therock Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τελικά πέρα από τα σστειακια ξέρουμε πότε θα πάρουμε oneui 7 και Android 15 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 9 ώρες πριν, therock said: Τελικά πέρα από τα σστειακια ξέρουμε πότε θα πάρουμε oneui 7 και Android 15 Μέσα του μήνα.. Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, anergos13 said: Μέσα του μήνα.. Και για Android? Επειδή χθες έβλεπα χαρακτηριστικά του Android 16 και εμείς είμαστε ακόμα στο 14... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Πότε θα πάρουμε το 16 ή το 15? Edited 2 Απριλίου by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 10 Απριλίου λογικά θα ρθει Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, agriniopk said: Πότε θα πάρουμε το 16 ή το 15? Εφόσον είμαστε 14 θα πάμε στο 15. Το 16 ακόμα είναι beta, απλά βγήκε μια πρώτη παρουσιάσω αυτές τις μέρες Αν θες δες εδώ τι αναμένεται για εκεί https://youtu.be/bbQMW_8RqQA Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου δεν υπάρχει σωτηρία.... τι σκατα φταίει γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 27 minutes ago, ilka71 said: δεν υπάρχει σωτηρία.... τι σκατα φταίει γμτ Μήπως χρησιμοποιείς dual messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 minute ago, dimitris1090T said: Μήπως χρησιμοποιείς dual messenger? τίποτα dual ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Ε μάλλον την επαναφορά δεν την γλυτώνεις. Αποτι εχω καταλάβει έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους αν και στο ίντερνετ διαβάζω οτι ειναι bug στην λειτουργία dual messenger που εσύ δνε χρησιμοποιείς , κάνε επαναφορά μήπως και σωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 1 hour ago, ilka71 said: δεν υπάρχει σωτηρία.... τι σκατα φταίει γμτ Είχα τα ίδιο θέμα στο s21 ultra τα έχω γράψει εκεί αναλυτικά και συν ότι έσβηνε και επαφές ταυτόχρονα.. Έκανα backup όλες της επαφές μέσω super backup app και χειροκίνητη διαγραφή επαφών.. Έκανα διαγραφή cache και δεδομένων, και από τις 3 εφαρμογές, τηλέφωνο, επαφές, χώρο αποθήκευσης επαφών, και κατόπιν ξανά restore μέσω της εφαρμογής Super backup και έτσι έστρωσε.. Παρόμοιο θέμα έχουν και σε 22 ultra και σε A52s.. Οπότε είναι γενικό θέμα αντε βγάλε άκρη τι το έκανε... Edited 2 Απριλίου by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 7 ώρες πριν, zerv_5800 said: Είχα τα ίδιο θέμα στο s21 ultra τα έχω γράψει εκεί αναλυτικά και συν ότι έσβηνε και επαφές ταυτόχρονα.. Έκανα backup όλες της επαφές μέσω super backup app και χειροκίνητη διαγραφή επαφών.. Έκανα διαγραφή cache και δεδομένων, και από τις 3 εφαρμογές, τηλέφωνο, επαφές, χώρο αποθήκευσης επαφών, και κατόπιν ξανά restore μέσω της εφαρμογής Super backup και έτσι έστρωσε.. Παρόμοιο θέμα έχουν και σε 22 ultra και σε A52s.. Οπότε είναι γενικό θέμα αντε βγάλε άκρη τι το έκανε... πριν κανεις backup με την εφαρμογη αυτη πρεπει να σταματησουμε το συγχρονισμο της google για τα contacts? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 1 hour ago, ilka71 said: πριν κανεις backup με την εφαρμογη αυτη πρεπει να σταματησουμε το συγχρονισμο της google για τα contacts? Εγώ εδώ και χρόνια έχω της επαφές μου αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και συγχρονισμό στο samsung cloud και όχι Google. Η ουσία είναι να κάνεις σωστό backup. Κάνε ένα full google (εγώ είχα κάνει στο samsung), και μετά και μέσω εφαρμογής. Εγώ δεν είχα σταματήσει κανένα συγχρονισμό. Υπόψιν στις εφαρμογές για να σου εμφανισθεί ο χώρος επαφών ώστε να κάνεις εκκαθάριση μνήμης cache και εκκαθάριση δεδομένων πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει οι εφαρμογές σας (π.χ 328) δεξιά στις μέσα παύλες ώστε να σου εμφάνιση την ταξινόμηση και εκεί να ενεργοποιηθεί η εμφάνιση εφαρμογών συστήματος και το οκ για να την δεις. Μετά την έκανα και περιορισμό και οκ. Για δες και πες μας. Edited 3 Απριλίου by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 5 minutes ago, zerv_5800 said: Εγώ εδώ και χρόνια έχω της επαφές μου αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και συγχρονισμό στο samsung cloud και όχι Google. Η ουσία είναι να κάνεις σωστό backup. Κάνε ένα full google (εγώ είχα κάνει στο samsung), και μετά και μέσω εφαρμογής. Εγώ δεν είχα σταματήσει κανένα συγχρονισμό. Υπόψιν στις εφαρμογές για να σου εμφανισθεί ο χώρος επαφών ώστε να κάνεις εκκαθάριση μνήμης cache και εκκαθάριση δεδομένων πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει οι εφαρμογές σας (π.χ 328) δεξιά στις μέσα παύλες ώστε να σου εμφάνιση την ταξινόμηση και εκεί να ενεργοποιηθεί η εμφάνιση εφαρμογών συστήματος και το οκ για να την δεις. Μετά την έκανα και περιορισμό και οκ. Για δες και πες μας. όταν όμως είχα κάνει εγώ clear data στην εφαρμογή contact storage μετά που τους έφερε από τον συγχρονισμό κάποιες είχαν τα νούμερα σωστά αλλά τα ονόματα ήταν άλλες επαφής και μέχρι να το καταλάβω ήταν μπέρδεμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 26 minutes ago, ilka71 said: όταν όμως είχα κάνει εγώ clear data στην εφαρμογή contact storage μετά που τους έφερε από τον συγχρονισμό κάποιες είχαν τα νούμερα σωστά αλλά τα ονόματα ήταν άλλες επαφής και μέχρι να το καταλάβω ήταν μπέρδεμα ! Εμένα δεν μου το έκανε αυτό είναι όλα σωστά. Δεν ξέρω αν έχεις διπλές επαφές η μπερδεύετε η όχι οι επαφές της google με το τηλέφωνο. Εγώ τις αποθηκεύω στο κινητό και δεν έχω θέμα. Η ουσία είναι να λυθεί το πρόβλημα της αυξημένης κατανάλωσης του αποθηκευτικου χώρου. 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 23 minutes ago, zerv_5800 said: Εμένα δεν μου το έκανε αυτό είναι όλα σωστά. Δεν ξέρω αν έχεις διπλές επαφές η μπερδεύετε η όχι οι επαφές της google με το τηλέφωνο. Εγώ τις αποθηκεύω στο κινητό και δεν έχω θέμα. Η ουσία είναι να λυθεί το πρόβλημα της αυξημένης κατανάλωσης του αποθηκευτικου χώρου. ωραία,έκανα backup με την εφαρμογή . για εφαρμογή κλήσης έχω το truephone που έχει και δική του εφαρμογή επαφών . και έχω και την μαμά εφαρμογή κλήσης της samsung..τώρα τι κάνω;clear data σε ποιες εφαρμογές συν της contact storage εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Κάτοχος της συσκευής εδώ και 1,5 μήνα. Απλός χρήστης οπότε ούτε παιχνίδια, ούτε τικ τοκ κλπ. Σερφάρισμα, e-mail, WhatsApp και φώτος - video για τη δουλειά και για τις εκδρομές και τα ταξίδια. Ικανοποιημένος αν και με δυσκόλεψε σε κάποιες βλακειούλες που δεν τις είχα με τις προηγούμενες συσκευές. Κανά δυο έχουν μείνει αλλά οκ. Το καλύτερο που έχει η συσκευή - για μένα - είναι η οθόνη και η επιλογή 'προσαρμοσμένη φωτεινότητα'. Τέτοια ευκρίνεια στο φως του ήλιου ΔΕΝ έχω ξαναδεί ! Η μπαταρία του οκ για τη χρήση που του κάνω, μια μέρα και κάτι. Αν το κρατήσω 3+ χρόνια και δε σπάσει καμιά οθόνη (οι συσκευές που έχω είναι επιρρεπείς στις.. πτώσεις) ή δεν παρουσιάσει κανά κόλλημα θα είναι μια χαρά. 5 Παράθεση past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G current --> Samsung S24 Ultra, , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) @ilka71 θα πω μια βλακεια μήπως κ σου πιάσει. Είχα κατανάλωση στο 24αρι μου κ εγώ,αλλά όχι αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις και ήταν αρκετή η κατανάλωση χωρίς να γνωρίζω τι φταίει. Έτσι την τελευταία ενημέρωση την πέρασα μέσο υπολογιστή . Να ξέρεις την περνάει από την αρχή κ είναι πολλά γιγα. Κ ως δια μαγείας η συσκευή βράχος κ πάει πολύ καλά. Δεν κατάλαβα τι λοξιγξα είχε φάει αλλά έστρωσε. Edited 3 Απριλίου by challenge143 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 30 minutes ago, challenge143 said: @ilka71 θα πω μια βλακεια μήπως κ σου πιάσει. Είχα καταναλώσει στο 24αρι μου κ εγώ αλλά όχι αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις και ήταν αρκετή η κατανάλωση χωρίς να γνωρίζω τι φταίει. Έτσι την τελευταία ενημέρωση την πέρασα μέσο υπολογιστή . Να ξέρεις την περνάει από την αρχή κ είναι πολλά γιγα. Κ ως δια μαγείας η συσκευή βράχος κ πάει πολύ καλά. Δεν κατάλαβα τι λοξιγξα είχε φάει αλλά έστρωσε. εγώ λέω να περιμένω λίγες μέρες το one ui 7 που είναι μεγάλη αναβάθμιση μπας και φτιάξει και μετά θα κάνω όλα αυτά που μου προτείνετε ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 8 ώρες πριν, ilka71 said: ωραία,έκανα backup με την εφαρμογή . για εφαρμογή κλήσης έχω το truephone που έχει και δική του εφαρμογή επαφών . και έχω και την μαμά εφαρμογή κλήσης της samsung..τώρα τι κάνω;clear data σε ποιες εφαρμογές συν της contact storage εννοείται Αφού έκανες backup μετά χειροκίνητα σβήσιμο όλων τον επαφών, κατόπιν κάνεις clear data Και cache σε 3 εφαρμογές, τηλέφωνο Samsung, επαφές, και τέλος χώρο αποθήκευσης επαφών που είναι και το ζητούμενο. Θα πρέπει να είσαι άδειος. Restart και μετά restore contacts από την εφαρμογή super backup και λογικά θα είσαι κομπλέ. Σημείωσε μόνο κάποιες ρυθμίσεις η αγαπημένα που έχεις βάλει για να τα ξανά βάλεις μετά. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 1 hour ago, zerv_5800 said: Αφού έκανες backup μετά χειροκίνητα σβήσιμο όλων τον επαφών, κατόπιν κάνεις clear data Και cache σε 3 εφαρμογές, τηλέφωνο Samsung, επαφές, και τέλος χώρο αποθήκευσης επαφών που είναι και το ζητούμενο. Θα πρέπει να είσαι άδειος. Restart και μετά restore contacts από την εφαρμογή super backup και λογικά θα είσαι κομπλέ. Σημείωσε μόνο κάποιες ρυθμίσεις η αγαπημένα που έχεις βάλει για να τα ξανά βάλεις μετά. ναι αλλά αφού ο συγχρονισμός google θα είναι ενεργός πιθανόν δεν θα προλάβω να επαναφέρω το backup το τοπικό που έχω κάνει; Edited 3 Απριλίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 36 minutes ago, ilka71 said: ναι αλλά αφού ο συγχρονισμός google θα είναι ενεργός πιθανόν δεν θα προλάβω να επαναφέρω το backup το τοπικό που έχω κάνει; Και εγώ το γενικό συγχρονισμό ανοιχτό το έχω δεν τον κλείνω ποτέ απλά δεν έχω αποθηκεύσει της επαφές στο τηλέφωνο. Προχώρα κανονικά δεν έχεις θέμα, μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα.. Edited 3 Απριλίου by zerv_5800 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 21 ώρες πριν, ilka71 said: δεν υπάρχει σωτηρία.... τι σκατα φταίει γμτ Σε κατάσταση αναμονής δηλαδή να το αφήσεις το βράδυ ανοιχτό με φορτισμένο στο 100% (με κλειστό wi-fi, gps, δεδομένα και bluetooth) και να το λειτουργήσεις ξανά την άλλη μέρα το πρωί μετά από 8-9 ώρες έχεις παρατηρήσει πόσο % έχει πέσει η μπαταρία; Το normal είναι 1% με 2%.Οποιαδήποτε παραπάνω πτώση σημαίνει ότι κάτι τρέχει... Πιθανότατα κάποια εφαρμογή να λειτουργεί στο παρασκήνιο και να τρώει την μπαταρία... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 9 minutes ago, UNEXPECTEDGR said: Σε κατάσταση αναμονής δηλαδή να το αφήσεις το βράδυ ανοιχτό με φορτισμένο στο 100% (με κλειστό wi-fi, gps, δεδομένα και bluetooth) και να το λειτουργήσεις ξανά την άλλη μέρα το πρωί μετά από 8-9 ώρες έχεις παρατηρήσει πόσο % έχει πέσει η μπαταρία; Το normal είναι 1% με 2%.Οποιαδήποτε παραπάνω πτώση σημαίνει ότι κάτι τρέχει... Πιθανότατα κάποια εφαρμογή να λειτουργεί στο παρασκήνιο και να τρώει την μπαταρία... όλα κλειστά ποτέ δεν το έχω δοκιμάσει .με ολα ανοιχτά χάνει 7% περίπου .1% ανά ώρα αναμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Τόσο είναι 6 με 7 % με όλα ανοιχτά κ 1 με 2 % με κλειστά είναι καρατσεκαρισμενο. Στις 8 ώρες περίπου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts