ilka71 Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος στην AOD τα εικονίδια ειδοποιησεων των εφαρμογών viber, whatsapp, sms κλπ σας είναι όλα άσπρα; παλαιότερα ήταν μωβ του viber, πράσινο του whatsapp κλπ. τώρα δεν καταλαβαίνεις από ποια εφαρμογή έχεις μήνυμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Αφού έχει διαφορετικό σχήμα πως δεν το καταλαβαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 57 minutes ago, ilka71 said: στην AOD τα εικονίδια ειδοποιησεων των εφαρμογών viber, whatsapp, sms κλπ σας είναι όλα άσπρα; παλαιότερα ήταν μωβ του viber, πράσινο του whatsapp κλπ. τώρα δεν καταλαβαίνεις από ποια εφαρμογή έχεις μήνυμα Ναι όλα άσπρα είναι στο 24... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 21 ώρες πριν, challenge143 said: Αφού έχει διαφορετικό σχήμα πως δεν το καταλαβαίνεις? ε δεν ειναι τοσο ευκολο ετσι με μια ματια απο μακρια να το καταλαβεις. στο lockstar εχει επιλογη να παιρνει το εικονιδιο το χρωμα της εφαρμογης,το εχω ενεργο αλλα δεν δουλευει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 hour ago, ilka71 said: ε δεν ειναι τοσο ευκολο ετσι με μια ματια απο μακρια να το καταλαβεις. στο lockstar εχει επιλογη να παιρνει το εικονιδιο το χρωμα της εφαρμογης,το εχω ενεργο αλλα δεν δουλευει. Δες αν έχεις ενεργή μια επιλογή από τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων, ώστε να φαίνονται τα κανονικά εικονίδια - χρώματα των εφαρμογών (συγνώμη αλλά δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Πέμπτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:34 μμ Παιδιά ενημερώνω για το παλικάρι που αναφέρει για τις χαμένες κλήσεις γιατί έχω σταματήσει την ρουτίνα που έχω βάλει για να δω τι παίζει κ η διαπίστωση με έναν συνάδελφο που έχει s22u cosmote στο 5g στο ίδιο κτήριο με 3 γραμμές ισχύς σήματος δεν έχασε μες στην μέρα ούτε μία κλήση, με παραπάνω κλήσεις από μένα κ εγώ με 4g με μία σπάνια 2 γραμμές, στις 11 κλήσεις έχασα 2 με Vodafone. Άρα παιδιά είναι καθαρά θέμα παροχου κ σήματος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Σάββατο στις 11:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:28 πμ Μιας και από αύριο αναμένεται η 1 ui 7 beta και θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να ψαχνόμαστε. Ήθελα να ρωτήσω κάτι με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε σε γερμανικό region. Μέσω του samfrew tool που το έψαξα δεν βγάζει επιλογή για γερμανικό καθώς υπάρχει το ευρωπαϊκό που έχουν όλα πλέον. Ισχύει πώς μπορείς να αλλάξεις μέσω του samsung account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:59 πμ Όταν ανοίγω το Google assistant και επιλέγω "Unlock more assistant features" λαμβάνω ξανά και ξανά το μήνυμα "ελέγξτε τη σύνδεσή σας και δοκιμάστε ξανά". Εξυπακούεται ότι δεν έχει να κάνει με τη σύνδεσή μου και συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που αγόρασα το τηλέφωνο. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. Κυριακή στις 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:43 πμ 43 minutes ago, oregon said: Όταν ανοίγω το Google assistant και επιλέγω "Unlock more assistant features" λαμβάνω ξανά και ξανά το μήνυμα "ελέγξτε τη σύνδεσή σας και δοκιμάστε ξανά". Εξυπακούεται ότι δεν έχει να κάνει με τη σύνδεσή μου και συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που αγόρασα το τηλέφωνο. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο; Άλλαξε γλώσσα βαλε αγγλικά .κανε την διαδικασία. Ναι μετα ξανα βαλε ελληνικα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 02:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:19 μμ 2 ώρες πριν, nikosz75013 said: Άλλαξε γλώσσα βαλε αγγλικά .κανε την διαδικασία. Ναι μετα ξανα βαλε ελληνικα Το assistant το έχω στα αγγλικά, χρειάζεται να αλλάξει η γλώσσα και στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. Κυριακή στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:04 μμ 44 minutes ago, oregon said: Το assistant το έχω στα αγγλικά, χρειάζεται να αλλάξει η γλώσσα και στο τηλέφωνο; Ναι 2 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Έχετε πάρει όλοι ενημέρωση λογισμικού Νοεμβρίου; Σε Ταϊλάνδη είναι ακόμα Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. Χθες στς 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:50 μμ (edited) Κάτοχος του s24 ultra από σήμερα μετά από 3,5 χρόνια με το εξαιρετικό s21+. Μια ερώτηση παιδιά, στην προηγούμενη συσκευή μου είχα βάλει μια μεμβράνη προστασίας από τα i repair με 15 από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να κάνω το ίδιο και για το s24 ultra? Δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ ακόμα, φοράει κάποια μεμβράνη εργοστασιακή ήτελικα να ασχοληθώ εγώ? Εάν ναι, έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνεται όπου την περνάνε οι ίδιοι? και μια ακόμα ερώτηση, ενώ μου ήρθε notification ότι πρόκειται να βρέξει, δεν μπορώ να βρω το εικονίδιο της εφαρμογής **Καιρος**. τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί?? Edited 23 ώρες πριν by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Να 'μαι κι εγω, μετα το s23u που πηγε στον αδερφο μου. Το εχω δυο μερες, αλλα παρατηρω οτι η μπαταρια σαν να κραταει λιγοτερο απο το s23u και θερμαινεται περισσοτερο. Ισχυει αυτο, ή πρεπει να κανω format παλι, ακομα δεν το πηρα? 😅 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, pexths said: Κάτοχος του s24 ultra από σήμερα μετά από 3,5 χρόνια με το εξαιρετικό s21+. Μια ερώτηση παιδιά, στην προηγούμενη συσκευή μου είχα βάλει μια μεμβράνη προστασίας από τα i repair με 15 από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να κάνω το ίδιο και για το s24 ultra? Δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ ακόμα, φοράει κάποια μεμβράνη εργοστασιακή ήτελικα να ασχοληθώ εγώ? Εάν ναι, έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνεται όπου την περνάνε οι ίδιοι? και μια ακόμα ερώτηση, ενώ μου ήρθε notification ότι πρόκειται να βρέξει, δεν μπορώ να βρω το εικονίδιο της εφαρμογής **Καιρος**. τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί?? Καλορίζικο, καλοταξιδο φίλε μου! Δεν έχει καμία μεμβράνη πάνω, οπότε ασχολησου εσύ. Επειδή η οθόνη έχει την ιδιότητα να μειώνει τις αντανακλάσεις, είναι μονόδρομος η φάση. Υπάρχει η γνήσια μεμβράνη της Samsung που κρατάει αυτή την ιδιότητα αλλά γεμίζει εύκολα δαχτυλιες... Αν δε σε νοιαζει η ιδιότητα αυτή, τότε πας σε τζάμι μιας και η συσκευή δεν έχει φλατ οθόνη και τοποθετείται εύκολα κάποιο. Όσο για το εικονίδιο του καιρού, πάτα πάνω στο widget στην αρχική οθόνη. Όταν ανοίξει η εφαρμογή τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την επιλογή εμφάνιση καιρός στην οθόνη εφαρμογών Edited 19 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν On 18/11/2024 at 10:49 ΜΜ, xalaros said: Έχετε πάρει όλοι ενημέρωση λογισμικού Νοεμβρίου; Σε Ταϊλάνδη είναι ακόμα Οκτωβρίου. Όντως Ταϊλάνδη και εγώ και δεν έχω πάρει update Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Δεν είναι μονόδρομος… υπάρχει η λύση της Flolab … μια σελίδα πιο πίσω Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια κ είναι πραγματικά κορυφαία σε αυτήν την κατηγορία. Edited 4 ώρες πριν by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, xabos said: Δεν είναι μονόδρομος… υπάρχει η λύση της Flolab … μια σελίδα πιο πίσω Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια κ είναι πραγματικά κορυφαία σε αυτήν την κατηγορία. Της Flolab είναι αυτή που έχει παρόμοια ιδιότητα? Αν είναι έτσι τότε λάθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 ώρες πριν, xabos said: Δεν είναι μονόδρομος… υπάρχει η λύση της Flolab … μια σελίδα πιο πίσω Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια κ είναι πραγματικά κορυφαία σε αυτήν την κατηγορία. Βλεπω οτι η εταιρια ειναι απο Αμερικη ? Μηπως εχει +τελωνειο στην τιμη? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Κανονικά θα έπρεπε… αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα να πληρώσω τίποτα .. Περιμένω σήμερα το δέμα .. ατελώς .. κ θα ενημερώσω για εντυπώσεις Edit: το βλέπω κ νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσθετο τζάμι .. θέλει πολύ προσπάθεια για να καταλάβεις ότι μπήκε SCREEN PROTECTOR.., Αυτή την φορά η συσκευασία είχε μέσα δύο τεμάχια.... Όποιος παραλάβει την έκδοση με το ένα τεμάχιο , έχει δωρεάν αντικατάσταση για ένα χρόνο , όσες φορές χρειαστεί.. αρκεί να στείλει μια φωτογραφία με το ράγισμα / σπάσιμο…. όσο μικρό κ αν είναι κ πληρώνει μόνο τα έξοδα αποστολής … express (total 10 days ) 9.95€ Edited 3 ώρες πριν by xabos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts