Jump to content

kounadisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kounadisk

  • Ημ. Γέννησης 30/06/1979

kounadisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν γίνεται να έχω 2 πακέτα χρέωσης το πρώτο για όλα τα κινητά vodafone (694%) και ένα άλλο πακέτο χρέωσης να έχεις όλα τα κινητά Wind (693%) και ένα κινητό 6944444444 που είναι κινητό Wind γιατί έχει αλλάξει από vodafone σε wind .

     

    Έχω την version 3.0.8 [ DB Version 1.1 ]

  2. Ίσως το συγκεκριμένο post είναι εκτός θέματος, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω (έμαθα να αναλαμβάνω ευθύνες κι αυτό θα κάνω και τώρα): Σε κάποιο από τα προηγούμενα posts μου, σε απάντηση στον φίλο lagoskon έγραψα: "Κάποιος έχει πρόβλημα με τα μαθηματικά μου φαίνεται!!!". θα ήθελα να πω ότι ειλικρινά το έγραψα με εύθυμη διάθεση και σε καμία περίπτωση σε επιθετικό ή επικριτικό τόνο! Με την απάντηση μου αυτή, ένας άνθρωπος απολογήθηκε για κάτι που έγραψε και πιστέψτε με αυτό με κάνει και αισθάνομαι πολύ άσχημα! Τα σχόλια είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτα (και τις περισσότερες φορές απαραίτητα θα έλεγα)!!! Φίλε lagoskon ειλικρινά λυπάμαι αν σε έκανα να αισθανθείς άσχημα για το σχόλιο σου και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνεις! PS: Ευχαριστώ και εσάς όλους που ανεχτήκατε το post αυτό! Να είστε καλά και καλό beta testing! :)
  3. Κάποιος έχει πρόβλημα με τα μαθηματικά μου φαίνεται!!! :) ... Και εξηγώ: 0,01 € ανά 60 δευτερόλεπτα = 1 ευρωλεπτό το λεπτό ομιλίας. Άρα αυτό θα μπορούσες να το γράψεις κι έτσι => 0,01 / 60"... Δηλαδή η πράξη είναι διαίρεση και όχι πολ/μος!!!
  4. Καλημέρα! Αν θέλεις να πάρεις backup την εφαρμογή, δεν έχεις παρά να κρατήσεις όλα τα αρχεία με τις καταλήξεις ".log" (αν υπάρχουν) και ".dat". Και εγκατάσταση να κάνεις πάλι, τα ξαναπερνάς στον κατάλογο και είσαι οκ!
  5. "1 λεπτό το λεπτό"... Μήπως είναι το ίδιο αν πούμε : 0,001 € τα 60 sec? ;) Όχι δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο...
  6. Φίλε fonaklas, στο site της Microsoft μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες και SDK's για τα WM5/WM6. Στα SDK θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις!!!
  7. Παιδιά οι ιδέες είναι πολλές, τα χέρια είναι μόνο 2 και δυστυχώς (και για μένα, όχι μόνο για εσάς...) οι υποχρεώσεις είναι πραγματικά πολλές... Όσο το δυνατόν συντομότερα θα ενσωματώσω νέες δυνατότητες και θα ανεβάσω και το site!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!!
  8. Νεότερα υπάρχουν... μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής από εδώ: http://rapidshare.com/files/32222946/KDPM.rar Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω σε επαφή με κάποιον από τους Administrators του MyPhone ώστε να ανεβάσω το πρόγραμμα στον server του MyPhone. Δείτε το και περιμένω απόψεις!!! Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμο και το site που σκέφτομαι να ανεβάσω... Μέχρι τότε, καλό beta Testing!!!
  9. Το πρόγραμμα και το Beta Testing πηγαίνουν άψογα. Θα μιλήσω με τους administrators ώστε να ανεβάσουν την τελευταία version (WM5 / WM6 Compatible). Λόγω χρόνου δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει ακόμα site (με βοηθητικό υλικό), αλλά σας υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα γίνει κι αυτό. Ελπίζω τα παιδιά που ήδη το έχουν στο pda τους (Beta Team) να μπορέσουν να σας βοηθήσουν στη χρήση και στην παραμετροποίηση της εφαρμογής. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθήτε άμεσα!
  10. Την καλησπέρα μου στο forum! Είμαστε στην τελική ευθεία... Αμέσως μετά το Πάσχα (και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την έκδοση που ήδη υπάρχει), θα ανεβάσω την public beta της εφαρμογής. Μέχρι τότε... Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα με τις ευχές μου για ότι καλλίτερο!!!
  11. Τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους. Το Beta Testing καλά κρατεί. Ήδη υπάρχει αρκετός κόσμος που το τεστάρει. Σύντομα θα είμαι σε θέση να ανεβάσω public beta. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με requests, bugs που όσο πάει και μικραίνει!!! Οπότε... αναμείνατε στο... myphone σας!!! :D Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
  12. Φίλε KostasNK σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά τη χρέωση/δευτερόλεπτο, ακριβώς κάτω από τη ρύθμιση του δωρεάν χρόνου έχει μια λίστα και δεξιά από τη λίστα 2 κουμπιά (Ένα "+" και ένα "-"). Χρησιμοποιώντας αυτά τα κουμπιά θα μπορέσεις να ρυθμίσεις χρέωση/δευτερόλεπτο ή ανά τηλέφωνο ή ανά ημέρα/ώρα, κλπ... Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, θέλεις να κάνεις κάποια παρατήρηση ή χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες μη διστάσεις να στείλεις mail (για λόγους bug tracking κυρίως προτιμότερο είναι το mail)! Ειδικά αν βρεις κάποιο άτιμο bug :cry: !!! Το ίδιο ισχύει βεβαια και για οποιονδήποτε έχει λάβει την beta έκδοση της εφαρμογής!!! :)
  13. Η πρώτη Beta έχει ήδη "φύγει" για τους πρώτους. Μια παράκληση: Αν θέλετε να συμμετέχετε ενεργά ως beta χρήστες της εφαρμογής, στείλτε ενα pm με το mail σας για να σας στείλω την beta 1!!! Προσοχη: Beta εφαρμογή σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί ακόμα και hard reset... να χαθούν δεδομένα κλπ. Οπότε αν έχετε διάθεση για κάτι παρόμοιο... PM me!!!
  14. Και βέβαια υπάρχουν νεότερα! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, σας παραθέτω ορισμένα στοιχεία από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή (04/03/2007 00:30). Με 3 γλώσσες προγραμματισμού... Με 5 projects σε εξέλιξη... Με 7.000 γραμμές κώδικα (from scratch)... Σε μόνο... 17 ημέρες!!! Έχουν ολοκληρωθεί: Today Screen plugin... ΟΚ Καταγραφή εξερχομένων κλήσεων... ΟΚ Καταγραφή εξερχομένων SMS... ΟΚ Εφαρμογή διαχείρισης ρυθμίσεων κόστους... ΟΚ Υπολογισμός κόστους... Testing Στατιστικά ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα/έτος... Development ΥΓ: Όσοι έχουν δηλώσει το παρόν ως beta testers, θα ενημερωθούν πολύ σύντομα μέσω e-mail!
  15. Γεια σας και πάλι... Προχωράμε κανονικά (όπως είχα υποσχεθεί)... Για να πάρετε μια ιδέα για το τι είναι στα σκαριά, δείτε αυτό το πρώτο screenshot... Μέσα στην εβδομάδα (αν το επιτρέψει η κόρη :D ), η πρώτη beta θα είναι έτοιμη για testing. Διαφορετική λογική από την εφαρμογή που ξέρατε αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες στον σωστό υπολογισμό κόστους (πακέτα, οικογενειακα, πακετα SMS, κλπ) Θα τα πούμε σύντομα!
×
×
  • Create New...