Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Υποστηρίζει chrοmestore κανονικά? 

ναι κανονικα

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

7 ώρες πριν, anergos13 said:

Οποιος εχει ορεξη μπορει ν εγκαταστησει πλεον τον Samsung internet beta για PC που κυκλοφορησε. Ειναι βασικα  beta εκδοση που άνοιξε για Αμερικη και Κορεα αρχικα.

Μπορειτε να τον κατεβασετε απο εδω...

https://www.sammobile.com/news/download-samsung-internet-windows-pc/

Ειναι chromium ετσι μπορείτε να προσθέσετε addon απο τον Chtome!

Τον δουλεψα λιγο για 1η εκδοση beta δουλευει μια χαρα και το βασικο , εξαιρετικη διαχείριση μνημης (καμια σχεση με τον chrome)

για να γινει η εγκατασταση πρεπει να βαλετε Region- United States

που βαζουμε το region?οκ καταλαβα

Edited by ilka71

Καλημέρα στην ομάδα.  Γνωρίζουμε με την τελευταία αναβάθμιση που έχουμε πάρει αν σας έχει ξανά ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση που ερχόταν παλιά ....πριν το σχολασμα ποια διαδρομή κ πόσο χρόνο θα χρειαστεί για το σπίτι;  ήταν ένα ωραίο future χωρίς να μπω στον χάρτη χωρίς τίποτα, πριν σχόλασω μου ερχόταν ειδοποίηση.  Και κάπου το διάβασα πάλι κ δεν μπορώ να το βρω.  Αν γνωρίζει κάποιος.... 

58 minutes ago, challenge143 said:

Καλημέρα στην ομάδα.  Γνωρίζουμε με την τελευταία αναβάθμιση που έχουμε πάρει αν σας έχει ξανά ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση που ερχόταν παλιά ....πριν το σχολασμα ποια διαδρομή κ πόσο χρόνο θα χρειαστεί για το σπίτι;  ήταν ένα ωραίο future χωρίς να μπω στον χάρτη χωρίς τίποτα, πριν σχόλασω μου ερχόταν ειδοποίηση.  Και κάπου το διάβασα πάλι κ δεν μπορώ να το βρω.  Αν γνωρίζει κάποιος.... 

και εμενα με βολευε ,εχω να το δω  κανα 2 χρονια σε κινητο μου ομως

2 ώρες πριν, ilka71 said:

και εμενα με βολευε ,εχω να το δω  κανα 2 χρονια σε κινητο μου ομως

Ναι όντως πάνε 2 χρόνια κ τυχαία το πήρε το μάτι μου στο ίντερνετ που σερφαριζα  κ το ειχε ενεργοποίηση με την καινούργια ενημέρωση κ λέω ασε να το κοιτάξω με την ηρεμία μου κ δεν μπορώ να το βρω τώρα....κ έλεγα μπας και το έχει κάνει κανείς να μας πει τα βήματα 

Παιδιά καλημέρα αναφέρομαι για το s21 ultra μήπως έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία.,το γράφωκ εδω που έχειποιο κίνησητο νήμα. .τελικά το εργαλείο το ματιασαμε. Εχθές εκεί που το φορτιζε η γυναίκα απλά εμφανίστηκε μια κάθετη πράσινη γραμμή.  Εκανα ότι ενέργειες διάβαζα στο ίντερνετ αλλά τζίφος.  Το ερώτημα είναι αξίζει να της το επισκευάσω;  η οθόνη βλέπω κάνει 330 ευρώ ε δεν θα θέλει κ μία μπαταρια μετά απο τόσα χρόνια;  η να κοιτάξω να φτιαχτεί πουθενά αλλού;  την γνώμη σας παρακαλώ;  η αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;  

IMG-7d9bcc9661c4d41f3e44adc3faf8c2da-V.jpg

1 hour ago, challenge143 said:

Παιδιά καλημέρα αναφέρομαι για το s21 ultra μήπως έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία.,το γράφωκ εδω που έχειποιο κίνησητο νήμα. .τελικά το εργαλείο το ματιασαμε. Εχθές εκεί που το φορτιζε η γυναίκα απλά εμφανίστηκε μια κάθετη πράσινη γραμμή.  Εκανα ότι ενέργειες διάβαζα στο ίντερνετ αλλά τζίφος.  Το ερώτημα είναι αξίζει να της το επισκευάσω;  η οθόνη βλέπω κάνει 330 ευρώ ε δεν θα θέλει κ μία μπαταρια μετά απο τόσα χρόνια;  η να κοιτάξω να φτιαχτεί πουθενά αλλού;  την γνώμη σας παρακαλώ;  η αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;  

IMG-7d9bcc9661c4d41f3e44adc3faf8c2da-V.jpg

Συνήθως το παθαίνουν οι οθόνες της samsung λόγω overheating από φόρτιση ή updates. Είναι θέμα hardware και όχι software.

Με τα λεφτά που θα δώσεις για επισκευή, μπορείς να πάρεις καινούργιο. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να το κρατήσεις. Είναι 5 χρόνων smartphone 

1 hour ago, Johnny_Johnny said:

Συνήθως το παθαίνουν οι οθόνες της samsung λόγω overheating από φόρτιση ή updates. Είναι θέμα hardware και όχι software.

Με τα λεφτά που θα δώσεις για επισκευή, μπορείς να πάρεις καινούργιο. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να το κρατήσεις. Είναι 5 χρόνων smartphone 

Πήρα τηλέφωνο τελικά στην smartec η οθόνη πάει χωρίς μπαταρια στα 323 ευρώ τελική και πηραενα τηλέφωνο το thefixer που μου είπαν ότι έχουν γνήσια ανταλλακτικά κ αυτοί κ είδα αρκετές καλές αξιολογήσεις στα 273 ευρώ.  Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το κατάστημα;  

7 ώρες πριν, challenge143 said:

Πήρα τηλέφωνο τελικά στην smartec η οθόνη πάει χωρίς μπαταρια στα 323 ευρώ τελική και πηραενα τηλέφωνο το thefixer που μου είπαν ότι έχουν γνήσια ανταλλακτικά κ αυτοί κ είδα αρκετές καλές αξιολογήσεις στα 273 ευρώ.  Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το κατάστημα;  

Αν δεν κάνω λάθος από το 2026 δεν θα παίρνει ούτε security updates οπότε εγώ προσωπικά δε θα έδινα τόσα για επισκευή οθόνης.

2 ώρες πριν, Athkatla said:

Αν δεν κάνω λάθος από το 2026 δεν θα παίρνει ούτε security updates οπότε εγώ προσωπικά δε θα έδινα τόσα για επισκευή οθόνης.

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, απλά το έχει ερωτευθεί σαν συσκευή ,τις φωτογραφίες που τραβάει κ γενικά την πολύ καλή αυτονομία που έχει. Και πράγματι είναι σαν καινούργιο.  Απο την άλλη σκεφτόμουν να της δώσω το δικό μου κ να πάω στο 25αρι. Θα ρωτήσω στο νήμα αν κάποιος έφυγε απο το 24 στο 25 κ τι του αρεσε. Γιατί μου έλεγε ότι δεν θα την χάλαγε σαν το δικό μου, αλλά όπου κοιτάξω δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο ....το 24αρι κ είμαι ικανοποιημένος απο δαύτο.  Πράγματι δεν ξέρω τι να κάνω να το φτιάξω με 300 ευρώ η να κόψω ένα τιμολογιακι σε μια καινούργια συσκευή;.... :classic_blink:. Θα έχει επιτυχία η επισκευή ή μετά απο λίγο καιρό θα ξανά εχω πρόβλημα.... 

11 ώρες πριν, challenge143 said:

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, απλά το έχει ερωτευθεί σαν συσκευή ,τις φωτογραφίες που τραβάει κ γενικά την πολύ καλή αυτονομία που έχει. Και πράγματι είναι σαν καινούργιο.  Απο την άλλη σκεφτόμουν να της δώσω το δικό μου κ να πάω στο 25αρι. Θα ρωτήσω στο νήμα αν κάποιος έφυγε απο το 24 στο 25 κ τι του αρεσε. Γιατί μου έλεγε ότι δεν θα την χάλαγε σαν το δικό μου, αλλά όπου κοιτάξω δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο ....το 24αρι κ είμαι ικανοποιημένος απο δαύτο.  Πράγματι δεν ξέρω τι να κάνω να το φτιάξω με 300 ευρώ η να κόψω ένα τιμολογιακι σε μια καινούργια συσκευή;.... :classic_blink:. Θα έχει επιτυχία η επισκευή ή μετά απο λίγο καιρό θα ξανά εχω πρόβλημα.... 

Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να έχεις θέματά για αυτό κόψε ένα τιμολόγιο στο Α56 σε ροζ χρώμα, περιτύλιξε το όμορφα και κανε της το δώρο και κράτα το σ21 για φωτογραφική μηχανή :classic_biggrin:

Σκέφτομαι να πάω στο s25u  με τιμολόγιο μου βγαίνει το 512 πολύ καλή τιμή.  Έχει ψωνίσει κανείς απο το συγκεκριμένο μαγαζί;  τι να προσέξω;  mobilehellas το μαγαζί λέγεται 

Μιλας για το s21 και θελεις να παρεις το s25 στο νημα του S24.

443431657_kalos-.thumb.gif.0c6c3e5b38c214bccc805a7ea14a1797.gif

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Επειδή εχω το 24αρι κ μιλάμε γενικά εδω μέσα θεώρησα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο μαγαζί . Τώρα αν σε πείραξε αυτή η ερώτηση παρακαλώ να διαγραφεί. Κ δεν θα το ξανά κάνω.  

3 ώρες πριν, challenge143 said:

Σκέφτομαι να πάω στο s25u  με τιμολόγιο μου βγαίνει το 512 πολύ καλή τιμή.  Έχει ψωνίσει κανείς απο το συγκεκριμένο μαγαζί;  τι να προσέξω;  mobilehellas το μαγαζί λέγεται 

Γενικά φρόντισε να τους ρωτήσεις αν η συσκευή που πουλάνε είναι όντως ευρωπαϊκή. Ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης πλήρωσε μόνο με χρεωστική ή PayPal και όχι με αντικαταβολή ή κατάθεση. Για να μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν γίνει καμία στραβή. 

Απ το συγκεκριμένο μαγαζί δεν ψώνισα για να σου πω την εμπειρία μου.

5 ώρες πριν, challenge143 said:

Επειδή εχω το 24αρι κ μιλάμε γενικά εδω μέσα θεώρησα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο μαγαζί . Τώρα αν σε πείραξε αυτή η ερώτηση παρακαλώ να διαγραφεί. Κ δεν θα το ξανά κάνω.  

Χιουμοριστικο ηταν 😁

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Σχετικά με αυτό που λέγατε πιο πριν για το SAMSUNG BROWSER για WINDOWS.

Σε PC με Win11, εγκαταστάθηκε, πατάω διπλό κλικ αλλά δεν ανοίγει με τίποτα... Το βάλατε κανονικά? 

1 hour ago, kek said:

Σχετικά με αυτό που λέγατε πιο πριν για το SAMSUNG BROWSER για WINDOWS.

Σε PC με Win11, εγκαταστάθηκε, πατάω διπλό κλικ αλλά δεν ανοίγει με τίποτα... Το βάλατε κανονικά? 

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα το region σε ΗΠΑ στις ρυθμίσεις των windows όπως είπε φίλος σε προηγούμενο σχόλιο. Ανοίγει κανονικά μετά 

Έχει κολλήσει στο Ιούλιο το google systems update. Ξέρετε κάποιον τρόπο που μπορώ να το κάνω το update manual? 

Screenshot_20251107_133437_Google Play Store.jpg

47 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Μήπως έχεις το dual messenger ανοιχτό? 

Όχι όχι. Βρήκα γιατι το βγάζει έτσι είναι επειδή έχω ενεργοποιήσει τον ασφαλή φάκελο. Να ναι καλά το gemini!!!! 

4 ώρες πριν, marlborakis said:

Όχι όχι. Βρήκα γιατι το βγάζει έτσι είναι επειδή έχω ενεργοποιήσει τον ασφαλή φάκελο. Να ναι καλά το gemini!!!! 

Και το dual messenger και ο ασφαλής φάκελος δημιουργούν δύο υπηρεσίες Google play

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Ναι καθε μερα και εμενα ακομα δυστυχως, Εβαλα ενα ασχετο και δεν ασχολουμε αλλο.

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen