Jump to content

coki55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About coki55

  • Ημ. Γέννησης 30/05/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

coki55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι μου με το σήμα και χρειαζόμουν αυτή τη συσκευή! Τότε μου ζήτησαν 100€ που κοστίζει η συσκευή. Ως εναλλακτική μου είπαν να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου. Φυσικά δεν το έκανα, απλά τους ενημέρωσα ότι αν δεν μου την παρέχουν δωρεάν (χωρίς χρήση επιδότησης) δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω στο δίκτυο της από την στιγμή που στο σπίτι μου είχα μηδαμινό σήμα. Ήρθε η συσκευή δωρεάν και φυσικά μου έμεινε και η επιδότηση!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους, πραγματικά δείχνει υπέροχο το smartphone!
  3. Καλησπέρα, μετά από πολλά πειράματα κατέληξα στην S5830XXKPH η οποία δεν έχει προβλήμματα. Δεν αλλάζουν εμφανισιακά τρομερά πράγματα. Στην ουσία από froyo γίνεται Gingerbread με όλα τα προνόμια του. Όσο για τους χαρακτήρες πιστεύω ότι έχει να κάνει με την γλώσσα του συστήματος που έχει επιλέξει. (Είναι η Ελληνική;) Επίσης πρόσεξε με τι χαρακτήρες έχεις αποθηκεύεσεις τις επαφές σου.. δλδ το "Κώστας" μπορεί το "K" να είναι είτε ελληνικό είτε λατινικό. Κάνε μερικές δοκιμές..
  4. Ρυθμίσεις για COSMOTE MMS Για να ενεργοποιηθούν οι Υπηρεσίες MMS που προσφέρει η Cosmote, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη συσκευή σας. Προκειμένου να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις, σας αποστέλλουμε τις παρακάτω παραμέτρους που θα πρέπει να αποθηκευθούν στη συσκευή σας Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME - MENU και αγγίξτε και το Settings - WirelessControls. Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names. Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής. Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και να αποθηκευτούν πιέστε κάθε φορά ΟΚ: Name: Cosmote MMS APN: mms Proxy: το αφήνετε κενό Port: το αφήνετε κενό Username: το αφήνετε κενό Password: το αφήνετε κενό Server: MMSC:http://mmsc.cosmote.gr:8002 MMSC Proxy:010.010.010.020 MMS Port:8080 MCC:202(προκαθορισμένη τιμή) NMC:01(προκαθορισμένη τιμή) APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή (mms) Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE. Επιστρέψτε στο βασικό MENU και αγγίξτε τα MESSAGES. Στη λίστα των μηνυμάτων πιέστε MENU και αγγίξτε SETTINGS - MMS SETTINGS. Βεβαιωθείτε ότι από τις διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ανάκτηση (Auto – retrieve) Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση των υπηρεσιών MMS. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, απαραίτητο είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας. Ρυθμίσεις για COSMOTE INTERNET Προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πλοήγηση στο internet, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη συσκευή σας. Προκειμένου να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις, σας αποστέλλουμε τις παρακάτω παραμέτρους που θα πρέπει να αποθηκευθούν στη συσκευή σας. Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME - MENU και αγγίξτε το Settings - WirelessControls. Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names. Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής. Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και να αποθηκευτούν πιέστε κάθε φορά ΟΚ: Name: Cosmote INTERNET APN: internet Proxy: το αφήνετε κενό Port: το αφήνετε κενό Username: το αφήνετε κενό Password: το αφήνετε κενό Server: το αφήνετε κενό MMSC: το αφήνετε κενό MMSC το αφήνετε κενό MMS Port: το αφήνετε κενό MCC:202(προκαθορισμένη τιμή) NMC:01(προκαθορισμένη τιμή) APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή (internet) Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας Wireless Internet. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, απαραίτητο είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας.
  5. Απροβλημάτιστη η χρήση ενσωματωμένου Gps από Mio A701 σε αυτοκίνητα με φιμέ της 3m δεύτερου επιπέδου (πλήν του μπροστινού παρμπρίζ) 1)Opel Astra H Hatchback 2)Citroen C4 Sport Coupe 3)Honda Civic Civic 5θυρο (Μοντέλο 2006-2007) Υ.Γ.: Η τοποθέτηση έγινε με το συνοδευόμενο "Holder for Mio A701" (προτεινόμενη η χρήση του Ephemeris file για ταχύτατη εύρεση δορυφόρων)
  6. Θα ήθελα και γω να δοκιμάσω το προγραμματάκι σου στο Mio μου. Φαίνεται πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. iparxei h dinatothta MinOtaVrS - GriMak suxnoterwn updates gia ta speedcams? giati teleios anaforika vlepw pws to shmeio auto (E.O. Αγρινιου-Λευκαδας,Στον δρομο προς Λευκαδα μετα την Βονιτσα,και λιγο μετα απο την διασταυρωση για Ακτιο.) DEN uparxei... sto update NOEMBRIOU kai to shmeio anakoino8ike duo meres meta sto site sigkrithta me to post sas pou kanate... sto myphone
  8. Einai gnwsto pws otan kapoioi "diakrinontai" kai exoun apixish apo tous upoloipous ginontai suxna kai shmeio antizhleias! Synepws den prepei na mpainetai s'auto to tripaki! Synexiste thn kalh douleia paideia, opws eseis kseretai!! Kai an enoxlhse to "free" ths douleias sas se merikous na mia kalh aformh na ginei syndromitiko kai na sas voi8isoume pragmatika sthn anaptuksh kai allwn 8ematwn guro apo to destinator... alla tautoxrona na filtraroume osous sas snobaroun! Sas euxaristw gia oti mas exetai dwsei mexri stigmhs! Sunexiste na prosferetai!! ;)
  9. Kati vrika alla.. den katevainei. Yparxei mipws kapoio link dia8esimo? Dioti exw thn entupwsh pws kati eixe anafer8ei palaiotera sto forum :O
  10. Μια μικρή βοήθεια για χάρτη Ιταλίας (Destinator PN) Από που μπορω να κατεβάσω?
  11. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VODAFONE-MMS (original)
  12. Ίσως να έκανα εγώ λάθος στη διατύπωση.. με ένα παράδειγμα : το αρχείο με τις κάμερες του αυγούστου πχ. έστω περιέχει 10 κάμερες, αυτό του σεπτεμβρίου μπορεί να πρόσθετε άλλες 5!! ΣΥΝΟΛΟ 15. Εάν γινόταν αυτό εγώ θα είχα μόνο τις 5.ΣΩΣΤΑ? άρα δεν κάνει update... αλλά μιλάμε για άλλη έκδοση. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Πάντα φιλικά! :!: (Μ'αρέσει να βλέπω κάτι απ'όλες τις οπτικές γωνίες και γι'αυτό ασχολήθηκα λιγο παραπάνω με το θέμα. Ζητώ απλά μια συγγνώμη εάν σε ταλαιπώρησα ή σε εκνεύρισα Minotavrs)
  13. Νομίζω ήμουν σαφής φίλε Minotavrs διότι αναφέρθηκα γενικά σε άλλα προγράμματα. (((όπου υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα!))) ΔΕΝ γνώριζα για τα update των speedcams τι είδους αναβάθμιση προσφέρουν και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση.. συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα όπως μου ζήτησες πανω στα speedcams.....
  14. Thanks αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα.(ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο)
×
×
  • Create New...