johnnyman25 Δημ. Δευτέρα στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:43 πμ Καλημέρα παιδιά! 😅😅😅 12 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbxgr Δημ. Δευτέρα στις 06:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:51 πμ 1000 plus τηλέφωνα και 2k βλέπε fold σειρά και πατάμε κάθε μέρα το κουμπάκι στις ρυθμίσεις για το update .. Επειδή μερικές εταιρείες βασικά η μοναδική εταιρεία που δεν έχει δώσει android 15 .. xiaomi one plus κάτι vivo και tcl την έχουν πάρει την αναβάθμιση από τα Χριστούγεννα. Εμείς απλά περιμένουμε πότε θα k@,;;:-,%"^σει να μας τη δώσει.. φτάσαμε απόκριες και ακόμα λανσάρουν το s25 την πατάτα με ai της χρονιάς.. ειλικρινά πότε ξανά samsung.. θα δοκιμάσω κάνα pixel που δεν έχω πιάσει ποτε στα χέρια μου. 3 1 Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Δευτέρα στις 07:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:02 πμ Εν τω μεταξύ ήδη έχουν αρχίσει και αλλάζουν κάποια εικονίδια σε εφαρμογές που ενημερώνονται για να είναι συμβατές μέ one ui 7 ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. Δευτέρα στις 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:07 πμ 58 minutes ago, MAFAdo said: Σου ηρθε ενημερωση φεβρουαριου τι CSC εχεις γιατι μονο τα κορεατικα εχουν παρει φεβρουαριου....Μπορεις λιγο να ανεβασεις την εικονα... Σωστά. Στην Κορέα το αγόρασα. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Δευτέρα στις 07:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:21 πμ 11 minutes ago, xrhstos1974 said: Σωστά. Στην Κορέα το αγόρασα. Σε ζηλευω φιλε....οποτε επειδη θα παρεις πρωτος οταν και οποτε βγει το one ui 7 στειλε μας να δουμε τι καλουδια θα εχει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Δευτέρα στις 07:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:54 πμ (edited) 1 hour ago, sbxgr said: θα δοκιμάσω κάνα pixel που δεν έχω πιάσει ποτε στα χέρια μου Αν δεν είχα ακουστικά, ρολόι, τηλεόραση κλπ. Θα το σκεφτόμουν.. Πάντως και στο δίπλα θέμα με το s25 λένε για μικροπροβληματα του ui. Δεν λέω ότι καλά κάνουν και αργούν, αλλά ότι κάπου το έχουν χάσει με τις ενημερώσεις γενικά. Μήπως να μειώσουν τις συσκευές; Edited Δευτέρα στις 08:01 πμ by Gorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ 2 ώρες πριν, xrhstos1974 said: Σωστά. Στην Κορέα το αγόρασα. Έχεις μαμά εγγραφή κλήσης; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. Δευτέρα στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:32 πμ 36 minutes ago, vastegial_74 said: Έχεις μαμά εγγραφή κλήσης; Ναι βέβαια. 3 ώρες πριν, MAFAdo said: Σε ζηλευω φιλε....οποτε επειδη θα παρεις πρωτος οταν και οποτε βγει το one ui 7 στειλε μας να δουμε τι καλουδια θα εχει.... Για να δούμε. Αν και δεν κοιτάω καθημερινά, ξεχνιέμαι... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Καλησπέρα, κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 2 μέρες προερχόμενος από OP 8 pro. Μία ερώτηση. Όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο το εικονίδιο. Πως μπορώ να το αλλάξω να φαίνεται ολόκληρη η ειδοποίηση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Δευτέρα στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:06 μμ 25 minutes ago, stathis1991 said: Καλησπέρα, κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 2 μέρες προερχόμενος από OP 8 pro. Μία ερώτηση. Όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο το εικονίδιο. Πως μπορώ να το αλλάξω να φαίνεται ολόκληρη η ειδοποίηση? Ευχαριστώ Λογικά έχεις ορίσει κλείδωμα οθόνης. Οπότε θα πας στις ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος και κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει απόκρυψη περιεχομένου. Εκεί μέσα μπορείς να ρυθμίσεις να εμφανίζεται και το περιεχόμενο της ειδοποίησης εκτός απο το εικονίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. Δευτέρα στις 10:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:57 μμ 3 ώρες πριν, dimitris1090T said: Λογικά έχεις ορίσει κλείδωμα οθόνης. Οπότε θα πας στις ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος και κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει απόκρυψη περιεχομένου. Εκεί μέσα μπορείς να ρυθμίσεις να εμφανίζεται και το περιεχόμενο της ειδοποίησης εκτός απο το εικονίδιο. Το έκανα αλλά και πάλι εμφανίζει μόνο το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. Τρίτη στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:34 μμ Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Τρίτη στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:36 μμ Just now, _dimdim_ said: Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; μια χαρα ειναι το 21. μείνε εκει... Για το s24 μονο για την οθονη και ισως την καμερα αναλογα τι θες απο ενα κινητό... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. Τρίτη στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:16 μμ (edited) 42 minutes ago, _dimdim_ said: Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; Kανενα προβλημα απολυτως. Καλυτερη διαχειριση/αυτονομια μπαταριας. Flat οθονη (πολυ σημαντικο για εμενα). Ισχυροτερος επεξεργαστης. Αν δε κανω λαθος και γρηγοροτερο μεσο αποθηκευσης. Καμερα δε ξερω/δε με νοιαζει.🤗 Edited Τρίτη στις 03:17 μμ by kek 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Τρίτη στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:19 μμ 44 minutes ago, _dimdim_ said: Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; Να πάρεις S24U... Σε όλα πολύ καλύτερο... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Τρίτη στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:06 μμ 3 ώρες πριν, _dimdim_ said: Έχω μείνει με το S21 Ultra και σκέφτομαι την μετάβαση στο S24 Ultra. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; Εγώ θα έλεγα μιας κ φτάνεις σε αυτό το μπάτζετ στα λεφτά βάλε λίγα παραπάνω να πας στο s25u που για τα δικά μου γούστα είναι ποιο όμορφο κ καλύτερο κράτημα στο χέρι. Όσο για το 21 με το 24 επειδή έχω κ τις δύο συσκευές όπως έχω αναφέρει το 24 στα χαρτιά είναι καλύτερο από το 21 αλλά όπως έχω αναφέρει πολλάκις φορές στην καθημερινότητα σου δεν θα καταλάβεις διαφορές. Πολύ καλές συσκευές κ οι δύο με τέρας αυτονομία κ το s21u. Μετά από τόσο χρόνια βγάζει κοντά στις 7 ώρες sot. Βέβαια γούστα του καθενός είναι η επιλογή της συσκευής κ αν έχεις βαρεθεί την παλιά σου συσκευή δεν το συζητάμε. Το μόνο που με έχει χαλάσει εμένα προσωπικά στο 24 χωρίς να μου δημιουργεί Βέβαια πρόβλημα είναι το σήμα που είναι χαμηλό με σχέση το 21, που στο ίδιο δίκτυο έχει παραπάνω γραμμές. Ψυχολογικό το όλο θέμα αλλά....κ έχουν αναφέρει στο 25 ότι εχει ακόμα καλύτερο σήμα άτομα που έφυγαν από 24 κ πήγαν ακόμα κ στο wifi. Ότι συσκευή πάντως κ να διαλέξεις καλορίζικη να είναι και μην αγχώνεσαι διαμάντι θα σου βγει. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. Τρίτη στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:21 μμ 4 ώρες πριν, _dimdim_ said: τι αρνητικά/προβλήματα θα λέγατε ότι έχει το S24 Ultra; Κοιτα, οταν βλεπεις σε ενα νημα 190 σελιδων, οι τελευταιες να αναλωνονται στο γιατι δεν εχει παρει το τελευταιο update η συσκευη και γιατι εχει καθυστερησει να δωσει το UI η Samsung για να κανει πωλησεις στη νεα ναυαρχιδα, τοτε καταλαβαινεις πως η συσκευη ειναι απροβληματιστη 😄 That said, ναι ολα καλα με την συσκευη, ναι προσωπικα δεν βλεπω κανενα προβλημα κλπ, αλλα αν σε παιρνει, πηγαινε στο s25u. Καθαρα γιατι ειναι πιο νεα συσκευη, αρα πιο future proof και παιζει να βγαινει στα ιδια πανω κατω χρηματα με τις εκπτωσεις κλπ. Just my 2 cents 4 2 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Τρίτη στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:23 μμ (edited) On 10/2/2025 at 8:38 ΜΜ, stathis1991 said: Υπάρχει τρόπος να δούμε τους κύκλους της μπαταρίας? Edited Τρίτη στις 07:24 μμ by dkon84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Τρίτη στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:37 μμ 13 minutes ago, dkon84 said: Υπάρχει τρόπος να δούμε τους κύκλους της μπαταρίας? Δες την τελευταία σελίδα του νήμα του s23 Ultra εχω γράψει τον τρόπο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ 28 minutes ago, dimitris1090T said: Δες την τελευταία σελίδα του νήμα του s23 Ultra εχω γράψει τον τρόπο Thanks μόλις το τσέκαρα.280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Τρίτη στις 09:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:04 μμ 1 ώρα πριν, Prattein_Aloga said: Κοιτα, οταν βλεπεις σε ενα νημα 190 σελιδων, οι τελευταιες να αναλωνονται στο γιατι δεν εχει παρει το τελευταιο update η συσκευη και γιατι εχει καθυστερησει να δωσει το UI η Samsung για να κανει πωλησεις στη νεα ναυαρχιδα, τοτε καταλαβαινεις πως η συσκευη ειναι απροβληματιστη 😄 Η αληθεια ειναι οτι τωρα κραζουμε που δεν παιρνουμε το νεο update. Που οταν το παρουμε θα χαλασει κατι και μετα θα κραζουμε που το χαλασε. Αλλιώς ειναι λιγο βαρετη η ολη φαση... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 07:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:52 πμ (edited) Καλημέρα,έχω ένα Galaxy A14 4G το οποίο είχα πάρει 100€ πριν σχεδόν δύο χρόνια και εδώ και μια βδομάδα περίπου έχω πάρει την ενημέρωση του Ιανουαρίου,επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα,ξέρει κανείς πότε θα πάρει το Android 15?ευχαριστώ Edited Τετάρτη στις 07:53 πμ by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:03 πμ 1 hour ago, George6633 said: Καλημέρα,έχω ένα Galaxy A14 4G το οποίο είχα πάρει 100€ πριν σχεδόν δύο χρόνια και εδώ και μια βδομάδα περίπου έχω πάρει την ενημέρωση του Ιανουαρίου,επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα,ξέρει κανείς πότε θα πάρει το Android 15?ευχαριστώ Θα καθυστερήσει λίγο να έρθει στην a14. Δεδομένου ότι πάει από την s σειρά και προς τα κάτω. Να ελπίζεις προς το καλοκαίρι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 09:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:32 πμ 26 minutes ago, Gorge said: Θα καθυστερήσει λίγο να έρθει στην a14. Δεδομένου ότι πάει από την s σειρά και προς τα κάτω. Να ελπίζεις προς το καλοκαίρι.. Ευχαριστώ πολύ,αυτό που ήθελα να δείξω κυρίως είναι ότι η Samsung δεν αφήνει τα κινητά της όπως κάποιες άλλες εταιρίες,είτε πρόκειται για την σειρά S είτε για την χαμηλότερη κατηγορία,οπότε καλύτερα μια σωστή ενημέρωση παρά μια ενημέρωση με προβλήματα απλά για να βγει.Το Α14 θα πάρει σίγουρα το 15 μιας και είναι μέσα στις συσκευές που έχει δηλώσει η εταιρία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:27 πμ (edited) 15 ώρες πριν, dimitris1090T said: Δες την τελευταία σελίδα του νήμα του s23 Ultra εχω γράψει τον τρόπο Πολύ χρήσιμο το post σου και σε ευχαριστούμε! 🫡 Βαλτο κι εδώ να υπάρχει η πληροφορία αν θες. Ορίστε κύριοι, τέτοιες δημοσιεύσεις θέλουμε που εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας γύρω από τη λειτουργικότητα των συσκευών μας κι όχι μιρλα,κλάψα και σπαμαρισμα κάθε τρεις και λίγο για το πότε θα έρθει το -οποιοδήποτε- update. Edited Τετάρτη στις 11:28 πμ by kek 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts