Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

57 minutes ago, ilka71 said:

ξέρει κανείς γιατί σε αγορές μέσω google wallet επιμένει και μου ζητάει πολλές φορές, ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ κινητό,να βάλω το δακτυλικο για να γίνει η αγορά ακόμα και για μικροποσα κάτω από 20 ευρώ;

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το g wallet. Εχει στις ρυθμίσεις επιλογή να το κλείσεις για αγορές σε συγκοινωνίες. Ωστόσο σε όλες τις υπόλοιπες αγορές σου ζητάει ξεκλείδωμα.

31 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το g wallet. Εχει στις ρυθμίσεις επιλογή να το κλείσεις για αγορές σε συγκοινωνίες. Ωστόσο σε όλες τις υπόλοιπες αγορές σου ζητάει ξεκλείδωμα.

μα πριν νομίζω άμα ξεκλειδωνες το κινητό και το ποσό ήταν μικρό δεν χρειαζόταν κάτι άλλο έτσι δεν είναι ;

6 minutes ago, ilka71 said:

μα πριν νομίζω άμα ξεκλειδωνες το κινητό και το ποσό ήταν μικρό δεν χρειαζόταν κάτι άλλο έτσι δεν είναι ;

Σε μένα ζητάει ξεκλείδωμα και στα μικρά ποσά

Σε εμένα ποτέ δεν ζητάει ξεκλείδωμα μόνο αν κάνω πολλές αγορές την ίδια ημέρα ίσως ζητήσει αλλά και πάλι σπάνια.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Α ρε σανό που τρώμε και αυτοι που ανέβασαν το άρθρο δεν αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να μην είναι έτοιμο αλλά τα s25 να κυκλοφορούνε με αυτό. Πραγματικά τέτοιο τρολάρισμα από τη samsung δεν το περίμενα

Edited by dkon84

Καλησπέρα στη παρέα. 

Εμένα προσωπικά δεν με καίει και τόσο αν αργήσει να έρθει η αναβάθμιση. Έχω ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς και κάνει αυτά που θέλω και με το παραπάνω. Αν έρθει όταν έρθει καλοδεχούμενη είναι. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το τηλέφωνο μια χαρα ειναι δεν λέει κανεις το αντιθετο αλλα θα πρεπει να σέβεσαι περισσότερο τους πελατες σου και ειδικότερα αυτους που αγοραζουν την premium συσκευή οπως και updated day 1 για ολους ...

Αμα θες να εισαι σοβαρη εταιρεία...

Και κακα τα ψεματα παρουσίασαν καινουργιο τηλέφωνο με νεο επεξεργαστή  το ui7 και τίποτε  αλλο ...

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB