Kostas_Ts_86 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, theoalex50 said: Μεσω samsung cloud απο οτι καταλαβα γινεται αυτο . Κανοντας το απλα με προτρεπει να κανω αντιγραφο ασφαλειας για το google calendar. Οποτε επρεπε να γινει στο παλιο. Αρα οτι ειχα το εχω χασει σωστα? Σίγουρα θα έπρεπε να είχε γίνει συγχρονισμός στο παλιό πρώτα. Νομίζω μέσω Samsung cloud συγχρονίζει το ημερολόγιο της Samsung μόνο. Εσύ είπες για το Google calendar που συγχρονίζει μέσω Gmail account. Sorry αν κατάλαβα λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) 7 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Σίγουρα θα έπρεπε να είχε γίνει συγχρονισμός στο παλιό πρώτα. Νομίζω μέσω Samsung cloud συγχρονίζει το ημερολόγιο της Samsung μόνο. Εσύ είπες για το Google calendar που συγχρονίζει μέσω Gmail account. Sorry αν κατάλαβα λάθος Οχι μια χαρα τα ειπες εσυ, εγω δεν ειχα προσεξει τι ημερολογιο ειχα. Ειχα το Samsung Calendar, απο οτι φαινεται δυστυχως μονο του δεν κανει συγχρονισμο οποτε τα εχασα οτι ειχα σημειωμενα.... Ευχαριστω για την βοηθεια ! Edited 28 Σεπτεμβρίου by theoalex50 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, theoalex50 said: Οχι μια χαρα τα ειπες εσυ, εγω δεν ειχα προσεξει τι ημερολογιο ειχα. Ειχα το Samsung Calendar, απο οτι φαινεται δυστυχως μονο του δεν κανει συγχρονισμο οποτε τα εχασα οτι ειχα σημειωμενα.... Ευχαριστω για την βοηθεια ! Νομίζω μπορούσες να το ρυθμίσεις να γίνεται αυτόματα αλλά τώρα....κρίμα πάντως. Την έχω παθει κι εγώ με συγχρονισμους κλπ στο παρελθόν κι έτσι έμαθα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Καλησπερα παιδιά εχω 15 pro max να παω σε s24 ultra αξιζει η μετάβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 38 minutes ago, chris_amg said: Καλησπερα παιδιά εχω 15 pro max να παω σε s24 ultra αξιζει η μετάβαση; Είναι συσκευές ίδιας γενιάς, οι οποίες μάλιστα οδεύουν (το iPhone 15 Pro Max ήδη θεωρείται ξεπερασμένο) προς αντικατάσταση από την επόμενη γενιά. Μήπως να κάνεις υπομονή για να πας στο S25U όταν κυκλοφορήσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του S24 ultra προερχόμενος από S23 ultra. Ευχαριστημένος από πλευράς αυτονομίας μπαταρίας ,δυστυχώς στο s23 ultra κατάστρεψαν την μπαταρία του με τα τελευταία update καθώς επίσης και το zoom. Στο s24 ultra από πλευράς κάμερας δυστυχώς η έλλειψη του telephoto 10x σε 5x είναι εμφανής. Ήμουν στο τσακ να πάρω το Xiaomi 14 ultra αλλά λόγω γκουμουτσας κάμερας και κακής αυτονομίας σε μπαταρία πήγα στο s24 ultra. Νομιζω όμως ότι το Xiaomi 14 ultra πρέπει να έχει καλύτερη κάμερα ειδικά στο zoom. Έχει δοκιμάσει κανείς και τα δύο τηλέφωνα να μας πει εντυπώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 26 minutes ago, gthebest said: Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του S24 ultra προερχόμενος από S23 ultra. Ευχαριστημένος από πλευράς αυτονομίας μπαταρίας ,δυστυχώς στο s23 ultra κατάστρεψαν την μπαταρία του με τα τελευταία update καθώς επίσης και το zoom. Στο s24 ultra από πλευράς κάμερας δυστυχώς η έλλειψη του telephoto 10x σε 5x είναι εμφανής. Ήμουν στο τσακ να πάρω το Xiaomi 14 ultra αλλά λόγω γκουμουτσας κάμερας και κακής αυτονομίας σε μπαταρία πήγα στο s24 ultra. Νομιζω όμως ότι το Xiaomi 14 ultra πρέπει να έχει καλύτερη κάμερα ειδικά στο zoom. Έχει δοκιμάσει κανείς και τα δύο τηλέφωνα να μας πει εντυπώσεις ; Είχα το 24 και το ξαναδωσα και πήρα 23. Το ζουμ που χάλασε που λες θα το φτιάξουν με ενημέρωση. Όπως έφτιαξαν το τριγμο όταν μετακινούσες τη κάμερα διαγώνια. Το μόνο κινητό που έχει καλύτερο ζουμ από το 23 ultra, είναι το vivo x100 ultra! Το 23 έρχεται δεύτερο, και τρίτο προσωπικά ,το 14 ultra η oppo find x7 ultra. Το 24 ultra μέχρι 9.9 είναι καλό. Από το 10 και πάνω είναι σαν να τραβάς με 15 pro max! Και χωρια η οθόνη που είναι απάτη αυτό με τη φωτεινότητα.. Τα update δεν καταστρέφουν μόνο ένα μοντέλο, κάτσε να δεις και στο 24 τι το περιμένει .. 😛 φυσικά μετά το φτιάχνουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Γειά σας, μπορώ να έχω δύο esim; Όπως έχω τώρα 1 esim και 1 κάρτα ,να βγάλω την κάρτα και να βάλω esim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλησπέρα μέχρι την τελευταία αναβάθμιση μπορούσα να χρησιμοποιήσω το s pen και να μεταφράσω από τα αγγλικά στα ελληνικά,τώρα χάθηκε η ελληνική γλώσσα , ξέρετε τίποτα για αυτό; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, gmarvel said: Παιδιά καλησπέρα μέχρι την τελευταία αναβάθμιση μπορούσα να χρησιμοποιήσω το s pen και να μεταφράσω από τα αγγλικά στα ελληνικά,τώρα χάθηκε η ελληνική γλώσσα , ξέρετε τίποτα για αυτό; Το αφαίρεσαν! Αν ρωτήσεις γιατί....γιατί έτσι μπορούσαν! Κοινώς μας έχουν λίγο χεσμενους.... Edited 30 Σεπτεμβρίου by Kostas_Ts_86 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Το αφαίρεσαν! Αν ρωτήσεις γιατί....γιατί έτσι μπορούσαν! Κοινώς μας έχουν λίγο χεσμενους.... Όσο πάνε και αφαιρούν ελληνικά στοιχεία από το τηλέφωνο αντί να προσθέτουν... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Just now, azaaza said: Όσο πάνε και αφαιρούν ελληνικά στοιχεία από το τηλέφωνο αντί να προσθέτουν... Πριν κάτι μήνες μας απασχολούσε αν θα αποκτήσει τα ελληνικά η ΑΙ για μετάφραση στην κλήση κλπ...Τώρα θα πρέπει να μας απασχολεί αν θα γράφουμε greeklish μελλοντικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου (edited) δυστυχως μας εχουν μην πω τιποτα σαν χωρα δυστυχως....βασικα αν τους ρωτησεις που ειναι η ελλαδα το πιθανοτερο θα ειναι να μην ξερουν να σου απαντησουν Edited 30 Σεπτεμβρίου by lagoudakis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Ε δεν έχουν κ άδικο έτσι όπως μας έχουν καταντήσει σαν χώρα. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή κ θα βγούμε πολύ εκτός θέματος. Πάμε παρακάτω... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Από ότι είδα έχει να κάνει με το AI έβγαλαν το απλό translate και καλά το αναβάθμισαν με το AI ,η γυναίκα μου που έχει το s23 ultra και δεν έχει πάρει το update το έχει κανονικά, η Google να είναι καλά και συνεχίζουμε.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου Πριν λίγες ημέρες πήρε η αδερφή μου το S24U και έπεσε ξανά στα χέρια μου για σεταρισμα και τα σχετικά... Αμέσως μετά το στήσιμο της συσκευής, το πρώτο που έκανα, τεσταρα το ινσταγκραμ καθώς είχα πρόβλημα όταν είχα παλιά τη συσκευή...με λύπη και απογοήτευση, είδα ότι κάνει ακριβώς το ίδιο με τότε και ομολογουμένως ξενέρωσα αλλά μετά από λίγο ανακουφιστηκα γιατί πήγα σε 15 PM. Αυτό που καταλαβαίνω όμως, είναι ότι δεν είναι κάποιο πρόβλημα, καθώς δεν μπορώ να βρω κάτι στο ίντερνετ σχετικά με αυτό. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί συμπεριφέρεται έτσι το ινσταγκραμ μόνο στο S24U (εάν ενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση δεν το κάνει). Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, οπότε θα ρωτήσω όσο πιο απλά μπορώ κι εννοείται θα ανεβάσω βίντεο (ελπίζω να φαίνεται). Σε οποιαδήποτε φωτογραφία στην αρχική του ινσταγκραμ, περνάει κάτι σαν φίλτρο και χαλάει η ποιότητα (πιξελιαζει). Εσείς παρατηρείτε κάτι τέτοιο ή είναι όλα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου @Kostas_Ts_86 καλό θα ήταν να ανεβάσεις κάποιο βίντεο κ από τις δύο συσκευές να καταλάβουμε λίγο τις διαφορές που εννοείς. Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι ότι σου αλλοιώνει την ανάλυση ενώ στο iPhone όχι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου 14 minutes ago, challenge143 said: @Kostas_Ts_86 καλό θα ήταν να ανεβάσεις κάποιο βίντεο κ από τις δύο συσκευές να καταλάβουμε λίγο τις διαφορές που εννοείς. Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι ότι σου αλλοιώνει την ανάλυση ενώ στο iPhone όχι. Ακριβώς αυτό και μάλιστα δοκίμασα το ινσταγκραμ και σε άλλες συσκευές (S22U, xiaomi 11T Pro, iPhone). Θα ανεβάσω το βράδυ βίντεο γιατί δεν έχω τη συσκευή τώρα. Απλά δεν το κάνει ούτε όταν κάνω καταγραφή οθόνης, οπότε το βίντεο θα είναι τραβηγμένο από άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Πριν λίγες ημέρες πήρε η αδερφή μου το S24U και έπεσε ξανά στα χέρια μου για σεταρισμα και τα σχετικά... Αμέσως μετά το στήσιμο της συσκευής, το πρώτο που έκανα, τεσταρα το ινσταγκραμ καθώς είχα πρόβλημα όταν είχα παλιά τη συσκευή...με λύπη και απογοήτευση, είδα ότι κάνει ακριβώς το ίδιο με τότε και ομολογουμένως ξενέρωσα αλλά μετά από λίγο ανακουφιστηκα γιατί πήγα σε 15 PM. Αυτό που καταλαβαίνω όμως, είναι ότι δεν είναι κάποιο πρόβλημα, καθώς δεν μπορώ να βρω κάτι στο ίντερνετ σχετικά με αυτό. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί συμπεριφέρεται έτσι το ινσταγκραμ μόνο στο S24U (εάν ενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση δεν το κάνει). Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, οπότε θα ρωτήσω όσο πιο απλά μπορώ κι εννοείται θα ανεβάσω βίντεο (ελπίζω να φαίνεται). Σε οποιαδήποτε φωτογραφία στην αρχική του ινσταγκραμ, περνάει κάτι σαν φίλτρο και χαλάει η ποιότητα (πιξελιαζει). Εσείς παρατηρείτε κάτι τέτοιο ή είναι όλα καλά; Εγώ σε φωτογραφίες που ανεβάζω δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Ακριβώς αυτό και μάλιστα δοκίμασα το ινσταγκραμ και σε άλλες συσκευές (S22U, xiaomi 11T Pro, iPhone). Θα ανεβάσω το βράδυ βίντεο γιατί δεν έχω τη συσκευή τώρα. Απλά δεν το κάνει ούτε όταν κάνω καταγραφή οθόνης, οπότε το βίντεο θα είναι τραβηγμένο από άλλη συσκευή. Δυστυχώς επειδή υπερβαινει το όριο, σας δίνω link του βίντεο για να το δείτε...εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. https://we.tl/t-0kSohHZ9A8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Δυστυχώς επειδή υπερβαινει το όριο, σας δίνω link του βίντεο για να το δείτε...εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. https://we.tl/t-0kSohHZ9A8 Τι ανάλυση έχεις στο 24 σου; Μπας και παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω τίποτα από πιξελιασμενη εικόνα, όταν υπάρχει η σμίκρυνση. Είχα σκοπό να σε τρολαρω κιόλας και να σου έλεγα να στείλεις άμεσα τη συσκευή στο σέρβις, χιχι. Φαίνταζομαι πάντως ότι αν αλλάξεις την ανάλυση στις ρυθμίσεις, 720/1080/1440p , ίσως θα φαινεται διαφορετικά, ότι βλέπεις εσύ και εμείς δεν δεν βλέπουμε τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου (edited) 38 minutes ago, EricssonyFan said: Τι ανάλυση έχεις στο 24 σου; Μπας και παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω τίποτα από πιξελιασμενη εικόνα, όταν υπάρχει η σμίκρυνση. Είχα σκοπό να σε τρολαρω κιόλας και να σου έλεγα να στείλεις άμεσα τη συσκευή στο σέρβις, χιχι. Φαίνταζομαι πάντως ότι αν αλλάξεις την ανάλυση στις ρυθμίσεις, 720/1080/1440p , ίσως θα φαινεται διαφορετικά, ότι βλέπεις εσύ και εμείς δεν δεν βλέπουμε τουλάχιστον. Η ανάλυση είναι στο φουλ, αλλά και στις άλλες επιλογές δεν αλλάζει κάτι. Δηλαδη στον ουρανό της φωτογραφίας δεν παρατηρείς καμία αλλοίωση; Edited 1 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Παιδιά έχω παρατηρήσει στην συσκευή μου όταν όλη μέρα στην εργασία μου το έχω 2g λόγο κακού σήματος κ φύγω κ το γυρίσω 4g παρόλο που δείχνει ότι έχω δεδομένα δεν φορτώνει καμία σελίδα με το που το βάζω αεροπλανάκι κ μετά δεδομένα ξεκολλάει. Το έχετε παρατηρήσει ή το έχετε δουλέψει καθόλου έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, challenge143 said: Παιδιά έχω παρατηρήσει στην συσκευή μου όταν όλη μέρα στην εργασία μου το έχω 2g λόγο κακού σήματος κ φύγω κ το γυρίσω 4g παρόλο που δείχνει ότι έχω δεδομένα δεν φορτώνει καμία σελίδα με το που το βάζω αεροπλανάκι κ μετά δεδομένα ξεκολλάει. Το έχετε παρατηρήσει ή το έχετε δουλέψει καθόλου έτσι; Πως καταφέρνεις και το βάζεις σε 2G; Εγώ όταν το είχα, ήταν σαν το 23 ultra, όπου με cosmote , είχε εξαφανιστεί η επιλογή μετα από ενημέρωση, και πλέον είναι πάντα 2g/3g/4g Ĥ 2g/3g/4g/5g. Σκέτο 2G δεν υπήρχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, EricssonyFan said: Πως καταφέρνεις και το βάζεις σε 2G; Εγώ όταν το είχα, ήταν σαν το 23 ultra, όπου με cosmote , είχε εξαφανιστεί η επιλογή μετα από ενημέρωση, και πλέον είναι πάντα 2g/3g/4g Ĥ 2g/3g/4g/5g. Σκέτο 2G δεν υπήρχε! Ναι το ξέρω σε cosmote έτσι έγινε αλλά στην περιβόητη Vodafone υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή. Είχα φτιάξει πρώτα ρουτίνα όπως Είχα κάνει κ στο 21υ. Έκανα πριν λίγο καιρό φορματ για να βάλω καθαρή την καινούργια ενημέρωση που μας είχαν ζαλίσει με τα καλούδια κ τις "υπέροχες φωτογραφικές ικανότητες " κ δεν έφτιαξα την ρουτίνα το άφησα έτσι και παρατήρησα αυτό το bugs . Όχι ότι με πειράζει γιατί το κάνει σπάνιες φορές απλά ήθελα να το μοιραστώ, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά, θα την ξανά φτιάξω την ρουτίνα γιατί βολεύει λόγο ότι σπίτι κ δουλειά δεν έχω καθόλου καλό σήμα. Θα μου πεις γιατί δεν βάζεις το wifi call? Έλα μου ντε που είχα γράψει ποιο παλιά στα μέρη που δεν έχω καλό σήμα το έχω ενεργώ αλλά παρόλα αυτά με την υπέροχη Vodafone καταφέρνω να χάνω κλήσεις κ από τότε που το έχω 2g δεν έχω χάσει καμία κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts