redcom7 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 13 minutes ago, redcom7 said: Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Με τέτοια ζέστη που έχει σήμερα, είναι λογικό νομίζω. Αχ τον Αύγουστο θα ψηθούν τα κακόμοιρα. 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 20 minutes ago, nasosvasedis said: Με τέτοια ζέστη που έχει σήμερα, είναι λογικό νομίζω. Αχ τον Αύγουστο θα ψηθούν τα κακόμοιρα. 🤣 Μαζί με αυτά και εμείς.οταν βάζουμε ερκοντισιον θα δροσιζομαστε μαζί και τα κινητά μας...αλλιώς και οι δύο ζέστη 😆😆 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 ώρες πριν, EricssonyFan said: Αυτό που όλοι περιμένουν τα update για τις κάμερες δεν το καταλαβαίνω. Και ένας άλλος πάλι γράφει κάπου αλλού για το Xiaomi 14 ultra, δεν πρόλαβε να το ξεσφραγισει και κάνει λόγο για το πότε θα πάρει update στις κάμερες. Δεχτείτε το έτσι , δεν θα γίνει καλύτερη η κάμερα. Μια χαρά είναι. Ότι φωτογραφία είναι απο 10x και πάνω μια χαρά είναι και "δύο τρομάρες".Να υπενθυμίσω ότι στο s23 ultra με το update Αυγούστου βελτιώθηκε αρκετά η κάμερα αν και δεν ήμουν κατοχος από αυτά που έχω διαβάσει.Οπότε πιστεύω ότι κάποιο update θα μας δώσουν στο s24 ultra για την κάμερα που θα κάνει αισθητή διαφορά.Αυτη η τεχνολογία ΑΙ πιστεύω τα έχει κάνει λίγο μαντάρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 ώρες πριν, redcom7 said: Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Πρώτη φορά σήμερα που ένιωσα την συσκευή ζεστή..... Δεν είχα ποτέ ξανά πρόβλημα... Εγω τα ζω απο απριλη οταν ειχε ζεστες και ειχα και το 5g ανοικτο..κοροιδευαμε τους exynos αλλα τα ιδια και χειροτερα με τον νεο snap...ο περσυνος snap του s23 πιο καλος και πιο ανεκτικος στις θερμοκρασιες.....μετα σου λεει 2500 nits και οθοναρα...για δροσουλα και χειμωνα μια χαρα ειναι.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 1 hour ago, Kanellos1978 said: Εγω τα ζω απο απριλη οταν ειχε ζεστες και ειχα και το 5g ανοικτο..κοροιδευαμε τους exynos αλλα τα ιδια και χειροτερα με τον νεο snap...ο περσυνος snap του s23 πιο καλος και πιο ανεκτικος στις θερμοκρασιες.....μετα σου λεει 2500 nits και οθοναρα...για δροσουλα και χειμωνα μια χαρα ειναι.... Κανενας πρακτικος λογος για ανοικτο 5g...κλειστο να ησυχασει 😜 η συσκευη... Και στο S23U με 5G νιωθεις παραπανω θερμοκρασια και καταπινει πιο γρηγορα την μπαταρία..... 4G κι Αγιος ο Θεος😜 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) Καλημέρα.Έσκασε του Μαΐου. Edited 22 Μαΐου by Rospy7 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 15 ώρες πριν, anergos13 said: Κανενας πρακτικος λογος για ανοικτο 5g...κλειστο να ησυχασει 😜 η συσκευη... Και στο S23U με 5G νιωθεις παραπανω θερμοκρασια και καταπινει πιο γρηγορα την μπαταρία..... 4G κι Αγιος ο Θεος😜 Δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει αυτο ? Σε ενα τέστ που είχε κανει γνωστός youtuber ειχε βγάλει πρός έκπληξη όλων το αντίθετο αποτέλεσμα . Προσωπικά σε μια πολύ προχειρη δοκιμή που είχα κάνει δεν είδα καμία διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ή θερμοκρασία του κινητου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 12 minutes ago, dimkit said: Δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει αυτο ? Σε ενα τέστ που είχε κανει γνωστός youtuber ειχε βγάλει πρός έκπληξη όλων το αντίθετο αποτέλεσμα . Προσωπικά σε μια πολύ προχειρη δοκιμή που είχα κάνει δεν είδα καμία διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ή θερμοκρασία του κινητου. Θερμοκρασία ανεβάζει πολύ πιο γρήγορα με το 5g σε σχέση με 4g. Τώρα για κατανάλωση ίσως έχει μικρή διαφορά. Ακόμα το δοκιμαζω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Παιδιά η κατανάλωση με μόνο 5g κυμαίνεται στα δικά μου χέρια από 15 με 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 2 ώρες πριν, dimkit said: Δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει αυτο ? Σε ενα τέστ που είχε κανει γνωστός youtuber ειχε βγάλει πρός έκπληξη όλων το αντίθετο αποτέλεσμα . Προσωπικά σε μια πολύ προχειρη δοκιμή που είχα κάνει δεν είδα καμία διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ή θερμοκρασία του κινητου. 1 hour ago, challenge143 said: Παιδιά η κατανάλωση με μόνο 5g κυμαίνεται στα δικά μου χέρια από 15 με 20% αν εισαι κοντα σε κεραια με καλη καλυψη για 5g στην ελλαδα τοτε δεν εχει μεγαλη διαφορα η μπαταρια...αν εισαι σε περιοχη που εχεις 2 γραμμες 4g τοτε κλαφτα χαραλαμπε... 3 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Έτσι, να έχετε κλειστό το 5g , να θυμόμαστε τα νιάτα μας. 😂 1 3 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Δοκίμασα με 4g καμία διαφορά.. Μην σας πω ήμουν καλύτερα με 5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) το οτι ολες οι ερευνες βγαζουν οτι η καταναλωση ειναι μεσοσταθμικα περιπου 10% παραπανω σε 5g μαλλον δεν ξερουν .... https://www.lyntia.com/en/news/5g-4g-connectivity/ οπως επισης οτι θερμαινονται παραπανω σε 5g https://consumer.huawei.com/ae-en/support/content/en-us00733850/ γνωστα πραγματα οτι παιζει ρολο και το σημα... αλλα και τα δυο δεν αμφισβητουνται.... προσωπικα ταχυτητες με 100 και 150 mbps μια χαρα μου κανουν ..τα 400 500ρια 1000ρια κλπ με τις εως τωρα απαιτησεις της συντριπτικης πλειοψηφίας των χρηστων ειναι υπερβολη... Edited 23 Μαΐου by anergos13 3 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Κι εγώ στην πράξη έχω δει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας και θερμότητα με το 5G. Το έχω κλειστό γιατί η έξτρα ταχύτητα που δίνει δε μου χρησιμεύει πουθενά. Μια χαρά είναι το 4G+. 5 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 2ο update Μαίου με πρώτα τα THL.. Την έβαλα ήδη .. περίεργα πράγματα https://www.sammyfans.com/2024/05/24/samsung-galaxy-s24-s23-get-second-firmware-update-in-may-2024/ Edited 24 Μαΐου by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepe_21 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) Αυτό το μεγάλο update θα έρθει για κάμερες που λέγανε η εχει ακομα δρόμο;; .....ειδικά νύχτα.... έχουν αρκετό θόρυβο κατε με,,, Edited 24 Μαΐου by lepe_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 13 minutes ago, lepe_21 said: Αυτό το μεγάλο update θα έρθει για κάμερες που λέγανε η εχει ακομα δρόμο;; .....ειδικά νύχτα.... έχουν αρκετό θόρυβο κατε με,,, Δεν έχω τη συσκευή αλλά συνήθως η samsung τον Αύγουστο κάνει το update που διορθώνει πολλά. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου On 21/5/2024 at 7:43 ΜΜ, Kanellos1978 said: κοροιδευαμε τους exynos αλλα τα ιδια και χειροτερα με τον νεο snap...ο περσυνος snap του s23 πιο καλος και πιο ανεκτικος στις θερμοκρασιες..... 🤔 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Δεν έχετε δουλέψει Xiaomi 14 Ultra για αυτό είστε... "αχάριστοι" χαχαχαχα! Παιδιά όλες οι συσκευές ζεσταίνονται, αλλά κάποιες ζεσταίνονται περισσότερο. Γενικά το S24U έχει καλή θερμική συμπεριφορά. 1 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, lepe_21 said: Αυτό το μεγάλο update θα έρθει για κάμερες που λέγανε η εχει ακομα δρόμο;; .....ειδικά νύχτα.... έχουν αρκετό θόρυβο κατε με,, Αυτό Ιούνιο... Edited 24 Μαΐου by redcom7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 1 hour ago, Fulgore1 said: 🤔 Γενικως τα χει κανα μανταρα η samsung....δεν πειραζει.οπου βρισκουμε ισκιο και κλιματιστικο για να μπορουμε να κανουμε δουλεια.....χτες εκανα ενα τεστ με το s23 plus σε ζεστες συνθηκες και ναι ζεσταθηκε αλλα εριξε μετα απο κανα μισαωρο την φωτεινοτητα ακριβως με την ιδια χρηση με το s24 ultra μεσα στο 10 λεπτο αντε 15 λεπτα ειχε ριξει την φωτεινοτητα.... Edited 24 Μαΐου by Kanellos1978 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου On 21/5/2024 at 5:06 ΜΜ, koloko said: Λοιπόν εγω εκανα ακριβως τα βήματα εβαλα τον ήχο που ήθελα στις εφαρμογες αλλα ότι ειδοποίηση και να έρθει ακούγεται το system sound. Εχει καποιος να προτείνει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 17 ώρες πριν, megatr0n said: Δεν έχετε δουλέψει Xiaomi 14 Ultra για αυτό είστε... "αχάριστοι" χαχαχαχα! Παιδιά όλες οι συσκευές ζεσταίνονται, αλλά κάποιες ζεσταίνονται περισσότερο. Γενικά το S24U έχει καλή θερμική συμπεριφορά. Εγώ που τα δουλεύω και τα δύο έχω να σου πω ότι πολύ καλύτερη συμπεριφορά έχει το χιαομι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 4 ώρες πριν, Dimitris_w said: Εγώ που τα δουλεύω και τα δύο έχω να σου πω ότι πολύ καλύτερη συμπεριφορά έχει το χιαομι Το είχα το Xiaomi το Πάσχα και ζεσταινοταν για πλάκα και πολύ. Το S24U τώρα που κάνει και παραπάνω ζεστή από το Πάσχα είναι πιο δροσερό. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts