kyrstallone Δημ. Χθες στς 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:15 πμ On 12/2/2025 at 3:07 ΜΜ, dimitris1090T said: Παραθέτω και σε αυτό το νήμα πως βλέπουμε τους κύκλους φόρτισης σε συσκευή Samsung. Μέσω του samfw tool που το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για αλλαγή csc του κινητού υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Προσοχή στην έκδοση 4.9 που είναι η νεότερη του Samfw δεν είδα να υπάρχει η επιλογή Battery Infomation, οπότε βρείτε παλιότερη έκδοση, κατά προτίμηση την 3.3 γιατί όσες ξεκινάνε με 4.χ όταν πας να τις εγκαταστήσεις χτυπάει το antivirus οτι βρέθηκε ιός. Για να σου βγάλει πληροφορίες στο Battery Information κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να πατήσεις το Battery Information στην καρτέλα ADB? Γιατί σε εμένα φορτώνει συνεχώς μία πράσινη μπάρα και δεν επιστρέφει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:28 πμ 10 minutes ago, kyrstallone said: Για να σου βγάλει πληροφορίες στο Battery Information κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να πατήσεις το Battery Information στην καρτέλα ADB? Γιατί σε εμένα φορτώνει συνεχώς μία πράσινη μπάρα και δεν επιστρέφει κάτι... Υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές προγραμματιστή και τον εντοπισμό σφαλμάτων από εκεί μέσα. Νομίζω απαιτούνται αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:32 πμ 10 minutes ago, kyrstallone said: Για να σου βγάλει πληροφορίες στο Battery Information κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να πατήσεις το Battery Information στην καρτέλα ADB? Γιατί σε εμένα φορτώνει συνεχώς μία πράσινη μπάρα και δεν επιστρέφει κάτι... Πρεπει απο τις επιλογές για προγραμματιστή στο κινητό να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb. Και μετά να το συνδέσεις. Επίσης πρέπει να εχεις εγκατεστημένους και τους οδηγούς για samsung device. Αν πάλι δνε σου δείξει τίποτα δοκιμασε να το βάλεις και σε test mode πατώντας στο τηλέφωνο το *#0*# 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:36 πμ 17 ώρες πριν, challenge143 said: Ρε παίδες τι έχω πειράξει ,ενώ μου ανάβει σε όλα τα μηνύματα η οθόνη viber messenger κτλ ενώ στο Gmail έρχεται κανονικά το email κ ο ήχος αλλά δεν ανάβει η οθόνη. Το aod δεν το έχω ενεργώ. Απλά μόνο σε αυτή την εφαρμογή δεν ανάβει η οθόνη. Καμία ιδέα κανείς; τα έχω ελέγξει όλα. Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:42 πμ (edited) 6 minutes ago, challenge143 said: Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Δοκίμασε το εξής: πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και επέλεξε τις τελείες πάνω δεξιά ώστε να εμφανίσει μια επιλογή "ειδική πρόσβαση" κάπως έτσι το λέει. Εκεί μέσα θα δεις όλες τις άδειες. Ψάξε ένα που είναι σχετικο με την αφύπνιση - ενεργοποίηση της οθόνης. Δώσε την άδεια στο Gmail (εάν δεν την έχεις δώσει) Edited Χθες στς 10:42 πμ by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Χθες στς 11:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:25 πμ 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Πολύ σωστό σε βρίσκω. Πέρυσι "έσωσα" τον κολλητό μου και τελικά πήρε το S23U. Εξαιρετικό! Πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν ήταν και η Hua στο παιχνίδι... Για την honor έχω ακούσει καλά λόγια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrstallone Δημ. Χθες στς 11:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:29 πμ 56 minutes ago, dimitris1090T said: Πρεπει απο τις επιλογές για προγραμματιστή στο κινητό να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb. Και μετά να το συνδέσεις. Επίσης πρέπει να εχεις εγκατεστημένους και τους οδηγούς για samsung device. Αν πάλι δνε σου δείξει τίποτα δοκιμασε να το βάλεις και σε test mode πατώντας στο τηλέφωνο το *#0*# Το μόνο που δεν είχα κάνει ήταν να κατεβάσω τους drivers. Πιθανόν να είναι αυτό. Όπως και να χει, ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Χθες στς 11:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:30 πμ 2 ώρες πριν, OverClocker said: Το αστείο είναι ότι το 25 είναι ακόμα με ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου. Γιατι εμας τι ειχε κανει την προηγουμενη χρονια; Ειχε που ειχε τα θεματακια της ι συσκευη (χρωματα κλπ) και ειχε μεινει παλι πισω με την ενημέρωση. Πολλοι οπως και εγω σκεφτομαστε και λεμε τελευταια φορα. ΑΛΛΑ, Εχουμε βολευτει. Δεν ξερω αν θα μπορεσω να παω σε ios εχει διαφορες αρκετες σε πολλα. Τωρα για xiaomi κλπ με τις διαφημίσεις και το κακογραμμενο λειτουργικο δεν το σκεφτομαι καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Χθες στς 11:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:30 πμ 10 ώρες πριν, DjTony said: Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; έχω το κινητό αθόρυβο όλη τη μέρα, ούτε δόνηση ούτε τίποτα. Βλέπω κλήσεις ειδοποιήσεις κλπ από το ρολόι. Θέλω όμως μια συγκεκριμένη επαφή να την βάλω να χτυπάει το κινητό με ήχο κανονικά και ας είναι αθόρυβο. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Το επαναφέρω διότι με την πολύ συζήτηση για τις αναβαθμίσεις χάθηκε. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Χθες στς 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:45 πμ 6 ώρες πριν, vwbestakos said: Καλημέρα!! Απρίλιο η Stable OneUI 7.0 με Android 15 για την σειρά S24 σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα γελάνε και οι πέτρες, όταν η Google χθές ανακοινώνει Android 16 beta 2. Μετά σου λέει 7 χρόνια αναβαθμίσεις, ρε δούλεμα που πέφτει. Σύμφωνα με την κορεατική Samsung θα λάβει 6 beta πρίν την τελική έκδοση. Άντε τρέξτε να πάρετε S25 Ultra τώρα μπεεεεεεεε 😂😂. Κινεζιές των 300€ έδωσαν Android 15 εδώ και 2 μήνες και η περσινή ναυαρχίδα της Samsung θα την πάρει Απρίλιο όταν δλδ η Google δώσει την σταθερή έκδοση Android 16 στα Pixel 😂😂. Μάρεσε που έβγαιναν και έλεγαν κάποιοι η Samsung έχει στρώσει στις ενημερώσεις. Εμείς τα "κορόιδα" παρ'όλα αυτά σκάμε τα 1000ρικα στην αγαπημένη μας Sammy😂😂 https://x.com/tarunvats33/status/1890248329931677944?s=19 Γελάνε κ τα τσιμέντα πλέον.... Τι κράξιμο πέφτει στο reddit δεν λέγεται..... 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. Χθες στς 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:31 μμ (edited) 1 hour ago, DjTony said: Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; έχω το κινητό αθόρυβο όλη τη μέρα, ούτε δόνηση ούτε τίποτα. Βλέπω κλήσεις ειδοποιήσεις κλπ από το ρολόι. Θέλω όμως μια συγκεκριμένη επαφή να την βάλω να χτυπάει το κινητό με ήχο κανονικά και ας είναι αθόρυβο. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει, (αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας το απαντήσει) αλλά όταν το προσπάθησα είχα καταλήξει στις ρουτίνες. Δες τις ρουτίνες (στις ρυθμίσεις αναζήτησε τις Λειτουργίες και ρουτίνες) Edited Χθες στς 12:34 μμ by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:07 μμ 1 ώρα πριν, DjTony said: Το επαναφέρω διότι με την πολύ συζήτηση για τις αναβαθμίσεις χάθηκε. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αυτό ? Mε το do not disturb γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Γίνεται τελικά το βρήκα. Πας στην επαφή μπαίνεις μέσα και κάτω δεξιά πατάς τις 3 τελείες , αλλαγη ήχου κλήσης και δόνηση και πάνω πάνω έχει να επιλέξεις να χτυπάει δυνατά αυτή η επαφή ακόμα και σε σίγαση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Gorge said: Γιατι εμας τι ειχε κανει την προηγουμενη χρονια; Ειχε που ειχε τα θεματακια της ι συσκευη (χρωματα κλπ) και ειχε μεινει παλι πισω με την ενημέρωση. Πολλοι οπως και εγω σκεφτομαστε και λεμε τελευταια φορα. ΑΛΛΑ, Εχουμε βολευτει. Δεν ξερω αν θα μπορεσω να παω σε ios εχει διαφορες αρκετες σε πολλα. Τωρα για xiaomi κλπ με τις διαφημίσεις και το κακογραμμενο λειτουργικο δεν το σκεφτομαι καν. To 24 είχε έρθει με ιανουαρίου και τέλη φλεβάρη είχε πάρει την πρώτη αναβάθμιση που είχε και μπόλικο πράγμα από βελτιώσεις. Εδώ μιλάμε το 25 είναι με Δεκεμβρίου 😂 1 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 45 minutes ago, OverClocker said: To 24 είχε έρθει με ιανουαρίου και τέλη φλεβάρη είχε πάρει την πρώτη αναβάθμιση που είχε και μπόλικο πράγμα από βελτιώσεις. Εδώ μιλάμε το 25 είναι με Δεκεμβρίου 😂 https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_family_receives_its_first_update-news-66534.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν ρε παιδες ειμαι τοσα χρονια στο φορουμ.. απο την εποχη που κραζαμε ανδροιδ με τις ελλειψεις και τα προβληματα του και περιμεναμε τις μεγαλες αναβαθμισεις οπου βλεπαμε αλλαγες...πλεον εδω και 2-3 χρονια ειδικα, καμια αναβαθμιση δεν προσεφερε κατι σημαντικο, ουσιαστικο που θα αλλαζε την εμπειρια χρησης. ΑΠο την αλλη η samsung εχει δωσει το πιο ολοκληρωμενο λογισμικο, χωρις προβληματα, πληρες κινητο στα περισσοτερα σημεια καθως τελειο δεν υπαρχει. Εχω 2 χρονια iphone και βριζω καθε φορα που θελω να κανω οτιδηποτε αλλο εκτος απο τη ληψη φωτο και βιντεο οπου ειναι καλυτερο συνηθως. Παρολα αυτα, το μενου του, οι περιορισμοι του(που οσο περναει ο καιρος βελτιωνονται γιατι αποκτα ιδιοτητες του ανδροιδ και του symbian που ειχαμε εδω και χρονια) και τα κολληματα του ειναι περισσοτερα απο αυτα των samsung. Οσο για τα κινεζικα, δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλα διαβαζοντας εδω βλεπω οτι ακομα δεν εχουν την πληροτητα του μενου και των επιλογων/ρυθμισεων που εχει ενα samsung. Τωρα αν εχουν αποκριση μερικα κλασματα του δευτερολεπτου καλυτερη κτλ κτλ, νομιζω οτι αυτα αφορουν youtubers και οχι την πραγματικη ζωη. Πηρα το pixel για δοκιμη και ειναι χειροτερο απο αι φον σε μενου. δεν το δουλεψα καθολου, ουτε καν σιμ δεν εβαλα και μπηκε αγγελια. Σιγουρα η samsung δε δινει το κατι παραπανω γιατι πουλαει ακομα, και επειδη θεωρω οτι εχουν δει το μαθημα απο nokia κτλ, θα δωσουν οταν θα αρχισουν να χανουν πραγματικα, γιαυτο και βγαινουν αρθρα για μεγαλες μπαταριες στο επομενο κτλ κτλ. Τα δινει με το σταγονομετρο για να εχει να δωσει και στο μελλον και να πουλαει τα ιδια με μικρες αναβαθμισεις. αντιθετα οι κινεζοι επειδη χανουν σε αλγοριθμους κτλ, δινουν specs γιατι ειναι πιο ευκολο. Επομενως θεωρω οτι απλα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει να αλλαζεις κινητο συχνα. Καθε 3 χρονια και λιγο ειναι, καθως τα κινητα σημερα ειναι υπερ αριστα, γρηγορα, και πληρη. το κρατας 3 χρονια, το εχεις και χωρις θηκη να το ευχαριστηθεις μετα τον 1ο χρονο και τελος. αυτη ειναι η αληθεια, ολα τα αλλα ειναι θεωριες. 11 4 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrstallone Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 11 ώρες πριν, dimitris1090T said: Πρεπει απο τις επιλογές για προγραμματιστή στο κινητό να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb. Και μετά να το συνδέσεις. Επίσης πρέπει να εχεις εγκατεστημένους και τους οδηγούς για samsung device. Αν πάλι δνε σου δείξει τίποτα δοκιμασε να το βάλεις και σε test mode πατώντας στο τηλέφωνο το *#0*# Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι παρόλο που κατέβασα και τους οδηγούς.. Από που κατέβασες την έκδοση 3.31;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Google secretly holding back One UI 7.0 release might explain Samsung’s delay Ξεκίνησαν οι θεωρίες. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Εγω λεω να παμε κατευθειαν στην 8 να τελειωνουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) δεν ξέρω τι λέτε παιδία αλλά διαβάζω και άρθρα που αναφέρουν σταθερό OneUI 7.0 με Android 15 για την σειρά S24 μέχρι και τον Μάιο, πλήρης απογοήτευση από την Sammy, πέφτει το κράξιμο της αρκούδας στα τεχνολογικά forums και όχι μόνο αλλά χέστηκε η Samsung το τι λένε οι πελάτες αφού μας βλέπει σαν €€€€€ όπως όλες μεγάλες εταιρίες άλλωστε. Edited 1 ώρα πριν by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Χαιρετώ την παρέα. Το έχετε πάρει το τελευταίο update; 빌드번호 : S928NKSS4AYA1 안드로이드 버전 : U(Android 14) 릴리즈 일자 : 2025-02-10 보안 패치 레벨 : 2025-02-01 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Άντε να δώσει το update επιτέλους να σταματήσει αυτή η κλάψα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 31 minutes ago, panosfx said: Άντε να δώσει το update επιτέλους να σταματήσει αυτή η κλάψα.... Αν σε ενοχλουμε να μη μας διαβαζεις... Μετα θα ξεκινήσουμε για την 16, να ξες.. Edited 59 λεπτά πριν by Gorge 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 52 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 52 λεπτά πριν Παιδιά δεν χρειάζεται αγωνία, εγώ έχω ετοιμαστεί πήρα νέο τζαμακι Anti-Reflective Samsung, Spigen Slim Armour & νέο πενάκι τώρα που το έβαλε 50% η Samsung και απλά περιμένω. Μόλις βγει Oneui 7 θα κάνω ολικό καθάρισμα νέο τζάμι θήκη & Format και στήσιμο από την αρχή για να το χαρώ ξανά το κινητό σαν καινούργιο. Δεν με συγκίνησε το S25 προσωπικά ιδικά για εμάς που έχουμε το S24. Θεωρώ πολύ τραγικό το Iphone 16 pro max να έχει οθόνη νεότερης τεχνολογίας από την Samsung... & το S25 να έχει την ίδια ακριβώς οθόνη με το S24. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 25 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 25 λεπτά πριν 26 minutes ago, nikosaek2121 said: Παιδιά δεν χρειάζεται αγωνία, εγώ έχω ετοιμαστεί πήρα νέο τζαμακι Anti-Reflective Samsung, Spigen Slim Armour & νέο πενάκι τώρα που το έβαλε 50% η Samsung και απλά περιμένω. Μόλις βγει Oneui 7 θα κάνω ολικό καθάρισμα νέο τζάμι θήκη & Format και στήσιμο από την αρχή για να το χαρώ ξανά το κινητό σαν καινούργιο. Δεν με συγκίνησε το S25 προσωπικά ιδικά για εμάς που έχουμε το S24. Θεωρώ πολύ τραγικό το Iphone 16 pro max να έχει οθόνη νεότερης τεχνολογίας από την Samsung... & το S25 να έχει την ίδια ακριβώς οθόνη με το S24. Πως είναι η θήκη spigen? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ τέτοια για το magsafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts