Jump to content

leonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by leonas

  1. Καλημέρα παιδιά ήθελα να σας ρωτησω.. Εσάς μπαίνει με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και αν ναι... Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για Cosmote?
  2. Καλή μας επιτυχία να έχουμε και σε αυτή την κλήρωση.
  3. Να είμαστε καλά και καλή επιτυχία σε όλους.
  4. ούτε το σωστό kernel που χρειάζεται η android revolution του mike1986 (αυτό είναι που σου δημιουργεί το πρόβλημα). Ποιο ειναι το σωστο kernel που πρέπει να περασω για το android revolution του mike1986 ????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη χρήση bold γραμμάτων όπως και τόσο μεγάλη γραμματοσειρά γιατί εκτός του ότι δεν προσφέρει κάτι σε αυτό που θέλεις να πεις, απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  5. Να εισαι καλα καρντασι θα τα μελετησω και,θα σε πω......τις αποριες μου. ο:O
  6. Αριθμός Λογισμικού: Android Revolution HD 3.3 by mike1986 Έκδοση Kernel : 2.6.32.21-gb291666 htc-kernel@and18-2 #1 Wed Jan 19 14:20:38 CST 2011 Έκδοση Βασικού Φάσματος : 12.41.60.19U_26.06.04.14_M
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ :confused: Τό ιδιο πρόβλημα τού πέρασα μια Sim κάρτα Vodafone που είχα και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!!! (δουλεύει μια χαρά) :) . Πήγα στην Cosmote άλλαξα την Sim κάρτα με καινούργια......πάλι τα ίδια μου κάνει :cry: μου πετά το μήνυμα : "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας Com.android.phone προσπαθήστε αργότερα" και μου πετά να βάλω Pin ...............πές μου τι έκανες να το κάνω και εγώ διότι σε Cosmote πάροχο έχω τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στην δουλεία μου. Υ.Γ: Αν βάλεις την Sim κάρτα Cosmote σε άλλη συσκευή (Nokia-Samsung- ZTE) δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα!!! ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ 2.2.1 (Δεν δέχεται αλλή αναβάθμιση λέει το κινητό μου :!: )
  8. Πάω στην επιλογή επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων και μου ξανα εγκαθιστά απο την Αρχή το λογισμικό :happy: Η έκδοση που έχω είναι η 2.2.1
  9. Η κύρια σύνδεση μου είναι Cosmote, στο Desire μου ζητά αραιά και που να περάσω το ΡΙΝ στην SIM τώρα και μερικές ημέρες? αφαίρεσα απο τις ρυθμίσεις την επιλογή να ζητά ΡΙΝ αλλα αυτό δεν ήταν λύση. Πέρασα στο επόμενο βήμα να βάλω άλλη κάρτα άλλου παρόχου (Vodafone!!!) τοποθέτησα και είναι η 2 μέρα σήμερα που το κινητό στης κάρτα βονταφον δεν παρουσιάζει πρόβλημα :O ............. και σας ρωτάω τώρα είναι δυνατόν η σιμ κάρτα μου Cosmote (3G γράφει απο πίσω η κάρτα!!) να παρουσιάζει πρόβλημα στο DESIRE HD και όχι στο Νοκια-Ε55 που την έχω τώρα περασμένη (για να κάνω την δουλεία μου απροβλημάτιστα) και τόσα χρόνια πριν που την είχα στο Νοκια μεχρι να πάρω το HTC???? το επόμενο βήμα είναι να πάω να αντικαταστήσω την SIM κάρτα μου στην cosmote???? αλλά πως θα ξέρω οτι η νέα σιμ μου κάρτα θα είναι νέας γενιας ?:blink: και δεν θα έχω πάλι προβλήματα??? . Υ.Γ: Εχω κάνει backup και επαναφορα εργοστ. Ρυθμίσεων αλλα το ίδιο πρόβλημα με την SIM Cosmote πάλι.
  10. Συνέχεια στο Θέμα μου έκανα επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων....αφού πρώτα έκανα Backup και με την κάρτα της COSMOTE μου πέτα αραιά και που να βάλω ΡΙΝ !!! αφαίρεσα απο τις ρυθμίσεις την επιλογή να ζητά ΡΙΝ αλλα αυτό δεν ήταν λύση. Πέρασα στο επομενο βήμα να βάλω άλλη κάρτα άλλου παρόχου (Vodafone!!) τοποθέτησα και είναι η 2 μέρα σήμερα που το κινητό στης κάρτα βονταφον δεν παρουσιάζει πρόβλημα :O ......... και σας ρωτάω τώρα είναι δυνατόν η σιμ κάρτα μου Cosmote (3G γράφει απο πίσω η κάρτα!!) να παρουσιάζει πρόβλημα στο DESIRE HD και όχι στο Νοκια-Ε55 που την έχω τώρα και τόσα χρόνια που την είχα στο Νοκια?????? το επόμενο βήμα είναι να πάω να αντικαταστήσω την SIM κάρτα μου στην cosmote???? αλλά πως θα ξέρω οτι η νέα σιμ μου κάρτα θα είναι νέας γενιας????????:blink: και δεν θα έχω πάλι προβλήματα???
  11. Καλησπέρα και από εμένα όπως γράφω και ποιο πάνω το HTC Desire HD μου ζητά αραιά και που (μία φορά τουλάχιστον !!) κατά την διάρκεια της ημέρας να του περάσω το PIN της SIM. Το πρόβλημα αυτό άρχισε να μου εμφανίζετε την τελευταία εβδομάδα!! Στην αρχή σκέφτηκα μήπως είναι καμιά εφαρμογή που φόρτωσα εκείνη την περίοδο (Advanced Task Killer είχα περάσει :worry:) την αφαίρεσα χθες αλλά και σήμερα το πρωί κοιτάω το τηλέφωνο και μου ζήτησε πάλι ΡΙΝ κάποια στιγμή. :blink: ΑΚΟΥΩ ΛΎΣΕΙΣ!!!!:confused: Υ.Γ: Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο. Ένα μήνα που το έχω δεν μου εμφάνισε ποτέ αυτό το πρόβλημα, αν είναι να το πρόβλημα Hardware !! πώς ξέρω άμα τρέχει ακόμα η εγγύηση, μία και μου το έστειλαν από εξωτερικό ?????
  12. leonas

    Yahoo Mail

    Πάνω στο ίδιο θέμα θέλω να προσθέσω ΄πριν καμία εβδομάδα δεν μπορούσα να στείλω μαιλ απο το outlook με λογαριασμό Yahoo που έχω στο OUTLOOK 2000 (pop3) έκανα κάποιες ρυθμίσεις και το διόρθωσα το πρόβλημα τις αποστολής Όμως παρουσιάζεται το εξής φαινόμενο (Τα εισερχόμενα ΜΑΙΛ ΔΕΝ έρχονται στο OUTLOOK αλλά στην σελίδα του Yahoo mail!!!!)..........Όταν πατάω αποστολή παραλαβή στο OUtlook στέλνει κανονικά τα ε-μαιλ δέν βλέπω να κατεβάζει εισερχόμενα μαιλ!!!! Αλλά δεν πετά και σφάλμα!!! ακούω προτάσεις!!!!!!!!!!!:rolleyes:
  13. Καλησπέρα σας!!!!!!!!!! Ελληνικό πληκτρολόγιο πρόγραμμα για το mio p550.(για κειμενογράφο και για το papago7).....φυσικά free:p
  14. καλησπερα σας μήπως εχει κανεις σε pdf μορφή το πλήρες εγχειρίδιο του papago7 (Οχι το quick guide με τις 22 σελίδες) :!:
×
×
  • Create New...