Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (18 Ιούλ. 2004 , 13:44)

Βρηκα μια cr@cked εκδοση του Psiloc Vision και απ'οτι διαβασα σε αλλο forum τρεχει στο 6600.Δεν το δοκιμασα ακομα σε 7610.Το ανεβαζω τωρα στο aivanet να το παρετε. :)

Kαι εγώ την διαγράφω για να μην την πάρετε. :D

Όχι απλώς μου έβγαλε την ψυχή για να την εγκαταστήσω τελικά σε κάποιο τηλέφωνο, αλλά ούτε δούλευε και ούτε μου φάνηκε για cr@cked. Μου ζητούσε αγορά. :angry:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά στην νέα έκδοση 1.02 του philips camcoder που είναι στο γνωστό μαγαζί? Εγώ ανακάλυψα μόνο οτι μάλλον τα videακια παίρνουν μεγαλύτερο χώρο.

Που μπορώ να βρώ πλήρες το "GSM Position Locator " ?

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

re paidia to mobiluck exei ena soro leitourgies kai me berdevei poly....mipos pano kato borei na mou to eksigisei kaneis?kati gia money leei kati alles vlakies ta opoia den katalaveno pou aposkopoun!!!pls help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pame gera!!!Dennis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobo (19 Ιούλ. 2004 , 12:36)

Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά στην νέα έκδοση 1.02 του philips camcoder που είναι στο γνωστό μαγαζί? Εγώ ανακάλυψα μόνο οτι μάλλον τα videακια παίρνουν μεγαλύτερο χώρο.

Ουπς! Αν είναι έτσι... μάλλον θα μείνω στην 1.01 ;) ;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dennis82 (19 Ιούλ. 2004 , 18:10)

re paidia to mobiluck exei ena soro leitourgies kai me berdevei poly....mipos pano kato borei na mou to eksigisei kaneis?kati gia money leei kati alles vlakies ta opoia den katalaveno pou aposkopoun!!!pls help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ προσωπικά, δεν ασχολήθηκα και πολύ με τις διάφορες επιλογές (κυρίως αφορούν αυτούς που θέλουν να κάνουν πάσα ένα πλήρες profile τους σε κάποιο φίλο/η ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Αυτό που χρειάζεσαι είναι η επιλογή "Who's in?" όπου μπαίνοντας βλέπεις τις γύρω σου συμβατές ΒΤ συσκευές και στις "επιλογές" μπορείς να στείλεις τα πάντα σχεδόν και, κυρίως, αρχεία που αλλιώς θα ήταν "κλειδωμένα" (ας όψεται η μανταμ Ν :rolleyes: :rolleyes: )

Ελπίζω να βοήθησα...

PS. Αυτο με το "Donate" ούτε εγώ το κατάλαβα, ιδίως το γιατί ενώ μπορείς να το αυξήσεις δεν μπορεί να το μειώσεις :p :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (19 Ιούλ. 2004 , 18:03)

Που μπορώ να βρώ πλήρες το "GSM Position Locator " ?

Στειλε μου με pm το mail σου να στο στειλω. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

ρε παιδια το ρωταω και το ξαναρωταω...

πως μπορω να δουλεψω το opera με συνδεση vodafone στο 7610???

υπαρουν καποιες ρυθμισεις???

μπορει να μου τις στειλει καποιος???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (20 Ιούλ. 2004 , 00:06)

ρε παιδια το ρωταω και το ξαναρωταω...

πως μπορω να δουλεψω το opera με συνδεση vodafone στο 7610???

υπαρουν καποιες ρυθμισεις???

μπορει να μου τις στειλει καποιος???

apla vale ston provider internet.vodafone.gr k ip dieuthinisi 0.0.0.0. Etsi tha peksei

Κανα URL για το mobiluck power υπαρχει...?
CPU: AMD Ryzen 9 5950x | MOBO: Gigabyte Aorus X570 Elite | RAM: 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ 4600Mhz CL18
GPU: Gigabyte RTX 3090 Waterforce WB 24GB | nVME: Firecuda 2TB Gen4 | Monitor: Samsung G9 49 & Mi 34
Peripherals: Razer Basilisk Ultimate | Razer Blackwidow V3 Pro  | Razer Gigantus XXL & Firefly V2 | 
Multimedia: Turtle Beach Elite 800 | Panasonic 5.1 Home Theatre  | Case: Phanteks 719 | PSU: Phanteks RevoltX 1200W Plus Platinum
Cooling : Custom Hard Tube Watercooling with dual loop
145438705016.png

Ακυρο. Το βρήκα...Αλλα οταν ξεκιναει εγκατασταση, μετα απο λιγο σταματαει και πηγαινει στο μενου των μυνηματων χωρις να βαζει την εφαρμογή. Χρειαζεται τπτ αλλο ???
CPU: AMD Ryzen 9 5950x | MOBO: Gigabyte Aorus X570 Elite | RAM: 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ 4600Mhz CL18
GPU: Gigabyte RTX 3090 Waterforce WB 24GB | nVME: Firecuda 2TB Gen4 | Monitor: Samsung G9 49 & Mi 34
Peripherals: Razer Basilisk Ultimate | Razer Blackwidow V3 Pro  | Razer Gigantus XXL & Firefly V2 | 
Multimedia: Turtle Beach Elite 800 | Panasonic 5.1 Home Theatre  | Case: Phanteks 719 | PSU: Phanteks RevoltX 1200W Plus Platinum
Cooling : Custom Hard Tube Watercooling with dual loop
145438705016.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος YDinopoulos (20 Ιούλ. 2004 , 09:21)

Κανα URL για το mobiluck power υπαρχει...?

Eνα Search στο aivanet :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

paidia na rotiso kati?to key(g)en.exe pou einai se merika zip ti to kanoume?episis kapoia alla arxeia,opos auta sto zip tou leksikou tis slovo? efxaristo :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoskat (20 Ιούλ. 2004 , 12:45)

paidia na rotiso kati?to key(g)en.exe pou einai se merika zip ti to kanoume?episis kapoia alla arxeia,opos auta sto zip tou leksikou tis slovo? efxaristo :)

Βαζεις το IMEI σου και πιθανον καποιο fake e-mail σε καποια k*yg*n και σου βγαζει τον κωδικο που χρειαζεσαι για να κανεις register την εφαρμογη ή το παιχνιδι.Για ποια αλλα αρχεια λες για τα λεξικα?Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (20 Ιούλ. 2004 , 13:19)

to philips cam 1.02 pou exei sto aiva min to katebazetai tzampa giati einai to 1.01 telika.

to picodrive 1.06 pou lei einai to 0.14 (olokainourio)

Το philips camcoder γράφει μέσα στην εφαρμογή οτι είναι το 1.02 άσχετα αν είναι ακριβώς το ίδιο με το 1.01

episis kapoia alla arxeia,opos auta sto zip tou leksikou tis slovo?
Φίλε Νίκο, τα λεξικά slovo για να τα κάνεις φούλ είναι λίγο μπερδεμένη ιστορία. Αρχικά πρέπει να έχει κατεβάσει το μηχάνημα κιτζεν. Ονομάζεται Αdomax και το τρέχεις στον υπολογιστή. Επιλέγεις απο την λίστα το 3650/7650/6600 και μετά θα σου ζητήσει να βάλεις το λεξικό που θέλεις για να σου δώσει τον αντίστοιχο κωδικό. Θα πατήσεις open και θα βάλεις το αντίστοιχο αρχείο .prc που πρέπει να έχεις επίσης κατεβάσει στον υπολογιστή σου. Μόλις το κάνεις αυτό, θα σου βγάλει αυτόματα τον κωδικό του λεξικού που θέλεις. Θα πατήσεις στο λεξικό στο κινητό σου register και θα βάλεις στα κενά πλαίσια τον κωδικό που σου έβγαλε. Προσοχή, το ΕΡ61- δεν το σβήνεις. Αν δεν έχεις κάποιο απο τα παραπάνω που αναφέρω, πες μου το e-mail σου να στο στείλω.

Παιδια βαζω καποιες εφαρμογες και παιχνιδια με καταληξη .sis(π.χ. το hairstyle) στο 6600,και μου βγαζει το παραθυρο οτι ξεκιναει η εγκατασταση και μου το κλεινει αποτομα και δεν μπορω να κανω εγκατασταση.Εχει κανεις καμια ιδεα?
...............6600.................

efxaristo paidia,katalaba.leo gia arxeia opos .diz,.nfo,alla apo oti katalaba einai axrista afta.mperdema ta leksika,otan einai na ta valo tha to ksanapsakso kai tha ksanarotiso ;) giati kala kala den pira to kinito akoma.

:) :) Πάρε το κινητό και δεν θα χρειαστεί καν να ρωτήσεις για τα υπόλοιπα προγράμματα. Είναι πολύ απλά και θα τα βρείς μόνο σου. Θα δεις. Μόνο τα λεξικά και κάτι παιχνίδια του n-gage έχουν κάτι περίεργα κολπάκια. Εδώ είμαστε όμως. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katerini (22 Νοέ. 2003 , 13:02)

Otan anebaza to paixnidi eida kai kai to deytero arxeio. Alla twra einai entaksei. Lathos mou. Sorry!

:o OLA kala alla me poio programma blepis to ftp !!!!!!!!! dioti me to internet explorer 6 den to anoigei!!!!!! :worry: gia pes mou na dw!!!!!!!!!
:stupid:

kalimera . eimai kainiyrios edw mesa. psaxnw na brw efarmogi gia to 6600 gia ti fotografiki kai gia to video na megaloni h diarkeia lipsis

dokimasa to camcoder alla den moy doyleye. kserete kapoia standar ekdosi poy na doyleyei kai poy mporw na ti brw?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...