Jump to content

kermitlabros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

kermitlabros's Achievements

  1. Επίσης... Οταν παραλαμβανουμε από Dhl ανοίγουμε το πακέτο παρουσία του διανομέα;
  2. Και μένα... Τι γίνεται άραγε;
  3. Και εμένα εδώ και 2 μέρες είναι ακριβώς έτσι...
  4. Πάντως, αυτά που θα μου λείψουν από το ecosystem της Samsung είναι Α) Το samsung pass B) Τα bixbie routines ειδικά το 2ο είναι σωτήριο.. πχ. Έχω ρουτίνα που όταν αποσυνδέεται από συγκεκριμένo wifi τότε αυτόματα να ανοίγουν τα δεδομένα, να αυξάνει η ένταση του ηχου κλπ.. Ή άλλη η οποία όταν ανοίγεις το google maps να ανοίγει αυτόματα το gps.. Ψιλομπουρδιτσες είναι δεν λέω αλλά σου κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη!
  5. Δεν κατάλαβα τι λες και αν αναφέρεσαι σε μένα.. Το 16/512 παράγγειλα εγώ με το δώρο στα 949
  6. Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά την ερώτηση μου... Φιλικά!
  7. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή της samsung που να μπορείς να την εγκαταστήσεις σε άλλο τηλέφωνο... Για αυτό ρώτησα αν υπάρχει κανείς που να είχε πριν samsung..
  8. Έβαλα και εγώ λοιπόν παραγγελία το 12 σε πράσινο με δώρο τα ακουστικά στα 949€ και παραλαβή 1/3... Καλορίζικο! Ερώτηση... Υπάρχει κάποιος άλλος που έρχεται από samsung μεριά για να ρωτήσω αν το κινητό έχει κάτι αντίστοιχο του samsung Pass (εκεί που αποθηκεύονται όλοι οι κωδικοί και συνδέεσαι με το δακτυλικο) ώστε να τα μεταφέρω έστω χειροκίνητα Thanks!
  9. Επικοινώνησα με το support και μου απάντησαν ότι είμαστε οκ και είναι όντως δώρο και για εμάς.
  10. Με τα περιεχόμενα του Samsung Pass τι κάνουμε σε περίπτωση αλλαγής τηλεφώνου (είτε samsung είτε άλλης μάρκας); Ξέρει κανείς αν μεταφέρονται; Ή πρέπει να τα γράψουμε ένα ένα σε χαρτί και να τα ξαναπερασουμε;
  11. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε δώρο τα ακουστικά;; Γιατί δίπλα από την λίστα με τα ακουστικά έχει ένα TC(Terms and conditions) Το οποίο αν το διαβάσεις λέει για ευρωπαϊκές χώρες, αλλά δεν έχει την Ελλάδα... Μήπως δεν ισχύει για μας το δώρο; Για τσεκάρετε το please..
  12. Δεν νομίζω ότι μπορούν να φύγουν... Είναι για να σε ειδοποιούν ότι η κάμερα είναι ενεργή Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Ωπα παιδιά, ήρεμα!!! Κατάφερα λοιπόν και κατέβασα μια πιο παλιά του 8/23, που σίγουρα δούλευε ο external browser (την 427) αλλά και πάλι τίποτε... Τσεκαρισμενο το τικ στο "Άνοιγμα συνδέσμων σε εξωτερικό πρόγραμμα περιήγησης" ΑΠΟ ρυθμισεις¬εφαρμογές ¬facwbook¬πληροφορίες εφαρμογής ¬προεπιλογες ¬ορισμός ως προεπιλογης¬δοκιμασμένες και οι 2 δυνατότητες όμως τίποτα... Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τον 8/23 μου δούλευε κανονικά το άνοιγμα σε samsung browser (ή και Firefox) Βάζοντας λοιπόν apk του Αυγούστου θεωρούσα ότι θα δούλευε... Φρουδες ελπίδες.. Υπάρχει κάποιος που να του δουλεύει ώστε να μου πει πια έκδοση έχει ώστε να την τσιμπήσω από το apkmirror??
×
×
  • Create New...