Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο πως τα παει με τις κλησεις..ποιοτητα κλησεις?? χαμενες κλησεις εχει?? κανει διακοπες κυριως αναφερομαι σε 5g δικτυα .

θελω να αλλαξω το s23U γι'αυτο τον λογο γιατι το φαινομενο οτι δεν με ακουνε  και οτι κοβετε η γραμμη εχει γινει καθημερινο..και ψαχνομαι για μια ιδια συσκευη και η αναβαθμιση στο s24U φανταζει ιδανικη,

my old profile -----> RAVER

Αυτό ίσως να είναι θέμα παρόχου και όχι συσκευής.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

7 minutes ago, Serafeim1981 said:

Αυτό ίσως να είναι θέμα παρόχου και όχι συσκευής.

ειναι θεμα συσκευης.εχει αναφερθει το "μονιμο" προβλημα αυτο και σε φορουμ της samsung.

επισης εχει δουλεψει και με αλλες συσκευες και το προβλημα λυνετε.

εχω cosmote και μενω σε αστικο κεντρο και γενικοτερα δεν ειχα ποτε προβλημα.

ομως τωρα εχω..η ερωτηση μου παραμενει πως ειναι σε ποιοτητα κλησης το τηλεφωνο αυτο..

Εγω συνεχίζω τελικά και εχω πρόβλημα μετα το τελευταιο update.Καποιες κλησεις δε μπορω να τις απαντήσω και και καποιες θέλει δευτερη προσπαθεια για να τις εκτελέσω...

6 ώρες πριν, ktikti said:

Το κινητο πως τα παει με τις κλησεις..ποιοτητα κλησεις?? χαμενες κλησεις εχει?? κανει διακοπες κυριως αναφερομαι σε 5g δικτυα .

θελω να αλλαξω το s23U γι'αυτο τον λογο γιατι το φαινομενο οτι δεν με ακουνε  και οτι κοβετε η γραμμη εχει γινει καθημερινο..και ψαχνομαι για μια ιδια συσκευη και η αναβαθμιση στο s24U φανταζει ιδανικη,

Ποιότητα κλήσεις κ τα λοιπά το κινητό τα πάει πολύ καλά σε 5g κ 4g το είχα αναφέρει και εγώ σε Vodafone χάνω κλήσεις αλλά έχω φτιάξει ρουτίνα σπίτι κ δουλειά να γυρνάει σε 2g κ έτσι ποτέ δεν χάνω κλήση.  Κ έξω στο δρόμο με αυτόν τον τρόπο σπάνια να χάσω κλήση με καλό σήμα. 

Έχω κάνει την παραγγελία… κ είμαι σε αναμονή παραλαβής..

υπάρχει κάποιο μέλος εδώ μέσα που να έχει τοποθετήσει την Flolab…!!

Flolab

και εδώ

Edited by xabos

4 ώρες πριν, challenge143 said:

Ποιότητα κλήσεις κ τα λοιπά το κινητό τα πάει πολύ καλά σε 5g κ 4g το είχα αναφέρει και εγώ σε Vodafone χάνω κλήσεις αλλά έχω φτιάξει ρουτίνα σπίτι κ δουλειά να γυρνάει σε 2g κ έτσι ποτέ δεν χάνω κλήση.  Κ έξω στο δρόμο με αυτόν τον τρόπο σπάνια να χάσω κλήση με καλό σήμα. 

2g στο κινητο μου δεν γινετε..ασε που δεν εχει και την λειτουργια αυτη το s23u που εχω.αρα μου λες οτι το προβλημα παραμενει..

3 ώρες πριν, ktikti said:

2g στο κινητο μου δεν γινετε..ασε που δεν εχει και την λειτουργια αυτη το s23u που εχω.αρα μου λες οτι το προβλημα παραμενει..

Δεν έχανα καμία κλήση ούτε με 23ultra ούτε με 24ultra με Cosmote. Σπάνια είχα SMS χαμένης κλήσης, 1 φορά το μήνα ας πούμε. Μήπως το δίκτυο είναι προβληματικό στην περιοχή σας; εγώ λόγω δουλειάς καθημερινά κινούμαι σε 5-6 περιοχές της Αθήνας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχουν θέμα οι συσκευές παιδιά, κάτι με τις εταιρείες κινητής παίζει. 

Παίδες είναι θέμα δικτύου οι χαμένες κλήσεις. Έχω στο κινητό 2 Sim. Μια Cosmote και μια Vodafone. Με την Cosmote δεν έχω ποτέ όμως χαμένες κλήσεις αντίθετα με την Vodafone σχεδόν καθημερινά. Και για να σας προλάβω έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε όταν μιλάω στην μια γραμμή και με καλούν στην άλλη να κάνει προώθηση όπως και συμβαίνει. 

Επίσης το ίδιο θέμα με εμένα με χαμένες κλήσεις της Vodafone αντιμετωπίζουν και άλλα άτομα στην εταιρεία που έχουν και αυτοί άλλες συσκευές ανεξαρτήτου κατασκευαστή. 

49 minutes ago, George K said:

Παίδες είναι θέμα δικτύου οι χαμένες κλήσεις. Έχω στο κινητό 2 Sim. Μια Cosmote και μια Vodafone. Με την Cosmote δεν έχω ποτέ όμως χαμένες κλήσεις αντίθετα με την Vodafone σχεδόν καθημερινά. Και για να σας προλάβω έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε όταν μιλάω στην μια γραμμή και με καλούν στην άλλη να κάνει προώθηση όπως και συμβαίνει. 

Επίσης το ίδιο θέμα με εμένα με χαμένες κλήσεις της Vodafone αντιμετωπίζουν και άλλα άτομα στην εταιρεία που έχουν και αυτοί άλλες συσκευές ανεξαρτήτου κατασκευαστή. 

Τόσα χρόνια με κινητά, πλέον πρέπει να το έχετε καταλάβει.

Είναι η Cosmote και μετά όλοι οι άλλοι.

Όταν βλέπεις κάποιον και δεν έχει πρόβλημα στην συνομιλία του τότε έχει cosmote.

Αν έχει πρόβλημα τότε έχει wind η vodafone ένας απο τους 2 συνομιλητές και αυτό στις 95% των περιπτώσεων.

On 9/10/2024 at 10:29 ΠΜ, rolexakias said:

Καλημέρα στη παρέα, έχετε πάρει όλοι την 6.1.1 γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 6.1,ευχαριστώ. 

9 ώρες πριν, DjTony said:

Δεν έχανα καμία κλήση ούτε με 23ultra ούτε με 24ultra με Cosmote. Σπάνια είχα SMS χαμένης κλήσης, 1 φορά το μήνα ας πούμε. Μήπως το δίκτυο είναι προβληματικό στην περιοχή σας; εγώ λόγω δουλειάς καθημερινά κινούμαι σε 5-6 περιοχές της Αθήνας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχουν θέμα οι συσκευές παιδιά, κάτι με τις εταιρείες κινητής παίζει. 

δεν εχω κανενα προβλημα με το δικτυο.αντιθετως το παλιο s10 που εχω κρατησει και επισς δουλευω με αλλη καρτα cosmote δεν εχει κανενα θεμα.

4 ώρες πριν, George K said:

το κινητο το εχω 1 χρονο.αρχικα ειχα νοβα..εκανα αλλαγη και πηγα σε κοσμοτε..και το προβλημα δεν λυθηκε..αντιθετως μετα το update το τελευταιο ολες οι κλησεις ακουγομαι σαν να ειμαι μεσα σε πηγαδι.ολοι λενε δεν με ακουνε.

3 ώρες πριν, agriniopk said:

Τόσα χρόνια με κινητά, πλέον πρέπει να το έχετε καταλάβει.

Είναι η Cosmote και μετά όλοι οι άλλοι.

Όταν βλέπεις κάποιον και δεν έχει πρόβλημα στην συνομιλία του τότε έχει cosmote.

Αν έχει πρόβλημα τότε έχει wind η vodafone ένας απο τους 2 συνομιλητές και αυτό στις 95% των περιπτώσεων.

κοσμοτε εχω.το προβλημα στο s23U ειναι γνωστο και ακομη να λυθει.μια αναζητηση σε φορουμ samsung members θα σας διαφωτισει..απλα ελεγα μηπως στο S24U το προβλημα εχει εξαφανιστει..αλλα καποιοι αναφερθηκανε οτι υπαρχει ακομη προβλημα.και παλι δεν ειναι θεμα παροχου.ειναι θεμα μοντεμ.εγω το εχω μονιμα γυρισμενο σε 4g και εχω σημα 1 γραμμη .και η κληση ειναι χαλια.

ειμαι σε αναζητηση κινητου..και ψαχνομαι.απλα τα πραγματα..ομως κατι "παιδικες ασθενειες" ακομη να διορθωθουν

5 ώρες πριν, ktikti said:

δεν εχω κανενα προβλημα με το δικτυο.αντιθετως το παλιο s10 που εχω κρατησει και επισς δουλευω με αλλη καρτα cosmote δεν εχει κανενα θεμα.

το κινητο το εχω 1 χρονο.αρχικα ειχα νοβα..εκανα αλλαγη και πηγα σε κοσμοτε..και το προβλημα δεν λυθηκε..αντιθετως μετα το update το τελευταιο ολες οι κλησεις ακουγομαι σαν να ειμαι μεσα σε πηγαδι.ολοι λενε δεν με ακουνε.

κοσμοτε εχω.το προβλημα στο s23U ειναι γνωστο και ακομη να λυθει.μια αναζητηση σε φορουμ samsung members θα σας διαφωτισει..απλα ελεγα μηπως στο S24U το προβλημα εχει εξαφανιστει..αλλα καποιοι αναφερθηκανε οτι υπαρχει ακομη προβλημα.και παλι δεν ειναι θεμα παροχου.ειναι θεμα μοντεμ.εγω το εχω μονιμα γυρισμενο σε 4g και εχω σημα 1 γραμμη .και η κληση ειναι χαλια.

ειμαι σε αναζητηση κινητου..και ψαχνομαι.απλα τα πραγματα..ομως κατι "παιδικες ασθενειες" ακομη να διορθωθουν

Δοκίμασες να πάρεις νέα κάρτα, ποιο νέα έκδοση βασικά κάρτας sim ?

Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ο παροχος oπως λένε τα παιδιά.  Στο παλιό κινητό που είχα σε 21υ που είχα 2 κάρτες Vodafone κ cosmote σε Vodafone έχανα κλήσεις σε cosmote όχι.  Τώρα με το 24 που έχω μόνο Vodafone αν το αφήσω 4g?η 5g χάνω κλήσεις αλλά με την ρουτίνα που έχω βρει δεν χάνω. βέβαια μην ξεχνάτε ότι έχω αναφέρει στα σημεία που χάνω κλήση είναι με κακό σήμα.  Όταν έχω καλό σήμα δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί. 

4 minutes ago, agriniopk said:

Αυτό δεν το έχω σκεφτεί εγώ, λες; η κάρτα μου είναι 3 με 4 χρόνια που έχω.  

https://www.skroutz.gr/s/49383933/Whitestone-Dome-Glass-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-S24-Ultra.html

Μακραν το καλυτερο screen protector.

Εχω δοκιμασει της Samsung. Καλο χωρις αντανακλασεις αλλα μετα απο 5 μερες ολο γρατζουνιες.

Εβαλα μετα το Torras. Καλο αλλα λες και εχεις βαλει καθρεφτη.

Εβαλα το Spigen. Μια απο τα`ιδια.

Μετα πηγα σε Ringke. Παλι θεματα.

Σε ολα ειχα θεματα με το δαχτυλικο.

Εχω εδω και 2 μηνες το Whitestone και εχω ησυχασει. Δαχτυλικο αμμεσοτατο. Γρατζουνιες ουτε κατα διανοια.

Το μονο που δεν εχει ειναι η μη αντανακλαση που ειχε το γνησιο της Sammy. Βεβαια ειναι ανωτερο σε αυτο τον τομεα απο ολα τα παραπανω. Ενα σκαλι κατω απο της Sammy.

Ειναι και λιγο μπελαλιδικο στην τοποθετηση αλλα σε αποζημιωνει απολυτα. Τελος.

Καλησπέρα παιδιά. Σε σχέση με το s21 ultra ο ήχος του μου μοιάζει ποιο αδύναμος. Το έχει διαπιστώσει κάποιος; 

Edited by marlborakis

7 ώρες πριν, agriniopk said:

απριλιο εχω κανει νεα συνδεση.μια χαρα δουλευει η καρτα..μια χαρα δουλευει και σε αλλα κινητα.το κινητο ειναι το προβλημα..

Μπορείς να το στείλεις στο service για έλεγχο. Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις wificall και volte να δεις τι γίνεται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα σας

Υπάρχει καποιος τροπος να έχουμε την εφαρμογη notes στο υπολογιστη μας

και να συγχρονίζει με την εφαρμογή του κινητού.

Παλία την υποστιριζε το Microsoft store τωρα δεν υπάρχει.

Ευχαριστω

1 ώρα πριν, fraggreg said:

Καλησπέρα σας

Υπάρχει καποιος τροπος να έχουμε την εφαρμογη notes στο υπολογιστη μας

και να συγχρονίζει με την εφαρμογή του κινητού.

Παλία την υποστιριζε το Microsoft store τωρα δεν υπάρχει.

Ευχαριστω

https://www.xda-developers.com/get-samsung-notes-windows-10-app/

13 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Μπορείς να το στείλεις στο service για έλεγχο. Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις wificall και volte να δεις τι γίνεται.

wifi call μονιμα απενεργοποιημενο.το volte δεν μου δινει την δυνατοτητα.τελος παντων..μου χει σπασει τα νευρα..και βλεπω οτι το προβλημα σε ενα μικρο ποσοστο χρηστων παραμενει και στο s24 ultra που ειναι ο μελλοντικος μου στοχος για τηλεφωνο.περιμενω το νεο update μηπως και διορθωθει...απο το πουθενα βγηκε προβλημα..

ευχαριστω για τις απαντησεις σας 🙂

On 7/11/2024 at 8:28 ΠΜ, koloko said:

Ολοι λενε πως πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη. 

Παιδια ειδατε συγκριτικά με το s25 ultra? Ποι ει αι η αποψη σας. Εδω λενε οτι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με το δικο μας

Που λένε ότι είναι τεράστια αναβάθμιση; 

On 7/11/2024 at 7:49 ΜΜ, xabos said:

Έχω κάνει την παραγγελία… κ είμαι σε αναμονή παραλαβής..

υπάρχει κάποιο μέλος εδώ μέσα που να έχει τοποθετήσει την Flolab…!!

Flolab

Ενημέρωσε μας όταν με το καλό παραλάβεις....

Αναβαθμιση εννοώ στην δυναμη του κινητού στον επεξεργαστή  κατα τα αλλα τι ειχες Γιάννη τι ειχα πάντα 

18 ώρες πριν, smyrali said:

Που λένε ότι είναι τεράστια αναβάθμιση; 

Ενημέρωσε μας όταν με το καλό παραλάβεις....

Το χρησιμοποιώ εδώ κ τρία χρόνια στο iPhone…

το αποτέλεσμα Είναι πραγματικά όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα τους…

στο 16  με τα πολύ πιο στενά περιθώρια στα άκρα …έχει μαύρο πλαίσιο περιμετρικά που καλύπτει ένα μικρό μέρος της οθόνης..

όταν μπει στην συσκευή την επόμενη εβδομάδα… θα επανέλθω με κριτική.

On 9/11/2024 at 7:47 ΜΜ, fraggreg said:

Ευχαριστω πολύ

2 τροποι: 

https://www.reddit.com/r/GalaxyBook/comments/15v05bv/samsung_notes_does_not_run_on_nongalaxy_book/?rdt=60365

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷