Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (13 Ιούλ. 2004 , 19:37)

Για να τραβήξεις εννοείς έτσι?

Καλά άμα δεν έφτιαξαν και αυτό... :(

Δεν είναι πρόβλημα αυτό Jim, μην σας ανησυχεί..

:o

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια help!εβαλα το total irremote 1,45 της psiloc αλλα ξεχασα να βαλω την ημερομινια πισω 1 χρονο και τωρα παρολο που βαζω τον κωδικο μου λεει οτι το προγραμμα εχει λειξει και οτι πρεπει να το αγορασω κτλ κτλ!

καμμια λυση?μηπως πρεπει να σβησω κανενα αρχειο?Η μονο με φορματ θα καταφερω κατι?

thanks!!!

Κάντο απεγκατάσταση, γύρισε την ημερομηνία πίσω, εγκατέστησέ το, βάλε τον κωδικό του και θα παίξει, λογικά.

Πράγματι, πολύ καλό το Platform4 Camcoder 1.0.1 με μόνη παραφωνία το χαμηλο fps και ίσως λίγο ο ήχος. Πάντως είναι καλύτερο απο κάθε άλλο. Αντε να το δούμε και full.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (14 Ιούλ. 2004 , 16:50)

Philips Camcoder Pro for Nokia 6600 full :)

Thanks johner ,αυτο και αν ηταν γρηγορο :cool: :up:

Εdit Μονο που δεν τρεχει σε 7610,

Γινεται install αλλα δεν ξεκιναει

δυστυχως :( :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

:cry: :cry: :cry:

Η σε εμένα δεν παίζει ή.... :cry: :cry: :cry:

Ενώ το βάζω το πρόγραμμα με το που πάει να ανοίξει με επαναφέρει στο μενού.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Τhanks anyway :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (14 Ιούλ. 2004 , 16:50)

Philips Camcoder Pro for Nokia 6600 full :)

Guys δεν το έχω δοκιμάσει, μου ήρθε με e-mail πριν απο λίγο. :o

Δεν έχω 6600 για να το δοκιμάσω.

το ιδιο κανει και σε μενα με το 6600 στο 7610 παιζει κανονικα απλα το σπασιμο που εγινε δεν ειναι σωστο γινεται install κανονικα εμφανιςεται στο μενου αλλα δεν τρεχει!!!!την εφαρμογη την πηρα απο το γνωστο στεκι a...a net ειναι του ximpda το κρακ υπομονη θα βγαλει καποιο αλλο με fix *****!!!

Λοιπόν η ερώτηση είναι γενικού περιεχομένου και ας μου απαντήσει όποιος ξέρει :

Ο λόγος που το Camcoder Pro (software) έχει max 15 frames per second (και όχι ας πούμε 25 ή 30..),έχει να κάνει με το hardware του Ν6600 (δηλαδή τους περιορισμούς της ενσωματωμένης κάμερας του τηλεφώνου) ή με το ίδιο το software (Phillips Cam Pro)???? :blink: . Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δούμε smooth playback ποτέ ή μόνο όταν προχωρήσει κι άλλο η τεχνολογία? :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (14 Ιούλ. 2004 , 17:20)

Λοιπόν η ερώτηση είναι γενικού περιεχομένου και ας μου απαντήσει όποιος ξέρει :

Ο λόγος που το Camcoder Pro (software) έχει max 15 frames per second (και όχι ας πούμε 25 ή 30..),έχει να κάνει με το hardware του Ν6600 (δηλαδή τους περιορισμούς της ενσωματωμένης κάμερας του τηλεφώνου) ή με το ίδιο το software (Phillips Cam Pro)???? :blink: . Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δούμε smooth playback ποτέ ή μόνο όταν προχωρήσει κι άλλο η τεχνολογία? :eek:

xexexe... einai asteio file na zhtas 25 kare se aytes tis suskeyes me ton epe3ergasth pou exoun !!

an baleis to programma cpu monitor kai deis se ti oria ftanei to susthma pezontas ena video 8a katalabeis !!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (14 Ιούλ. 2004 , 19:29)

xexexe... einai asteio file na zhtas 25 kare se aytes tis suskeyes me ton epe3ergasth pou exoun !!

an baleis to programma cpu monitor kai deis se ti oria ftanei to susthma pezontas ena video 8a katalabeis !!

Δεν νομίζω φίλε να παίζει ρόλο ο επεξεργαστής για το playback :worry: ...Έχω την εντύπωση πως περισσότερο ρόλο παίζουν οι φακοί της κάμερας καθεαυτής (η τεχνολογία δηλαδή- που είναι ακόμα στα σπάργανα :happy: )και δεν μπορούν ακόμα να καταγράψουν τόσα καρέ (σκέψου και τον όγκο που 30 καρέ θα έπιαναν στην μνήμη..). Σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να βλέπουμε VGA αναλύσεις (320X240) με 30 fps!

:alien:

Ρε παιδια μια απορια…

Το Camcoder Pro γραφει σε mp4???

Το δοκιμασα στο 7610 εγραψα ένα κλιπακι αλλα μου φαινεται ότι είναι σε 3gp Μορφη… ειχα την εντυπωση ότι το συγκεκριμενο προγραμματακι εγραφε σε mp4 ειμαι σωστος η λαθος???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (14 Ιούλ. 2004 , 21:21)

Philips Camcoder for 6600

New edition! :D

Check it please!

ευχαριστουμε φιλε απαιχτος.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (14 Ιούλ. 2004 , 21:21)

Philips Camcoder for 6600

New edition! :D

Check it please!

thanks, it's ok with 7610 :cool:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (14 Ιούλ. 2004 , 19:15)

Δεν νομίζω φίλε να παίζει ρόλο ο επεξεργαστής για το playback :worry: ...Έχω την εντύπωση πως περισσότερο ρόλο παίζουν οι φακοί της κάμερας καθεαυτής (η τεχνολογία δηλαδή- που είναι ακόμα στα σπάργανα :happy: )και δεν μπορούν ακόμα να καταγράψουν τόσα καρέ (σκέψου και τον όγκο που 30 καρέ θα έπιαναν στην μνήμη..). Σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να βλέπουμε VGA αναλύσεις (320X240) με 30 fps!

ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω !!!! :eek:

ούτε αυτό που λες βγάζει νόημα αλλα και σε καμια περίπτωση αυτό που μάλλον θέλεις να πεις ισχύει !! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (14 Ιούλ. 2004 , 21:15)

Φυσικά και παίζει ρόλο ο επεξεργαστής στο recording :)

Υ.Γ. 320x240=CIF

Ubuntu Linux

Να σημειωθεί η σημερινή μέρα. :) Η πρώτη φορά στα ιστορικά του 6600 που μπορεί να γράψει απεριόριστο βίντεο αξιοπρεπής ανάλυσης χωρίς πρόβλημα. :p

Ναι ρε παιδιά μια χαρά παίζει, απεριόριστος χώρος κτλ αλλά όταν πας να το δεις όλα είναι Θολά :( :cry:
Φιλικά Δημήτρης

ginete na ta anoigei me to real(xwris na pataw open>saved clip) ta videos opws prin, giati twra ta anoigei me to camcoder. an ta anoikseis me to real, nomizw oti exoun kaliteri poiotita, etsi mou fanike ;)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/532490/t-panoramix2.jpg Ο Panoramix μίλησε !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (14 Ιούλ. 2004 , 22:54)

ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω !!!! :eek:

ούτε αυτό που λες βγάζει νόημα αλλα και σε καμια περίπτωση αυτό που μάλλον θέλεις να πεις ισχύει !! :wacko:

Καλά ρε παίδες μην βαράτε :whistle: μια σκέψη έκανα. Μακάρι τα fps να είναι θέμα επεξεργαστή (φαντάζεστε όμως ανάλυση 640χ480 με 30 fps??? ;) . Ευχαριστούμε φίλε για την new edition του camcoder..it works!

:p :p

Τελικα βρε παιδια Υπαρχει καποιο προγραμμα σε στυλ 'Smart answer'

που να δουλευει στο 7610???

Και ακομα υπαρχει καποια εκδοση του photografer που να ειναι συμβατη? :blink: :o

:ninja:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...