manan69t Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 39 minutes ago, PREVEZIANOS said: Έχετε κάνει κάποια αλλαγή γλώσσας ώστε να σας έρθει ποιο νωρίς η αναβάθμιση;γιατί δεν ηρθε σε όλους.. Είναι κορεάτικο (αγορασμένο.στην Κορέα δηλαδή) του κινητό του φίλου και το πήραν πρώτοι το update σήμερα. Εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμα!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου λοιπον σε εμας στην Ευρωπη δεν θα ερθει με ΟΤΑ αλλα με ταχυδρομειο.. οποτε πρεπει να μπουμε στο site της sammy και να δηλωσουμε διευθυνση να ερθει με το ταχυδρομειο.. 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 4 minutes ago, Ermenegildo said: λοιπον σε εμας στην Ευρωπη δεν θα ερθει με ΟΤΑ αλλα με ταχυδρομειο.. οποτε πρεπει να μπουμε στο site της sammy και να δηλωσουμε διευθυνση να ερθει με το ταχυδρομειο.. Χαχαχαα με τελειωσες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 ώρες πριν, sakis88888 said: 14 Απριλίου διάβασα θα την πάρουμε Τώρα είναι Κορέα μετά Αμερική και μετά global Μόνο με αλλαγή csc μέσω samfw στο PC. https://xdaforums.com/t/changing-csc-for-free-using-samfw-tool-no-root-required-a-brief-guide.4529925/ 10 ώρες πριν, manan69t said: Είναι κορεάτικο (αγορασμένο.στην Κορέα δηλαδή) του κινητό του φίλου και το πήραν πρώτοι το update σήμερα. Εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμα!! Κολλήματα ή bugs έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 19 ώρες πριν, xrhstos1974 said: Όχι. Στην Κορέα το αγόρασα στην τελευταία επίσκεψή μου. Εμένα αυτό που με νοιάζει να μάθω είναι αν ήταν πιο φθηνό σε σχέση με αντίστοιχο από Ελλάδα και αν έχει διάφορες. Αυτό της Κορέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 42 minutes ago, Gorge said: Εμένα αυτό που με νοιάζει να μάθω είναι αν ήταν πιο φθηνό σε σχέση με αντίστοιχο από Ελλάδα και αν έχει διάφορες. Αυτό της Κορέας Διάφορες δεν έχει. Τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Πιο φθηνό??μάλλον ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 22 minutes ago, Andreaszel said: Διάφορες δεν έχει. Τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Πιο φθηνό??μάλλον ναι Έχει ραδιόφωνο FM αμφίδρομη εγγραφή κλήσεων, τα δύο που είδα με την πρώτη ματιά. Για τα υπόλοιπα, αν έχει δε γνωρίζω κάτι διότι δεν το ψάχνω και πολύ γενικά. Εγώ θέλω να μου κάνει την δουλειά μου σωστά και γρήγορα. Από τιμή ναι είναι φτηνότερα εκεί λίγο. Πριν λιγα χρόνια είχα αγοράσει το HUAWEI MATE 30 PRO πριν καν κυκλοφορήσει Ευρώπη. Το αγόρασα 750€ και όταν ήρθε Ευρώπη κόστιζε 1100€. Αυτή κι αν ήταν διαφορά! Μάλιστα τότε αγοράσαμε δύο μαζί με έναν συνάδελφο. 1 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 4 minutes ago, xrhstos1974 said: Έχει ραδιόφωνο FM αμφίδρομη εγγραφή κλήσεων, τα δύο που είδα με την πρώτη ματιά. Για τα υπόλοιπα, αν έχει δε γνωρίζω κάτι διότι δεν το ψάχνω και πολύ γενικά. Εγώ θέλω να μου κάνει την δουλειά μου σωστά και γρήγορα. Από τιμή ναι είναι φτηνότερα εκεί λίγο. Πριν λιγα χρόνια είχα αγοράσει το HUAWEI MATE 30 PRO πριν καν κυκλοφορήσει Ευρώπη. Το αγόρασα 750€ και όταν ήρθε Ευρώπη κόστιζε 1100€. Αυτή κι αν ήταν διαφορά! Μάλιστα τότε αγοράσαμε δύο μαζί με έναν συνάδελφο. Ραδιόφωνο σωστά...εγγραφή κλήσεων εχουμε κ εμείς εδώ άμα θέλουμε 😜😆😆 Λογικά δεν έχει κάτι άλλο.cpu ram οθόνη κάμερα τα ίδια .ευχαριστούμε για την ενημέρωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Μα πως δουλεύει το ραδιόφωνο εκεί? Με χωρίς ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 54 minutes ago, Johnny_Johnny said: Μα πως δουλεύει το ραδιόφωνο εκεί? Με χωρίς ακουστικά? Βάζεις ακουστικά που τα βλέπει σαν κεραία δεν παίζει αλλιώς. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 3 ώρες πριν, xrhstos1974 said: Βάζεις ακουστικά που τα βλέπει σαν κεραία δεν παίζει αλλιώς. Να φανταστώ ενσύρματα έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 7/4/2025 at 5:46 ΜΜ, ilka71 said: αυτήν την ειδοποίηση με του myphone πως την έχεις βάλει; Ναι όντως και εγώ θέλω να μάθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 5 minutes ago, LELELO said: Ναι όντως και εγώ θέλω να μάθω.. Τι εννοείτε; Στην εφαρμογή email του κινητού έχω βάλει το gmail μου και απλά είχε έρθει ειδοποίηση για νέο email όταν τράβηξα το screenshot. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 6 minutes ago, xrhstos1974 said: Τι εννοείτε; Στην εφαρμογή email του κινητού έχω βάλει το gmail μου και απλά είχε έρθει ειδοποίηση για νέο email όταν τράβηξα το screenshot. Καλά πήγε αυτό 😄😄😁.. Ξέρεις μου φάνηκε σαν εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις όπως πχ το viber που τις πατάς και πας απευθείας στη νέα δημοσίευση.. Χαχαχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Tapatalk δε δούλεψε ποτέ ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Στις ρυθμίσεις και στην επιλογή Ενημέρωση Λογισμικού, μου εμφάνισε την παρακάτω σημείωση: - Θα σε ειδοποιήσω εγώ. Σταμάτα να με πατάς. 1 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 3 minutes ago, agriniopk said: Στις ρυθμίσεις και στην επιλογή Ενημέρωση Λογισμικού, μου εμφάνισε την παρακάτω σημείωση: - Θα σε ειδοποιήσω εγώ. Σταμάτα να με πατάς. Κλαίω... 🤣🤣🤣 2 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 6 minutes ago, one2377 said: Κλαίω... 🤣🤣🤣 Κρατήσου για μετά την αναβάθμιση, εκεί θα πέσει το πολύ κλάμα.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 ώρες πριν, DjTony said: Tapatalk δε δούλεψε ποτέ ξανά; Tapatalk έχει τελειώσει εδώ και καιρό δυστυχώς σε αυτό το forum... Κρίμα γιατί εξυπηρετούσε πολύ... 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Επιτέλους ήρθε!!!! 11 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 20 minutes ago, vwbestakos said: Επιτέλους ήρθε!!!! Με αυτα τα αστεια.....δεν νομιζεις οτι ρισκαρεις....στους xda επικρατει τετοια ενταση λες και το android 15 θα μας αλλαξει τη ζωη..😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 23 minutes ago, zorbas100 said: στους xda επικρατει τετοια ενταση λες και το android 15 θα μας αλλαξει τη ζωη..😂 Κι όμως (!) υπαρχουν ατομα που οντως θα τους αλλαξει τη ζωη....ετσι θα νιωσουν μολις παρουν την αναβάθμιση.🤡💩 Σκεψου το λιγο.....το Αndroid 15 (!) η το ONE UI 7.0 (!) η οπως αλλιως θες να το πεις, θα τους αλλαξει τη ζωη ρε φιλε...το διανοησε ? 🤣😱 Edited 9 Απριλίου by kek 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Παρατήρησα κάτι ενώ ακούω μουσική με τα galaxy buds 2. όταν μου σκάει ειδοποίηση. ακούγεται ο ήχος της πάνω στην μουσική. Δεν διακόπτει απλά το τραγούδι αλλά μηδενίζει την ένταση εκείνη τη στιγμή. Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια δευτερόλεπτα γιατί μου ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, kek said: Κι όμως (!) υπαρχουν ατομα που οντως θα τους αλλαξει τη ζωη....ετσι θα νιωσουν μολις παρουν την αναβάθμιση.🤡💩 Σκεψου το λιγο.....το Αndroid 15 (!) η το ONE UI 7.0 (!) η οπως αλλιως θες να το πεις, θα τους αλλαξει τη ζωη ρε φιλε...το διανοησε ? 🤣😱 Τα πραγματα αφενος ειναι οπως τα λετε απο την αλλη ομως... Οταν καποιος ειναι επαγγελματιας πανω σε καποια ευαισθητα σημεια οπως τεχνολογια τραπεζες και χρειαζεται την αιχμη της τεχνολογιας... Ναι το περιμενει πως και πως.. μαλλον να το θεσω αλλιως... Ειναι μια ακριβη συσκευη οπως και να το κανουμε. Η τιμη της ξεπερναει κατα πολυ τον βασικο μισθο που ταιζει πολλες φορες και μια οικογενεια, τωρα εμεις οι γκατζετακιδες? Οι οσοι ασχολουμαστε με την τεχνολογια? Αυτοι που εχουν την κα@λα για το πιο χαι τηλεφωνο που στην τελικη χρησιμοποιουν το 5-10% του... Δινουμε τα λεφτα και το παιρνουμε... Εμμεσως πλην σαφως ειναι και μια επενδυση που δυστυχως δεν φερνει κερδη. Αλλα καθε αναβαθμιση, καθε ενημερωση, ειναι σημαντικη και πολλες φορες ναι μπορει να επηρρεασει και την ζωη καποιων ανθρωπων. Εγω πχ το περιμενω για το επιπεδο ασφαλειας που θα εχει, το ΑΙ οχι για να παιζω με φωτο που ως επι το πλιστον ολοι αυτο κανουμε κλπ.. το εχω ξαναπει, εχω μετανιωσει που το πηρα γιατι με το Xiaomi 14 (το απλο) εχω οτι θελω, και 15 και AI, και τον καλο sd. Δεν εχω ομως την τοσο καλη οθονη, δεν εχω το πενακι, και εχω επισης εναν τονο διαφημισεις που δυσκολα φευγουν απο Xiaomi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 2 minutes ago, Ermenegildo said: Τα πραγματα αφενος ειναι οπως τα λετε απο την αλλη ομως... Οταν καποιος ειναι επαγγελματιας πανω σε καποια ευαισθητα σημεια οπως τεχνολογια τραπεζες και χρειαζεται την αιχμη της τεχνολογιας... Ναι το περιμενει πως και πως.. μαλλον να το θεσω αλλιως... Ειναι μια ακριβη συσκευη οπως και να το κανουμε. Η τιμη της ξεπερναει κατα πολυ τον βασικο μισθο που ταιζει πολλες φορες και μια οικογενεια, τωρα εμεις οι γκατζετακιδες? Οι οσοι ασχολουμαστε με την τεχνολογια? Αυτοι που εχουν την κα@λα για το πιο χαι τηλεφωνο που στην τελικη χρησιμοποιουν το 5-10% του... Δινουμε τα λεφτα και το παιρνουμε... Εμμεσως πλην σαφως ειναι και μια επενδυση που δυστυχως δεν φερνει κερδη. Αλλα καθε αναβαθμιση, καθε ενημερωση, ειναι σημαντικη και πολλες φορες ναι μπορει να επηρρεασει και την ζωη καποιων ανθρωπων. Εγω πχ το περιμενω για το επιπεδο ασφαλειας που θα εχει, το ΑΙ οχι για να παιζω με φωτο που ως επι το πλιστον ολοι αυτο κανουμε κλπ.. το εχω ξαναπει, εχω μετανιωσει που το πηρα γιατι με το Xiaomi 14 (το απλο) εχω οτι θελω, και 15 και AI, και τον καλο sd. Δεν εχω ομως την τοσο καλη οθονη, δεν εχω το πενακι, και εχω επισης εναν τονο διαφημισεις που δυσκολα φευγουν απο Xiaomi . Από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς γιατί κάθε μήνα παίρναμε ενημέρωση ασφαλείας,δεν έχουμε μείνει πίσω. Ότι πήρες ναυαρχίδα και θες να έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις γιατί ήταν κι αυτός ένας λόγος που εσκασες τόσα λεφτά,το ακούω. Xiaomi 14 είχα κι εγώ και μάλιστα το πούλησα 2 βδομάδες αφού πήρε το αντροιντ 15.Διαφημιση όμως δεν είδα 6-7 μήνες που το είχα κι απορώ που είδες εσύ και μάλιστα τόνους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts