STATYSS Δημ. February 7, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2024 1 hour ago, alanthast0s said: Έλα τελειώνετε! ΕΓΩ Η ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ.... 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 αντε κουνηθειτε εχουμε και δουλειες να κανουμε Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ εφτασε Αθηνα σημερα.. Αυριο παραλαμβανω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 18 minutes ago, STATYSS said: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ εφτασε Αθηνα σημερα.. Αυριο παραλαμβανω..!! ποσες μερες εκανε και με τι μεθοδο αποστολης? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 28 minutes ago, marlboro man said: ποσες μερες εκανε και με τι μεθοδο αποστολης? 2 μερες. απο την ημερα αποστολης.. με πριοριτη..10 ευρω επιπλεον Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craneman400 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο Κωτσόβολο πάλι άλλαξε…… χτες έγραφε στις 13 Φεβρουαρίου, σήμερα γράφει 14 Φεβρουαρίου……. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 13 minutes ago, craneman400 said: Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο Κωτσόβολο πάλι άλλαξε…… χτες έγραφε στις 13 Φεβρουαρίου, σήμερα γράφει 14 Φεβρουαρίου……. Και αύριο 15, είναι κυλιόμενη, όπως το 5ετες κυλιόμενο του Ανδρέα Παπανδρέου. Χαχαχα 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Με Κωτσόβολο έχει κανείς καμία πληροφορία γενικά? Μίλησα σήμερα πάλι, αναμονή και "θα σας ενημερώσουμε", καμιά πληροφορία μόνο διπλωματικές και αόριστες απαντήσεις χωρίς τίποτα συγκεκριμένο σε χρονοδιάγραμμα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Η προσφορά του κοτσωβολου με το δώρο πότε τελειώνει??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 33 minutes ago, STATYSS said: Η προσφορά του κοτσωβολου με το δώρο πότε τελειώνει??? Δες έχω ιδέα λογικά όταν το βγάλει και η oneplus?! Εδώ δεν υπάρχει καμία εικόνα πότε θα παραλάβουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnzrunner Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Στο site του Κωτσόβολου γράφει: Ισχύει έως 12/02/2024 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Που είναι αστείο γιατί δεν έχουν απόθεμα (από τηλέφωνα τουλάχιστον). Και εγώ που πήρα σήμερα τηλ. για την προ παραγγελία δεν πήρα ημερομηνία παράδοσης. Γενικότητες... όταν μας έρθει θα το στείλουμε κλπ. Τα ακουστικά έχουν έρθει από 31/01. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaloger Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Καλησπέρα Εχω παραγγείλει το 12 από τον Κωτσόβολο ξέρετε αν έχει μέσα στη συσκευασία του θήκη ? Τζαμακι από ότι διάβασα είναι φορεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 1 hour ago, mkaloger said: Καλησπέρα Εχω παραγγείλει το 12 από τον Κωτσόβολο ξέρετε αν έχει μέσα στη συσκευασία του θήκη ? Τζαμακι από ότι διάβασα είναι φορεμένο. oxi φυσικα.. ουτε θηκη ουτε τζαμακι.. που το ειδες το τζαμακι εσυ..? Μια ζελατινα εχει πανω περασμενη φιλε.. οποτε αν το παρεις..παρε και θηκη να εχεις να το βαλεις 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaloger Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 10 minutes ago, STATYSS said: oxi φυσικα.. ουτε θηκη ουτε τζαμακι.. που το ειδες το τζαμακι εσυ..? Μια ζελατινα εχει πανω περασμενη φιλε.. οποτε αν το παρεις..παρε και θηκη να εχεις να το βαλεις ok γιατί έχω παραγγείλει από alli και βλέπω να καθυστερήσουν πρέπει να βρω θήκη από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 θηκη προχειρη θα βρεις, κανενα τζαμι που να καθεται καλα εχει βρει κανενας; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Έτσι όπως είναι κυρτή η οθόνη δε το κόβω να βρίσκουμε τζάμι της προκοπής κι αυτά με το uv curing τα φοβάμαι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 32 minutes ago, gsir said: Έτσι όπως είναι κυρτή η οθόνη δε το κόβω να βρίσκουμε τζάμι της προκοπής κι αυτά με το uv curing τα φοβάμαι Σε όλα τα s22u,s23u φοραγα whitestone dome σωστή τοποθέτηση και πότε δεν είχα πρόβλημα.. Μα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 12 minutes ago, ChrisNikol said: Σε όλα τα s22u,s23u φοραγα whitestone dome σωστή τοποθέτηση και πότε δεν είχα πρόβλημα.. Μα ποτέ που θα την βρουμε την συγκεκριμενη; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 2 minutes ago, marlboro man said: που θα την βρουμε την συγκεκριμενη; Για oneplus 12 ακόμα μάλλον δεν έχει παρουσιάσει.. Whitestone dome glass Googleαρε αν βρεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 2 ώρες πριν, mkaloger said: γιατί έχω παραγγείλει από alli και βλέπω να καθυστερήσουν πρέπει να βρω θήκη από Ελλάδα Πάρε spigen θήκη έχει στο σκρουτζ 16 ευρώ νομίζω Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 10 ώρες πριν, ChrisNikol said: Με Κωτσόβολο έχει κανείς καμία πληροφορία γενικά? Μίλησα σήμερα πάλι, αναμονή και "θα σας ενημερώσουμε", καμιά πληροφορία μόνο διπλωματικές και αόριστες απαντήσεις χωρίς τίποτα συγκεκριμένο σε χρονοδιάγραμμα.. Ο κωτσος ειναι γενικα ενα ανεκδοτο.. Εχω πολλες φορες αρνητικη εμπειρια αλλα με το κουπονι των 300 ευρω που εδινε την κυριακη, μπηκα στη διαδικασια να το παραγγειλω απο εκει αλλα μου φαινεται δεν ειναι να αγοραζεις απο δαυτους ακομα και αν σε πληρωνουν... 13 ώρες πριν, craneman400 said: Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο Κωτσόβολο πάλι άλλαξε…… χτες έγραφε στις 13 Φεβρουαρίου, σήμερα γράφει 14 Φεβρουαρίου……. Μου αρεσει που οταν εκανες την παραγγελια σου εδινε την επιλογη κιολας να επιλεξεις ακριβης ημερομηνια παραδοσης! 🤣 Καλο Μαρτη μας βλεπω οσους παραγγειλαμε απο τον επιστημονα τον κωτσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 ο μόνος λόγος να παραγγείλεις από κει είναι για απαλλαγή φπα. κανένας άλλος 12 ώρες πριν, ChrisNikol said: Σε όλα τα s22u,s23u φοραγα whitestone dome σωστή τοποθέτηση και πότε δεν είχα πρόβλημα.. Μα ποτέ φαίνεται fool proof διαδικασία. υπάρχει περίπτωση να μη κεντραριστεί το τζάμι μ αυτόν τον τρόπο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 1 hour ago, gsir said: ο μόνος λόγος να παραγγείλεις από κει είναι για απαλλαγή φπα. κανένας άλλος φαίνεται fool proof διαδικασία. υπάρχει περίπτωση να μη κεντραριστεί το τζάμι μ αυτόν τον τρόπο; βασικα απο οτι ειδα δεν βγαζει η συγκεκριμενη εταιρια για τα Oneplus... On 8/2/2024 at 8:10 ΠΜ, marlboro man said: αντε κουνηθειτε εχουμε και δουλειες να κανουμε ακομη ετσι το δειχνει. σε σας εδειξε τα ενδιαμεσα σταδια πριν το παραλαβετε ή ηρθε κατευθειαν ειδοποιηση μονο οταν εφτασε Ελλαδα; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabros Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 2 minutes ago, marlboro man said: βασικα απο οτι ειδα δεν βγαζει η συγκεκριμενη εταιρια για τα Oneplus... ακομη ετσι το δειχνει. σε σας εδειξε τα ενδιαμεσα σταδια πριν το παραλαβετε ή ηρθε κατευθειαν ειδοποιηση μονο οταν εφτασε Ελλαδα; Και εμένα εδώ και 2 μέρες είναι ακριβώς έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 1 ώρα πριν, gsir said: φαίνεται fool proof διαδικασία. υπάρχει περίπτωση να μη κεντραριστεί το τζάμι μ αυτόν τον τρόπο; Όχι καμία.. Πραγματικά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου είναι ότι καλύτερο για κινητά με κυρτη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts