κανει να το ψαχνουμε. Αρκετοι λοιπον που δεν μπορουν-θελουν να ακολουθησουν αυτο το μοτιβο. Περιμενουν την οποια αλλαγη μπορει να τους δωθει με οποιον τροπο τους διδετε. Μη κανεις σα να γεννήθηκες εχθες. Και μην triggaρεσαι σε καθε μυνημα που ψαχνει αυτο το νεο.. Κοιταξε την μεγαλη εικονα οτι η συσκευη δεν εχει καποιο αλλο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, Gorge said: delete Edited 2 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ναι, δεν είναι οι πελάτες μας απλά μερικά €€€, θα πρέπει να τους προσέξουμε. Είπε ο ceo της κάθε τιτανοεταιρίας και κύλισε ένα δάκρυ... Ποια εταιρεία ρε παλικάρια δεν βλέπει το κοινό της σαν €€. Τι ακούμε θέε μου. Εντομεταξύ λέγονται πράγματα λες και s23u, s24u και s25u είναι ακριβώς ίδια κινητά σχεδιαστικά και η μόνη αλλαγή είναι το Ανδροιντ 15 και oneui. Για το Θεό. Είναι συσκευές με αρκετές σχεδιαστικά διαφορές(δεν βάζω μέσα τις μικρο διαφορές σε σπεκς) που το καθένα σου δίνει άλλη αίσθηση στο χέρι. Κάτι που ξεχνιέται εύκολα γιατί όλοι βάζουν θηκες με 1 πόντο πάχος και 5 χιλιοστά τζάμι μπροστά. Το τι προτιμάει ο καθένας βεβαια είναι υποκειμενικό. Δεν νομίζω ότι έφυγε κόσμος από το 24 να πάει στο 25 μόνο για το oneui μην τρελαθούμε. απ την άλλη, αν κάναμε την ίδια κουβέντα για τις απλές σειρές S2x και S2x+, εκεί μιλάμε για ίδιες συσκευές 3 χρόνια τώρα. 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Εγω θα το επαναλλαβω... αυτο που θα επρεπε να μας καιει που εχουν κανει ολοι οι αλλοι και η σαμμυ ειναι η τελεια υποστηριξη στα Ελληνικα σε ολα και οχι μονο οτι μεταφραζει η google... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 47 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 47 λεπτά πριν 7 ώρες πριν, kek said: Κανε τους IGNORE απο το προφιλ τους,ετσι εκανα κι εγω και γλυτωσα το σπαμαρισμα απο τους χασομερηδες.🤡 Πότε θα έρθει το update??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 42 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 42 λεπτά πριν Καλώς τα ,τα παιδιά.🤡🤡🤡🤡 3 minutes ago, EricssonyFan said: Πότε θα έρθει το update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 17 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 λεπτά πριν Ρε παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζετε. σήμερα στο huawei υγεία στην εφαρμογή συνέχεια μου βγάζει ότι υπάρχει 1 ειδοποίηση το οποίο δεν μπορω να το βρω κ να το σβήσω. Όποιος έχει αυτή την εφαρμογή το έχει αντιμετωπίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts