Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, nikatapi said:

96% εγω, αντίστοιχα αγορασμένο

Τελικα, ειτε το φορτιζεις μεχρι 80, ειτε μεχρι 90 ειτε μεχρι 100%, ειναι ετσι προγραμματισμενο να πεσει η μπαταρια σε ενα Χ καιρο αργοτερα σε ολους...

Edited by FoT1s

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ ήθελα να ρωτήσω με το φορτιστή της συσκευασίας φορτίζετε το τηλέφωνο; Εγώ πχ δεν έχω φορτίσει ποτέ το τηλέφωνο με τον φορτιστή της συσκευασίας με 100w δλδ. Κατά κύριο λόγω φορτίζω όλο το βράδυ με 5w φορτιστή και τον μεγαλύτερο 33w... είμαι 100%.... βέβαια το 12 δεν το έχω πόσο πολύ καιρό...το 12r που το έχω πάνω από 18μηνες και το φορτίζω με τον ίδιο τρόπο 100% μπαταρία έχω.....

Και εγώ δεν το έχω φορτίσει ποτέ με τον φορτιστή του, γιατί είναι κινέζικος και τον adaptora τον είχα δώσει αλλού. Κάποια στιγμή (πριν πάρω το OnePlus 12) είχα πάρει από προσφορά έναν 160w από OnePlus και το φορτίζω με αυτόν, οπότε νομίζω φορτίζει πιο αργά από ότι με τον δικό του. 95% εμένα η μπαταρία, και άλλαξα πλέον την φόρτιση να φτάνει μέχρι 90%. Αγορά και εγώ Μάρτιο του 24

edit: το έβαλα μόλις πάνω σε πρίζα που μετράει και δείχνει περίπου 50watt, μόλις έφτασε 80% το έριξε σε 37watt

Edited by GSF

Εγώ παλι απο το Φεβρουαριο του 2024 ειναι στο 99% σημερα. Φορτισμενο μεχρι το 80% σχεδον παντα με μικρούς φορτιστες

On 30/11/2025 at 11:03 ΠΜ, FoT1s said:

Σε τι ποσοστο υγειας ειναι πλεον η μπαταρια σας; Εμενα πλεον πηγε στο 97% αγορασμενη Μαρτιο του 2024

95% αγορασμενη το Μαρτιο 2024 με αρκετα βαρια χρηση του κινητου.

Βεβαια φορτιζω συνηθως μεχρι 80-90% (οποτε θα περιμενα καλυτερο health) αλλα πολλες φορες πεφτει κατω απο το 10% για να το επαναφορτισω ισως φταιει αυτο για την μεγαλυτερη φθορα. 

On 30/11/2025 at 6:00 ΜΜ, Punker said:

Εγώ παλι απο το Φεβρουαριο του 2024 ειναι στο 99% σημερα. Φορτισμενο μεχρι το 80% σχεδον παντα με μικρούς φορτιστες

Τρελο ακουγεται αυτο. Τι χρηση κανεις? Με πολυ χαλαρη χρηση κ φορτιση μερα παρα μερα ή 1 φορα στις 3 μερες θα ειχε νοημα.

On 30/11/2025 at 2:23 ΜΜ, MAGAKOS-E said:

Εγώ ήθελα να ρωτήσω με το φορτιστή της συσκευασίας φορτίζετε το τηλέφωνο; Εγώ πχ δεν έχω φορτίσει ποτέ το τηλέφωνο με τον φορτιστή της συσκευασίας με 100w δλδ. Κατά κύριο λόγω φορτίζω όλο το βράδυ με 5w φορτιστή και τον μεγαλύτερο 33w... είμαι 100%.... βέβαια το 12 δεν το έχω πόσο πολύ καιρό...το 12r που το έχω πάνω από 18μηνες και το φορτίζω με τον ίδιο τρόπο 100% μπαταρία έχω.....

Εγω παντα με το δικο του φορτιστη. Εκτος του οτι θεωρω οτι ειναι καλο λογω συμβατοτητας ειναι και παρα πολυ βολικο να το αφηνω μιση ωρα πανω. Παλαιοτερα ειχα τα κινητα φορτιση ολο το βραδυ κ δεν ημουν πολυ ικανοποιημενος σε βαθος χρονου, οποτε με αυτο φορτιζω καθε πρωι μιση ωρα οσο ετοιμαζομαι. 

On 28/11/2025 at 3:22 ΜΜ, GSF said:

Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό θέμα με το κινητό. Ενώ δείχνει κανονικά τα εικονίδια για δεδομένα και για κλήσεις, δεν μπορούν να μου κάνουν κλήσεις ή σταματάνε να δουλεύουν τα δεδομένα. Και όταν έκανα εγώ κλήσεις έκλεινε μόνο του.

Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες αφού έκανα καινούριο συμβόλαιο (με την ίδια SIM), τα προβλήματα τα παρατήρησα 17 Νοεμβρίου. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το WiFi calling, το έκλεισα, αλλά σήμερα πάλι με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να μου κάνουν κλήσεις.

Το Oxygen OS 16 το έχω περάσει αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποια μέρα, όταν βγήκε λογικά. Αν βάλω λειτουργία πτήσης και την βγάλω, δεν φτιάχνει, πρέπει να βγάλω την SIM για να ξεκινήσει πάλι να δέχεται κλήσεις. Λέτε να φταίει το κινητό ή να είναι θέμα της Cosmote?

edit: Κατέβασα το Radio Tool από OnePlus και άλλαξα την ρύθμιση του δικτύου, θα το παρακολουθώ μήπως ξαναγίνει

Ειχα παρομοιο θεμα για ενα διαστημα. Επαιρνα τηλεφωνο και εκει που μιλουσα εκλεινε ξαφνικα η γραμμη ή με επαιρναν κ φαινοταν κλειστο. Με τα data ομως δεν ειχα θεμα, μονο με κλησεις. Το ειχα αυτο με δυο διαφορετικες καρτες sim που χρησιμοποιω οποτε δεν εφταιγε ο παροχος κινητης. Τελικα λυθηκε μετα απο καποια ανανεωση λογισμικου. Εκτοτε δεν μου το ξανακανε. 

Ελπιζω να μην ευθυνεται η 16 για το συγκεκριμενο προβλημα.

On 30/11/2025 at 1:00 ΜΜ, FoT1s said:

Τελικα, ειτε το φορτιζεις μεχρι 80, ειτε μεχρι 90 ειτε μεχρι 100%, ειναι ετσι προγραμματισμενο να πεσει η μπαταρια σε ενα Χ καιρο αργοτερα σε ολους...

Βασικα νομιζω πως το health υπολογιζεται με βαση τα charging cycles. Οποιος φορτιζει 10-100% 2 φορες τη μερα θα εχει χαμηλοτερο health απο καποιον που φορτιζει καθε μερα 20-80% ή μερα παρα μερα 10-90%.

Για του λόγου το αληθές .Το ειχα παραγγείλει την πρωτη μέρα κυκλοφορίας του. Σημερα Σήμερα εχει 380 κύκλους φόρτισης και ειναι στο 99%. Το φορτίζω απο 20 στο 80% με μικρό φορτιστή και σπάνια με τον ασυρματο της oneplusScreenshot_2025-12-01-21-13-58-73_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.thumb.jpg.ca526c0475d064e5bed3037e0f5293cf.jpg

24 minutes ago, Punker said:

Για του λόγου το αληθές .Το ειχα παραγγείλει την πρωτη μέρα κυκλοφορίας του. Σημερα Σήμερα εχει 380 κύκλους φόρτισης και ειναι στο 99%. Το φορτίζω απο 20 στο 80% με μικρό φορτιστή και σπάνια με τον ασυρματο της oneplus

353 κύκλους εδώ (και 95% health). Εγώ δεν είχα ασχοληθεί μέχρι πριν 2-3 βδομάδες που παρατήρησα ότι είχε πέσει το health και είπα να αλλάξω την smart φόρτιση (που δεν δούλεψε και ποτέ). Πόσα volt είναι ο μικρός φορτιστής?

10 minutes ago, GSF said:

353 κύκλους εδώ (και 95% health). Εγώ δεν είχα ασχοληθεί μέχρι πριν 2-3 βδομάδες που παρατήρησα ότι είχε πέσει το health και είπα να αλλάξω την smart φόρτιση (που δεν δούλεψε και ποτέ). Πόσα volt είναι ο μικρός φορτιστής?

Ενας παλαιος απο Οp 6 αν θυμαμαι καλα

2 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Ειχα παρομοιο θεμα για ενα διαστημα. Επαιρνα τηλεφωνο και εκει που μιλουσα εκλεινε ξαφνικα η γραμμη ή με επαιρναν κ φαινοταν κλειστο. Με τα data ομως δεν ειχα θεμα, μονο με κλησεις. Το ειχα αυτο με δυο διαφορετικες καρτες sim που χρησιμοποιω οποτε δεν εφταιγε ο παροχος κινητης. Τελικα λυθηκε μετα απο καποια ανανεωση λογισμικου. Εκτοτε δεν μου το ξανακανε. 

Ελπιζω να μην ευθυνεται η 16 για το συγκεκριμενο προβλημα.

Διάβασα ότι κάποιες φορές σε αναβαθμίσεις γίνεται. Και γιαυτό έχουν βγάλει ένα προγραμματάκι στην OnePlus με το οποίο αλλάζεις το δίκτυο. Εμένα έγραφε: NR/LTE/WCDMA. Το άλλαξα σε NR/LTE και θα περιμένω καμια βδομάδα να δω τι γίνεται, προς το παρόν όλα οκ

10 ώρες πριν, Punker said:

Για του λόγου το αληθές .Το ειχα παραγγείλει την πρωτη μέρα κυκλοφορίας του. Σημερα Σήμερα εχει 380 κύκλους φόρτισης και ειναι στο 99%. Το φορτίζω απο 20 στο 80% με μικρό φορτιστή και σπάνια με τον ασυρματο της oneplusScreenshot_2025-12-01-21-13-58-73_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.thumb.jpg.ca526c0475d064e5bed3037e0f5293cf.jpg

πως βλέπω πόσους κύκλους φόρτισης έχω?

55 minutes ago, mylw_4 said:

πως βλέπω πόσους κύκλους φόρτισης έχω?

Εγώ είχα ένα πρόγραμμα που λέγεται devcheck το είδα από εκεί.

37 minutes ago, GSF said:

Εγώ είχα ένα πρόγραμμα που λέγεται devcheck το είδα από εκεί.

Εγω χρησιμοποιω απο τοτε που το πηρα το bamowi και μετραει τους κυκλους

1,5 χρόνο σχεδόν χρήσης του κινητού και η μπαταρία είναι στο 97% με καθημερινή φόρτιση ή φόρτιση την δεύτερη μέρα αν δεν είχε εξαντληθεί την πρώτη. Πάντα εξαντλώ την μπαταρία, το βάζω πριζα όταν φτάσει 5-10% και φορτίζω πάντα στο 100% σε μισή ωρίτσα. Μετά από 2-3 χρόνια που θα πέσει η απόδοση της μπαταρίας αλλάζεις μπαταρία και έχεις καινούριο κινητό. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην φορτίζει πλήρως το κινητό και να έχω ένα κινητό ημιφορτισμενο για να μην χαλάσει η μπαταρία, που στην ουσία αν το φορτίζω μέχρι το 80% είναι σαν να έχει χαλάσει ήδη...

Edited by Gringo
Smile...

Κανείς δε

On 30/11/2025 at 10:55 ΠΜ, junglist said:

Εγώ επειδή έχω ροοτ περιμένω να δω αντιδράσεις για το πώς δουλεύει Magisk, modules κλπ.

Κανείς δεν έχει ροοτ εδώ; 😑

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όλα ρολόι δουλεύουν, πέρνα την μη φοβάσαι

ΥΓ όσον αφορά το πορτοφόλι δεν γνωρίζω να απαντήσω καθώς σταμάτησα να το χρησιμοποιώ αφού θέλει κάθε φορά μαγικά για να δουλέψει

Edited by Gringo
Smile...

3 ώρες πριν, Gringo said:

ΥΓ όσον αφορά το πορτοφόλι δεν γνωρίζω να απαντήσω καθώς σταμάτησα να το χρησιμοποιώ αφού θέλει κάθε φορά μαγικά για να δουλέψει

Τι εννοείς το πορτοφόλι... θέλει μαγικά για να δουλέψει;;;;;;; Εγώ που το δουλεύω καθημερινά, ουδέ ποτέ μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.... Γενικά με την 16 διαβάζω ότι κάποιοι χρήστες έχουν πρόβλημα με το wallet.... γι'αυτό κ δεν προχωράω ακόμη στην αναβάθμιση...

2 ώρες πριν, MAGAKOS-E said:

Τι εννοείς το πορτοφόλι... θέλει μαγικά για να δουλέψει;;;;;;; Εγώ που το δουλεύω καθημερινά, ουδέ ποτέ μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.... Γενικά με την 16 διαβάζω ότι κάποιοι χρήστες έχουν πρόβλημα με το wallet.... γι'αυτό κ δεν προχωράω ακόμη στην αναβάθμιση...

Ειχαν στο 13 αλλα βγηκε patch που το διορθωσε. Στο 12 δεν ειχε ουτε εχει η εκδοση που εδωσαν την 16αρα προβλημα.

On 5/12/2025 at 1:07 ΜΜ, Gringo said:

Μιλάς για το ροοτ όπως καταλαβα.

Δε μου λες, Revolut κλπ δουλεύουν με το ροοτ στη 16;

Έχεις Magisk με ΗΜΑ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όλες οι εφαρμογές μου, τραπεζών κτλ με magisk και hide list δουλεύουν μια χαρά. Revolut δεν χρησιμοποιώ. Συχνά το curve που χρησιμοποιώ δουλεύει

Smile...

Εχει παρατηρήσει κανείς θεμα μετα την τελευταία ενημέρωση;

Εχω το εξής πρόβλημα:

Οταν πάω να καθαρίσω κάποια ειδοποίηση (με slide δεξια) - laggάρει τρομερά. Ακόμη και μετά από κλειδωμα / ξεκλείδωμα, το notification drawer εχει σοβαρό θεμα με lag

24 minutes ago, nikatapi said:

Εχει παρατηρήσει κανείς θεμα μετα την τελευταία ενημέρωση;

Εχω το εξής πρόβλημα:

Οταν πάω να καθαρίσω κάποια ειδοποίηση (με slide δεξια) - laggάρει τρομερά. Ακόμη και μετά από κλειδωμα / ξεκλείδωμα, το notification drawer εχει σοβαρό θεμα με lag

Εδώ όχι μια χαρά πάει. Έκανα το κλασσικό optimization μολις έβαλα την αναβάθμιση. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι πάλι μου γύρισε το δίκτυο σε NR / LTE / WCDMA και μπήκα και το άλλαξα για να μην κολλήσει πάλι

• 5 weeks later...

Έχει κανα 2 βδομάδες που πέρασα την 16... πέρα του ότι δεν λειτουργούσε σωστά ο nova launcher, τον οποίο αφαίρεσα....το τηλέφωνο λειτουργεί καταπληκτικά...και νομίζω ότι κρατάει περισσότερο η μπαταρία...σαν τα βελτιώθηκε η διαχείριση της...παρα πολύ ευχαριστημένος γενικά! Μπράβο στην OnePlus!