james9t Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Το πήρα και εγώ με 10% έκπτωση, από το ολότελα καλό ήταν και σε αυτό. Ήμουν σε δίλημμα γιατί δεν τα λες λίγα τα χρήματα αλλά οκ είμαι με το note 10 plus από το 2020 οπότε το s24 ultra θα το κρατήσω σίγουρα μια 4ετια. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να καταλήξω στην απόφαση και τον gsa1967 για το κουπόνι. Δεν αγχώνομαι για επιδόσεις, κάμερες κλπ γιατί σίγουρα έκανα μεγάλη αναβάθμιση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 7 minutes ago, nasosvasedis said: Χάχα και στην Αττική πάντως η EasyMail με το πάσο της είναι. Πέρυσι εγώ είχα πάει από εκεί να το πάρω, ευτυχώς μένω κοντά! Εμένα στα νότια προάστια είχε έρθει την επόμενη μέρα νομίζω, λογικό Σύγκριση καμερών από τον Boss, S24u vs iphone 15 pm https://www.youtube.com/watch?v=btmeie5A4yE Edited 22 Ιανουαρίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, kek said: Επαναφέρω λιγο το ερωτημα μου.... Νόμιζα σου είχα απαντήσει...στα iPhone γινόταν αυτό στγν αρχή γιατί οι εφαρμογές δεν είχαν ενημερωθεί...πλέον καθόλου...ουτε στην φόρτιση δεν ανεβάζει θερμοκρασία... Τώρα για το s24u θα περιμένεις καμια εβδομάδα 1 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε κάποια νέα προσφορά Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 22 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 minute ago, nikolasn80 said: Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε κάποια νέα προσφορά Οπως έγραψα πιο πίσω, μόνο όσοι χρειάζονται τον παραπάνω χώρο ή έχουν το μικρόβιο, τρέχουν για day one αγορά, ειδικά με βάση ποσο μικρές είναι οι διαφορές από το S23Ultra, ακόμα και στον επεξεργαστή. Το λέω αυτό γιατί προβλέπω να δούμε και πολλές αγγελίες μέσα στον πρώτο μήνα κλασσικά. Για Samsung συσκευή μιλάμε. Μετά τον πρώτο καιρό πέφτουν για πλάκα οι τιμές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Μου ηρθε η θηκη Supcase UB XT MAG. Πολυ καλη αισθηση και ποιοτητα. Ιδιες διαστασεις σχεδον με την UB του S23 ultra. Το προστατευτικο -stand πισω δειχνει ανθεκτικο. 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου εγω για αρχη περιμενω αυτη https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CPXVRXGN/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A3RRC80AD6V7GG&th=1 . ηθελα κατι λεπτο και βρηκα αυτην μπροστα μου , αλλα επομενη θηκη αν κρατησω το τηλεφωνο , θελοντας και μη θα ειναι quadlock γιατι με εχουν βολεψει απιστευτα. ο μονος δισταγμος ειναι οτι η συσκευη θα γινει σαν μπλοκι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Samsung Galaxy S24 Ultra vs S23 Ultra | 5-Day Review | Camera, Gaming, Battery & Beyond! https://www.youtube.com/watch?v=0FYSWIGskxs 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Παιδια η μπαταρία θα μπορεί να αντικατσταθει σε περίπτωση που μείωθει η αποδόση της με το καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, supermario said: να ευχαριστήσω και δημόσια το μέλος @gsa1967 για την πολύτιμη βοήθειά του !!! σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο για όλα!!!! και ευτυχώς που υπάρχου αυτά τα site για να αλληλοβοηθόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις!!! τίποτα , οπου μπορουμε βοηθαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackash Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα και εγώ το 24 Ultra την επομένη της παρουσίασης. Στο site της Samsung στην παραγγελεία μου λέει "Φτάνει πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 24/01/2024 Standard Παράδοση". Εννοεί ότι θα παραλάβω στις 24/1? Ξέρει κανείς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 16 minutes ago, jackash said: Καλησπέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα και εγώ το 24 Ultra την επομένη της παρουσίασης. Στο site της Samsung στην παραγγελεία μου λέει "Φτάνει πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 24/01/2024 Standard Παράδοση". Εννοεί ότι θα παραλάβω στις 24/1? Ξέρει κανείς? Εγώ εδώ που βρίσκομαι στην Γερμανία ακόμα δεν έχουνε σταλθεί και το παράγγειλα την ίδια μέρα της κυκλοφορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 15 minutes ago, jackash said: Καλησπέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα και εγώ το 24 Ultra την επομένη της παρουσίασης. Στο site της Samsung στην παραγγελεία μου λέει "Φτάνει πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 24/01/2024 Standard Παράδοση". Εννοεί ότι θα παραλάβω στις 24/1? Ξέρει κανείς? Δύσκολα το κόβω και εγώ από τους πρώτους είμαι που το παράγγειλα στην καλύτερη 25-26 αλλιώς μετά από Δευτέρα 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 33 minutes ago, jackash said: Καλησπέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα και εγώ το 24 Ultra την επομένη της παρουσίασης. Στο site της Samsung στην παραγγελεία μου λέει "Φτάνει πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 24/01/2024 Standard Παράδοση". Εννοεί ότι θα παραλάβω στις 24/1? Ξέρει κανείς? 24 θα στειλουν λογικα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) Ολλανδία και Βέλγιο οι παραδόσεις ξεκινάνε αύριο. Όσο έχετε σκοπό να βάλετε κάποιο screen protector, να λάβετε υπόψιν ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μόνη που δεν φαίνεται να ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές anti-reflective ιδιότητες της οθόνης, είναι η γνήσια μεμβράνη της Samsung. Στις δύο εικόνες, η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε γυμνή οθόνη, γνήσια μεμβράνη, και προστασία τρίτης εταιρίας. Edited 22 Ιανουαρίου by ros100 2 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 22 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, kostis2001 said: Παιδια η μπαταρία θα μπορεί να αντικατσταθει σε περίπτωση που μείωθει η αποδόση της με το καιρό? Φυσικά. Πάς σε ένα service και για ένα ποσό στην αλλάζουν. Ανάλογα το service που θα πάς, σου δίνουν και κάποιους μήνες εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 17 minutes ago, ros100 said: Ολλανδία και Βέλγιο οι παραδόσεις ξεκινάνε αύριο. Όσο έχετε σκοπό να βάλετε κάποιο screen protector, να λάβετε υπόψιν ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μόνη που δεν φαίνεται να ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές anti-reflective ιδιότητες της οθόνης, είναι η γνήσια μεμβράνη της Samsung. Στις δύο εικόνες, η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε γυμνή οθόνη, γνήσια μεμβράνη, και προστασία τρίτης εταιρίας. Ναι αλλά το πρόβλημα εδώ είναι άντε να κάνεις εγκατάσταση χωρίς bubbles... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εγώ πήρα spigen και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου το παρήγγειλα κι εγώ την πρώτη μέρα από το site της Samsung σε titanium grey και μια θήκη γνήσια Έχω τo s21 ultra...ελπίζω να δω αναβάθμιση Άιντε με το καλό να το χαρούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Γειά σας, είμαι λάτρης της σειράς Note από το θρυλικό Note 3. Μετά το Note 8, Note 9 και εδώ και 3 χρόνια Note 10+ μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωριστώ την εξαιρετική σειρά Note για χάρη του S24 Ultra. Αν κάποιος φιλος/φίλη έχει διαθέσιμο κωδικό που δεν τον χρειάζεται για έκπτωση θα του ήμουν ευγνώμων να μου στείλει ΠΜ. Με το καλό να παραλάβετε παιδιά και μόνο καλά νέα να ακούτε και να διαβάζετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 32 minutes ago, nasosvasedis said: Ναι αλλά το πρόβλημα εδώ είναι άντε να κάνεις εγκατάσταση χωρίς bubbles... Στο 23 ηταν αρκετα ευκολο με την γνησια 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, ros100 said: Ολλανδία και Βέλγιο οι παραδόσεις ξεκινάνε αύριο. Όσο έχετε σκοπό να βάλετε κάποιο screen protector, να λάβετε υπόψιν ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μόνη που δεν φαίνεται να ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές anti-reflective ιδιότητες της οθόνης, είναι η γνήσια μεμβράνη της Samsung. Στις δύο εικόνες, η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε γυμνή οθόνη, γνήσια μεμβράνη, και προστασία τρίτης εταιρίας. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οποιαδήποτε προστασία οθόνης επηρεάζει έστω και λίγο τη συνολική εμπειρία χρήσης σε κάθε τηλέφωνο 4 ώρες πριν, OverClocker said: Εμένα στα νότια προάστια είχε έρθει την επόμενη μέρα νομίζω, λογικό Σύγκριση καμερών από τον Boss, S24u vs iphone 15 pm https://www.youtube.com/watch?v=btmeie5A4yE Νικάει το S24U συνολικά, αλλά χάνει σε καίριες κατηγορίες (γενική ποιότητα φωτό, γενική ποιιότητα βίντεο και night mode) κάτι που είναι ανησυχητικό για νεότερη συσκευή. Κερδίζει περισσότερο σε "περιφερειακούς" τομείς όπως τα features και τα gimmicks της κάμερας. Το s23u στο αντίστοιχο τεστ είχε διαλύσει το 14 pro max αντίστοιχα και θυμάμαι ειδικά στο night mode ότι ήταν πολύ μπροστά. Απορώ πως καταφέρνει να χάνει σε night mode αλλά και στο zoom (!!!) από το iphone. Είναι πισωγύρισμα. Edited 22 Ιανουαρίου by Dark_Lord Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, OverClocker said: Στο 23 ηταν αρκετα ευκολο με την γνησια Είμαι τελείως άχρηστος σε τέτοιες διαδικασίες... Οπότε προτιμώ λίγο περισσότερες αντανακλάσεις παρά φούσκες παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Ορματε public με κωδικό S24LOYALTY που αφορά ένα προϊόν ανά των 50 ευρώ δώρο τα 50. προφανώς πρόκειται περί λάθους αλλά έριξα μια παραγγελία την θήκη s24 standing που την έχει 54 κ πλήρωσα 4 ευρώ. αύριο βλέπω μαζικές ακυρωσεις 3 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, supermario said: Ορματε public με κωδικό S24LOYALTY που αφορά ένα προϊόν ανά των 50 ευρώ δώρο τα 50. προφανώς πρόκειται περί λάθους αλλά έριξα μια παραγγελία την θήκη s24 standing που την έχει 54 κ πλήρωσα 4 ευρώ. αύριο βλέπω μαζικές ακυρωσεις Σε τι προϊόντα δηλαδή μπαίνει αυτή η έκπτωση; Μόνο στις 4 θήκες που έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts