mivechris Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, asot said: Εξάλλου, αν κατάλαβα σωστά, εχεις το 11άρι και όχι το 12... Αληθεια, το δικό σου από που αγοράστηκε? Τι εγγύηση έχει (τσεκάροντας το ΙΜΕΙ)? 1/4/23 με 31/3/25. Αγορά απο Ελλάδα στα 799. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορώ να δώκω. (Όχι, ούτε μέτοχος είμαι, ούτε στη σανκι τρειντινγ κλπ κλπ,ουτε στον κωτσο ) όποιος έχει αμφιβολία για την εγγύηση της συσκευής του, ας πάρει στο επίσημο σέρβις στην χώρα μας, δεν λέω που και τι μη θεωρηθεί και διαφήμιση και ας δώσει ενα Imei να του πουν. Ακόμα και το κατάστημα αγοράς ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ διαθέσιμο μπορεί να σας το δώσει για να κάνετε την ερώτησή σας. Ούτε αποστολή Πολωνία ούτε τίποτα. Edited 16 Οκτωβρίου by mivechris Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 8 minutes ago, mivechris said: όποιος έχει αμφιβολία για την εγγύηση της συσκευής του, ας πάρει στο επίσημο σέρβις στην χώρα μας, δεν λέω που και τι μη θεωρηθεί και διαφήμιση και ας δώσει ενα Imei να του πουν. Ακόμα και το κατάστημα αγοράς ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ διαθέσιμο μπορεί να σας το δώσει για να κάνετε την ερώτησή σας. Ούτε αποστολή Πολωνία ούτε τίποτα. Δεν θα μπει το Service σε τετοια διαδικασία, αφου η εταιρία δίνει official link για έλεγχο εγγύησης // Τα περι εμπειρίας ελληνικου και Πολωνικου σερβις, τα αναλύσαμε πρόσφατα εδώ https://myphone.gr/forum/topic/199855/?do=findComment&comment=7312865 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 14 minutes ago, asot said: Δεν θα μπει το Service σε τετοια διαδικασία, αφου η εταιρία δίνει official link για έλεγχο εγγύησης Το υπογράφεις τούτο; γιατί και πριν για τις εγγυήσεις άλλα λέγαμε.😇 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 10 minutes ago, mivechris said: Το υπογράφεις τούτο; γιατί και πριν για τις εγγυήσεις άλλα λέγαμε.😇 Σου μεταφέρω την προσωπικη επικοινωνία (έναρξη κουβέντας) με την Smartec, πριν στείλω το κινητό που αναφέρω, για επισκευή ΕΚΤΟΣ εγγύησης. Με παραπέμψανε στην Ιστοσελίδα της ΟΡ για τον έλεγχο εγγυησης (αν και δεν αφορούσε - οπως ήδη έγραψα - στην συγκεκριμένη επισκευή) αφού με ρωτήσανε από που αγοράστηκε η συσκευη (ως επαλήθευση της EU προέλευσης) και μου ζητήσανε να βάλω και αντίγραφο αγοράς (σε περίπτωση που διεκδικούσα κάτι απ την επισκευή ως "εντος εγγύσης") Edited 16 Οκτωβρίου by asot 2 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Ο πιο αξιοπιστος τροπος παντως να τσεκαρεις τι συσκευη εχεις κτλ, ειναι ο παρακατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Δεν υπαρχει περιπτωση να τα φερνουν απο Κινα τα σκρουτζομαγαζα παντως.. Θα επεφταν φουλ καταγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Lux said: Δεν υπαρχει περιπτωση να τα φερνουν απο Κινα τα σκρουτζομαγαζα παντως.. Θα επεφταν φουλ καταγγελιες. Αυτό πιστεύω και εγώ. Και επειδή τα περισσότερα καταστήματα γράφουν eu θα ήταν παράνομοι και για ψευδή στοιχεία (δεν ξέρω νομικίστικα πώς λέγεται αυτό όταν ουσιαστικά παραπλανάς τους πελάτες σου). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) 12 ώρες πριν, ostvarivanje said: Αυτό πιστεύω και εγώ. Και επειδή τα περισσότερα καταστήματα γράφουν eu θα ήταν παράνομοι και για ψευδή στοιχεία (δεν ξέρω νομικίστικα πώς λέγεται αυτό όταν ουσιαστικά παραπλανάς τους πελάτες σου). Κατι σχετικο που βρηκα... https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm Στα αλλα νεα, κυκλοφορησε η .850 για EU αλλα δεν βγηκε ακομα oxygen / ota. Edited 17 Οκτωβρίου by FoT1s 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Στο oxygen updater εμφανίστηκε κανονικά, όπου και την έκανα λήψη και εγκατασταση 6.3Gb ειναι Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, FoT1s said: Κατι σχετικο που βρηκα... https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm Στα αλλα νεα, κυκλοφορησε η .850 για EU αλλα δεν βγηκε ακομα oxygen / ota. Είναι αυτό που έγραψα και εγώ και κάπου διάβασα ότι με συνοπτικές διαδικασίες (πριν μερικά χρόνια) επέστρεψε χρήματα κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαφήμιζε κινητό eu και τελικά ήταν για Ασία. Όσο για την αναβάθμιση .850, πριν λίγο διάβασα στο reddit ότι λύνει και το πρόβλημα που στη γρήγορη εναλλαγή προγραμμάτων καθυστερούσε στο σκρολινγκ. Κάτι τέτοιο διάβασα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, FoT1s said: Στα αλλα νεα, κυκλοφορησε η .850 για EU αλλα δεν βγηκε ακομα oxygen / ota. Η 850 μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ, και την εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, cocu said: Στο oxygen updater εμφανίστηκε κανονικά, όπου και την έκανα λήψη και εγκατασταση 6.3Gb ειναι Για incremental ενημερωση πολλα gb μου φαινονται, γι' αυτο θα την περιμενω με οτα. 45 minutes ago, gregpec2 said: Η 850 μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ, και την εγκατέστησα. Με vpn την περασες η οχι; Σ' εμενα τιποτα, δοκιμασα και με κανα 2-3 χωρες μέσω vpn αλλα τιποτα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 18 minutes ago, FoT1s said: Με vpn την περασες η οχι; Σ' εμενα τιποτα, δοκιμασα και με κανα 2-3 χωρες μέσω vpn αλλα τιποτα παλι. Όχι κανονικά μου ήρθε, ποτέ δεν χρησιμοποιώ vpn. Mάλιστα παραξενεύτηκα, γιατί συνήθως οι ενημερώσεις μου έρχονται από τους τελευταίους. Κανας φούρνος θα γκρεμίστηκε. Δεν πρόσεξα το μέγεθος της .850, αλλα 6gb δεν ήταν με τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 33 minutes ago, gregpec2 said: Όχι κανονικά μου ήρθε, ποτέ δεν χρησιμοποιώ vpn. Mάλιστα παραξενεύτηκα, γιατί συνήθως οι ενημερώσεις μου έρχονται από τους τελευταίους. Κανας φούρνος θα γκρεμίστηκε. Δεν πρόσεξα το μέγεθος της .850, αλλα 6gb δεν ήταν με τίποτα. Με οτα για καποιον που ειναι στην .840 και του ερθει η 850 ειναι στα 500mb απο το φορουμ που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Τα 500 mb μου ακούγονται λογικά μιας και ήτανε πολύ γρήγορη η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Απ την .840 στην .850, με Oxygen Updater (Stable incremental setitng), ειναι 6.2Gb (το αρχείο μενει στο root folder μεχρι να το σβησει κάποιος χειροκινητα) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 23 minutes ago, asot said: Απ την .840 στην .850, με Oxygen Updater (Stable incremental setitng), ειναι 6.2Gb (το αρχείο μενει στο root folder μεχρι να το σβησει κάποιος χειροκινητα) Δηλαδη η full ποσα gb θα ειναι αν η incremental ειναι ηδη 6gb;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos3 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 16/10/2024 at 2:51 ΜΜ, asot said: Βάλε μια φωτό την πίσω πλευρα του κουτιου, να σου πω αν έχεις Ευρωπαικό μοντέλο... ή βάλε το ΙΜΕΙ εδω και δες αν σου δίνει ΔΥΟ χρόνια εγγύηση... https://service.oneplus.com/gr/warranty-check Αγορασμένο από Σκρουτζ. Από το λινκ που έστειλες βγάζει κανονικά εγγύηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, samakos3 said: Αγορασμένο από Σκρουτζ. Από το λινκ που έστειλες βγάζει κανονικά εγγύηση. Βρε σεις, πείτε και το μαγαζί να βγάλουμε μια άκρη Σημερα 18/10, στο Σκρουτζ έχει 21 καταστήματα που πωλούν το ΟΡ12, εκ των οποίων "EU" γραφουν μονο τα 9 (εννιά) ΕΙναι το καταστημα που αγόρασες εσυ, αναμεσα στα 9 που γράφουν EU στην αρχική σελίδα? Καποιος τις τελευταίες μερες, έγραψε τον TechHut ας πούμε, ως προμηθευτή EU έκδοσης Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos3 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, asot said: Βρε σεις, πείτε και το μαγαζί να βγάλουμε μια άκρη Σημερα 18/10, στο Σκρουτζ έχει 21 καταστήματα που πωλούν το ΟΡ12, εκ των οποίων "EU" γραφουν μονο τα 9 (εννιά) ΕΙναι το καταστημα που αγόρασες εσυ, αναμεσα στα 9 που γράφουν EU στην αρχική σελίδα? Καποιος τις τελευταίες μερες, έγραψε τον TechHut ας πούμε, ως προμηθευτή EU έκδοσης Από techHut και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Από πού φαίνεται αυτό ότι είναι ευρωπαϊκό; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) Γιατί βρε παιδιά το κάνουμε τόσο δύσκολο; Το κινέζικο, έχει κουτί που γράφει κινέζικα και η σελίδα της εγγύησης βγάζει επίσης κινέζικα.. Και 1 χρόνο εγγύηση. Edited 18 Οκτωβρίου by gregpec2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, samakos3 said: Από techHut και εγώ. Από techHut είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά ότι οι συσκευές που έχει είναι Ευρωπαϊκές και καλύπτονται κανονικά από Smartec! Τώρα βέβαια δεν το έχει διαθέσιμο αλλά στο skroutz κάτω από το κατάστημα έγραφε "Επίσημος μεταπωλητής", δηλαδή σαν να το παίρνεις από Κωτσοβολο αλλά πολύ φθηνότερα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Ασχετο, αλλα νομιζω πλεον πως το vpn για τις ενημερωσεις, δεν πρεπει να ισχυει πλεον. Πριν καποιο καιρο, αν εβαζες vpn και εκανες ελεγχο για ενημερωση σε καποια χωρα που τους ηρθε, εβγαινε. Πλεον, δεν βγαινει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου On 17/10/2024 at 10:13 ΜΜ, FoT1s said: Δηλαδη η full ποσα gb θα ειναι αν η incremental ειναι ηδη 6gb;;; Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts