Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, asot said:

Εξάλλου, αν κατάλαβα σωστά, εχεις το 11άρι και όχι το 12...
Αληθεια, το δικό σου από που αγοράστηκε? Τι εγγύηση έχει (τσεκάροντας το ΙΜΕΙ)?

1/4/23 με 31/3/25.

Αγορά απο Ελλάδα στα 799. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορώ να δώκω.

(Όχι, ούτε μέτοχος είμαι, ούτε στη σανκι τρειντινγ κλπ κλπ,ουτε στον κωτσο )

όποιος έχει αμφιβολία για την εγγύηση της συσκευής του, ας πάρει στο επίσημο σέρβις στην χώρα μας, δεν λέω που και τι μη θεωρηθεί και διαφήμιση και ας δώσει ενα Imei να του πουν. Ακόμα και το κατάστημα αγοράς ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ διαθέσιμο μπορεί να σας το δώσει για να κάνετε την ερώτησή σας. Ούτε αποστολή Πολωνία ούτε τίποτα.

Edited by mivechris

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

8 minutes ago, mivechris said:

όποιος έχει αμφιβολία για την εγγύηση της συσκευής του, ας πάρει στο επίσημο σέρβις στην χώρα μας, δεν λέω που και τι μη θεωρηθεί και διαφήμιση και ας δώσει ενα Imei να του πουν. Ακόμα και το κατάστημα αγοράς ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ διαθέσιμο μπορεί να σας το δώσει για να κάνετε την ερώτησή σας. Ούτε αποστολή Πολωνία ούτε τίποτα.

Δεν θα μπει το Service σε τετοια διαδικασία, αφου η εταιρία δίνει official link για έλεγχο εγγύησης // Τα περι εμπειρίας ελληνικου και Πολωνικου σερβις, τα αναλύσαμε πρόσφατα εδώ
https://myphone.gr/forum/topic/199855/?do=findComment&comment=7312865

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

14 minutes ago, asot said:

Δεν θα μπει το Service σε τετοια διαδικασία, αφου η εταιρία δίνει official link για έλεγχο εγγύησης

Το υπογράφεις τούτο; γιατί και πριν για τις εγγυήσεις άλλα λέγαμε.😇

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

10 minutes ago, mivechris said:

Το υπογράφεις τούτο; γιατί και πριν για τις εγγυήσεις άλλα λέγαμε.😇

Σου μεταφέρω την προσωπικη επικοινωνία (έναρξη κουβέντας) με την Smartec, πριν στείλω το κινητό που αναφέρω, για επισκευή ΕΚΤΟΣ εγγύησης.
Με παραπέμψανε στην Ιστοσελίδα της ΟΡ για τον έλεγχο εγγυησης (αν και δεν αφορούσε - οπως ήδη έγραψα - στην συγκεκριμένη επισκευή) αφού με ρωτήσανε από που αγοράστηκε η συσκευη (ως επαλήθευση της EU προέλευσης) και μου ζητήσανε να βάλω και αντίγραφο αγοράς (σε περίπτωση που διεκδικούσα κάτι απ την επισκευή ως "εντος εγγύσης")

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα φερνουν απο Κινα τα σκρουτζομαγαζα παντως.. Θα επεφταν φουλ καταγγελιες.

1 ώρα πριν, Lux said:

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα φερνουν απο Κινα τα σκρουτζομαγαζα παντως.. Θα επεφταν φουλ καταγγελιες.

Αυτό πιστεύω και εγώ. Και επειδή τα περισσότερα καταστήματα γράφουν eu θα ήταν παράνομοι και για ψευδή στοιχεία (δεν ξέρω νομικίστικα πώς λέγεται αυτό όταν ουσιαστικά παραπλανάς τους πελάτες σου).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

12 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Αυτό πιστεύω και εγώ. Και επειδή τα περισσότερα καταστήματα γράφουν eu θα ήταν παράνομοι και για ψευδή στοιχεία (δεν ξέρω νομικίστικα πώς λέγεται αυτό όταν ουσιαστικά παραπλανάς τους πελάτες σου).

Κατι σχετικο που βρηκα...

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm

Στα αλλα νεα, κυκλοφορησε η .850 για EU αλλα δεν βγηκε ακομα oxygen / ota.

Edited by FoT1s

Στο oxygen updater εμφανίστηκε κανονικά, όπου και την έκανα λήψη και εγκατασταση 6.3Gb ειναι

1 ώρα πριν, FoT1s said:

Κατι σχετικο που βρηκα...

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm

Είναι αυτό που έγραψα και εγώ και κάπου διάβασα ότι με συνοπτικές διαδικασίες (πριν μερικά χρόνια) επέστρεψε χρήματα κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαφήμιζε κινητό eu και τελικά ήταν για Ασία. 

Όσο για την αναβάθμιση .850, πριν λίγο διάβασα στο reddit ότι λύνει και το πρόβλημα που στη γρήγορη εναλλαγή προγραμμάτων καθυστερούσε στο σκρολινγκ. Κάτι τέτοιο διάβασα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

4 ώρες πριν, FoT1s said:

Η 850 μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ, και την εγκατέστησα.

3 ώρες πριν, cocu said:

Στο oxygen updater εμφανίστηκε κανονικά, όπου και την έκανα λήψη και εγκατασταση 6.3Gb ειναι

Για incremental ενημερωση πολλα gb μου φαινονται, γι' αυτο θα την περιμενω με οτα.

45 minutes ago, gregpec2 said:

Η 850 μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ, και την εγκατέστησα.

Με vpn την περασες η οχι; Σ' εμενα τιποτα, δοκιμασα και με κανα 2-3 χωρες μέσω vpn αλλα τιποτα παλι.

18 minutes ago, FoT1s said:

Με vpn την περασες η οχι; Σ' εμενα τιποτα, δοκιμασα και με κανα 2-3 χωρες μέσω vpn αλλα τιποτα παλι.

Όχι κανονικά μου ήρθε, ποτέ δεν χρησιμοποιώ vpn. Mάλιστα παραξενεύτηκα, γιατί συνήθως οι ενημερώσεις μου έρχονται από τους τελευταίους. Κανας φούρνος θα γκρεμίστηκε.

Δεν πρόσεξα το μέγεθος της .850, αλλα 6gb δεν ήταν με τίποτα. 

33 minutes ago, gregpec2 said:

Όχι κανονικά μου ήρθε, ποτέ δεν χρησιμοποιώ vpn. Mάλιστα παραξενεύτηκα, γιατί συνήθως οι ενημερώσεις μου έρχονται από τους τελευταίους. Κανας φούρνος θα γκρεμίστηκε.

Δεν πρόσεξα το μέγεθος της .850, αλλα 6gb δεν ήταν με τίποτα. 

Με οτα για καποιον που ειναι στην .840 και του ερθει η 850 ειναι στα 500mb απο το φορουμ που ειδα.

Απ την .840 στην .850, με Oxygen Updater (Stable incremental setitng), ειναι 6.2Gb (το αρχείο μενει στο root folder μεχρι να το σβησει κάποιος χειροκινητα)

23 minutes ago, asot said:

Απ την .840 στην .850, με Oxygen Updater (Stable incremental setitng), ειναι 6.2Gb (το αρχείο μενει στο root folder μεχρι να το σβησει κάποιος χειροκινητα)

Δηλαδη η full ποσα gb θα ειναι αν η incremental ειναι ηδη 6gb;;;

On 16/10/2024 at 2:51 ΜΜ, asot said:

Βάλε μια φωτό την πίσω πλευρα του κουτιου, να σου πω αν έχεις Ευρωπαικό μοντέλο...

ή βάλε το ΙΜΕΙ εδω και δες αν σου δίνει ΔΥΟ χρόνια εγγύηση...
https://service.oneplus.com/gr/warranty-check

Αγορασμένο από Σκρουτζ. Από το λινκ που έστειλες βγάζει κανονικά εγγύηση. 

IMG_20241018_153114.jpg

1 ώρα πριν, samakos3 said:

Αγορασμένο από Σκρουτζ. Από το λινκ που έστειλες βγάζει κανονικά εγγύηση.

Βρε σεις, πείτε και το μαγαζί να βγάλουμε μια άκρη
Σημερα 18/10, στο Σκρουτζ έχει 21 καταστήματα που πωλούν το ΟΡ12, εκ των οποίων "EU" γραφουν μονο τα 9 (εννιά)
ΕΙναι το καταστημα που αγόρασες εσυ, αναμεσα στα 9 που γράφουν EU στην αρχική σελίδα?

Καποιος τις τελευταίες μερες, έγραψε τον TechHut ας πούμε, ως προμηθευτή EU έκδοσης

2 ώρες πριν, asot said:

Βρε σεις, πείτε και το μαγαζί να βγάλουμε μια άκρη
Σημερα 18/10, στο Σκρουτζ έχει 21 καταστήματα που πωλούν το ΟΡ12, εκ των οποίων "EU" γραφουν μονο τα 9 (εννιά)
ΕΙναι το καταστημα που αγόρασες εσυ, αναμεσα στα 9 που γράφουν EU στην αρχική σελίδα?

Καποιος τις τελευταίες μερες, έγραψε τον TechHut ας πούμε, ως προμηθευτή EU έκδοσης

Από techHut και εγώ. 

Από πού φαίνεται αυτό ότι είναι ευρωπαϊκό;

Γιατί βρε παιδιά το κάνουμε τόσο δύσκολο; Το κινέζικο, έχει κουτί που γράφει κινέζικα και η σελίδα της εγγύησης βγάζει επίσης κινέζικα..

Και 1 χρόνο εγγύηση.

s_n.png

Edited by gregpec2

14 ώρες πριν, samakos3 said:

Από techHut και εγώ. 

Από techHut είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά ότι οι συσκευές που έχει είναι Ευρωπαϊκές και καλύπτονται κανονικά από Smartec! 

Τώρα  βέβαια δεν το έχει διαθέσιμο αλλά στο skroutz κάτω από το κατάστημα έγραφε "Επίσημος μεταπωλητής", δηλαδή σαν να το παίρνεις από Κωτσοβολο αλλά πολύ φθηνότερα! 

Ασχετο, αλλα νομιζω πλεον πως το vpn για τις ενημερωσεις, δεν πρεπει να ισχυει πλεον. Πριν καποιο καιρο, αν εβαζες vpn και εκανες ελεγχο για ενημερωση σε καποια χωρα που τους ηρθε, εβγαινε. Πλεον, δεν βγαινει.

On 17/10/2024 at 10:13 ΜΜ, FoT1s said:

Δηλαδη η full ποσα gb θα ειναι αν η incremental ειναι ηδη 6gb;;;

Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. 

Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ?