ilka71 Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 11 ώρες πριν, stelioz78 said: εβαλες την 7.0.01.5 ? σε μενα με το που μπαινει δειχνει lock screen ,παταω το always on display , με παει στην aod και εκει γραφει aod auto brightness με ενα κλειδακι απο διπλα . το πατας και εμφανιζεται η επιλογη το goodlock από που το έχεις κατεβάσει; απο store της samsung η από το play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 7 ώρες πριν, ilka71 said: το goodlock από που το έχεις κατεβάσει; απο store της samsung η από το play store; galaxy store 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 On 7/10/2025 at 7:51 ΠΜ, ilka71 said: το goodlock από που το έχεις κατεβάσει; απο store της samsung η από το play store; Ποια είναι η διαφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 3 minutes ago, agriniopk said: Ποια είναι η διαφορά ? δεν ξέρω, έλεγα μήπως έχει διαφορά. αλλά και εγώ από το Galaxy store το είχα κατεβάσει 17 ώρες πριν, stelioz78 said: galaxy store έχεις ενεργή την auto brightness γενικά στο κινητό ή το έχεις στο χειροκίνητο την φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Καλημέρα. Έχετε πάρει την αναβάθμιση ασφαλείας της 1ης Σεπτεμβρίου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 2 minutes ago, xrhstos1974 said: Καλημέρα. Έχετε πάρει την αναβάθμιση ασφαλείας της 1ης Σεπτεμβρίου? Ναι. και ήταν μαζί με την αναβάθμιση αν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Just now, agriniopk said: Ναι. και ήταν μαζί με την αναβάθμιση αν κατάλαβα. Πατρίδα εμένα μου την έβγαλε χθες νομίζω αυτή την συγκεκριμένη αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 On 2/10/2025 at 6:13 ΜΜ, makouin said: Ερώτηση. Από την στιγμή που μπήκε το UI 8 η ραμ που απασχολεί το τηλέφωνο είναι μόνιμα πάνω απο 8GB. Με το που κάνω εκκαθάριση μνήμης το πολύ να κατέβει στα 8GB. Σε εσάς συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Θυμάμαι πριν δεν ξεπερνούσε το 6GB και με πολλές εργασίες να τρέχουν. Σίγουρα πάντως σαν αναμονή είναι αρκετά καλύτερο από πριν. 8.2 με 8,8 συνεχεια και πρεπει να παταω το σκουπακι (:P) για να πεφτει... 3 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 υπάρχει τρόπος να φαίνεται στην AOD το προφίλ ήχου που έχουμε επιλέξει; (ήχος, δόνηση, αθόρυβο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 (edited) Παιδιά καλησπέρα . Το στέλνω το μήνυμα εκ μέρος ενός φίλου μου , που του έδωσα να δουλέψει την συσκευή μου κ ενθουσιάστηκε κ ζητάει να βρει από Αττική,μόνο με υπόλοιπο εγγύηση τουλάχιστον 1 χρονο ακόμα με μνήμη 1tb σε πολύ καλή κατάσταση . Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για να τον ενημερώσω. Ευχαριστώ. Edited October 10, 2025 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Χαιρετώ την παρέα. Μου άλλαξαν φορτηγό στη δουλειά και το νέο έχει ηχοσυστημα με υποδοχή AUX. Τι μπορώ να κάνω για να συνδέσω το κινητό στην AUX θύρα; έχετε κάποιο αντάπτορα κατά νου να δουλεύει σωστά; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 29 minutes ago, DjTony said: Χαιρετώ την παρέα. Μου άλλαξαν φορτηγό στη δουλειά και το νέο έχει ηχοσυστημα με υποδοχή AUX. Τι μπορώ να κάνω για να συνδέσω το κινητό στην AUX θύρα; έχετε κάποιο αντάπτορα κατά νου να δουλεύει σωστά; ευχαριστώ εκ των προτέρων Για δοκίμασε κάτι παρόμοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 23 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Για δοκίμασε κάτι παρόμοιο 17 ώρες πριν, DjTony said: Ευχαριστώ πολύ Εχει η ugreen εναν αντάπτορα 3.5mm σε Bluetooth, νομίζω κανει 10 ευρω. Θα σου λυσει τα χέρια απο το να εχεις την usb-c θυρα του κινητού κουμπωμένη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 hour ago, stamatis3133 said: Εχει η ugreen εναν αντάπτορα 3.5mm σε Bluetooth, νομίζω κανει 10 ευρω. Θα σου λυσει τα χέρια απο το να εχεις την usb-c θυρα του κινητού κουμπωμένη συνέχεια. Πολύ καλή ιδέα. Απλά τα bluetooth τα σκέτα που μπαίνουν απευθείας στην AUX θέλουν φόρτιση. Δε πολύ βολεύει αυτό.. Ένα τέτοιο που βάζω παρακάτω πως λειτουργεί ακριβώς; η μία μεριά μπαίνει στο AUX, το usb τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Από το usb παίρνει την τροφοδοσία για να λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 hour ago, AnDas said: Από το usb παίρνει την τροφοδοσία για να λειτουργεί. Α δεν υπάρχει USB δίπλα στο AUX, οπότε θέλω κάτι σαν το άλλο με μπαταρία να το φορτίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 (edited) 14 ώρες πριν, DjTony said: Α δεν υπάρχει USB δίπλα στο AUX, οπότε θέλω κάτι σαν το άλλο με μπαταρία να το φορτίζω Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο για να τροφοδοτήσεις το Bluetooth, σίγουρα τέτοια υποδοχή θα έχει το αμάξι. https://www.skroutz.gr/s/63115137/joyroom-fortistis-aytokinitou-45w-grigoris-fortisis-me-thyres-1xusb-1xtype-c-mazi-me-kalodio-type-c-mayro-chroma-70039420.html Έτσι το έχω και γω στο δικό μου αμάξι που έχει υποδοχή μονο Aux. Edited October 12, 2025 by dimitris1090T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 2 ώρες πριν, dimitris1090T said: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο για να τροφοδοτήσεις το Bluetooth, σίγουρα τέτοια υποδοχή θα έχει το αμάξι. https://www.skroutz.gr/s/63115137/joyroom-fortistis-aytokinitou-45w-grigoris-fortisis-me-thyres-1xusb-1xtype-c-mazi-me-kalodio-type-c-mayro-chroma-70039420.html Έτσι το έχω και γω στο δικό μου αμάξι που έχει υποδοχή μονο Aux. Ναι απλά μάλλον δε διάβασες οτι το θέλω για ΦΟΡΤΗΓΟ, ειναι ψηλά το ηχοσύστημα, σκέψου εκεί που εσένα στο αμάξι είναι το σκίαστρο, εκεί εμένα είναι το ηχοσύστημα και το USB είναι στην κονσόλα χαμηλά. καμία σχέση δηλαδή. δε βολεύει να δώσω καλώδιο. θα πάρω αναγκαστικά ασύρματο και θα το φορτίζω κάθε μέρα ενα μισάωρο στο γυρισμό για να αφήσω το φορτηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 3 ώρες πριν, DjTony said: Ναι απλά μάλλον δε διάβασες οτι το θέλω για ΦΟΡΤΗΓΟ, ειναι ψηλά το ηχοσύστημα, σκέψου εκεί που εσένα στο αμάξι είναι το σκίαστρο, εκεί εμένα είναι το ηχοσύστημα και το USB είναι στην κονσόλα χαμηλά. καμία σχέση δηλαδή. δε βολεύει να δώσω καλώδιο. θα πάρω αναγκαστικά ασύρματο και θα το φορτίζω κάθε μέρα ενα μισάωρο στο γυρισμό για να αφήσω το φορτηγό. Ναι έχεις δίκαιο δνε το ειχα προσέξει οτι θες για φορτηγό. Αλλα και παλι υπάρχουν εναλλακτικές με μακρύ καλώδιο όπως https://www.skroutz.gr/s/29506948/Baseus-Share-Together-Fortistis-Aytokinitou-120W-Grigoris-Fortisis-me-THyres-2xUSB-2xType-C-Gri-CHroma-CCBT-A0G.html https://www.skroutz.gr/s/32539076/Joyroom-JR-CL06-Fortistis-Aytokinitou-154W-3A-Grigoris-Fortisis-me-THyres-5xUSB-1xType-C-3xAnaptira-Mayro-CHroma-277540.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 Δε γίνεται να τραβηχτεί καλώδιο θα ενοχλεί. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Στο oneui7 το rcs με Vodafone δούλευε κανονικά στο samsung messages. Μετά το update μου βγάζει συνέχεια registration rcs failed. Το έχετε κι εσείς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 22 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Στο oneui7 το rcs με Vodafone δούλευε κανονικά στο samsung messages. Μετά το update μου βγάζει συνέχεια registration rcs failed. Το έχετε κι εσείς αυτό? ναι και δεν βλεπω λυση .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said: ναι και δεν βλεπω λυση .... Τι διαφορά έχει απο το Google message που το έχει σαν δεύτερη λύση η συσκευή; είναι καλύτερο της samsung? Ρωτάω γιατί δεν το εχω χρεισημοποιησει ποτέ, με Vodafone κ εγώ στο Google παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 3 ώρες πριν, challenge143 said: Τι διαφορά έχει απο το Google message που το έχει σαν δεύτερη λύση η συσκευή; είναι καλύτερο της samsung? Ρωτάω γιατί δεν το εχω χρεισημοποιησει ποτέ, με Vodafone κ εγώ στο Google παίζει κανονικά. Έχει κάποια έξτρα features που δεν τα έχει το google messages. Μπορείς να ομαδοποιήσεις τα μηνύματα, αντί να είναι όλα σούμα όπως το g messages.(βασικό για εμένα). Μπορείς να βάλεις ξεχωριστά wallpapers στις συνομιλίες κλπ. Αλλά πάνω κάτω είναι το ίδιο. Οι 2 εφαρμογές χρησιμοποιούν τους σερβερ της google για το rcs. Γενικά τι προτιμάει ο καθένας Προσωπικά έχω βολευτεί με το samsung messages. Το app της Google δε παλεύεται... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts